Despre prietenie
![]() ![]() ![]() |
Despre prietenie
semit |
![]()
|
||
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|||
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 21 Nov 2007, 20:08) din pacate ,te-ai convins si tu ,desi poate nu credeai ca asa se va intimpla,ca mesajele sunt intelese in mod diferit sau neintelese ... QUOTE(cristib @ 22 Nov 2007, 14:02) cat despre povestea actuala (firechief, kata...etc)....cate topicuri or sa se mai deschida pe tema asta? nu ca m-ar deranja, da' devine penibil deja. e ca povestea cu elodia. un topic pe zi. cum ii spuneam si lui lucman,(cu dezamagire ,recunosc) unii pur si simplu nu inteleg sau nu vor sa inteleaga in acest topic subiectul sunt prietenii acei oameni care stiu sa fie aproape atunci cind avem nevoie de ei , oamenii care simt nevoia sa discute,sa se intilneasca,sa se distreze impreuna,oamenii care noi credem ca ne inteleg cel mai bine,oamenii care tin la noi si oamenii la care noi tinem in mod deosebit e vorba de respect si consideratiune,de afinitati si multe altele... si nu cred ca asta e un subiect penibil si nu cred ca se deschide un topic de acest gen pe zi referitor la ce ai inteles tu din acest topic,te asigur ca e vorba de cu totul altceva... daca vei reciti cu atentie probabil ca o sa intelegi |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
se rezolva treaba vineri.. mai mult ca sigur
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
cu siguranta vor fi discutii ...ca intre prieteni
si chiar imi face placere sa va revad prietenii mei virtuali ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
toate trec! noi sa traim! PACE! PAIX! PEACE!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
2006 Ea - foarte multumita de Meganescu :)
El - Kia cee'd 1,4 GSL LX BEST 109 CP BLACk |
|
FireChief |
![]()
|
toate trec
dar depinde ce urme lasa nu acelasi lucru e sa pierzi basarabia luptind pina la ultimul om...cu a preda basarabia retragindu-te rusinos hai ca aberez deja ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sefule, sincer nu m-a pasionat micul vostru razboi, mica voastra revolta si ce-a mai fost p-acolo. ca nu mai postati, ca nu mai intrati pe forum, ca va luati jucariile si plecati....etc. problema voastra.
prietenii (in adevaratul sens al cuvantului) dupa o varsta ti-i faci greu. chiar deloc. ramai cu aia pe care-i ai deja. eventul iti faci amici. prieten inseamna altceva decat cineva cu care sparg seminte si beau cico la o intalnire organizata de-un forum. oricum, bine-ai revenit ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
pai da Cristi....asta spunea si FC...prieteni !
unii dintre noi ne mai vedem si cu alte ocazii...inafara de intalnirile forumului. |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Poate n-ar trebui sa ma amestec in povestea asta si nu vreau sa jignesc pe nimeni..
Dar nu vi se pare ca deja totul a devenit o telenovela? Adica nu vi se pare ca ati mers cam departe? Cel care si-a luat ban a meritat-o iar voi v-ati revoltat tinandu-i partea desi n-avea dreptate. Ati spus ca nu mai postati pe forum si acum reveniti si vorbiti despre prietenie? In loc sa-l faceti pe prietenul vostru sa realizeze ca a gresit voi l-ati incurajat?! Nu am nimic cu nimeni pentru ca nici macar nu va cunosc dar mi se pare ca in tot ce-ati facut n-ati vrut decat sa atrageti atentia asupra voastra... Daca intr-adevar erati revoltati si hotarati nu mai faceati topicuri speciale in care sa anuntati toata lumea de pe forum ca voi nu mai postati...pur si simplu veneati la intalniri si vorbeati acolo cu toata lumea. Nu vreau sa mi se reproseze ca atac anumiti useri, atac ideea acestui circ facut pentru nimic. Din cate am inteles au fost multi useri banati din cauza regulilor mai stricte deci nu ne ramane decat sa ne adaptam sau sa plecam. Faptul ca postam pe acest forum nu este un drept este un privilegiu. Incetati aceste discutii inainte sa se lase cu mai multe ban-uri. Sper ca cei implicati sa nu mi-o ia in nume de rau si sa accepte o parere venita din afara...poate ca ei sunt prea subiectivi ca sa traga singuri aceste concluzii... This post has been edited by Mav3rick: 23 Nov 2007, 01:24 |
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
un post frumos..
sa fii iubit, maverick |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(Mav3rick @ 23 Nov 2007, 00:10) Sper ca cei implicati sa nu mi-o ia in nume de rau Speranta moare ultima, nu? ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Mav3rick |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 24 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu e nimic personal...atata tot!
