Unde facem revelionul ?, cazare,preturi,discounturi
![]() ![]() ![]() |
Unde facem revelionul ?, cazare,preturi,discounturi
Berila |
![]()
|
||
![]() vesnic incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 23 July 07 From: Praga - CZ ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio 3
Exception
1.6 16v
- B-64-***
|
|||
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
si totusi ...nu ne zici si noua conditiile de cazare?
![]() |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
pai la praga la 12 30 aia deja erau in masini in drum spre casa- niste distrusi- singurii care tipau pe strazi si se distrau erau romanii si italienii si cativa pusti de ai lor
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Bora-Bora
![]() ![]() Cred ca pe la universitate si apoi acasa. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Portugalia...erau 17 grade ieri acolo...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
subscriu si eu la locatia "propusa" de bear_mc: universitate/constitutiei.. ceva de genul
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
aleksanders |
![]()
|
anu asta o sa fie pelerinajul ceva mai lung- ca precis o sa fie ceva si la brad
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
aleksanders, am impresia ca faci misto de cei care nu nimic planificat pana acum
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
aleksanders |
![]()
|
sadi- fara mistouri- dar eu daca as sta aici chiar m-as intalni cu membrii reno - sunt haiosi
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Postez pentru un prieten:
QUOTE Acuma ceva timp am inchiriat o cabana pentru petrecerea revelionului, 29 dec - 2 ian, si din anumite motive nu mai putem merge. Am dat avans dar nu vreau sa pierd/pierdem banii. Asa ca.... incerc sa gasesc doritori ![]() Cabana are conditii bune, 6 camere de doua persoane din care 5 camere cu baie proprie. Are un living extrem de mare, geamuri termopan si incalzire centrala (pe lemne). Pretul este de 5500 lei (55 mil. lei vechi). Zona e foarte frumoasa, iar localizarea pe harta o aveti aici. http://wikimapia.org/#lat=47.173145&lon=24...=12&l=0&m=a&v=2 Cabana e aproape de lac. Cine e interesat sa ma sune: 0745-775275 |
--------------------
-
-
-
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
suna interesant...desi e cam departe pt mine....ceva poze ?
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Nu posed, poti suna si vorbi cu el, e de treaba.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Pietele ca si loc de petrecere a noptii dintre ani suna atat de gay
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
da.. vin si eu in piata poate scap de sapca lu bear......................
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
aleksanders |
![]()
|
semit nu face piata fiindca suna gay-
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
valir5gts |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 228 Joined: 14 March 06 ![]() |
bliss,daca se poate,imi poti spune tu un pic mai in detaliu unde este localizata cabana?pentru ca nu ma descurc cu harta aia,nu-mi dau seama.
|
--------------------
renault
super5
1987
|
|
bear_mc |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
Cred ca pana la urma fac la Kempinski, in Golden Sands (5 stele). 315 euro/persoana, cu demipensiune +masa de revelion, 4nopti. Super hotel. Am stat anul asta de vreo 10 ori acolo. Au piscina imensa inauntru, sala de forta bine echipata, sauna (astea sunt gratis) +masaj, solar(
![]() |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Acasa. Simplu.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
praga cineva?
noi suntem 3 masini - stam 5 nopti (29 - 03), inca nu avem un program clar stabilit... sugestii? |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(jack @ 11 Dec 2007, 00:41) praga cineva? noi suntem 3 masini - stam 5 nopti (29 - 03), inca nu avem un program clar stabilit... sugestii? Recomand plimbatul pe jos prin centrul istoric, Charles Bridge si meniul de 30 de aripioare de la kfc ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci
- = B-006-ILL Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
aleksanders |
![]()
|
pt praga - as mai adauga s avezi si hradul - cu catedrala- de acolo de sus ai o panorama super asupra orasului- evita restaurantele din centru, nu sunt extrem de scumpe dar la periferie se manaca mult mai bine si mai ieftin decat in bucuresti- exista abonament pe toate mijloacele de transport in comun cam la 240 de koroane - undeva la 48 de lei - parca asa era paritatea leu / koroana- alt dfat- nu schimbati la casele de schimb din centru banii - au paritate nasoala si comisioane- bancile sunt cel mai sigur de accesat - cat despre hotel- iti recomand un hotel nou de 2 stele super rentabil- in praha 9 - pivovar se cheama - daca vrei mai multe astept un pm- eu anu trecut mi-am facut revu la praga - apropo- in cehia bei pilsen urquel de la mama lui si bud
![]() ![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
mafone |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
La Praga am stat la o pensiune super OK. Alpin Avion se cheama. Are parcare proprie (nu platesti in plus) si are micul dejun inclus in pret (consistent), toate astea la 55 de euro/noapte/camera. Vezi ca o poti gasi pe net.Nu este in centru, dar la 50m de pensiune ai statie de metrou. De vizitat este centrul. Daca esti cu masina mergi si la Carlovy Vary.... merita. Drumul pana acolo este ok, eu recomand varianta prin Austria, pentru ca ai mai multi km de autostrada. Din Bucuresti pana acolo sunt in jur de 1450km pe care i-am facut cam in 21 de ore.
Ah, si pentru sotii (prietene) de recomandat magazinul BATA unde sunt preturi super OK, pantofi la 4-500000lei vechi. Preturile sunt bune la imbracaminte.Am fost si intr-un Mall, dar nu-mi amintesc acum exact detaliile. Castelul este de vizitat, si in afara de asta sunt o gramada de locuri interesante. This post has been edited by mafone: 11 Dec 2007, 22:04 |
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|
aleksanders |
![]()
|
carlovy vary nu m-a impresionat - este ca herculenale nostru ceva mai dichisit- dar recomand pizzeria capri - pe drumul spre carlovy este o fabrica d ebere - unde gasesti cea mai buna bere neagra din europa- asa o recomanda ei- si daca ai vine ain drum fa ocol si prin bratislava - zic eu ca merita - sunt doar 57 de km intre orase
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
va multumesc pentru sfaturi.
am tot auzit ca merita, m-am convins cand am gasit cazarea (87 ron/pers/noapte), sper sa nu fie considerata reclama: www.b35.cz adevarul ca 5 nopti aici + drum (4 persoane/masina/diesel) sa coste 225 EUR e super ok. Adugam mancare, shoping...ma rog...suma creste, dar oricum, fata de ofertele din RO nici nu se compara... Am gasit oferta la Moeciu cu 90 eur/noapte/persoana minim 5 nopti!!! mi se oferea o zi cu animalele pensiunii...ma scuzati, sa mangai vaca o zi intreaga pentru banii astia... ![]() E un paradox si un mare pacat dar, indiferent de sezon, cele mai bune oferte le avem in afara tarii... |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
aleksanders |
![]()
|
jack- vezi cum intrii in ungaria taxa de autostrada - si la slovaci si cehi - cat despre alegerea ta- zic ca merita si distractie placuta
|
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
io as fi ales vaca
![]() my ass ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
aleksanders |
![]()
|
semit- ai fi ales vaca - doar pt ca da lapte?
![]() |
--------------------
.
.
.
- . ....
|
|
semit |
![]()
|
si pt multile boobs
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 15:40 |