Hai La Vot, La Vot..., Sunteti Hotarati?
![]() ![]() ![]() |
Hai La Vot, La Vot..., Sunteti Hotarati?
Kr3atorU |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|||
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
De suparare nu pui stampila. Se considera vot nul, te abtii, dar totusi votezi!
|
--------------------
-
-
-
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
am votat ca votez. e si un drept si o obligatie a mea ca cetatean.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
- IS-07-MAN Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi vota, cum a zis si manucu, este dreptul meu consfintit de Constitutie, cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga
![]() PS: votez PRM ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
votez pld
mi se pare cei mai seriosi si partidul care a luat cel mai in serios aceste alegeri |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
oFF TOPIC:creca maine seara iar se face stolojan ca moare cand vede ca nu are capital... si dupa 2 luni e ca nou.. parca am mai vazut fazele astea 1 data....
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
eu nu votez!
nu am chef sa trimit pe nimeni la bruxelles pe bani mei. punct poate daca nu se duc oamenii o sa se sperie mai marii sior incepe sa faca cate ceva prin frumoasa tara de frica alegerilor propriului scaun de la anu speranta moarte nare |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
daniel4ro |
![]()
|
![]() forumist anti Group: Members Posts: 1.166 Joined: 16 September 07 From: B U Z Ă U city ![]() |
QUOTE(semit @ 23 Nov 2007, 19:34) oFF TOPIC:creca maine seara iar se face stolojan ca moare cand vede ca nu are capital... si dupa 2 luni e ca nou.. parca am mai vazut fazele astea 1 data.... in virtutea serviciului o sa fiu prezent intr-o sectie pe durata votarii, deci sigur voi vota. Votul insa va ramane secret. De la vremea de afara sigur rugineste robotu |
--------------------
Renault
Megane 2.1
2004 SEDANiel4ro Privilege, 1.5 DCI , 82 CP
- Numar DREPTUNGHIULAR
|
|
manucu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
io ma duc. promit sa pun poza cu buletinele de vot. si cu mesajul pe care o sa-l scriu pe ele
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
manucu01 - cum crezi tu ca prezenta mea va schimba cumva cursul votului?!?
sa se duca cine vrea cum vrea si sa faca ce vrea si absenteismul este un raspuns la urma urmei |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
- B-57-LXF 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
manucu |
![]()
|
trebuie sa vezi in viata si ceva mai sus de tine. think about it...
da, si absenteismul este un raspuns, insa e cel mai prost raspuns pe care il poate oferi o societate pentru problemele sale. This post has been edited by manucu01: 23 Nov 2007, 20:22 |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bineintels ca voi merge la vot, sunt cetatean si e dreptul meu si nu am de gand sa-l las nimanui.
Cine are impresia ca daca nu voteaza penalizeaza clasa politica, greseste. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Am votat "NU". N-am lipsit de la nicio votare din '90 pana azi, insa duminica nu voi merge in semn de protest. Sper ca absenteismul sa fie luat ca un avertisment si nu drept indiferenta, fiindca sigur nu e vorba de asa ceva. 2008 e an electoral, cine are de tras concluzii, sa le traga.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
manucu |
![]()
|
manolo, pe astia ii dresezi numai cu biciul. tare mi-e teama ca cocluziile nu o sa le traga in sensul in care iti doresti tu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
2006
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Nu sunt un tip violent asa ca fac si eu ce pot
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(cristib @ 23 Nov 2007, 19:55) Vezi ca-ti iei ban daca nu cenzurezi pozele. ![]() Ca idee, EU CU CINE VOTEZ? Eu sunt genul de om care deschide tembelizorul sa se uite sa se culturalizeze, la discovery, hystory, national geografic, MGM, Taraf, etc, mai putin pe B1 sau gaura teve, la fel si ziarul, unde deschid direct la ofertele de angajare sau la horoscop, asa ca recunosc cu nerusinare ca nici nu stiu cine mama ciorilor va aparea pe buletinele de vot, cu atat mai putin pe cine sa flegmez...aaa, sa votez? Sunt hotarat sa ma duc la vot, consider ca si anularea votului e o alegere, si ar fi bine sa fie aleasa de cat mai multi, ar influenta mai mult un rezultat de 20% a votat cu ala, 21% cu celalalt, restul de 59% au plimbat stampila, decat 49% unul, 51% celalalt, asa ca pe o optiune trebuie sa ma axez. Asa ca intreb si eu: care dintre candidati organizeaza duminica o masa cu mici si bere, sau altceva? Daca tot votez prost (si injur ca atunci cand injuram ca ala care l-am votat mi-a bagat nusce accize pe gat), macar sa zic ca am avut odata burta plina datorita lui si nu mi-ar parea rau. Sau, in caz ca tin post duminica (sau sambata, cand sunt alegerile de fapt? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Eu mereu am fost la vot, o sa ma duc si duminica, dar referendumul o sa-l evit.
