B 39 BRG, il cunoaste careva ?
![]() ![]() ![]() |
B 39 BRG, il cunoaste careva ?
tagartaa |
![]()
|
||
![]() ZUM Group: Members Posts: 48 Joined: 11 December 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane Sedane
- zum
2007/1.6 . 16v
|
|||
Cristi39 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 359 Joined: 19 November 06 ![]() |
deja vad ca filosofam....la nesimtire voita trebuie raspuns pe masura.dar nu ma mai repet.am scris putin mai sus ce ar trebui facut unor astfel de indivizi.e singura cale pentru astfel de specimene,parerea mea.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
@Crisxx..Deci, dupa parerea ta, ar trebui ca individul sa nu fie amendat usturator si lasat fara carnet pe o perioada cat mai mare ca nu ar avea nici un efect, ci ar trebui ca noi, haiducii, sa ii punem prenadez pe parbriz ca sigur se potoleste.
De ce nu te imbraci tu in Ninja in noaptea urmatoare si, inarmat cu un borcan mare de prenadez si cu toate ojele sotiei, sa treci la fapte? De maine am avea si noi un trafic civilizat. |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
Cristi39 |
![]() ![]()
|
QUOTE(dan73205 @ 10 Jan 2008, 15:22) @Crisxx..Deci, dupa parerea ta, ar trebui ca individul sa nu fie amendat usturator si lasat fara carnet pe o perioada cat mai mare ca nu ar avea nici un efect, ci ar trebui ca noi, haiducii, sa ii punem prenadez pe parbriz ca sigur se potoleste. De ce nu te imbraci tu in Ninja in noaptea urmatoare si, inarmat cu un borcan mare de prenadez si cu toate ojele sotiei, sa treci la fapte? De maine am avea si noi un trafic civilizat. se pare ca nu ai inteles nimic din ceea ce am scris.i-ti concluzionez poate asa intelegi: ideea era ca in ziua de azi,in minunata tara in care traiesti si tu,numita Romania,nesimtirea,hahalerismul si ignoranta au ajuns la cote inimaginabile.In situatia data,daca te porti cu un astfel de individ,o astfel de "entitate" grotesca in mod civilizat,ca un vechi majordom englez,nu o sa ai nicio sansa sa fi inteles sau respectat.Explicatia e simpla; individul in cauza face ce face foarte constient,stiind de la bun inceput ca nu i se poata intampla nimic din varii motive(are bani,relatii,"smenuri"cu politia,cu vreun parlamentar,secretar de stat,bea sprituri cu basescu,etc) si pur si simplu te ignora pe tine care esti un cetatean corect,stai in coloana,la stop,nu blochezi intersectia...daca tu,in situatia asta dai dovada de multa civilizatie,batandu-i obrazul si explicandu-i pe un ton mieros ca nu a facut bine ce a facut, baiatul in cauza ori te scuipa in ochi,ori te plesneste,ori-daca e foarte grabit-te injura de mama si pleaca in tromba,eventual stergandu-te usor si cu bara fata a masinii sale. Daca tu lasi diplomatia la o parte si devii pentru cateva secunde "omul cavernelor"cum plastic se exprima initiatorul topicului-nu neaparat imbracand costumul de Ninja cum iti place tie- si il pocnesti pe nemernic incat sa-i fie frica ,ca poate o mai pateste si data viitoare- o sa observi cu adanca surprindere ca o sa ai mai multe sanse de izbanda in demersul tau,adica sa-l CIVILIZEZI pe nemernic. Apropo;stii cum se dreseaza salbaticiunile la Circ? Cu biciul,nu cu mangaieri. Tu vezi vreo diferenta notabila in comportamentul acestui individ si un porc(animal) ? Poate una singura; individul merge in doua picioare... Si inca ceva (nu pot sa nu amintesc si de prietenii politisti) Nu iti pune mari sperante de reusita in ei...nu o sa te asculte pe tine,un simplu cetatean cinstit. Tu nu esti ca celalalt,nu ai banii lui,"smenurile"lui relatiile lui... Sa nu se inteleaga din asta ca fac apologia anarhiei,dar nu suntem departe(din pacate) In speranta ca de data asta am fost foarte bine inteles,ma opresc aici(nu de alta dar ma dor degetele de atata tastat...) P.S. Scriu toate astea bazandu-ma pe lucruri luate din realitate,traite sau povestite... Succese depline in viata! This post has been edited by Crisxx: 10 Jan 2008, 18:26 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Dan73 |
![]()
|
Stimate domn, in primul rand concluzia ta e mult mai mare decat ce ai scris anterior dar cu toate astea reusesc sa te urmaresc si inteleg perfect ce scrii tu dar teoriile tale ar fi bune pentru evul mediu....dinte pentru dinte, ochi pentru ochi. Cu alte cuvinte tu sustii ca daca ala e agresiv trebuie sa fii si tu ca uite asa il civilizezi tu pe el. Si ce ai fi facut tu ma rog, te-ai fi aruncat cu masina ta in fata aluia care mergea in siajul salvarii ca sa il opresti? Astea sunt vorbe. Daca nimeresti unul de 120 de kile si vreo 2 m care te sicaneaza pe sosea sunt convins ca te faci mic si taci din gura.
