Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages < 1 2 3 4 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Prima impresie despre cineva functie de marca, si modelul de autovehicul pe care il are...

zax
post 7 Dec 2007, 15:14
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

ce lume nervoasa.... omu' a intrebat care e impresia care o aveti despre cineva functie de masina care o are... intrebarea putea la fel de bine sa fi avut in loc de "masina" "ceas", "haina", "freza", "culoarea pielii", etc... evident ca e gresit sa judeci un om pe baza unei prejudecati dar o prima impresie iti faci intotdeauna si asta se leaga de experientele placute sau neplacute avute pe parcursul vietii. Eu de exemplu ma astept mereu ca o fata numita Roxana sa fie o fata frumoasa pentru ca prima "iubire" (intamplata pe la 5 ani) se numea Roxana...
Pe acelasi principiu judecam un om (constient sau nu) inca din primele secunde chiar si dupa tonul vocii. Consideram ca centralista de la 112 e frumoasa pentru ca are un timbru placut si este amabila iar ea poate avea 1500 de ani
Totusi nu insemna ca acum o sa ma apuc sa bat orice posesor de BMW numai pentru ca am avut un accident cu unul intr-o zi care ar fi trebuit sa fie cea mai frumoasa din viata mea.
Omu' face un sondaj de opinie asa ca cei care ati luat foc ati putea sa va ganditi ca si voi aveti prejudecatile voastre care va asigur ca sunt mult mai multe decat ati vrea sa recunoasteti. Ideea nu e sa nu ai prejudecati ci sa stii cat sa te lasi condus de ele...

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
NadaLina
post 7 Dec 2007, 15:24
Post #32

Membru

From: constanta

QUOTE(dantes @ 7 Dec 2007, 15:08)
si eu la fel...doar ca asta cu catalogarea nu tine..doar daca nu ai si tu...aia cu strugurii acrii..stiti voi

Oricum...imi pare rau ca vio nu e parolist si nu tine la un pariu...

Cel mai bine te simti in masina TA...ca e dacie/reno/wv/bmw/etc... NU MASINA FACE OMUL !!! OMUL FACE MASINA!!! Pacat ca unii uita......................
*

168.gif
ai dreptate popa.gif
"eu imi pun scara daca nu ajung la struguri" radmasa.gif fleur.gif

This post has been edited by veronik: 7 Dec 2007, 15:27

--------------------
Renault Symbol 2007
+
antifizic2
post 7 Dec 2007, 15:42
Post #33

Membru autentic

From: Bucuresti- Romania

gresit

haina face pe om, de cele mai multe ori

aveam cielo, nu puteam intra la palatul parlamentului unde lucram fara sa arat autorizatia semnatura etc,, daca mergeam cu passatu intram fara sa ma intrebe nime nimik, aparent teroristii cu passaturi aveau intrarea libera, ma rog

daca maicamea se duce cu haina de blana la cumparaturi toata lumea se poarta cu ea exceptional, daca nu are haina de blana, e un client oarecare

am lucrat la howard jonhson, hotelul de langa ase- romana

daca omu avea ceas de aur, ii dadeam cos cu fructe si ciocolata in camera, sa mai vina si altadata, daca eraun om normal la duzina, nu primea nimik, desi poate statea la acelasi tip de camera cu acelas tarif. partea cea mai stupida era ca unii dintre cei mai bogati oameni care au stat la hotel pe vremea mea- ministri sau proimministri- nu debordau in lux, poate tocmai din cauza ca nu trebuiau sa isi demonstreze valoare prin ceasuri de aur sau pantofi de nustiu care .

--------------------
renault LAGUNA II / 1.9 DCi - B-57-LXF 2004
17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
+
PhilipMorris
post 7 Dec 2007, 16:20
Post #34

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Cineva mai sus spune ca in Romania nu tine treaba cu catalogarea functie de masini, ci in Elvetia. Nimic mai gresit decat asta. In orice tara poti vedea un medic intr-o masina mai normala, in Romania niciodata. Treaba cu tipu' care are Q7, Cayenne si alte cateva dar se mai plimba si cu Dacia, nu pot sa o cred, nici macar ca exceptie. Daca exista unul, inseamna ca porcul zboara. Hai sa spunem lucrurilor pe fata si sa recunoastem ca am gandit macar o data despre cineva functie de masina condusa. Eu unul am facut-o, si e normal. Suntem latini happy.gif . Pentru Ferraristul nostru de pe forum, fara suparare, dar cand combati cativa doritori sa se amuze, nu se cade sa spui ca gandesc gresit. Este doar unul din miile de ganduri care ne trec prin cap zilnic, si consider ca le mai putem da curs din cand in cand. Oricum, am putut descoperi mai sus idei si gusturi cu adevarat geniale rolleyes.gif . Parerea mea.