Aaaaa si o sa votez cu PNL-ul, desi l-am injurat pe Tariceanu cu taxa aia nenorocita. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Boon, deci tariceanu (=taxa) e in PNL, deci taiem PNL.
|
--------------------
.
.
.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Voi merge la vot duminica si vota cu PNL la europarlamentare. Buletinul lui Basescu cu intrebarea de la referendum il las acolo in sac, ca sta bine.
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
antifizic2 |
![]()
|
exemplu de manipulare mediatica de cea mai slaba calitate executat cu loialitate de catre oficiosul :
http://www.evz.ro/article.php?artid=331940 |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
Unduro |
![]()
|
![]() Membru Accidentat Group: Members Posts: 93 Joined: 17 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu neglijati importanta votului,ca este pt europarlamentari sau vot uninominal,dreptul la vot va este dat prin Constitutie si sincer este singurul pe care il aveti cu adevarat...
Dupa parerea mea adoptarea votului uninominal va fi cea mai mare schimbare in politica autohtona plina de gunoaiele care ne mananca viata si banii. Eu am sa votez DA la votul uninominal pt ca (parerea mea) este si singurul mod de asumare a raspunderii. La europarlamentari e secret ![]() PS nu fac campanie si nu sunt afiliat nici unui partid ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCI 105cp
Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007 ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
...si daca ai fi vrut sa pari un om informat nu spuneai ca votezi DA la referendum ca sa se introduca votul uninominal. INDIFERENT de votul de maine, la anul vom avea vot uninominal, insa depinde de forma lui.
Sper ca toata lumea sa faca diferenta dintre decizia de la referendum si de adoptarea unei legi. Legea o face EXCLUSIV Parlamentul, care in cazul asta are deja o lege adoptata si trimisa spre promulgare presedintelui. |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
antifizic2 |
![]()
|
hm, am impresia ca nu ati sesizat adevarata valenta a votului uninominal indiferent de forma lui , dupa adoptarea lui, oameni ca Mischie sau Radu Mazare si mai stiu eu ce alti baroni locali - indiferent de culoarea politica, ca doar e uninominal - vor ajunge in Parlament. e evident
oamenii cu notorietate in aria respectiva vor castiga, in multe din judete, oamenii cu notorietate sunt chiar acesti indivizi mai mult sau mai putini corupti ( asta decide DNA-ul ) si inca ceva, pentru cei care nu stiu cum merg treburile in aceasta tara, indivizii mai sus mentionati au destule resurse financiare care sa le permita o foarte mare acoperiere in presa locala fie ea scrisa sau de alt fel. Dar eu imi fac griji degeaba , deoarece cei mai multi au chiar propriile posturi TV/ Radio sau ziare locale care fara doar si poate ii vor ajuta intr-o eventuala campanie |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
2004
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Antifizic2...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Dar in unele cazuri degeaba au bani, ziare, posturi TV sau radio, pentru ca votantul de rand deja e scârbit de măgăriile lor si o sa-i ocoleasca cu ștampila, cel puțin eu așa sper. Eu sunt nascut in Alexandria, TR, acolo sunt cateva gunoaie umane, care au acaparat mai tot judetul si sper ca acum sa ramana pe afara.
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Eu o sa-i stampilez pe toti, fiindca toti imi plac si nu ma pot hotari
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
bdorin |
![]()
|
parerea mea... Group: Members Posts: 55 Joined: 3 November 07 From: suceava-bucovina ![]() |
[cine nu voteaza nu are dreptul sa se planga
] nu sunt de acord cu afirmatia asta. atata timp cat cel ales(fie ca l-am votat sau nu, fie ca am fost la vot sau nu) este platit din bani publici, deci si din banii mei, eu am dreptul sa ma plang |
--------------------
Renault
Megane III Grandtour
2010
|
|
Unduro |
![]()
|
![]() Membru Accidentat Group: Members Posts: 93 Joined: 17 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(AlexC @ 24 Nov 2007, 10:39) ...si daca ai fi vrut sa pari un om informat nu spuneai ca votezi DA la referendum ca sa se introduca votul uninominal. INDIFERENT de votul de maine, la anul vom avea vot uninominal, insa depinde de forma lui. Sper ca toata lumea sa faca diferenta dintre decizia de la referendum si de adoptarea unei legi. Legea o face EXCLUSIV Parlamentul, care in cazul asta are deja o lege adoptata si trimisa spre promulgare presedintelui. Nu vroiam sa par informat (cu toate ca sunt ![]() NU LA ASTA MA REFEREAM ! ci la fapul ca opinia publica (poporul) trebuie sa mearga la vot si sa-si spuna parerea fie ea cu DA fie cu NU pentru varianta supusa la vot. Cand am spus ca votez DA se referea numai la optiunea MEA. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dCI 105cp
Privilege, Noir Nacre, Noiembrie 2007 ex : Megane II 1.5dCI 85cp 2005 Influence
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 15:16 |