Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages  1 2 3 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Prima impresie despre cineva functie de marca, si modelul de autovehicul pe care il are...

PhilipMorris
post 6 Dec 2007, 20:07
Post #1

dependent de internet banking

Group: Members
From: Where the streets have no name

Eu am cateva fixatii de genul... Un anumit model si marca de masina imi fac o anumita impresie wacko.gif . O sa dau exemple, sa fiu mai explicit. Poate o sa ma considerati nebun ...
Dacia break - are taraba pe undeva
Logan - functionar public
Audi A 4- peste 250 000 km, muncitor in Spania
BMW orice model - masina cumparata la mana a doua
Clio - oameni tipicari
si lista poate continua... Nu am in intentie sa jignesc pe nimeni in lista de mai sus blush.gif , si nici nu as vrea ca cineva sa o faca mai jos. Mersi mult si un trafic frumos! wub.gif

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Dan73
post 6 Dec 2007, 22:37
Post #2

Membru autentic

Dacia break nici nu s-a mai fabricat prea mult dupa 90 si nu prea mai sunt...dar in fine
Logan: oameni care vor numai masina noua
BMW mana a doua: colorati, smenari, smecheri de cartier
Audi A6, Q7, BMW X5: oameni cu bani castigati (furati) usor si fara exces de educatie
Subaru, Mitsubishi, Land Rover, Toyota: cunoscatori si oameni care stiu exact ce vor - oameni cu educatie in general.
VW, Opel: marea masa care respecta cutumele si cam fara simt estetic
Renault, Citroen, Alfa ...oameni cu simt estetic mai ridicat dar cu cel practic mai coborat smile.gif ...oameni mai sensibili si mai educati decat cei cu VW..parerea mea
PS:orice ar face cei de la VW nu scot ceva mai frumos ca Laguna mea biggrin.gif... mai fiabil, probabil ca da.
PS2: nicidecum nu trebuie generalizat...Liiceanu are BMW de ex.. (nu ma sfiesc sa spun ca nu imi place omul).

--------------------
Citroen C5 III 2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
+
PhilipMorris
post 7 Dec 2007, 00:12
Post #3

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

QUOTE(dan73205 @ 6 Dec 2007, 22:37)
Subaru, Mitsubishi, Land Rover, Toyota: cunoscatori si oameni care stiu exact ce vor  - oameni cu educatie in general.
VW, Opel: marea masa care respecta cutumele si cam fara simt estetic
Renault, Citroen, Alfa ...oameni cu simt estetic mai ridicat dar cu cel practic mai coborat smile.gif
*

radmasa.gif 100% de acord.
Hyunday Getz - pensionar

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
aaddrryyss
post 7 Dec 2007, 00:16
Post #4

Membru autentic

Ba s-au mai fabicat Dacii Break dupa 90, si inca multe...Uitandu-te la semnatura mea vei vedea ca a mea (a tatalui meu defapt) e din 2001
Si cred ca s-au tot fabricat pana in 2004, pana sa apara Loganul.

Da, tata a avut taraba candva...si cu greu pot sa-mi inchipui de ce cineva ar fi vrut un break pentru alt scop, deci la partea asta clasificarea e buna.

Am si eu un fix, insa exprimandu-mi-l nu vreau sa jignesc pe nimeni: de fiecare data cand ma trezesc in trafic langa o Octavia, ori ii las omului loc sa se tot duuuuuca inainte, ori trebuie sa-l las mult in urma. Sunt foarte imprevizibili astia, si nu e bine sa fii langa ei.

De asemenea, mai am o observatie legata de S-Classe-urile din zona Dorobanti: in general oameni civilizati. N-am vazut niciunul sa mearga cu viteza mare, sa treaca pe rosu, etc. Ba chiar am primit prioritate in calitate de pieton intr-o zi cand nu mergeau semafoarele, in timp ce Octavia (cum altfel...) din spatele lui claxona ca disperatul ca de ce nu se misca.
Acuma nu stiu daca soferii aia sunt asa din cauza ca asa sunt ei sau din cauza ca nu vor prea des caramizi zburand prin parbrizele lor...