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
DrK
post 7 Dec 2007, 16:39
Post #35

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

q7 care se plimba cu dacia?
dar de A8 care se plimba cu Lada?

Se numeste hobby...
biggrin.gif

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
PhilipMorris
post 7 Dec 2007, 16:54
Post #36

By the way, Maybach - Nea Gigi smile.gif

--------------------
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
zax
post 7 Dec 2007, 17:28
Post #37

Membru autentic

QUOTE(DrK @ 7 Dec 2007, 18:39)
q7 care se plimba cu dacia?
dar de A8 care se plimba cu Lada?

Se numeste hobby...
biggrin.gif
*

Ba se numeste masochism! eu nu stiu daca as mai reusi sa mai nimeresc vitezele la fosta dacie... si saraca nu era o dacie rea!

QUOTE(PhilipMorris @ 7 Dec 2007, 18:54)
By the way, Maybach - Nea Gigi smile.gif
*

Mda... acolo e discutabil... aia e o masina facuta ca proprietarul sa stea in spate nicidecum la volan... asa ca cineva la volanul unui maybach ... sofer nicidecum miliardar! Ma rog, pentru nea jiji sofer e o functie muuult prea inalta si nemeritata asa ca daca printre cititori se gasesc si soferi (ca meserie) ii rog sa nu se simta ofensati de comparatie.

Apropo, scuze de offtopic dar ce parere aveti de perdelutele din spate de la Maybach-ul oierului? mie mi se par parca furate de la vreo casuta de-a Fratilor Grimm! Mi se par mullt mai elegante cele din plastic de la megane... ce naiba, trebuia neaparat sa se vada bara pe care gliseaza si incretiturile alea de la capete?

--------------------
Hyundai/ex Renault I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp aprilie 2022/iunie 2006
"Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
+
twingooo
post 7 Dec 2007, 18:05
Post #38

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

si inca o data...sunt prea mic pentru statistici.

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
Laurentziu83
post 7 Dec 2007, 18:47
Post #39

Membru autentic

QUOTE(PhilipMorris @ 7 Dec 2007, 16:20)
Treaba cu tipu' care are Q7, Cayenne si alte cateva dar se mai plimba si cu Dacia, nu pot sa o cred, nici macar ca exceptie.
*

Bai da fudul mai esti, sa moara bibi.

Pot sa-ti zic ca nu ma simt cand conduc Passat-ul (luat de nou, higline) cum ma simt cand conduc un ARO pe camp, ocolesc cate-o groapa, apas de 5 ori pe frana ca sa opreasca, deschi portiera tragand zavorul, etc. Sau cand conduc Iveco-ul de la firma? De ce? Pentru ca nu ma intereseaza ce conduc, nu sunt genul sa claxonez fufe pe strada decat daca vreau sa vad cum arata la fata, nu sunt genul sa-mi fie rusine sa flutur cheile de dacie si telefonul nokia 1101. Si stii de ce? Pentru ca, indiferent daca sunt la volanul unei masini de 20 de mii de euro, fie la volanul masinii de gunoi, eu tot acelasi venit de proaspat absolvent il am, stau in aceleasi 2 camere la etajul 4 si astept apa calda, excursiile tot in Romania le fac.
Mult mai multumit as fi sa conduc un Tico/Matiz, dar sa am minim 1000 de euro salariu, o casa decenta, sa plec in fiecare week-end la mare si la munte si sa fac revelionul pe plaja in Hawaii. Decat sa fiu un parlit cu masina in rate pe 10 ani care se duce la mare la cort, si in week-end mai departe de Billa nu merge, mai bine asa.
Si ce daca altii im flutura in fata telefoanele lor color? Cand aveam eu telefon fix (acu 35 de ani) ei poate n-aveau nici macar curent. Cand avea bunicul meu Moskvitch, in 1967, altii nici nu se suisera pe cal. Acum sunt smecheri, ca s-au ajuns. Pentru mine e ceva normal si nu le vad unelte de lauda.

