cioroianu-second hand
![]() ![]() ![]() |
cioroianu-second hand
FireChief |
![]()
|
||
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|||
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
pei la asa tara, asa ministru
unii iau mita cartabosi si tuica altii poarta costume inchiriate, pe mine nu mai mai mira decat faptul ca la 00:38 sambata noaptea citesc siteul de la romantica ![]() |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.realitatea.net/135717_Ministrul...econd-hand.html
poftim ....realitatea ,daca asta te linisteste ![]() oricum...o alta fapta brava a unui ministru "remarcabi",din seria chiuariu,adomnitei,remes et co seful diplomatiei romane poarta haine de inchiriat,din pacate nu a gasit si minte de inchiriat This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 00:43 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pesemne ca daca isi cumpara un costum de firma de 10.000 de euro din banii contribuabililor era mai de laudat ..
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
FireChief |
![]()
|
ma gindeam eu ca nu e singurul fan al hainelor de inchiriat
ca reprezentant al statului roman si ca sef al diplomatiei,este obligat,sa detina niste tinute de protocol...dar la unii populismul coboara la cote josnice,iar la altii e doar imbecilitate si zgircenie e ok majestate ![]() This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 00:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Perfect point ssilviu!
De unde reiese din articol ca haina aia era inchiriata? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
FireChief |
![]()
|
http://www.ziare.com/Cioroianu_poarta_hain...and-219188.html
http://www.freenews.ro/_public/ro/stire/43...ine-second-hand! This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 00:51 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am o mica problema de terminologie aici... Inchiriat nu inseamna second hand... dupa parerea mea. Altfel, ssilviu are dreptate.
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
FireChief |
![]()
|
da...a inchiriat un frac,folosit,adica second hand,de la opera
si daca voi spuneti ca e normal ca ministrul de externe care participa la multe actiuni cu tinuta obligatorie ca sa nu zic toate....deci daca pentru voi e normal ca ministrul de externe sa umble in haine inchiriate de la opera...inseamna ca eu am o problema sau alt sistem de valori |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcss |
![]()
|
Nu, eu cred ca problema acolo nu e la ministru, ci la cine-l consiliaza. Nu ma pricep la organigrame, dar nu cred ca ministrul isi alege personal garderoba... altundeva e baiul...
|
--------------------
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
"Mulți îmi spun, în deplasările mele în țară, că astăzi trăiesc mai bine decât acum trei ani", a mărturisit premierul.
cu cioroianu sigur nu a vorbit ![]() si consilierii ,oare cine i-a ales...domnia sa...fantoma de la opera ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcss |
![]()
|
Nu stiu cum se face, repet... dar n-as crede...
|
--------------------
-
-
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu nu vad care e problema ca a inchiriat un constum. Cu ce l-a dezavantajat? Daca era costumul lui si-l mai purtase pana atunci, nu era la fel de uzat ca cel inchiriat? Si atunci? Scrie undeva pe spate ca e inchiriat de la opera?
Sincer sa fiu mi se pare un gest, care desi o fi facut din zgarcenie sau pura incompetenta asa cum ne-a obisnuit cioroianu (sa nu creada cineva ca sunt un fan al acestuia), un gest demn de luat in seama. Si pe acelasi principiu astept parlamentarii care vor sta in chirie la DT si nu la hotel la Continental, care vor merge cu metroul si nu Touaregul si care vor cumpara costume de la Apaca si nu de la Mall. Daca vor totusi sa-si subventioneze toate aceste "delicatese" o pot face foarte bine din banii lor de salariu. Oricum, din ce vad, pe unii razboiul asta dintre basescu si tariceanu i-a facut doar mai indoctrinati cu dioptrii tot mai mari la ochelarii de cal. Ambele tabere sunt demne de mila, de sustinatori nu mai zic, care ajung sa dea cu noroi in adversar doar pentru ca poarta haine de inchiriat. Si mai au si pretentia ca sunt aparatori ai dreptatii, onoarei si smereniei. Evident ca aparatorii basescieni vor vedea in mine ca un maiestru fan tariceanu, insa trebuie sa ii dezamagesc ca ambele personaje ma dezgusta, chiar cu un plus in sens negativ pentru tabara pe care ei o urasc. Dar na, cand esti obiectiv esti considerat dusman de ambele tabere .... |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
FireChief |
![]()
|
http://www.gandul.info/puterea-gandului/ci...ml?4237;1026516
http://www.cotidianul.ro/index.php?id=1591...Hash=ccb2d465b2 http://2007.informatia.ro/Retrospectiva_Ci..._gafelor-233591 http://stiri.rol.ro/content/view/94985/2/ http://www.catavencu.ro/la_zi/ce_votam_azi...a_demisia_.html din nazbitiile ministrului cu haine de imprumut This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 01:23 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcss |
![]()
|
Scris de Bogdan Chirieac... O adevarata "autoritate morala"...
LE: La primul articol ma refer. This post has been edited by xcss: 20 Jan 2008, 01:16 |
--------------------
-
-
|
|
FireChief |
![]()
|
razboiul basescu tariceanu
![]() sau problema e ca avem un tip penibil la externe...si omul asta e in "razboi" cu tot ce tine de diplomatie This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 01:27 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
ssilviu |
![]()
|
Avem oameni penibili la TOATE ministerele.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
bonzai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 709 Joined: 15 April 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe mine m-a deranjat mai degraba gestul cu degetul in fata regelui; cu ce era imbracat ma lasa rece. Nu haina il face pe om.
