Lista persoanelor care și-au luat permise, între 2006 și 2008
![]() ![]() ![]() |
Lista persoanelor care și-au luat permise, între 2006 și 2008
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
io nu's pe lista.. e vreo problema cu cei scrisi de tine?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
sunt cei care vor intra in cercetari?
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da, 3500 de oameni... Maine - alte liste.
©Adevarul |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Ma doare stomacul!
Oare exista vreun judet in care sa nu se fi practicat "sportul" asta! ![]() Ma tem ca nu! |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nu stiu de ce aveam impresia ca si eu am luat permisul in 2006, cand defapt il am din 2004. Ce batran sunt
![]() Oricum, imi explica si mie care e faza? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Astea sunt permisele eliberate la Pitesti, Sfantu Gheorghe si Cluj?
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
@ A l e x:
Ziceau ca "se va face o verificare a conditiilor de obtinere a permisului" pentru cele eliberate in ultimii 2 ani" Concret cum vor face asta nu am inteles. Reexaminare? @Dan73: Cred ca sunt numai cele din Pitesti. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Permisele alea se anuleaza prin hotarare judecatoreasca
![]() Azi-dimineata au inceput controlul si la Cluj |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
adi_ar |
![]()
|
Nu cred ca este chiar atat de simplu! Asta-i vorba aruncata de/pentru presa!
Pentru anulare prin instanta ar trebui facuta proba ce au fost dobandite pe cai ilegale iar in afara de "amintirile" acuzatilor, usor contestabile, eventual autodenuntul posesorilor, nu vad ce probe se pot administra. Judecatorul in cauza nu poate anula documente "la gramada" pentru ca au gasit/dovedit 10 corupti. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Din cate vad eu, cei mai multi sunt din 2007 si 2008. De ce oare or fi trecut si 2006 ? Oricum, varu' Piri nu e pe lista (sta in zona), il sun acum sa stea linistit...
![]() This post has been edited by Flamingo: 17 Mar 2009, 12:12 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
oare cum se poate proba faptul ca examenul de obtinere a permisului a fost fraudat?
inteleg la cei analfabeti dar la cei cu o anumita pregatire cum probezi cum se pot anula acele permise , pe ce baza |
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
dupa lista asta vor intra familii intregi in puscarie
![]() De ce nu pui toata lista? |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
renault
captur
- B-21- ....
0,9 tce 90 cp Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
nr1_gogon_1979 |
![]()
|
![]() MEMBRUL Group: Members Posts: 729 Joined: 22 August 08 From: Bucuresti: Floreasca & Muncii ![]() |
am scapat,am permis din 1997.eu as propune sa se dea din nou proba de poligon si mers noaptea pentru toti posesorii de permise.prea sunt multi si multe care n-au ce cauta la volan...fara suparare.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
2007 Dacia 1310 TX/1989
Renault Laguna I RN/1994 Chrysler 300c /2010 Mercedes E280 CDI 4Matic /2009 Mercedes C200 diesel /1994 |
|
R19/16v |
![]()
|
|
--------------------
DS
5H
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
eu i-as da in judecata pe astia de la adevarul, pt publicarea listei aleia. si pe boii care au dat-o publicitatii. n-au cum sa probeze ca s-au dat 3500 de permise pe spaga.
da lasa ca vine el noul cod civil... sa vedem cat mumu o sa-si ia ziaristii de pe la noi. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
R19/16v |
![]()
|
Cine a zis ca toti cei de pe lista au luat permis pe spaga?
|
--------------------
DS
5H
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
Cam asta se presupune daca esti pe lista...
|
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
R19/16v |
![]()
|
Presupunerea e una, afirmatia e alta.
|
--------------------
DS
5H
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
lista aia e fix pix. practica cu permis pa spaga e veche si intalnita in toate judetele. se practica treaba asta de pe vremea lu' impuscatu si se va practica in continuare.