A, si sa nu uit...Golfuri II sau III....inevitabil pusti sub 19 ani, cu cozorocul la ceafa, care crede ca are masina de raliu in ciuda fumului astmatic de la curul masinii. Probabil masinile alea au fost aduse prin anii 90 in tara cand erau relativ bune / bine vazute, au schimbat intre timp 7-8 proprietari, si au ajuns in posesia lui pustiulica in cauza pe bani de seminte...

This post has been edited by aaddrryyss: 7 Dec 2007, 00:18

--------------------
Dacia 1410 2001 / Renault Megane 1.5 dci 85CP Privilege 2007
+
Berila
post 7 Dec 2007, 07:56
Post #5

vesnic incepator

From: Praga - CZ

lol, chiar sunt tipicar radmasa.gif

--------------------
Renault Clio 3 Exception - B-64-*** 1.6 16v
+
Laurentziu83
post 7 Dec 2007, 08:51
Post #6

Membru autentic

QUOTE(aaddrryyss @ 7 Dec 2007, 00:16)
De asemenea, mai am o observatie legata de S-Classe-urile din zona Dorobanti: in general oameni civilizati. N-am vazut niciunul sa mearga cu viteza mare, sa treaca pe rosu, etc. Ba chiar am primit prioritate in calitate de pieton intr-o zi cand nu mergeau semafoarele, in timp ce Octavia (cum altfel...) din spatele lui claxona ca disperatul ca de ce nu se misca.
*

E mare diferenta dintre cei cu S-Classe din zona Dorobanti, Kisellef, si pe acolo, deoarece acolo stau adevaratii posesori de Mercedes, cei care le-au cumparat de noi, de la reprezentanta, le fac service-ul tot la reprezentanta, la motor a contat doar puterea, nu si consumul, cand si-au facut lista de optionale nu i-a interesat valoarea de revanzare a masinilor, nu-i intereseaza ca masina consuma 17 sau 20 de litri in oras, ei n-au stiut in viata lor ce-i aia sa pui benzina din ultimii bani. Chiar si daca intrati pe site la Mercedes, o sa observati un aer de boierie, de stil, in configurator mi-a placut ca se poate selecta titlul clientului "D-na, D-l, Prof, Dr, etc, apoi te intreaba ce masina vrei sa conduci, de la 100 la 200 de CP, de la 200 la 300 CP, etc, nu iti spune nimeni nimic de consum, pentru ca nu are de ce sa te intereseze. La o masina la care doar CASCO poate sari lejer de 1000 ron luna, consumul este mai putin important.
Din pacate insa, multi au dorit sa ajunga la acelasi nivel, chiar daca erau mai negri si au sarit in Mercedes direct din carutele cu coviltir, mai ales in E-classe de dupa 95 (tipic tiganesc) si au stricat imaginea marcii in Romania.
Eu chiar indraznesc sa spun ca e o diferenta intre cei bogati din zona Kisellef si cei bogati din zona Pipera.
Si nu numai ei, ci multi dintre romani au dorit sa para ceea ce nu sunt. Ca tendinta generala, in Ro daca nu iti iei cea mai scumpa masina pe care ti-o permite banca, daca nu iti pui toate dotarile (motorul insa poate fi de baza) si nu te plangi de consum si, mai ales, nu ramai falimentar dupa un drum la service, se cheama ca nu ti-ai cumparat masina potrivita.

Asa ca, imaginea cuiva in functie de ceea ce conduce e cam falsa pe la noi, da, inseamna ceva, dar e cu totul diferit fata de ce e pe afara.

--------------------
. . .
+
Solon
post 7 Dec 2007, 09:20
Post #7

Membru autentic

From: Bucuresti

Grupul VAG: Stare de spirit.Nu se dau la o parte in ruptul capului, nu te lasa si pe tine sa treci desi ii faci semn, se citeste pe fata ta milogeala.Exclus! Megane-ul nu are ce cauta in fata VAG. Din pacate in Romania, puterea la unii se traduce doar prin masina IMENSA parcata in fata blocului cu garsoniere inchiriate.
Renault: oameni normali, am vazut ca stau in banca lor, rar se vede cate unul care sa croseteze benzile.
BMW: Mi se par uzate toate, conduse in procent covarsitor de cocalari si pustani care abia asteapta sa le omoare. Idee cretina vazuta in trafic: BMW nou seria 5 parca si un motor de 1.8. Pai ba dobitocule, masina aia are 2 tone, ce dracului faci cu motorul ala ca nu pleaca de pe loc. Dar are omul BMW!
PSA: Normali si aia, unii cu Peugeot le mai alearga.
GM: Alti normali.
Logan: Exact cum s-a mai scris si mai sus. A vrut omul masina noua!
ARO: Miros de stana si branza! radmasa.gif Idei preconcepute!
Chestia pe care nu o s-o pricep niciodata: de nu vad, eu nu am vazut, OPC-urile, M-urile, RS-urile agitandu-se in trafic si vad doar VAG-urile cu motoare banale care se duc pe sine, peste tot?

