Ia cadoul, da-mi cadoul
![]() ![]() ![]() |
Ia cadoul, da-mi cadoul
DrK |
![]() ![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
pfoaa.. asta e un capitol greeu pentru mine.. nu ma pricep de nicio culoare la cadouri.. asa ca.. folosesc "tactica" o intreb si imi spune ce cadou vrea
![]() din pacate.. se duce ideea de surpriza.. da'.. decat nimic ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
pai si eu am probleme de genul asta.. pentru toata lumea chiar.. sa speram ca totusi exista cineva cu idei nebune...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
snt si cateva site-uri specializate pentru chestii mai diferite. in rest..camasi, bluzite si ingrijire corporale.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu zic sa mergeti pe ceva traznit- sosete in dungi cu degete - sepcute cu urechi- fulare curcubeu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Reiau ideea cu abonamentul la salonul de masaj.
|
--------------------
.
.
.
|
|
DrK |
![]()
|
that is a good ideea
|
--------------------
Sedan
Negru
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cadourile, o problema existentiala.....daca esti atent la persoana careia vrei sa ii faci un cadou, sigur vei gasi ceea ce ii place. Cum? Simplu, prin plimbarile pe care le faceti prin diferite magazine, locurile, etc, o veti auzi :" Ia uite ce frumoasa e", "E superba!", etc...etc...etc....ma refer aici la cei care sunt tarati prin magazine in week-end, din nefericire ma numar si eu printre ei.....
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu nu ma pricep decat la ce cadouri vreau eu. In rest, pentru altii, habar nu am, si sunt si zgarcit
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
sau o dotezi cu un reportofan si o trimiti cu o prietena in mall....cand vine acasa asculti inregistrarea...exista riscul sa afli si niste informatii mai neplacute...dar....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
RADU__ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.255 Joined: 18 October 07 From: Brasov ![]() |
Poate aici gasiti ceva interesant
http://cadouri.ro/ |
--------------------
Renault
Megane IV
Sedan TCE140 2022
- BV 22 ROC tel.0742044570
Invata repede si aplica... tot repede! |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
parfum, chiloti, ceas, in orice ordine, succes garantat
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
de acord cu semit! plus bijuterii, flori si chestii "adorabile" din plus!
|
--------------------
Renault
Clio 3
2006 Authentique 1.5 dCi
- B-xx-xxx Pensii Private ING!!
|
|
PAM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 13 October 06 ![]() |
de ex: http://www.edenspa.ro/page.php?id=196&rid=107
![]() + pe langa ce ati mai zis voi eu as aduga cd-uri cu muzica ![]() ![]() This post has been edited by PAM: 4 Dec 2007, 17:03 |
--------------------
Honda
Civic ... Type R (e bine, ramm?)
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
fratilor suntem pierduti......
femeile au un mod de a spune ce vor f delicat........trebuie sa fii atent sau sa asculti cand iti povesteste ce a mai vazut prin oras...sau ce sia-r mai doriii....de fiecare data totul costa...cu mult mai mult decat ai bugetat tu...... le ce v-am zis..uite exemplul mai sus.... ![]() This post has been edited by b76bgaarh: 4 Dec 2007, 17:05 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
aaa. nu vreau sa va intrerup dar mai exista si altceva in afara de nevasta/tovarase/prietena/remorca etc
|
--------------------
Sedan
Negru
|
PAM |
![]()
|
QUOTE(b76bgaarh @ 4 Dec 2007, 18:05) fratilor suntem pierduti...... femeile au un mod de a spune ce vor f delicat........trebuie sa fii atent sau sa asculti cand iti povesteste ce a mai vazut prin oras...sau ce sia-r mai doriii....de fiecare data totul costa...cu mult mai mult decat ai bugetat tu...... le ce v-am zis..uite exemplul mai sus.... ![]() hai ma ... un cd nu e asa scump. ![]() |
--------------------
Honda
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() pai intreaba exact DRK This post has been edited by b76bgaarh: 4 Dec 2007, 17:11 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
PAM |
![]()
|
|
--------------------
Honda
2007
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pai.....nu stiu daca noua trebuia sa ne spui.....ci prietenului/sotului.....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
PAM |
![]()
|
![]() |
--------------------
Honda
2007
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am si gasit.. si am si "livrat" cadoul de mos nicolae
![]() un mouse logitech mx revolution.. acum trebuie sa vad ce sa fie de craciun ![]() hmm.. linkin park.. ? ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 4 Dec 2007, 17:05) femeile au un mod de a spune ce vor f delicat........trebuie sa fii atent sau sa asculti cand iti povesteste ce a mai vazut prin oras...sau ce sia-r mai doriii....de fiecare data totul costa...cu mult mai mult decat ai bugetat tu...... le ce v-am zis..uite exemplul mai sus.... ![]() E clar, suntem pierduti. Cel putin eu, care ma fac ca ascult. ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
mai baieti, tare greu va mai este sa cumparati si voi un cadou. problema se pune asa: daca iti cunosti consoarta suficient de bine, ar trebui sa stii ce-i place, de ce are nevoie etc. daca nu o cunosti, eu zic sa mergi pe ceva ce nu da gres niciodata (parerea mea): un parfum, ciocolata, eventual o bratara...
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
mai degraba se poate spune ca orice cadou ai da, respectivul trebuie sa multumeasca si macar sa se prefaca fericit. daca nu, ii sparg fata!
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
DrK |
![]()
|
sunt singurul care astepta un BMW seria 7 si tovarasu Niculae a adus banane?
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nuuuu, relax..
la mine a venit cu o raceala zdravana ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
DrK |
![]()
|
are geamuri electrice?
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
sadi |
![]()
|
da.. si dezaburire si tot degeaba
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
mai oameni buni ce se cumpara de mos niculaee asta??
dulciurile sunt ok pt prietana? sadi- esti racita deoarece nu ai baut destul ![]() ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:27 |