Chiar sa ne fie rusine sa ne mai suim si in masini ieftine? Poate altora, mie nu. biggrin.gif

--------------------
. . .
+
Vio
post 7 Dec 2007, 19:06
Post #40

MEMBERMENSCH

From: Judetu' Sachsen, D.D.R.

Pariuri nu fac din principiu, dantes... si imi pare rau ca te-ai atacat asa aiurea, era si anume gluma... smile.gif ... te simti cu musca pe caciula?... Mai usor cu tonul ,ok?... Si ia mai citeste odata, am zis ca is raritati, nu ca nu exista... STATISTICA, man....
Oricum cred ca ai vazut cam care e parerea majoritara pe aici...
respect, cristib, si mie imi vine la fel radmasa.gif
Beeey, dar ce flame o iesit din topicul asta... s-or fi simtind unii cu musca pe caciula... radmasa.gif
Cu regrete, dar asa e in Romania: aia cu masini scumpe put imediat a furat miliarde sau fraierit amarati... si de cele mai multe ori pe buna dreptate... imi permit sa contrazic pe aici, in Romania se pare ca parerea tugulanului cu minte putina e ca MASINA FACE OMUL... din pacate...
LE:
Hai sa va spun ce masini imi sunt vecine in parcarea blocului, nemti cu venituri medii: deci, dupa Megane II a mea vine o Mitsubishi Carisma cu cel putin 10 ani vechime, o Skoda Felicia, un Fiat Panda modelul ala vechi de cand lumea, un Mitsubishi Galant break de vreo 15 ani, un Polo de 2 ani, un Nissan Primera de vreo 5, un Peugeot 305... vizavi un Mitsubishi Colt, un Nissan Micra penultimul model, un Ford Fiesta cu vreo 2-3 modele in urma, un Golf IV Variant, un Ford Mondeo cu vreo 3 modele in urma si un Golf III... need I say more?... Asta inseamna o tara normala...
LE2:
"eu imi pun scara daca nu ajung la struguri"

Sefu cu strugurii, da' tu de unde stii daca ajung eu la struguri sau nu?... sau asta a fost asa, ca sa faci posturi, nu?... sau acu ar trebui sa sar cu un extras de cont ca sa vezi tu cat de lunga sau de scurta e scara?...

This post has been edited by Vio: 7 Dec 2007, 19:20

--------------------
Renault Megane II 2003 1,4 16V
98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
cristianxxl
post 7 Dec 2007, 19:19
Post #41

flower power

From: Otopeni

Cit timp eu ma simt bine in masina mea , ma doare in basketi ce cred altii.

--------------------
renault Megane 4 2018
+
Vio
post 7 Dec 2007, 19:21
Post #42

MEMBERMENSCH

Pai sunt sigur ca asa crede toata lumea pe aici, dar asta nu inseamna ca e interzis sa vorbesti despre sau sa razi de parvenitismul cleptomano-manelist romanesc, fiindca aici de astia e vorba, si nu de membrii de rand ca noi...

--------------------
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target.
+
PhilipMorris
post 7 Dec 2007, 19:22
Post #43

QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Dec 2007, 18:47)

Pot sa-ti zic ca nu ma simt cand conduc Passat-ul (luat de nou, higline) cum ma simt cand conduc un ARO pe camp, l. Acum sunt smecheri, ca s-au ajuns. Pentru mine e ceva normal si nu le vad unelte de lauda.
Chiar sa ne fie rusine sa ne mai suim si in masini ieftine? Poate altora, mie nu.  biggrin.gif
*

Si atunci de ce conduci ARO-ul pe camp, si nu te duci cu el la film? blink.gif . Sa nu generalizam cazul tau, ca cei despre care vorbim aici nu sunt toti absolventi, sau oameni cu un vizibil simt al esteticului. Eu vorbesc in general, prin asta insemnand in foarte general. Nu incerc sa spun ca toti sunt asa, ci doar ca uneori poti avea o prima impresie legata de masina pe care o conduce. Daca gresesc, mea culpa. Cand sunt acasa vad cca "n" BMWuri, toate conduse in mare parte (nu toti) de acelasi tip fad de om, care pana nu o parcheaza pe un spatiu verde sau nu claxoneaza de o mie de ori intr-o zi nu se simte implinit. Respect adevarat aici pentru cei care sunt exceptii, nu va cunosc dar va respect tocilar.gif .