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
ramm
post 7 Dec 2007, 09:34
Post #8

Membru autentic

OPC-urile, M-urile, RS-urile si alte asemenea surate le vezi doar noaptea wink.gif

--------------------
Honda Civic 2007
Honda Del Sol Vti
+
zax
post 7 Dec 2007, 09:38
Post #9

Membru autentic

QUOTE(Berila @ 7 Dec 2007, 09:56)
lol, chiar sunt tipicar  radmasa.gif
*

si eu! dar asta n-a avut legatura cu alegerea masinii...sau poate ca a avut? unsure.gif

am o preconceptie ca cei cu oltcit sunt nesimtiti dar asta numai pentru ca cei 2 posesori de oltcit pe care ii cunosc asa sunt...

pustoaica in SUV: o proasta de ultima speta care traieste pe banii lui taticu' si e mereu nemultumita

This post has been edited by zax: 7 Dec 2007, 10:05

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
Solon
post 7 Dec 2007, 09:49
Post #10

Membru autentic

QUOTE(ramm @ 7 Dec 2007, 09:34)
OPC-urile, M-urile, RS-urile si alte asemenea surate le vezi doar noaptea wink.gif
*

Fii serios!Ma intersectez in fiecare zi cu o Vectra OPC! wub.gif
Uitasem si STI-uri!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Bliss
post 7 Dec 2007, 10:25
Post #11

-

Blonda de 25 ani in Mercedes nou model ultimul racnet - businesswoman de succes. biggrin.gif

--------------------
- - -
+
OVIDIUS
post 7 Dec 2007, 10:28
Post #12

bogat în valori simple

From: Orasu' lui Bucur

Bruneta de 25 de ani, masina mare de teren, neagra, numar de leasing. In cautarea personalitatii...

--------------------
Renault Laguna 2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004
Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
+
Vio
post 7 Dec 2007, 10:33
Post #13

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Ma simt foarte bine reprezentat de ce zice Solon, si extind putin: in cadrul grupului VAG straluceste "steaua" Passat obligatoriu tedei: cumparat de patronasi de trei lei cu o buda in piata cu primii bani pe care ii castiga; in loc sa isi mai cumpere draq cateva frigidere ca i se strica pulpele americane si macroul imputit pe taraba si isi tine baxurile de sucuri si apa vara in stiva la 40 de grade, el isi ia masina de neam prost, sa moara dusmanii...

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
bear_mc
post 7 Dec 2007, 10:49
Post #14

Half-Life 2 Fan

Nu cataloghez oamenii dupa masini pentru ca nu toti sunt la fel. Am un prieten cu BMW seria 3, este un om de nota 10. Ai mei au prieteni cu passat. LA fel sunt niste oameni extraordinari. Am avut o prietena cu skoda care la fel era super. Am un coleg de facultate cu o dacie 1300 care este un prieten adevarat. Nu poti cataloga oamenii dupa masini sau dupa telefoane mobile sau mai stiu eu ce. Este adevarat ca la noi unele marci sunt reprezentate de cu totul alti oameni decat ar trebui dar asta nu un inseamna ca toti sunt la fel.
Si ca o paranteza cei mai tari sunt renoistii. icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane II - B-43-ZHY (sau 42) 2005
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
Vio
post 7 Dec 2007, 12:52
Post #15

MEMBERMENSCH

bear_mc, daca am inteles eu bine scopul topicului, aici nu vorbim de exceptii, ci de tendinte... si intr-adevar, marea majoritate a proprietarilor masinilor pomenite aici TINDE sa arate si sa se comporte cum spun solon si altii...
... ca asta nu inseamna ca nu or exista si exceptii, si ca generalizarea ar fi buna, d'accord...

