loteria sh, opel sh
![]() ![]() ![]() |
loteria sh, opel sh
Alexu7 |
![]()
|
||
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
|
||
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
- B6
1998 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|||
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
rehau, esti sigur ca esti in finlanda?
Uite nivelul taxelor, nu mi se pare nimic deosebit, e cam ca la noi inainte de cota unica. LOL - un tip de veceu si un tip de chiuveta? iarasi o gluma. Poate sunt identice pe tot imobilu, asta e altceva. Si exista un motiv foarte bun pentru asta - de ce de exemplu usile de la intrare si ferestrele exterioare sunt identice pe toata cladirea? Te las sa te interesezi si sa aflii cum e cu modelul de proprietate comuna asupra imobilului. Oricum, sa ne povestesti si noua cum e sa lucrezi pe santier in ianuarie la -35 grade si vant. QUOTE(vladrehau @ 21 Oct 2007, 02:18) nu stiu klaus daca exista un minim sau nu ,asta e tara in care toti oameni trebuie sa aibe la fel .eu lucrez in constructii fac case si vad ca in tot orasul exista doar un tip de wc si un tip de chiuveta nu ca la noi mii si mii de modele . din cate am inteles taxele sunt foarte mari pentru cei care au salarii putin mai mari tocmai pentru a nu exista saracie si bogatie.aici orce ![]() si de alcoolici.romani au viteza de lucru cam aproape de trei ori cat un finlandez obisnuit si nu vorbesc doar de mine dar lucrez pe mai multe santiere si vad cu ochii mei ![]() Attached thumbnail(s) tx.jpg ( Size: 24.1k ) Number of downloads: 61 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
in sfarsit am reusit azi sa imi fac asigurarea si sa bag masina in service . v-a costa cam 500 euro schimbat distributie+pomopa apa+ulei+spalat motor va spun mai multe marti cand o iau!
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
asa v-a face?
![]() c-e interesan-t! s-a nu uiti s-a n-e spui!! suces! |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
o-k
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Acusica apari in vreun film pe YouTube cu a seisu tau
![]() ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
vladrehau |
![]()
|
350 z uitate la galerie mea foto
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
ce repede se uita limba romana "uita-te"
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
vladrehau |
![]()
|
imi cer scuze ca mai fac greseli asa e cand vorbesti in aceeasi zi in engleza suomi si romana
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:45 |