|
--------------------
Renault
Clio 3
- B-xx-xxx
2006 Authentique 1.5 dCi Pensii Private ING!!
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
![]() $,"!!@#^%R$##@....parerea mea... Group: Members Posts: 136 Joined: 17 March 07 ![]() |
Nu ti-o ia nimeni "in nume de rau"
![]() cat despre partea cu atrasul atentiei.... ![]() Situatia pe care tu o numesti "telenovela" a evoluat intr-un mod neplacut din ambitia unor persoane, printre care se numara si persoana vinovata (cel banat). Cat despre reguli, se pare ca in continuare se aplica doar anumitor persoane ...daca vrei dovada uite aici :mi s-a sters avatarul ! Eu inca astept sa fie sters si la ceilalti care sunt in "neregula" din p.d.v. al regulamentului ! Practic despre asta a fost vorba, metoda selectiva prin care se aplica anumite reguli, si asta a fost si motivul pentru care unii din noi au preferat sa nu posteze o perioada de timp. Cred ca altii au inteles gresit. Acum ca sa incheiem odata pentru totdeauna subiectul "omului banat": acest topic este "despre prietenie" nu despre ce a fost in cazul banarii unui membru. DOAR DESPRE PRIETENIE, pt ca, asa cum am spus si mai sus, unii din noi sunt prieteni si inafara acestui forum! Daca altii dau dovada de comportament social numai cand au nevoie de sfaturi despre masina, sau mai rau, socializeaza doar ca sa aiba unde sa-si etaleze noile achizitii motorizate....e problema lor. Eu ii consider niste inadaptati. nu e nimic personal.... |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
cristianxxl |
![]()
|
flower power Group: Members Posts: 1.339 Joined: 31 July 07 From: Otopeni ![]() |
Eu cred ca pentru un prieten merita sa treci si peste ratiune si peste reguli , pentru ca tii la el!Iar cum orice regula e facuta de alt om si ea e aplicata tot de un om evident este subiectiva si regula si aplicarea, iar la subiectivism nu poti raspunde cu obiectivism ,doar de amorul ratiunii.
Prietenii sunt fratii si surorile pe care nu i-am primit de la Dumnezeu in famila noastra si Creatorul i-a scos in calea noastra cu alta ocazie. |
--------------------
renault
Megane 4
2018
|
|
manucu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 536 Joined: 3 November 06 From: Iasi ![]() |
just!
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(O.A.N.A. @ 23 Nov 2007, 08:27) aici nu pot decat sa fiu 100% de acord cu tine. dar stii ceva....mi se falfaie de treaba asta. forumul este proprietatea unei persoane (sau al unui grup de persoane). este o afacere. este o firma. un srl. si noi (userii) sintem in trecere prin acest srl. nu platim nici un ban, nu ni se cere nici un ban. dar se castiga de pe urma noastra. asta e realitatea. noi intram, facem trafic, asta e un lucru bun ptr forum. apar oferte de publicitate....etc. forumul are niste reguli. cum se aplica si cui se aplica e treaba celor care is proprietarii forumului. ei hotarasc, ptr ca al lor e forumul. noi sintem ca la patron aici. poate sa ne zboare oricand fara nici o explicatie. daca cineva e banat....ok. mai exista si alte forumuri, daca vrea neaparat sa intre pe un forum. dar banuiesc ca mai exista si altceva in viata decat statul pe forum. daca ptr unii a ajuns ca un forum sa fie viata lor si sa puna la suflet tot ce se intampla pe forumul respectiv e nasol rau. ca o paranteza, sint pustani care freaca jocul ala "travian" la greu. baga bani in server, stau online cate 18 ore pe zi (la modul cel mai serios)....etc. a ajuns ca viata lor sa fie statul pe site-ul respectiv. sa vedeti discutii pe forumul de la jocul asta. is cazuri medicale deja. am fost si io banat de njpe mii de ori. cu saptamana aveam restrictie la postat. pe motive mai mult sau mai putin viabile. in mod mai mult sau mai putin corect. momentan am warnu 20%. si a scazut zilele astea, ca era dublu. si n-am deschis nici un topic sa ma vait, sa fac apologia prieteniei, sa anunt ca ma retrag, sa va chem la mormantu' meu....etc. luati forumu' prea in serios? atunci: GET A LIFE. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
O.A.N.A. |
![]()
|
True..... true... deviem discutia, haideti sa punem capat ! ficare a spus ce a avut de spus si oricum fiecare face ce il taie capul...ce mai conteaza?
![]() |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt de acord cu posturile lui Maverick si Cristi. Nu am vrut sa scriu despre asta pentru ca nu ii cunosc destul de bine pe cei care au postat emotional si implicit, nu am vrut sa supar niste oameni care au sentimente reciproce. Faptul ca sunt prieteni si in afara forumului, este un lucru frumos si de apreciat. Ca admin al site-ului eu m-as simti foarte bine stiind ca lucrul pe care l-am facut a reusit sa apropie niste oameni, printre altele.