--------------------
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
dantes
post 7 Dec 2007, 13:20
Post #16

Membru

From: Tzaranoaia

Idei ciudate... Parerea mea e ca nu se pot cataloga oamenii dupa masina si nici macar tendintele acestora... Sunt gusturi ale oamenilor respectivi si ATAT. A incerca sa cataloghezi gusturile cuiva inseamna ca trebuie sa existe un termen de comparatie. Acest termen sunt propriile gusturi. Astfel ca toata discutia e un mare fas si locul ei era poate la cafenea si sa se faca misto pe tema asta, nicidecum altfel.
DE CE? Pentru ca nu te poti k*k* pe gusturile omului. PUNCT

Intotdeauna cand esti detinator de o marca de masina atunci acea marca devine cea mai tare si cea mai jmechera marca...DAR e vorba doar de gusturi...

Dau un exemplu: cum poti cataloga aceasta "prima impresie despre cineva functie de marca" cand un proprietar detine un Touareg, un Porsche, un Hyundai si se mai plimba uneori si cu Dacia si cu Renault ca tot sunt in familia acestuia.....???

Conform celor scrise pe aici cand se suie in VW e d-ala care isi arata muschii ca ce masina are el, cand se suie in porsche ca a furat de pe undeva ceva, cand se suie in Hyndai devine inteligent si stie ce vrea iar cand se suie in dacie e cu taraba in piata, iar in reno e cel mai tare...
PACAT...e una si aceeasi persona!!!!!!!!!!!

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
b76bgaarh
post 7 Dec 2007, 13:21
Post #17

Membru autentic

dar are stari de spirit diferite 10561582.gif

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
tudor.
post 7 Dec 2007, 13:22
Post #18

satisfied renault owner

De Volvo?Sau de Jaguar?Ceva ceva? laugh.gif
Eu nu stiu ce sa zic. Cand il vad pe unu cu Audi Q7 nu-l las niciodata sa intre biggrin.gif
Si mai sunt inca cateva modele. Dar nu generalizez smile.gif
Tendintele sunt clare din pacate. Majoritatea masinilor scumpe sunt conduse de taranoi si mafioti.

This post has been edited by tudor.: 7 Dec 2007, 13:25

--------------------
Renault/Volvo/BMW Clio III/S40/X5 2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
+
b06fcn
post 7 Dec 2007, 13:24
Post #19

DOCTOR

From: Bucuresti/Galati

Corecte multe din clasificarile de mai sus...in special in ceea ce priveste masinile din grupul VAG aduse din Germania la mana a x-a, pentru care nu mai au bani si de intretinere sau Casco...
De aia am trecut noi la asiatice... smile.gif

--------------------
Renault 21 - B 06 FCN 1.9dT, 1989
MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200
Renault 21 Turbo
Renault Megane 1.9 dCi
Opel Corsa 1.3 CDTI
Toyota Avensis 2.0 D4D
Lada 1200
Aro 10.4 4x4
+
Vio
post 7 Dec 2007, 13:26
Post #20

MEMBERMENSCH

Dau un exemplu: cum poti cataloga aceasta "prima impresie despre cineva functie de marca" cand un proprietar detine un Touareg, un Porsche, un Hyundai si se mai plimba uneori si cu Dacia si cu Renault ca tot sunt in familia acestuia.....???

Deeeaaaaa, drept ce zici tu... ca daca stau bine sa ma gandesc cunosc cel putin vreo 100 de insi care au setul asta de masini, exact in formula asta... biggrin.gif
Touareg cu Dacia... radmasa.gif ce cocktail exploziv...
Acu serios, astia de care zici tu nici macar la exceptii nu ii bag, is raritati de-a dreptul... Si rogu-te nu te obosi sa imi dai acu exemplu vecinul/pretenu/dusmanu care are asa ceva, ca pe azi mi-s gata pastilele de crezut... biggrin.gif
Chiar ar fi o tema faina de cercetare statistica... un sociolog, ceva, pe aici?...

