Despre prietenie
![]() ![]() ![]() |
Despre prietenie
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
In genul ala.
Sa ne amintim si de Venom, Raducu68, RoadRunner, McVic2001, Meganescu. ![]() Cu ei ne revedem in 2033. ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Catalin Marinarul: nuuu, a fost altceva, o versiune mai "light" si, pana la un moment dat, mai funny.
Firechief: ai prins glas, prietene? ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(adip @ 21 Nov 2007, 21:18) HHEE........vezi cum pui si tu paie peste foc........ |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
frumoasa melodie adip
sa fie pentru toti prietenii nostri ![]() si pentru toti oamenii care stiu sa ramina oameni This post has been edited by FireChief: 21 Nov 2007, 21:41 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Welcome back Firechief, Oana, catalin_marinarul!!!!!
Me happy!!! |
--------------------
5461
1997
2012
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
fire....nu vreau sa fac morala la nimeni.....
prietenul se cunoaste la bine si la greu......io inteleg prin asta sa il susti cand are dreptate, dar sa ii spui si ca e bou, prost, tampit, sau cum iti permiti in relatia cu el, cand face o prostie, o magarie, o cacanarie...etc..... pe moment poate se cearta cu tine daca gandeste superficial...si habotnic...dar in timp isi da seama ca esti un prieten adevarat..!!!!!!!!!..eu am patit acest lucru.....de f multe ori...pt ca spun oamenilor lucrurile in fata.......insa de fiecare data si-au dat seama ca de fapt le eram intradevar prieten. si cred....ca te-ai suparat degeaba...pe moderatori..e o opinie proprie si personala.....si ce se intampla in continuare imi intareste aceasta opinie. This post has been edited by b76bgaarh: 22 Nov 2007, 10:20 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Solon @ 21 Nov 2007, 22:16) In genul ala. Sa ne amintim si de Venom, Raducu68, RoadRunner, McVic2001, Meganescu. ![]() Cu ei ne revedem in 2033. ![]() Chiar, pe astia nu-i iarta nimeni? Mie sincer imi placea cand erau si ei pe forum... ma rog, nu stiu daca mai revin ei, dar poate ca ar trebui ridicat ban-ul. E o propunere. Ma bucur si eu ca au revenit si FireChief si O.A.N.A, si mai ales eu, plecat de la birou de 2 zile si fara acces la net ![]() ![]() E naspa sa fii rupt de internet, dar am descoperit ca, totusi, nu sunt dependent. ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Sentimentul romanesc al isteriei
text de Mircea Cartarescu Daca traiesti numai in Romania , e posibil sa nu-ti dai seama ca e ceva in neregula cu lumea din jur. Ai culoarea mediului si te misti o data cu el.Esti una cu toti ceilalti. Dar daca te intorci, dupa o vreme indelungata, in tara e cu neputinta sa nu fii izbit de cat de anormala e umanitatea de aici De cat de chinuiti sunt oamenii si de cat de rai devin din cauza asta. Nu se poate sa nu fii uluit de faptul, de pilda, ca una dintre cele mai raspandite strategii de supravietuire e mitocania agresiva. In orice tara civilizata oamenii incearca sa-si menajeze nervii cat se poate de mult. Sunt prevenitori unii fata de altii in forme duse aproape pana la caricatura. Si-au dezvoltat zambete sociale si ritualuri de contact care sa elimine, practic, posibilitatea oricaror conflicte. Cand cineva te contrazice, ii zambesti si spui: "We agree to disagree" ("am cazut de acord ca nu suntem de acord"). Cand cineva te calca pe picior, te grabesti sa-ti ceri tu scuze. O ipocrizie blanda si surazatoare te intampina peste tot, ca un balsam care alina toate ranile si satisface toate susceptibilitatile. Aceasta ipocrizie poarta numele de politete si e esentiala pentru fluidizarea substantei sociale. Romanul nu este asa pentru ca nu poate fi, obiectiv, asa. Pentru ca la noi, daca esti bun, esti calcat in picioare. Sa ne imaginam o tanara care devine vanzatoare. Isi iubeste meseria si isi propune sa fie cat mai draguta si mai serviabila cu clientii. Zambetul profesional, acel zambet care vinde marfa, i se va sterge insa curand de pe fata dupa ce vreo cinci-sase insi ii vor tranti cate-o badaranie sau vor incepe sa urle la ea ca nebunii, chiar din prima zi de lucru. Sunt toate