Dar acest forum este citit de multa lume, nu numai de membrii sai si deja se risca o supradimensionare patetica a subiectului, in conditiile in care s-a plecat de la un fapt in neregula si nu de la ceva pozitiv. Mai aveam un pic si plangeam vazand revarsarea de sentimente din acest topic. Iar cand mi-am dat seama cum am pierdut Basarabia...man, nu vreti sa stiti ce am simtit. This post has been edited by dack: 23 Nov 2007, 12:30 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
manucu |
![]()
|
O.A.N.A, aceea e pisica ta?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan II 1.6 16V
- IS-07-MAN
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
"Faptul ca postam pe acest forum nu este un drept este un privilegiu."
. adică punct This post has been edited by Aleks: 23 Nov 2007, 12:11 |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
si ce vrei sa spui cu asta?
|
--------------------
VW
Passat Confortline
- numar de moldova :)
2.0 TDI 140 cp 2009 Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.811 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(cristib @ 23 Nov 2007, 09:20) luati forumu' prea in serios? atunci: GET A LIFE ![]() This post has been edited by IRONICK: 23 Nov 2007, 12:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(O.A.N.A. @ 23 Nov 2007, 09:27) 1)cat despre partea cu atrasul atentiei.... ![]() 2)Daca altii dau dovada de comportament social numai cand au nevoie de sfaturi despre masina, sau mai rau, socializeaza doar ca sa aiba unde sa-si etaleze noile achizitii motorizate....e problema lor. Eu ii consider niste inadaptati. nu e nimic personal.... 1)Oana, ce ai vrut sa spui cu prima afirmatie? 2)De ce crezi ca acest forum se numeste Reno si la ce face el referire, in esenta? Sa inteleg ca oamenii care socializeaza pe acest forum atunci cand au nevoie de sfaturi despre masina, sunt inadaptati? In mod sigur pe forumurile dezvoltate de Romantica, Euforia si eventual Acasa poti gasi o gramada de adaptati. PS. Trebuie sa recunosc ca datorita primei afirmatii, mi-ai atras categoric atentia. Nu avem foarte des ocazia sa citim asa ceva. This post has been edited by dack: 23 Nov 2007, 12:56 |
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
O.A.N.A. |
![]()
|
@dack : fiecare intelege ce vrea
asa va place sa despicati firul in patru, si sa va agatati de fiecare expresie folosita pentru a demonstra ceva...ce incercati sa demonstrati pana la urma? si pentru ce mai continuati discutia asta daca oricum subiectul nu a prezentat interes de la inceput? chiar nu se poate incheia acest conflict in conditii amiabile? ajung la concluzia ca e de-ajuns sa calce unu din noi gresit, pt ca restul sa sara cu acuze...si o tinem asa inca vre-o 20 de pagini, pana se lasa iar cu ban-uri si avertismente......la ce folos? @manucu: nu e pisica mea....am gasit poza pe forumul Romantica... This post has been edited by O.A.N.A.: 23 Nov 2007, 13:05 |
--------------------
fara
masina !
....
|
|
dack |
![]()
|
No wonder.
|
--------------------
Renault
Riding on the wind. |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
![]() Attached thumbnail(s) ambition.jpg ( Size: 52.79k ) Number of downloads: 34 conformity.jpg ( Size: 56.65k ) Number of downloads: 29 disloyalty.jpg ( Size: 50.67k ) Number of downloads: 26 doubt.jpg ( Size: 55.46k ) Number of downloads: 23 dysfunction.jpg ( Size: 55.32k ) Number of downloads: 23 giveup.jpg ( Size: 21.63k ) Number of downloads: 24 humiliation.jpg ( Size: 55.32k ) Number of downloads: 17 individuality.jpg ( Size: 53.93k ) Number of downloads: 20 overconfidence.jpg ( Size: 54.83k ) Number of downloads: 21 stupidity.jpg ( Size: 46.42k ) Number of downloads: 37 |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Aleks |
![]()
|
![]() membru corespondent Group: Members Posts: 253 Joined: 7 July 06 From: Iasi ![]() |
Aleks: "Faptul ca postam pe acest forum nu este un drept este un privilegiu."
. adică punct sadi: și ce vrei să spui cu asta ? (continuare) Aleks: N-am spus eu, a spus Mav3rick. Eu doar am repetat. sadi (probabil): de ce ? Aleks: Poate sînt unii care nu pricep că mai departe de acel punct nu e nimic. This post has been edited by Aleks: 23 Nov 2007, 13:18 |
--------------------
Renault
11
- 126.000 km
86/GTX/F3NB718/1709/55/GPL BRC/AT90/STAG100 Am întrebat, n-am dat cu parul.
|
|
adi_ar |
![]()
|
![]() Membru autentic si conservator Group: Moderatori Posts: 4.437 Joined: 23 February 07 From: Arad ![]() |
Prima imagine este limpede ... restul este offtopic !
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
1.5 dCI 2005 iGO 9.6.29.357899
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 05:26 |