7 Dec 2007, 19:30:
QUOTE(Berila @ 7 Dec 2007, 07:56)
lol, chiar sunt tipicar  radmasa.gif
*

Si eu sunt... wink.gif
Opel Vectra B - mecanic auto in timpul liber

This post has been edited by PhilipMorris: 7 Dec 2007, 19:30

--------------------
+
dantes
post 7 Dec 2007, 19:40
Post #44

Membru

From: Tzaranoaia

Incepe sa-mi para rau ca detin un reno...daca e sa cataloghezi oamenii dupa masini...

@PhilipMorris...Sunt mandru ca sunt ferrarist! Multumesc. Personal consider ca e un compliment. Nu spuneam ca oamenii gandesc gresit si ca e unul din miile ganduri care ne trec prin creier. De altfel a zis cineva pe aici ca foarte mult conteaza si cum te imbraci si ce masina conduci si asa mai departe... FOARTE corect...dar asta din cauza unor alti oameni care pun etichete si pentru ca asta e societatea in care traim....una de r@h***...

@Vio... Nu ma intereseaza contul tau din banca asa cum nu ma intereseaza nici ce masina conduci tu sau cum te imbraci samd...Atata timp cat esti un om normal cu preocupari normale te respect si jos palaria. Exemplul meu poate e raritate si/sau exceptia care confirma regula, insa am vrut sa demonstrez ca EXISTA si astfel de oameni si e gresit in a eticheta oamenii...Atata tot.
Daca totusi vei dori sa afli daca spun sau nu adevarul, te invit cu cea mai mare placere sa descoperi ca nu fac afirmatii gratuite...pe nici un pariu...

Apropos de faptul ca nici macar nu se mai stie cum se schimba treptele de viteza la o dacie....raspuns..LA FEL!!! Ba mai mult...e grav ca se uita de unde s-a plecat...

Asa e cristianxxl...vezi si semnatura mea... tongue.gif

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
Vio
post 7 Dec 2007, 19:50
Post #45

MEMBERMENSCH

@Vio... Nu ma intereseaza contul tau din banca asa cum nu ma intereseaza nici ce masina conduci tu sau cum te imbraci samd...Atata timp cat esti un om normal cu preocupari normale te respect si jos palaria. Exemplul meu poate e raritate si/sau exceptia care confirma regula, insa am vrut sa demonstrez ca EXISTA si astfel de oameni si e gresit in a eticheta oamenii...Atata tot.
Daca totusi vei dori sa afli daca spun sau nu adevarul, te invit cu cea mai mare placere sa descoperi ca nu fac afirmatii gratuite...pe nici un pariu...

Repet pentru a nu stiu cata oara: STATISTICA, monser... nu discutam aici despre raritati, ci despre aia care is multi, si prosti, si previzibili si demni de mila, si din cauza carora tara aia merge asa cum merge...
Eu sunt convins ca spui adevarul, declar aici oficial si public ca te cred, ok?... dar nu despre asta era vorba: am spus ca nu cred ca ar fi multi oameni de genul asta... majoritatea neamurilor proaste de care vorbesc eu s-ar scutura cu scarba la ideea de a mai urca intr-o Dacie, desi nu demult nu o aveau nici pe aia...
"e gresit a eticheta oamenii" - da, cat de adevarat! Asa cum ma eticheta si amicul care te sustinea calduros, respectiv ca sunt un sarantoc in care vorbeste invidia pe aia cu masini tari si scumpe, strugurii acri... lui ii era adresat raspunsul cu contul... fiindca singura modalitate de a-i demonstra cat de mult se inseala ar fi asta, care e ar fi de un prost gust extrem...

This post has been edited by Vio: 7 Dec 2007, 19:53

--------------------
+
dantes
post 7 Dec 2007, 19:59
Post #46

Membru

Inseamna ca incepem sa ne intelegem...

Eu combat cat pot etichetarea oamenilor ptr. ca nu e normal asa ceva si imi pare rau ca exista o groaza de oameni care numai asta fac... de parca trebuie sa fiu la 4 ace permanent... Nici la serviciu nu ma duc la 4 ace...ba mai mult...sunt si aproape ras in cap si cateodata mai imi las barba sa creasca... Si nu ma eticheteaza nimeni...Si chiar daca m-ar eticheta m-ar durea fix in....la 10km distanta...

