loteria sh, opel sh
![]() ![]() ![]() |
loteria sh, opel sh
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
|
--------------------
x
y
2009
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
ia uite ce mai transpira......
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
jack |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 278 Joined: 4 January 06 From: London ![]() |
pe langa eroarea kilometrajului (280+
![]() Singura varianta de vectra A cu 6 trepte a fost cea cu motor turbo de 204 cp. Sigur e masina ta in clip? |
--------------------
Vauxhall
Astra
2004 SRI
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
da , e masina mea......am batut caii cu biciul si erau nervosi si transpirati de aia mergea asa....
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
Daca dati click pe imagine... va duce pe youtube:
QUOTE Added: January 13, 2006 From: vectra17 This is a Vectra A (1989-1996) which ... This is a Vectra A (1989-1996) which is considered to be the most succesful model Opel have ever made. It had a variety of engines developing power in the range between 57-204 bhp,diesel and petrol, both front wheel drive and 4x4. Opel also made a Coupe version and named it Calibra, which is the single most beautiful coupe in history. The 204 bhp vectra had a 2 litre turbo petrol engine. The Vectra on this video had that particular engine, but boosted up to 330 bhp. This car is as fast as Corvette C6 on a drag race. The speed is meassured in KM/H!!! Vectra A - not dead (more) (less) Category Autos & Vehicles A lui nu se mai misca... si nici nu se va mai misca pana la primavara, asa prin mai ![]() Daca ii pune gume de iarna, obligatorii din noiembrie, cred ca ii dubleaza valoarea ![]() Deh, preturi de nordul europei. This post has been edited by cristianco2002: 19 Oct 2007, 19:24 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Oare Rehau au reprezentanta in Finlandia?... pardon.... Finlanda...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(cristianco2002 @ 19 Oct 2007, 20:17) Daca dati click pe imagine... va duce pe youtube: A lui nu se mai misca... si nici nu se va mai misca pana la primavara, asa prin mai ![]() Daca ii pune gume de iarna, obligatorii din noiembrie, cred ca ii dubleaza valoarea ![]() Deh, preturi de nordul europei. aici cand cumperi o masina iti da si gume de iarna nu e ca in romania. luni intra in service.preturi ca preturi dar salarii..... ![]() This post has been edited by vladrehau: 19 Oct 2007, 19:51 Attached thumbnail(s) Fotografii_0015.jpg ( Size: 946.57k ) Number of downloads: 130 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Auzi sefule, cat ti-au dat sudanezii aia sa ii scapi de lighean?
Sau tu le-ai dat lor ceva? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
A dat Loganul la schimb si a mai pus cateva mii de euro. Ca Finlandezii aia au bani multi..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
si ai invatat sa vorbesti limba renilor?
|
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Apropo, renii cum se mulg: lateral ca vaca sau printre picioare ca oile?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cam pe la 1/3 ca doar sunt reni
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(vladrehau @ 19 Oct 2007, 21:49) aici cand cumperi o masina iti da si gume de iarna nu e ca in romania. luni intra in service.preturi ca preturi dar salarii..... ![]() Am vazut ca ai si roata de rezerva la ea ![]() Nu, nu stiu care e salariul minim, nu m-a interesat ![]() In alta ordine de idei, daca tot zici ca ai plecat definitiv, chiar nu inteleg de ce nu ti-ai luat loganu. Sau nu stiai ca esti scutit de taxa de inmatriculare, daca l-ai avut in proprietate minim 6 luni in tara? sau l-ai luat in leasing? LE: Na un link daci: http://www.daciaclub.ro/Finlanda-t20976.html This post has been edited by cristianco2002: 19 Oct 2007, 22:51 |
--------------------
...
..
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Da, de cand cu romanii care accepta orice..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vladrehau |
![]()
|
daca veneam cu loganul aici il dadeam pe bani buni ca nu am vazut inca nici unul.multi ciobani in romania ....nu ai intereseaza decat sa mulga ceva....la muls cu voi ba
![]() aia nu e roata de rezerva sunt rotile pt iarna. |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
|
--------------------
-
-
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oricum, degeaba se umezesc unii pe aici, ca tot c a c a t ii. In viteza a 3-a nu mai face scart(z).....
Fain bolidu ala Dacia de la sfarsitul clipului.... This post has been edited by driverx: 20 Oct 2007, 07:36 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
neumann |
![]()
|
QUOTE(vladrehau @ 20 Oct 2007, 04:18) creca luai vreo 3-4 mii de euro pe el, bani buni pentru unii. Nu de alta, da e vreo 4000 de eur taxa de inscriere, si mai mult de 8000 nu face frigideru. Deja acolo gasesti masini la banii astia. This post has been edited by cristianco2002: 20 Oct 2007, 14:27 |
--------------------
...
..
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
iar ati dat-o in sf'uri
Zici ca va obliga cineva sa cumparati Logan. Sau simtiti nevoia sa va confesati de ce nu va cumparati Logan... Loganu nu e o masina obligatorie. ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
rehau, nu-mi vine sa cred ca te lauzi cu jaful ala de masina care daca ar fi in posesia mea, nu as mai sti cum sa scap de el (probabil l-as da moca).
Poate avea si 1000 de cai putere, tot o rabla ramane. Intre un Logan nou 1.4 sau orice alt motor si rabla ta care chipurile ajunge la 280 as alege Loganul cu ochii inchisi... Macar Loganul nu mi-ar putea fi tata, dpdv al varstei ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() This post has been edited by vladrehau: 20 Oct 2007, 16:50 |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu am intrebat degeaba treaba cu salariul minim...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
Logan
- B52
dizăl
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Si moldoveanul asta a ajuns sa isi laude rabla ca transpira e clar parca mai era unu postat "VAI CE AUDI AM VAI ..... CA VOI NU O SA AVETI VAI ...... " E clar figuranti, pacat de mamele voastre ca v-au nascut doar sa va laudati.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
- nnn
1999 / 2003 / 2008 /2011
|
|
vladrehau |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 20 Oct 2007, 21:38) nu stiu klaus daca exista un minim sau nu ,asta e tara in care toti oameni trebuie sa aibe la fel .eu lucrez in constructii fac case si vad ca in tot orasul exista doar un tip de wc si un tip de chiuveta nu ca la noi mii si mii de modele . din cate am inteles taxele sunt foarte mari pentru cei care au salarii putin mai mari tocmai pentru a nu exista saracie si bogatie.aici orce ![]() si de alcoolici.romani au viteza de lucru cam aproape de trei ori cat un finlandez obisnuit si nu vorbesc doar de mine dar lucrez pe mai multe santiere si vad cu ochii mei ![]() auzi mai djasule macar maicamea a avut grija sa nu devenim analfabeti !!!nu inteleg cum de poti si tu sa scrii ceva citet in sfarsit....probabil tu dictezi si vreun prieten mai scolit scrie ....nui asa? |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
klaus |
![]()
|
In multe tari din UE exista reglementat salariul minim, insa din cate stiu eu in Finlanda (nu ca ar fi membra UE....) nu e reglementat, si unele sindicate se lupta pentru asta.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Ai schimbat mah jena aia de poampa de apa, sau o arzi aici pe forum?
Sa ne zici si noua cat te-a costat! |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
vladrehau |
![]()
|
e putin mai complicat deoarece trebuie sa ai fac mai intai asigurarea si apoi sa merg in service ....sper sa reusesc saptamana asta ......deoarece programul e cam la fel la toata lumea pana la 15 30 sau 16 .
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:45 |