sansele ca dupa o luna de zile zambetul sa-i dispara complet, iar dupa un an sa avem vanzatoarea noastra standard, acra si scarbita, care te repede de nu te vezi. Badaranii de care-am vorbit nu sunt nici ei badarani din nastere. Si ei sunt bieti oameni la care s-a urlat si care-au fost umiliti de cand se stiu. Au devenit scarbosi pentru ca au simtit pe pielea lor ca nu tine sa fii dragut cu ceilalti. Pentru ca, la toate ghiseele, au rezolvat numai urland. Pentru ca doar fiind mitocani au avansat social, calcand peste cei blanzi. In armata, soldatii sunt extrem de chinuiti "in perioada" de sergentii lor. Cand ajung ei insisi sergenti, ii chinuiesc pe noii recruti si mai abitir. Si tot asa, in toate straturile sociale si la toate nivelurile, romanii isi sunt propriii calai si propriile victime intr-o societate profound alienata psihic, o societate isterica. Cred ca asta ne distinge, ca romani, in lume, la ora actuala: tensiunea continua la nivelul vietii cotidiene. Starea continua de explozie, care ne provoaca ulcere si atacuri cerebrale. Conflictul generalizat al fiecaruia cu fiecare. Nu vreau sa spun prin asta ca suntem fundamental rai. Fireste, ne-au impins spre asta saracia si lipsa de orizont, carentele de educatie, perplexitatea maselor taranesti dezradacinate si aduse in ghetourile marilor orase. Pot fi si alte explicatii obiective. Dar e inca ceva, mai subtil, mai intunecat in tot acest chimism social. Inraiti de lumea in mijlocul careia traim, cu timpul incepe sa ne placa sa fim rai. Sadismul nostru rabufneste atunci in insulta si obscenitate. Incepem sa ne mandrim cu grobianismul nostru si, exhibitionisti ai moralei, ne dezbracam voluptuos de caracter in aplauzele excitate ale publicului. Curand, devenim la fel de cinici, la fel de incapabili de a distinge binele de rau ca tarfele si noii imbogatiti. Ascensiunea (sau doar supravietuirea) noastra sociala e marele premiu castigat cu pretul mitocaniei noastre. Iar cercul acestei nevroze nationale nu ar putea fi spart decat printr-o lunga terapie care, ca orice demers psihanalitic, ar fi lunga, scumpa si cu un rezultat incert. Nu cred ca ne-o putem permite deocamdata |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
mare om nenea cartarescu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.044 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
lume noua !!!, wellcome, wellcome
http://www.reno.ro/index.php?showuser=5056 unde mai este??? ![]() This post has been edited by wolfin: 22 Nov 2007, 13:03 |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
??? cine, cine?
PACE, PAIX, PEACE! |
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 9.044 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
era retoric pt mine
![]() |
--------------------
pegas
3120
din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020 Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai, ce s-a intamplat cu ei?
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Greu de spus. Unii cred ca s-ar fi mutat undeva in Africa si s-ar fi insurat cu niscai bastinase. Altii cred ca ar fi fost rapiti de extrateresti. Euzde parere ca adevarul e pe undeva pe la mijloc
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dumid |
![]()
|
M-ai lamurit suficient. Nu e nevoie sa mai zica cineva ceva!
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.811 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Probabil in acelasi loc cu Marty ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Solon |
![]()
|
Long story short: S-a initiat un topic cu ce muzica ascultam.
Si de acolo au inceput o gramada de pagini cu mistouri, cativa ne-am schimbat avatarele si am pus toti manelarii posibili. Desi nu aveam nici o treaba cu muzica prestata de manelisti, s-a lasat cu ban-uri. Totul a fost la distractie! Bine, nici cei in cauza nu au fost foarte concilianti si prin urmare au fost exclusi. PAREREA MEA: Sectiunea Bancuri era minciuna pe langa topicul ala! A fost cred ca cel mai tare topic, la care se radea cu lacrimi! Imi aduc aminte ca in cateva ore facuse cateva pagini! Cam asta a fost! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
dumid |
![]()
|
Multumesc Solon!
