Unde facem revelionul ?, cazare,preturi,discounturi
![]() ![]() ![]() |
Unde facem revelionul ?, cazare,preturi,discounturi
aleksanders |
![]()
|
||
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
|
||
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|||
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Have fun la Praga! Chiar e un oras super, si mai ales daca sunteti si mai multi, sigur o sa ma simtiti bine. Mi-e scarba sincer de ofertele de la noi, nu conteaza de sezon, dar am vazut ca anul asta de Craciun si de Revelion s-a intrecut masura. Cum draq sa mergi la noi, cand gasesti preturi mai buna la Paris sau la Viena. Eu am vrut initial sa fac revelionul la Paris, gasisem si un hotel super ok pe la 120 de euro/noapte de 4 stele, cu piscina, sala de forta si sauna, insa nu am gasit pe nimeni care sa vrea sa mearga. O sa merg dupa revelion cred o saptamana. Poate mai gasesc deschis si Parcul Asterix; care pe perioada sarbatorilor de iarna este deschis in mod exceptional.
|
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
up pentru anul asta!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
greu de ales.....in parcare la polivalenta...
|
--------------------
------
------
------
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
nu pica vinerea!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
eh..facem o exceptie..pica joi...dar 1 pica vineri..
![]() anul asta grea alegere...chiar sunt in pom...Un singur lucru este cert..in Ro 100%... |
--------------------
------
------
------
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sper sa merg in vizita de daa asta precum mergeam in alti ani. De cand s-a nascut Stefan, mai mult acasa am facut revelionul si ne-au vebnit prietenii si neamurile pe cap. Deh, copil mic, probleme multe, etc. Acum Stefan e mare si cred ca vom merge noi pe capul altora sau de ce nu, chiar la tara / mnte (Campulung Muscel). De pe 30 decembrie pena pe 2 sau 3 ianuarie... tuica, cash, slanina, gratar, tuica, cash, slanina, gratar, tuica, cash, slanina, gratar, tuica, cash, slanina, gratar... Ei comedie ca asta...
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
si zici ca e fain la tine acolo la C. Muscel?
![]() ma rog, un loc linistit (nu prea aglomerat) in care sa fie zapada multa sa se bucure copilu' de ea mi-ar fi suficient ... mi-ajung balurile de la Viena! ![]() This post has been edited by crisolro: 29 Sep 2009, 12:16 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Tati, crede-ma ca m-am saturat sa incep pregatirirle cu 3 zile inainte si sa le termin la 3 zile dupa revelion... sa cheltui cel putin 10 milioane numai pe macare si bautura ca sa multumesc pe stiu-eu-ce invitat mofturos, sa ingramadesc jde mii de musafiri intr-o camera sa doarma, salte jde mii in alta camera, sa stau dupa c.urul fiecaruia sa se simta bine, etc, etc, etc... si asta pentru ca fii-meu era prea mic sa pot pleca cu el in deplasari mai lungi sau mai scurte, in conditii propice unui copil mic, s.a.m.d...
Uite ca de data asta vreau sa plecam si noi la altii, sa ii frecam noi pe ei iar tinta, momentan este C-lug Muscel unde are nevasta-mea mare parte din neamuri si unde putem iesi destul de ieftin... doar cu banii de benzina / motorina si cu ceva cadoaie, eventual o oala de sarmale sau un castron de salata boeuf... Bine, hai...... si o tava de prajituri. ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Pana la revelion mai e Craciunul
![]() |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
crisolro |
![]()
|
![]() Posts: 1.435.866 Group: Members Posts: 1.884 Joined: 9 November 07 From: Bucuresti ![]() |
am putea merge la Flamingo pt. ca vad ca stie sa trateze oaspetii astfel incat sa se simta bine, sa fie multumiti si sa revina si anul urmator
![]() o singura rugaminte am si eu: imi place la nebunie salamul de Sibiu ... de Bacau ... se poa'? ![]() ![]() This post has been edited by crisolro: 29 Sep 2009, 14:43 |
--------------------
Renault
Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp
Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
- cu nr absolut normal Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
|
|
Flamingo |
![]()
|
S-a notat... Din partea mea, ce vrei tu, numai sa ne gasesti acasa.
![]() Si vorba lui Eduardsebe... Pana la revelion e Craciunul... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
eduardsebe |
![]()
|
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
pai nu-i asa coane Flamingo...nu se duc si acolo bani pe mancare,bautura,dulciuri,brad etc etc...
sper ca de revelionul asta sa nu se inceapa cu bubuieli de pocnitori ca le indes pocnitorile undeva bine sa nu le scoata nici cu tirbusonul ![]() This post has been edited by eduardsebe: 29 Sep 2009, 19:50 |
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Aoleu ca bine zici,coane eduardsebe!
![]() Anul trecut (de Anu'Nou)mi-a aruncat un dobitoc o pocnitoare in curte! Una mica,ce-i drept,da' care a poposit pe capota masinii mele!! ![]() ![]() Am obsevat urma abia de San'Vasile! |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Aoleu... atat de mult ati baut nene Marian ?