Ei bine, eu refuz sa ma pun la mintea unui retardat dar as prefera ca politia si autoritatile statului sa isi faca treaba. Individul ala asa obisnuieste sa faca si nu numai el face asta, pentru ca nu e corijat de autoritati si cei in drept sa faca asta. De ce nu isi fac autoritatile treaba? Pentru ca nu sunt in stare, pt ca exista foarte multa coruptie, pentru ca au alte ocupatiuni mintale decat decat binele nostru. De ce sunt incapabile autoritatile? Pentru ca noi toti am ales prost...foarte prost si mai ales pentru ca ii toleram de 17 ani incoace. Daca vrei sa te folosesti de inteligenta ta iesi cu prima ocazie la primul miting antiguvernamental si antiprezidential, (poate pica guvernul sau macar ministrul de interne cum pica in tarile civilizate oamenii care nu isi fac treaba) apoi voteaza oameni luminati la minte la alegerile viitoare si poate, fiindu-ne impusa de sus in jos caci numai asa se poate , vom incepe si noi sa respectam legea. Daca nu, da-te jos din masina la fiecare greseala sau rea intentie a unui sofer ce se afla intamplator pe langa tine, sari cu picioarele pe masina lui si vezi ce se intampla. Daca stai sa te gandesti ti-ai da seama ca pedeapsa legala pe care o merita ala e mult mai mare decat ce spuneti voi ca i-ati face. In occident oamenii stiu ce inseamna a fi civilizat iar un ministru sau guvern care nu ar garanta securitatea cetateanului sau linistea publica inclusiv siguranta circulatiei pica la orice incruntarte din spranceana a societatii civile. (acolo exista cu adevarat) Concluzia e una foarte scurta: nu mai vota hahalerele si nesimtitii daca vrei sa nu mai fim dominati de hahalere si nesimtiti. Pune in practica ce spui tu si pana sa faci tu ceva apar tovarasii aluia (porcului cum spui tu) si ai sa vezi cine are dreptate atunci. PS: Eu iti admir haiducia asta si ma bucur ca te indignezi la nesimtirea unora dar nu asa se rezolva problemele. Tu ii zgarii masina aluia dar nu ii poti interzice sa circule 6 luni cu masina. Deci, ce preferi? This post has been edited by dan73205: 10 Jan 2008, 19:23 |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
Cristi39 |
![]()
|
da dragul meu co-forumist,ai perfecta dreptate in problema cu evul mediu.uneori cand ies pe strada asa mi se pare ca este.tie nu? incearca sa fi realist si nu mai face pe domnisoara.sigur ca da,ai dreptate,si mie mi-ar placea sa domneasca legea in tara asta,corectitudinea,dar deocamdata gandirea ta este utopica(sa nu imi mi-o iei in nume de rau,departe de mine gandul de a te jigni).Prietene,traiesti in Romania...
Poate peste inca 20 de ani...Am scris toate astea pentru ca am trait un astfel de moment.Si am procedat asa cum am scris in postul precedent. Da, ai dreptate...imi permite si fizicul,si anii de arte martiale pe care i-am practicat SPORTIV si nu pentru a deveni vreun Ninja...(asta suna a lauda de sine desi nu doresc lucrul asta...nu am nevoie) Inca o data i-ti dau perfecta dreptate.Asa este.trebuie sa fim civilizati.Dar cand ai cu cine.Pana una alta eu,cu nemernicii ma comport asa.Lasa-ma pe mine sa ma comport asa cu ei spre binele tau.Poate data viitoare tu nu vei pati nimic asa cum a relatat initiatorul topicului. Spui de simpla greseala a individului? Citeste tot topicul si ai sa vezi ca tipul nu s-a oprit doar la prima fapta reprobabila. Spui de occident?Zici ca acolo se comporta oamenii civilizat?Perfect adevarat.Dar stii de ce?Iti spun eu.Pentru ca ,dragul meu co-forumist,acolo legea e atat de dura incat la absolut toti le e frica sa o incalce.Ai vazut cred la tv sau prin presa cati ministrii de acolo platesc in fata legii.Pana si actuali sau fosti sefi de stat sau prim-ministrii.La noi cati din astia ai vazut sa raspunda in fata ei??? E frumos ce scrii,dar de la vise la realitate,e cale lunga... Nu te gandi ca aprob formele de violenta fizica sau verbala.Dimpotriva.Nu sar la bataie la prima greseala in trafic.Dar un astfel de individ o merita cu prisosinta.Daca eu gresesc in privinta lui ( si aici ma refer strict la cazul de fata) inseamna ca nu am inteles nimic. Nu incerca sa-i intelegi sau sa le iei apararea prin modul tau de a gandi.De aia se intampla atatea faradelegi in tara asta.Sunt multi ca tine care gandesc in felul asta.Si pe asta se bazeaza ei,pe lasitatea unora dintre noi.Zici ca preferi sa nu te pui la mintea lui?Zici ca de asta merg lucrurile prost in tara asta? Ca sa merg la mitinguri?Sa alegem pe cine trebuie?