Hai La Vot, La Vot..., Sunteti Hotarati?
![]() ![]() ![]() |
Hai La Vot, La Vot..., Sunteti Hotarati?
Flamingo |
![]()
|
||
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Nu-i nevoie, pe mine ma intereseaza ca am salariul cam mic, mi se rupe de europarlamentare.
This post has been edited by Laurentziu83: 5 Jun 2009, 08:48 |
--------------------
.
.
.
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, ca si eu zilele trecute intrebam pe aici pe undeva de ce ne trimite Base la vot...
![]() ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
Adrian00 |
![]()
|
![]() .................... Group: Members Posts: 1.463 Joined: 2 April 08 From: Alba ![]() |
Eu n-am votat in viata mea si nici nu o sa votez niciodata!
![]() |
--------------------
Audi
A4 B6
2001 1.9 TDI
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Pai si atunci sa nu ne ducem, daca nu vezi pe cineva care sa schimbe ceva, de ce sa mai pierz timpul.
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa te duci, dar lasi buletinul nestampilat. Asta inseamna ca te intereseaza, dar nu ai cu cine vota. Asta cel putin teoretic vorbind...
Votul in sine dupa parerea mea, trebuie exprimat, indiferent de natura lui. Adica ori cu unii, ori cu altii, ori cu niciunul, dar trebuie mers la vot. Una este sa fie prezenta de 2% si aia sa aleaga (numai aia care au primit mici si bere) pentru o tara intreaga, si alta este sa fie 80% prezenta la vot, si 1% cu unii, 2% cu altii si restul voturi anulate sau albe. Cel putin asta e parerea mea... |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
Ianuarie 2008 / LMSE
- B-81-LXV iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Cand am auzit ca orice romana poate vota oriunde in romania am inteles ca nu are rost sa ma duc pana la sectia de votare... Voi fi acolo deja votand cateva buletine...
This post has been edited by RaduNG: 5 Jun 2009, 14:05 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
rombul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
nu ma mai duc la nici un vot
nu vreau sa-i fac pe plac lui oranj imparat si in plus nu este nici un agarici care sa fie reprezentativ in parlamentul european |
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Oare de ce nu se fac si campanii in care sa scrie clar ce sa faci atunci cand crezi ca niciunul nu este pe placul tau. Pana la urma, si la piata cand te duci sa cumperi rosii, nu esti obligat sa le cumperi, daca nu sunt pe placul tau. Le tai de pe lista si gata.
Astfel altfel ar arata rezultatele voturilor, cand s-ar numara un procent important de voturi albe. |
--------------------
.
.
.
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
Pentru prima oara, dupa 1989, nu voi participa la vot!!!
SUNT SCARBIT !!! |
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Presimt eu ca EBA si PRM vor fi surprizele in aceste alegeri...
Economista ori iese prima ori ultima iar PRM nu o sa-l trimita pe becali in occident ca oieru nu stie el acolo șa ce ieste limbilii iengleze... |
--------------------
Sedan
Negru
|
aly_vo |
![]()
|
![]() . . . Group: Members Posts: 475 Joined: 23 September 07 From: Nehoiu \ Buzau ![]() |
De data asta NU, NU ma duc la vot......Pentru ce ? credeti ca va fi mai bine? poate pentru ei; pentru noi NU. Prefer sa fac cu totul altceva..si mai folositor.
Deci azi NU merg la vot ! |
--------------------
Audi
A6
Quattro Skoda fabia 1.2 HTP; Ex Fabia 1.2HTP 'Mototolita total' de BN03WUW
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
azi merg la vot si ii votez pe toti, ca si asa impart ciolanul intre ei, sau pe langa toti, ma hotarasc la fata locului, dar imi anulez votul. nu ii las sa il fure.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am votat azi, dar in toamna la parlamentare cred ca voi stampila si eu pe mai multi ca sa-mi anulez votul. Nu-l merita nici unul.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pai in toamna sunt doar prezidentiale. parlamentarele peste 3 ani.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
am votat
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Fratilor, duceti-va la vot, fie si doar ca sa anulati votul. Macar asa sa aratam ceva.
Eu n-am apucat inca sa votez, ca am fost scufundat in demontarea unui bord si a unui calorifer de climatizare, dar mai am timp azi sa-i votez pe toti. This post has been edited by Laurentziu83: 7 Jun 2009, 16:43 |
--------------------
.
.
.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Nu mai stiu exact unde am auzit sau de la cine am auzit,ca in nu stiu ce tara prezenta la vot este obligatorie,iar cine nu se prezinta este amendat,amenda venind-ui o data cu impozitul....
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
murfi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 668 Joined: 31 May 04 ![]() |
In Belgia si in Grecia
|
-------------------- |
|
DrK |
![]()
|
sunt sigur ca am votat si eu
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
Wolverine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.085 Joined: 6 September 07 From: Galati ![]() |
Am ajuns sa ne reprezinte EBA si Becali in Europa, cred ca asta spune tot...
|
--------------------
Renault
MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion
Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu n-am fost chitra, i-am votat pe toti sa se duca in pi...aaa, in Parlamentul European.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:43 |