Sa fie Cioroianu un ministru bun si chiar nu dau 2 bani pe ce se imbraca. Sa dea Domnul ca fracul sa fie cea mai mare problema a lui... |
--------------------
Renault
Megane 4 GT
2017
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Avand in vedere predilectia romanilor pentru barfa politica, data probabil de natura balcanica a noastra, dar si de unduirile plaiului mioritic, care ne fac cand meditativi si blazati, cand focosi si isterici, propun deschiderea unui nou topic in Cafenea, eventual numit Barfa politica. Poate il deschide cineva, mie unul mi e cam lene...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
[quote=ssilviu,20 Jan 2008, 01:06]
Oricum, din ce vad, pe unii razboiul asta dintre basescu si tariceanu i-a facut doar mai indoctrinati cu dioptrii tot mai mari la ochelarii de cal. [/quot din partea mea o bila verde ptr asta. anu asta e an electoral. si-o sa avem parte de tot felul de mizerii. de la chestii nasoale, pana la magarii de genul asteia cu fracul sh. sefule, nu cumva bagi cu juma de norma pe la pd (sau pdl) ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
ce sa mai mototolesc draguta,ca e atit de mototolita imaginea omului ,incit e numai buna de hirtie igienica....si am alte treburi ...politica e doar un hobby,pentru ca ma intereseaza ce se intimpla
si am vrut doar sa arat pina unde se poate merge... foarte jos ministrul milog good point! (formula de adresare regala ![]() am editat mototolesc...scuze mi-a scapat ![]() This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 16:36 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
sefule, baselu rulzzzzz sa moara cici. e al mai tare din parcare, regele tuturor, zeul nostru suprem. e baiat din popor. poate - vrodata - cicocnim si noi cu el un pahar. si poate avem noroc sa ne plimbe si pa noi fii-sa cu rangeroveru' ala sport.
care zice ceva de el, e inamicu nostru. il taiem sa moara cici. base rulzzzzzzz. fara el tara moare, ne ducem dreq. cioroianu e un cersetor, tariceanu o lichea, chiuariu un terchea berchea...etc. monica macovei rulllllz. e arhanghelu mihail in persoana. e zeita justitiei sefule. si base e deaupra tuturor. structur'le ticaloase vrea sa-l deie jos. da' noi murim pentru el. sa moara cici. si cioroianu. si vecinu meu de la 4. ca m-a zapacit de azi dimineata cu galagia. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
FireChief |
![]()
|
This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 16:07 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
1: cristib, mi se apre mie sau nu prea iti place de baselu?
![]() si be) nea pompieru' sef sa scrie de 100 de ori (fara copy paste) "mototolesc" ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(tzk @ 20 Jan 2008, 16:16) ... mi se apre mie 1). tzk sa scrie de 100 ori - "pare" si 2). visu meu e sa apara o boala care sa-i macine numa pa politicienii romani. sa moara in chinuri cumplite. toti. ![]() This post has been edited by cristib: 20 Jan 2008, 16:22 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Inca o data se adevereste ca haina-l face pe om. Erau cumva rupte? Murdare? Putea?
Mai bine aduceti-va aminte de sosetele rupte ale lui Wolfowitz (presedintele bancii mondiale, pentru profani) la instrarea in moschee. |
--------------------
-
-
-
|
|
tzk |
![]()
|
QUOTE(cristib @ 20 Jan 2008, 16:21) 1). tzk sa scrie de 100 ori - "pare" ![]() daca editam nu mai avea farmec oricum vad ca ii iei apararea pompierului, care tine cu baselu, care tine cu videanu. touche ![]() |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
FireChief |
![]()
|
ministrul cu haine de inchiriat...pute
a prostie "Ministrul de Externe Adrian Cioroianu a confundat Georgia cu Azerbaidjanul. Potrivit NewsIn, ministrul a declarat vineri, la Ohrid, in Macedonia, ca relatiile cu Rusia trebuie sa se mentina pozitive, fara a ignora sursele energetice alternative, asa cum face Georgia - tara care nu detine insa resurse energetice importante. Dupa declaratia de presa a lui Cioroianu, purtatorul de cuvant al MAE, Ilie Banica, a facut o rectificare pentru presa, precizand ca ministrul se referea, de fapt, la Azerbaidjan, si nu la Georgia." sursa bussines standard Ministrul fara haine de protocol si... 5 de "yes" This post has been edited by FireChief: 20 Jan 2008, 16:47 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
CGB |
![]()
|
pai si o tin cu baselu'. am si poster cu el, pe tabla de darts.
P.S a-nceput anu' electoral. a-nceput si sefu' sa ne rupa la pupila cu scrisuri bolduite si citate din ziare ![]() sefule, baga si litere colorate. This post has been edited by cristib: 20 Jan 2008, 16:47 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
tzk |
![]()
|
asta cu yes nu o vazusem, auzisem de ea doar.
e tare cioroianu, sta tanti aia in fatza lui si povesteste in numele lui, si el da din cap ca ciinii care-i avea taica-miu in masina cind eram mic ![]() This post has been edited by tzk: 20 Jan 2008, 16:50 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 00:46 |