toata circaraia asta cu argesu', cu aparitii in presa a unor liste e doar praf in ochi. ca sa se abata atentia de la altele mult mai grave. justitia in romania e pulbere. e justitia aia care-l aresteaza pa tolea ciumac in direct. cu mascati cu procuror. ptr niste gainarii. asta e justitia romaneasca. justitie facuta la tv, sa ia ochii pulimii. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
alexumf |
![]()
|
![]() MEMBRU CHELIOS Group: Members Posts: 775 Joined: 9 July 08 From: Bucuresti ![]() |
cristib: Unii de pe acea lista sunt analfabeti.... Ca da taticu 100 Euroi pt odrasla care tocmai a terminat liceul si tre' sa se dea si el cu Bemveu, ca toti pustii de bani gata normali, e o treba, macar ala stie sa citeasca; exista sanse sa treaca repede de teribilism....in viata, dar unul care nu stie sa citeasca? Unul pt care triunghiul rosu e doar o bucata de tabla rastignita pe un stalp? Unul pt care STOP = @%#*?
|
--------------------
Renault
Megane Coupe
2006 RENAULT MEGANE COUPE 1.6 16v 2006
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
nu numai ca-s analfabeti. da' unii mai au si probleme medicale.ceea ce este extrem de grav.
doar ca nu mi se pare normal ca justitia sa se faca la tv. treaba asta trebuia rezolvata in liniste, in mod profesional si abia apoi se dadea un comunicat in presa. da' la noi s-a inceput exact pe dos. cu circaraie in presa. liste date prin ziare...etc si alta chestie care ma deranjeaza: acu' si-au dat seama ei ca se dau permise pe bani? politia si justitia p..ii. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
cristib, ai perfecta dreptate, nu asa se solutioneaza problema permiselor date pe spaga, publicand in presa liste intregi, in binecunoscutul stil al bolsevicilor care demascau tradatorii. E o mizerie.
De fapt care e scopul acestei liste? Si de ce e ea incompleta? Daca tot se vrea demascarea celor care au luat permise pe spaga, de ce nu contine lista data, locul nasterii si judetul unde a dat examenul fiecare din cei de pe lista? Inteleg ca presa e a patra putere in stat si ca politia romana e putred de corupta, dar nu vad ce imbunatatiri ar putea aduce anchetei publicarea in presa a listei. Banuiesc ca ceea ce au facut ziaristii pot face si procurorii cei zelosi care se ocupa de dosarele astea. Si, intr-un final, chiar e cineva atat de naiv sa creada ca vor fi pedepsiti gabori pentru permisele date pe spaga? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu totusi n-am inteles, asta e lista persoanelor care au luat permisul in Arges, acolo unde este scandalul?
|
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
alex.vano |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 9 February 08 From: Bucuresti, 5 ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio
- numar de sarpe
75 caluti
|
|
tudor. |
![]()
|
![]() satisfied renault owner Group: Members Posts: 132 Joined: 23 September 07 From: Bucuresti ![]() |
Ce trist, in loc sa luam masuri publicam liste in ziar.
Daca va uitati in trafic atenti o sa vedeti ca de fapt carnetele se dau prea usor pe peste tot. Eu zic ca asta se reflecta perfect si in atitudinea soferilor fata de respectarea legislatiei. This post has been edited by tudor.: 18 Mar 2009, 12:27 |
--------------------
Renault/Volvo/BMW
Clio III/S40/X5
2007 Dynamique dci 85/2009 1.6D/2011 xDrive35i
|
|
BioHazarD |
![]()
|
![]() Gold member Group: Members Posts: 1.408 Joined: 9 May 07 ![]() |
De acord. Vad destui "argeseni" din Bucuresti in fiecare zi pe strazile capitalei.
S-a publicat si partea 2-a a listei. http://www.adevarul.ro/articole/mafia-perm...si-la-cluj.html |
--------------------
Renault
ex-Clio Symbol 1.5 dci
2008 Megane 4 1.5 dci 2017
Austral mild-hybrid 2023 |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 15:52 |