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
PhilipMorris
post 7 Dec 2007, 20:07
Post #47

QUOTE(dantes @ 7 Dec 2007, 19:40)

@PhilipMorris...Sunt mandru ca sunt ferrarist! Multumesc. Personal consider ca e un compliment.
*

Chiar a fost. Nu am vrut sa te jignesc cu nimic, dar faptul ca aperi cu disperare un punct de vedere deja pierdut, ma face sa cred ca ai o musca mare pe caciula. wink.gif . Ha, te sicanez si eu, nu o mai lua personal, si nu te mai include in cercul celor care caracterizeaza un om dupa imaginea lui. Cand o sa vad un convoi de corp diplomatic format din cateva ARO, 2-3 Dacii si ceva Oltcit-uri, si porcii vor zbura, atunci eu o sa iti dau dreptate. Pana atunci, masina este o parte a imaginii tale. Ca si hainele, ca si casa in care stai. Daca "te doare in basketi" de imaginea ta, eu nu te pot judeca 111.gif .

--------------------
+
dantes
post 7 Dec 2007, 20:15
Post #48

Membru

Fac dus zilnic tongue.gif nu am muste in jurul capului radmasa.gif

Ai dreptate la aia cu coloana oficiala...dar "aia e jmecherii" care ne iau noua banu' wink.gif Intr-adevar cand vad ca lupta e pierduta si n-are rost sa continui ma opresc...ca-mi tocesc nervii de pomana...

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
Christu
post 8 Dec 2007, 00:20
Post #49

Membru autentic

Vreti sa va zic in ce masina ma simt cel mai bine? In cea pe care mi-o permit.
Recunosc ca nu mi-ar sta rau intr-un seria 3 (modelul nou doar) sau intr-un C, E sau A6 dar inca nu sunt de mine.

Eram acum vreo luna cu masina sefului XC90 - ma rugase administratora sa i-o duc la spalat ca ea nu stia sa i-o porneasca - imediat ce am intrat cu masina s-a apucat sa mi-o spele patronul spalatoriei. Trebuia sa ma simt altfel?..Nu cred! Da, m-am simtit un pic altfel la inaltime si cu 300 de cp sub mine dar sentimentul asta e trecator. Da, sefului meu - business man in toata regula i se potriveste perfect masina aia. Nu cred ca l-am vazut vreodata in jeansi sau bluza, decat camasa.
Sunt sigur ca purta jeansi acum 10 ani cand avea Cielo! smile.gif

--------------------
Alfa Romeo 159
ex: Renault Megane Sedan 2007
+
Laurentziu83
post 8 Dec 2007, 00:38
Post #50

Membru autentic

QUOTE(Christu @ 8 Dec 2007, 00:20)
Vreti sa va zic in ce masina ma simt cel mai bine? In cea pe care mi-o permit.
*

Corect ! wink.gif

--------------------
. . .
+
aleksanders
post 8 Dec 2007, 13:51
Post #51

.

From: ...

"Cineva mai sus spune ca in Romania nu tine treaba cu catalogarea functie de masini, ci in Elvetia. Nimic mai gresit decat asta. In orice tara poti vedea un medic intr-o masina mai normala, in Romania niciodata. "

eu am sustinut asta - daca in elvetia vezi 10 bmw-uri te asigur ca 8 sunt bancheri - in romania daca vezi 10 q7- te asigur ca 7 sunt jmenari - da cumva masina valoarea omului- in romania da doar valoare banului - cum zicea si antifizic - multi te saluta si iti deschid usa doar traind cu impresia ca asta e un mare bou, dar un mare bou cu multi bani- si poate imi pica si mie mad.gif - suntem o tara a ciubucului - iar permisul de intrare prin orice institutie a statului se cheama iorga- si in functyie d eimportanta multiplu de iorga si uneori grigorescu sad.gif - tare mi-as dori sa nu mai existe s600 din care sa coboare personaje la pnatof de lac cu catarama si trening

--------------------
. . - . .
....
+
Cypher4laguna
post 8 Dec 2007, 14:54
Post #52

Honda Driver

BMW - baitetas jmecher
VW - manelist

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
aleksanders
post 9 Dec 2007, 10:10
Post #53

.