--------------------
+
b76bgaarh
post 7 Dec 2007, 13:32
Post #21

Membru autentic

stimate coleg b06fcn......cum jonglezi cu starili de spirit??????

japoneza cum ii, dar coreanca?????? ca germanicili si fratuzoacili le avem descrise........

posesori de honda....fanatici.....pana la.........................

This post has been edited by b76bgaarh: 7 Dec 2007, 13:33

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
sadi
post 7 Dec 2007, 13:34
Post #22

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

nu ai nevoie de sociolog.. omul conduce intr-o zi o masina sau alta in functie de starea lui de spirit radmasa.gif

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
dantes
post 7 Dec 2007, 13:37
Post #23

Membru

@vio
Esti sigur? Atunci chiar trebuie sa mai cauti prin locurile ascunse "pastilele de crezut"

Nu crezi? Te tine un pariu? Zi cat/ce/unde, ne intalnim, iti indic persoana, iti arat masinile detinute de persoana respectiva stai de vorba si gata! Vezi ca am precizat Dacia si Reno sunt in familie si le conduce rar...restul sunt pe numele lui si iti arat tot ce vrei!

Asa ca te rog frumos sa incetezi cu prostii de genul pastile de crezut ca nu ne cunoastem asa bine si nu accept un atac la persoana mai ales public pe un forum. E un topic despre ceva, stiu persoana (apropos, e ruda!) si daca ai cumva dubii cumva, sa te uiti si in galeria mea personala de img, unde am sa adaug acum si VW ca ala lipsea.

Exemplul l-am dat cu un scop, si anume ca nu se pot cataloga oamenii dupa marca masinii detinute!

LE: Din pacate nu am acum in calculator poza cu hyundaiul...nu-i nimic o gasesc eu...
LLE: Multumesc ca a fost mutat la cafenea ptr ca acest topic e unul de mistocareala nicidecum de "diverse despre masini"

This post has been edited by dantes: 7 Dec 2007, 13:46

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
DrK
post 7 Dec 2007, 13:57
Post #24

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

pot sa fiu de acord doar cu ideea VAG. Si nici aia nu sta prea bine in picioare. Asa cum mandria de renaultist domneste aici, va rog o vizita pe alte forumuri. POate aveam si eu idei ca in bmw gasesc numai tarani si manelisti. Cand am intrat pe forumul bmw si i-am vazut ca se plangeau toti de nebunii care merg cu viteza si nu sunt atenti am zis ca nu am nimerit bine. Valabil si la grupul VAG si la baietii fara simt estetic cu citroen, peugeot, opel, chevrolet si ce masini nu va mai plac voua...
Inca incerc sa cred ca pustimea fudula, taranii si manelistii sunt defapt exceptii. Avand in vedere ca sunt destui membrii pe forumuri dedicate unei firme producatoare se poate spune totusi ca nu sunt exceptii sau "vecinul/pretenu/dusmanu".
Frumos ar fi sa ne uitam si la noi in ograda sa vedem specimenele care conduc si mEGANE/cLIO etc etc...

nu cred ca are rost aceasta discutie.. e degeaba...
expulzam ciorile din tuareg inapoi pe craca

This post has been edited by DrK: 7 Dec 2007, 14:03

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
Aleks
post 7 Dec 2007, 14:04
Post #25

membru corespondent

From: Iasi

Ba stați așa, că am și eu un amic - pe care-l văd mai rar - și mă trezesc odată cu el la serviciu, intră și-mi spune cu un aer misterios: "ieși puțin să vezi ceva".

Ies. Și nu văd nimic. "Ce să văd, dom'le ?". "Ia uită-te mai bine". Mă uit - nimic. Bine, curtea era plină, ca de obicei, cu tot felul de mașineturi... "Aia argintie..." face el, ca Polonius la urechea lui Hamlet. Văd "una" argintie: Passat ctdi (parcă), mă rog, foarte frumoasă. "Da, și ?". "E-a lui mandea" zice el. "20.000 euroi am băgat în ea." "Bravo, s-o stăpînești sănătos. Și ce, trebuia să mă scoți în frig pentru atîta lucru ?" După o scurtă "ciondăneală" amicală, tot el: "Hai, mă, că mori de invidie. Asta e poziție, mă. Cînd mă duc la o afacere, ceva, și cobor din asta, altfel se uită ăia la mine".