![]() Glumeam... Cica Sf Vasile e aproape, pe 1 ianuarie... ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.580 Joined: 10 January 08 From: Timișoara ![]() |
Nuuu,nea!!
![]() Finu' nostru e Vasile si am observat "bucuria" cand mi-am scos masina din curte sa merem cu sorcova. ![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Flamingo |
![]()
|
Eh, repet.. glumeam si io...
![]() Apropos, abia astept sa merg prin zapada de revelion din casa in casa la Godeni (Jud. Arges, la 16 km de C-lung Muscel) sau chiar la Campulung printre blocuri la (alte neamuri de-ale Sandei)... la sorcovit si cu tuica-n buzunarul gecii... ![]() Somcova, vemsela, sa tlaiti s-mbatra hac, Ca un maaaa, ca un paaa, Ca un fir de drandafir... Tare ca peatra, ute ca sajeata... ...si tot ashea... Hac... ![]() P.S. Acum fac repetitie. Am in fata tuica de muscel din pruna... Tuica fara zahar. ![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
marian-j |
![]()
|
Go for it,Tullamore Dew!
![]() |
--------------------
---
---
--- Cupeu cu dop
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Eu sarbatorile le-as petrece cat mai departe de Bucuresti. O sa caut o pensiune retrasa, la mama naibii, eventual o casuta simpla taraneasca. Sa fiu doar eu si cativa prieteni...sa bem tuica fiarta cu piper, o pastrama buna, un vin bun si sa trancanim in timp ce o oaie se coace. Nici vorba de televizor, poate niste casete cu Divertis si cd-uri cu muzica lautareasca veche. Ma si sa fie zapada multa cu ger si sa urle lupii in padure. Am mai experimentat asta pe la Cavnic....tare
![]() Pana una alta cred ca facem oaia aia la groapa si mai curand...sa cada toamna bine si se face. Treaba e ca nu stiu pe unde sa gasesc eu pensiunea aia. Cam mult vreau..si departe de lume, si cu padure si zapada...basca lupii pe post de colindatori ![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
pcs |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 422 Joined: 8 November 08 From: Bethoncourt, FR ![]() |
@ Dan : Giumalau, intre Campulung si Vatre Dornei... sau Sadau , hat sus pe Suceava, langa granita cu Ucraina....
|
--------------------
Dacia/Renault/MB
Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e
05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
- HA308VT
|
|
Dan73 |
![]()
|
S-a marcat. Mi-am facut un txt in care notai. Sa traiesti!
|
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Vecine, i-am recomandat si anul trecut colegului Meghizanul si din cate am inteles, i-a placut. Fundata (Intre Rucar si Moieciu). Zona frumoasa, la capatul pamantului, esti singur cu muntii
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Flamingo |
![]()
|
Cica are nevasta-mea ceva neamuri dar foarte indepartate si la Fundata si la Fundatica. M-am scos.. Pacat ca sunt departe...
![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Stiu, nu prea intri cu masina. Insa nici prea departe de drum nu o lasi, fiind drumul asfaltat si intra cu plugul pana la biserica, adica in centru
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
Dan73 |
![]()
|
QUOTE(shteffanivlad @ 30 Sep 2009, 11:04) Vecine, i-am recomandat si anul trecut colegului Meghizanul si din cate am inteles, i-a placut. Fundata (Intre Rucar si Moieciu). Zona frumoasa, la capatul pamantului, esti singur cu muntii ![]() Multam...stiu zona ca am trecut de cateva ori pe acolo. E foarte frumos intr-adevar. |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
gotty |
![]()
|
up!
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am inchiriat o cabana in Apuseni foarte aproape de Belis... cum am facut in ultimii 5 ani.. doar locatiile au diferit.... dar toate au fost prin Apuseni... 12 persoane... sau mai bine spus 6 perechi ...
Cabana are 6 camere duble cu baie fiecare... conditiile sunt foarte bune... deh si noi sunt destul de pretentiosi.... Asta ne-a placut ca este foarte retrasa, dar are absolut tot ce ai nevoie si ce nu ai nevoie... Costa 6000 ron ... pe vreo 4 nopti... + mancarea si bautura care o ducem noi... This post has been edited by cj98czh: 18 Nov 2009, 13:44 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
6000 perechea sau 12 persoane?
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Adica 250 ron / noapte de camera? Si la pretul asta nu trebuie sa ai pretentii? Apai s`avem pardon dar in apuseni la pretul asta e hotie...
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Astea sunt preturile in zona... si iti spun sincer ca nu mi se pare o suma foarte mare la ce iti ofera cabana.. atata din punctul de vedere al dotarilor cat si al privelistii... acuma fiecare...
Cabana unde am facut revelionul anul trecut a fost 2000 euro de exemplu tot asa fara mancare... anul asta in conditii de criza a cerut 2500 ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 17:49 |