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 22 Nov 2007, 10:07) fire....nu vreau sa fac morala la nimeni..... prietenul se cunoaste la bine si la greu......io inteleg prin asta sa il susti cand are dreptate, dar sa ii spui si ca e bou, prost, tampit, sau cum iti permiti in relatia cu el, cand face o prostie, o magarie, o cacanarie...etc..... pe moment poate se cearta cu tine daca gandeste superficial...si habotnic...dar in timp isi da seama ca esti un prieten adevarat..!!!!!!!!!..eu am patit acest lucru.....de f multe ori...pt ca spun oamenilor lucrurile in fata.......insa de fiecare data si-au dat seama ca de fapt le eram intradevar prieten. si cred....ca te-ai suparat degeaba...pe moderatori..e o opinie proprie si personala.....si ce se intampla in continuare imi intareste aceasta opinie. vezi tu...cum sa-ti explic.. eu nu am facut niciodata un prieten de-al meu prost ,bou ,timpit...mi se pare jenant limbajul si comportamentul,cum sa zic mai elegant...e cam suburban daca un prieten a gresit si mi-a solicitat sfatul am incercat sa il indrum asa cum m-am priceput e mai bine,repetindu-i in final ca e decizia lui si el hotaraste cum si ce face cred ca de aceea prietenii mei nu s-au suparat pe mine niciodata,atunci cind le-am spus ca au gresit ,daca asta s-a intimplat si niciodata nu m-am bagat in viata niciunui prieten de-al meu decit atunci cind el a solicitat un sfat,sau o parere cit despre prost ,bou ,timpit,spuse unui prieten...hmmm...ma abtin de la alte comentarii si referitor la aprecierea ta referitoare la supararea mea pe moderatori,in virtutea celor spuse mai sus...e parerea ta si sincer nu cred ca ai inteles despre ce a fost vorba despre principii ... si am o multime de moderatori,majoritatea cred , pe care ii respect si ii admir pentru modul onest si corect in care isi fac treaba nu-i enumar aici ,ca imi e frica sa nu uit pe cineva,ar fi pacat si oricum nu asta e subiectul prost,bou ,timpit....hmmm ![]() ![]() This post has been edited by FireChief: 22 Nov 2007, 13:50 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
iooooi, ai luat-o ad litteram ...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(Solon @ 22 Nov 2007, 13:42) belea vremuri. cat despre povestea actuala (firechief, kata...etc)....cate topicuri or sa se mai deschida pe tema asta? nu ca m-ar deranja, da' devine penibil deja. e ca povestea cu elodia. un topic pe zi. This post has been edited by cristib: 22 Nov 2007, 14:04 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Solon |
![]()
|
Mi-am adus aminte ca era si richelieu!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Frumos ,cineva mi-a dat reputatie si am warnuri doar 40% din 50% cit aveam!Nu stiu cine este, dar multam fain!
PS-am dat si eu la citiva(+uri) dar pe anonim cum mi-au dat mie altii reclamatii! ![]() PPS-friends e ceva rar si nu merita pierduti pentru 1 post la nervi!Viata e scurta si dusmani ne facem si fara sa vrem! |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
richelieu din cate imi aduc eu aminte si-a schimbat masina parca si deaia nu a mai intrat. Sa ma corecteze cineva daca gresesc. raducu & CO erau super tari. Pe vremea aia nu postam pe forum dar citeam ce se scria si radeam de unul singur in fata calculatorului. Ar fi frumos sa vina inapoi.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
wolfin |
![]()
|
|
--------------------
pegas
3120
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
sa inteleg ca au existat momente de distractie maxima
![]() imi aduc aminte de computergames unde era un colt unde nu se facea altceva decat misto.. a tinut pana ne-am maturizat toti... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Solon |
![]()
|
Rije avea Nissan si dupa aia a pus mana si pe un Accord!
Nu conteaza ca ti-ai schimbat masina, tot poti sa postezi! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 05:23 |