From: ...

tico- pusti ce si-a vandut scuterul si a mai pus bani din alocatie biggrin.gif

--------------------
. . - . .
....
+
19vik
post 9 Dec 2007, 10:38
Post #54

Membru

QUOTE(aleksanders @ 8 Dec 2007, 13:51)
"Cineva mai sus spune ca in Romania nu tine treaba cu catalogarea functie de masini, ci in Elvetia.... daca in elvetia vezi 10 bmw-uri te asigur ca 8 sunt bancheri ...
*

Te contrazic partial...Am vazut in Elvetia ca majoritatea masinilor erau VW( in general Passat si Bora), Audi (A4 si A6) si BMW si asta intr-un "amarat" de canton. Avand in vedere insa cate banci sunt, chiar si intr-un "amarat" de canton...

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 2005/1.6 16v Expression
+
PhilipMorris
post 9 Dec 2007, 12:24
Post #55

Pentru ca in elvetia 8 oameni din 10 sunt bancheri nedumerire.gif ... Cand vad pe cineva care conduce un golf 4, e ca si cum il stiu de o viata. nu ma poate surprinde nimic la el. La fel si cu Citroen C4 coupe... va rog frumos sa identificati pentru care este un compliment si pentru cine nu. Dificil, nu-i asa? 1zhelp00.gif

--------------------
+
adip
post 9 Dec 2007, 15:24
Post #56

Banned

From: Melbourne, Victoria

F. misto arata romanica: nu avem case, locuim imensa majoritate in niste blocuri gri oribile, spatii verzi catre zero barat, dar se cumpara masini (noi & sh) in draci. Sunt enorm de multi care de-abia gasesc loc ca sa-si parcheze o conserva langa bloc, dar au doua sau trei masini. Un coleg a primit de la munca masina. Imaginati-va, in fiecare seara da 2-3 ture de cvartal pana gaseste un loc de parcare.
Daca ies acum in fata blocului sa fac poze o sa vedeti un contrast izbitor intre numarul de masini noi (e.g. avensis, focus, megane, astra, corsa, logane fara numar, etc), inghesuite una langa alta, si cutiile de chibrituri jalnice in care locuiesc posesorii smile.gif

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
Laurentziu83
post 9 Dec 2007, 15:29
Post #57

Membru autentic

Da, dar fa o poza si la preturile pentru cutiile alea de chibrituri. Eu daca imi vand apartamentul de 2 camere din Galati, bine pozitionat (Mazepa, pentru cunoscatori), nu-mi ajunge pentru garsoniera in Titan.
Paradoxal, dar asa e.
Gunoaiele de apartamente in care stam sunt mult mai scumpe decat masinile bune pe care le conducem.

This post has been edited by Laurentziu83: 9 Dec 2007, 15:33

--------------------
. . .
+
AIX
post 10 Dec 2007, 10:51
Post #58

quite a regular

Exact, masina mea e de vreo 5-6 ori mai ieftina decat cutia mea de chibrituri. biggrin.gif

--------------------
. . .
+
DrK
post 10 Dec 2007, 10:53
Post #59

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

eu ce parere trebuie sa am acum despre cei cu 207 intens?

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
NadaLina
post 10 Dec 2007, 12:33
Post #60

Membru

From: constanta

drept la replica radmasa.gif

Sefu cu strugurii, da' tu de unde stii daca ajung eu la struguri sau nu?... sau asta a fost asa, ca sa faci posturi, nu?... sau acu ar trebui sa sar cu un extras de cont ca sa vezi tu cat de lunga sau de scurta e scara?...
*

[/quote]

dl Vio eu stiu unde se termina plapuma ........ce te basici asa am condus si dacie (si am fost mandra in primul rand ca este luata de noi)cine mai avea masina ca noi nimeni si era o dacie................................ si atunci au fost strugurii dulci asa ca ............

cat despre contul tau prea putin ma intereseaza 10561582.gif faza e ca strugurii snt dulci daca vrei tu si sa nu te intereseze de ce zice lumea wink.gif
cat despte tine nu te cunosc dar esti .............acru 10561582.gif o zi naspa? 04.gif

--------------------
Renault Symbol 2007
+
4 Pages < 1 2 3 4 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th July 2025 - 14:58
Dacia