Ia cadoul, da-mi cadoul
![]() ![]() ![]() |
Ia cadoul, da-mi cadoul
sadi |
![]()
|
||
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
daca vrei te ajut cu un inel de 27 mii lei
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
nu nu nu.. anul asta vreau bratara
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
sters de modelator-
This post has been edited by wolfin: 6 Dec 2007, 17:11 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
sadi |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.799 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(antifizic2 @ 6 Dec 2007, 12:25) mai oameni buni ce se cumpara de mos niculaee asta?? dulciurile sunt ok pt prietana? sadi- esti racita deoarece nu ai baut destul ![]() ![]() incearca durex play + ciocolata ![]() ![]() ![]() ![]() nu cred sadi ca vroiai ce am postat sau ba This post has been edited by wolfin: 6 Dec 2007, 17:09 |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
am scris aici , dar la fel de bine puteam sa postez si la coltul suparatilor
am fost azi intr-un magazint cu treburi de plush cu nevionovata si admirabila intentie de a cumpara cadoul de craciun pritenii mele. how rong was i ![]() un ursulet de plush de marime medie spre mica pe care nu l-as fi achizitionat oricum deoarece era prea mic are prea frumosul pret de 540 RON un urs ma mare din aceasi gama duce undeva la 6 mil. concluzie ori muncesc eu prea putin ori valoarea leului e fff mica ori astia de la magazin ne fraieresc fara nici o jena raspunsul poa sa fie o combinatie a celor de mai sus ![]() ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
paote il vroiai pe ala ciufulit.. zici ca face si de mancare la 6 mil... gasesti in carrefour la 2 mil magaoaie urate
![]() mai stiu eu o uratenie cat volanul de masina, care costau 4 mil.. Ugly dolls... bleah |
--------------------
Sedan
Negru
|
sadi |
![]()
|
eu am vazut o testoasa minunata
![]() ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
de 6 milioane te duci la Chisinau si iti mai CUMPERI 2 prietene... depinde ce vrei
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DrK |
![]()
|
size does matter
![]() This post has been edited by DrK: 14 Dec 2007, 14:14 |
--------------------
Sedan
Negru
|
LNG |
![]()
|
. Group: Members Posts: 320 Joined: 6 August 07 ![]() |
Da, si peurma tre sa le duci pasarica la epilat, parca era un post la rubrica Poza zilei.
![]() This post has been edited by lng: 14 Dec 2007, 14:13 |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
ce misogini...in acest an de Craciun eu ofer parfumuri.. ce naiba:
- pretena: D&G feminine - madre: Emporio Armani Night She - padre: Emporio Armani Night He - caine: o jucarie chitaitoare - me: o lae ![]() TOTAL: mai putin decat antifizic ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
LNG |
![]()
|
Semit: ce ti-a adus Mos Nic..o...lae ?
![]() Prietena: Telefon mobil (adio cauciucuri de iarna) Eu: Poate amanta. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
semit |
![]()
|
da... o lae.. da era mare..
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
sadi |
![]()
|
semit, nu vrei sa te dai de gol?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
LNG |
![]()
|
si tacerea e un raspuns, sa stii
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 07:08 |