Mi-am dat seama că vorbea serios. Îi zic ironic: "Adică haina, mașina și femeia fac dintr-un cocălar un om de afaceri de succes ?" Mă rog, nu i-am zis chiar așa, dar ceva de genul ăsta... smile.gif

Și el, de colo, foarte serios: "Da, da, da, da... Chiar da."

S-ar putea să aibă dreptate: escrocii "lucrează" numai la "4 ace", mașina văd că are un efect hipnotic asupra mediului de afaceri, iar dacă-ți mai bagi la înaintare și femeia, te pomenești că ajungi direct nu-ș ce mare mahăr sau miliardar !

Așa că, dac-oi pune vr'odată mîna pe-o cărămidă de parale, fix dtcprstci îmi cumpăr, mînca-mi-aș mama !

This post has been edited by Aleks: 7 Dec 2007, 14:04

--------------------
Renault 11 - 126.000 km 86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100
Am întrebat, n-am dat cu parul.
+
NadaLina
post 7 Dec 2007, 14:04
Post #26

Membru

From: constanta

Multumesc ca a fost mutat la cafenea ptr ca acest topic e unul de mistocareala nicidecum de "diverse despre masini"
10561582.gif
dantes asa snt noi mai mistocari da ne simtim bine aici .................... blink.gif cel putin eu wacko.gif
laugh.gif mai e cineva de aceiasi parere ?

This post has been edited by veronik: 7 Dec 2007, 14:05

--------------------
Renault Symbol 2007
+
adip
post 7 Dec 2007, 14:30
Post #27

Banned

From: Melbourne, Victoria

QUOTE(PhilipMorris @ 6 Dec 2007, 20:07)
Eu am cateva fixatii de genul...Dacia break - are taraba pe undeva
Logan - functionar public
Trolling eftin smile.gif
Le am in familie pe amandoua. Tata are break si nu a avut niciodata o taraba. Frate-meu are Logan si nu a lucrat in viata lui la stat, are firma.
Ideile tale, dupa ce ca sunt fixe, sunt si gresite.

L.E. Nu prea tineti cont de faptul ca multi conduc masini de firma. Ce vina am eu daca am megane dar firma ma "forteaza" sa conduc audi a8? biggrin.gif

This post has been edited by adip: 7 Dec 2007, 14:36

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
aleksanders
post 7 Dec 2007, 14:39
Post #28

.

From: ...

chestia cu omu si masina nu s eaplica pt romaniaca - daca ziceai elvetia te credeam- ca bancheru are bmw, medicul mercedes si asa mai departe- acolo chiar este mai mult decat o regula- dar mie in romania masinile de lux imi exprima jmenareala si deja este un sentiment frustrant, cu siguranta sunt si oameni care au muncit pt masinile respective - apropo- a uitat s atreaca ca orice tigan d ela noi are mercedes - si cred ca un topic interesant ar fi de ce unii au s 600 in fata blocului din pantelimon ( scuze , cartierul este pur intamplator ales) si el sta in garsoniera- toate astea fac parte din anomaliile romaniei mad.gif

--------------------
. . - . .
....
+
CGB
post 7 Dec 2007, 14:39
Post #29

CGB

From: behind

femeie (indiferent de varsta si culoarea podoabei capilare) in SUV: feriti-va !!!!

in general cam toate SUV-urile astea mari si nemtesti (Q7, ML-uri, X5-uri) imi dau o stare ciudata. si anume imi vine sa iau un bolovan si sa arunc fix in capu' soferului. nu stiu de ce.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
dantes
post 7 Dec 2007, 15:08
Post #30

Membru

QUOTE(veronik @ 7 Dec 2007, 14:04)
dantes    asa snt noi mai mistocari da ne simtim bine aici .................... blink.gif  cel putin eu  wacko.gif
*

si eu la fel...doar ca asta cu catalogarea nu tine..doar daca nu ai si tu...aia cu strugurii acrii..stiti voi

Oricum...imi pare rau ca vio nu e parolist si nu tine la un pariu...

Cel mai bine te simti in masina TA...ca e dacie/reno/wv/bmw/etc... NU MASINA FACE OMUL !!! OMUL FACE MASINA!!! Pacat ca unii uita......................

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
4 Pages  1 2 3 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 00:35
Dacia