Lista persoanelor care și-au luat permise, între 2006 și 2008
![]() ![]() ![]() |
Lista persoanelor care și-au luat permise, între 2006 și 2008
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) LITERA_P_5.jpg ( Size: 328.12k ) Number of downloads: 165 |
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Afrodita |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 73 Joined: 25 March 09 From: Bucuresti ![]() |
abia acum am vazut si eu topicul asta. era sa fac atatc de cord, mi-am gasit un tiz, dar era un el
![]() acum, poate nu toate persoanele de pe lista l-au luat cu spaga. eu l-am luat in 2006 , in bucuresti. nu am dat spaga, dar asta nu inseamna ca pe vremea respectiva nu se dadea. daca nu nimerem un politist "incepator" si plin de zel sigur il picam ca nu am cotizat...asa, m-a chinuit vreo 15-20 minute prin trafic, doua parcari laterale si intrebari legate de bordul masinii. cand le-am povestit celorlalti au murit ras, pentru ca examenul meu a fost cel mai serios ![]() This post has been edited by Afrodita: 23 Apr 2009, 11:44 |
--------------------
Renault
Megane I
- DYD
1996 1.6 when in doubt google it!
i tend to make mistakes when learning something new. then again, who doesn't? |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 12:36 |