(apropo,nu o sa te rog sa-mi raspunzi)Dar tu cu cine ai putea sa votezi AZI,nu ieri?Vezi vreo diferenta intre "albi"si "rosii" ? Nu prietene,mafia nu are culoare...Toti sunt la fel.Nu ma crezi?Mai ai de trait si o sa te convingi.Hai ca o dam pe politica si nu vreau...crede-ma. Cu scuzele de rigoare fata de ceilalti forumisti carora le-am impuiat capul-SCUZE- te rog pe aceasta cale sa-mi scrii pe PM daca vrei sa mai continuam discutia.Daca nu,te salut.Ca sa nu acaparam tot topicul asta doar noi... This post has been edited by Crisxx: 10 Jan 2008, 20:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
Dan73 |
![]()
|
Eu m-am lamurit
Punct |
--------------------
Citroen
C5 III
|
|
biscu |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 500 Joined: 24 January 07 ![]() |
Eu cred ca ar trebui sa va strangeti vreo 5...6 intr-o dimineata cand pleaca individul la munca, toti cu masinile si sa-i explicati de la obraz la obraz, ca doar o fi avand acel minim simt! Ideea e ca omul trebuie sa inteleaga ca sunt multi pe urmele lui, cu toate ca nu e asa, dar macar se va gandi pe viitor de 2 ori inainte sa faca tot felul de manevre. Va imaginati 5 masini , 3 fata si 2 spate cand incearca sa plece de pe loc sa-i dea faza lunga?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
- ...
2007
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Oameni buni, deja se simte iz de polemica in topicul asta!
Daca ne certam , si nu avem macar noi o atitudine civilizata ... Nu stiu cum sa ma exprim ....Dar o sa incerc. Sunt de acord, secvential, cu aproape toate cele spuse aici. Sunt de acord ca trebuie un regim dur care sa ne ''linisteasca''. Insa, cineva trebuie sa inceapa sa aiba o conduita civilizata. Haideti sa incercam macar noi, co-forumistii reno.ro sa ne mobilizam si sa incepem prin (re)folosirea banalului "multumesc". Sau sa incepem prin a inceta sa aruncam chistoacele tigarilor pe geamul masinii. Sau sa respectam macar culoarea rosie a semaforului electric. Sa ne respectam intre noi, cei din trafic. (Evident se vor gasi oportunisti care sa profite de respectul pe care il primeste...Dar, la un moment dat, vor simti ca e ceva in neregula cu ei si se vor da cu ''turma" - mai devreme sau mai tarziu va functiona spiritul gregar, cum zicea cineva in acest topic...Frumoasa expresia! Felicitari, colega!) Sau sa ne reamintim regulile ''celor 7 ani d-acasa''. Nu contest, nici organele statului nu-si fac treaba decat ocazional. Legea privind circulatia rutiera este dura. Dar, neaplicata. Sau aplicata preferential. Speta: taxi, banda intai, semaforul arata verde, taxi Logan diesel demareaza, taie calea a inca trei benzi, implicit si p-a mea si vireaza stanga, aproape peste picioarele agentului din intersectie. Am incercat sa port un dialog explicativ cu politistul."Dom'le, p-ala nu-l vazusi ca a virat stanga de pe banda intai?" Replica omului legii: "Ce sa-i fac, dom'le, avea client!'..Circulati, circulati!'...M-a lasat masca! Atat de perplex am fost, incat nici numarul de pe ecuson / insigna nu i l-am retinut. ![]() Daca noi, restul, am fi fost corecti si absolut legali in trafic, sunt convins ca nici flacaul cu B39BRG n-ar fi avut motive sa actioneze in asa hal incat sa-l infurie teribil pe colegul aaddrryyss. Sa dezvolt un pic, mergand pe o situatie absolut ipotetica: daca undeva in capul coloanei n-ar fi fost (probabil) un sofer care a ignorat galbenul sau rosul de pe semafor si n-ar fi blocat intersectia, probabil ca nu s-ar fi creat ambuteiajul generos, iar ambulanta ar fi avut pe unde trece, pe sensul ei... ![]() Am vazut destule situatii in care, pana la un moment dat, se circula greu (deh, infrastructura rutiera este depasita de numarul de vehicule), dar nu se statea aiurea in coloana. Momentul in care se producea ambuteiajul era generat, in proportie de 90, de un ''istet'' care ignora culoarea galbena spre rosu a semaforului, intra in intersectie, desi nu avea unde sa se duca mai departe si bloca intai un sens, apoi, cand se incerca ocolirea lui, se bloca si al doilea... (Secventa relatata a fost, in fapt, vazuta/traita astazi la Razoare, pe sensul spre Academia Militara. Iar cel ce a reusit aceasta deloc dificila performanta conducea un ...Renault Megane sedan bleumarin, a carui luneta nu era curatata de zapada ...Eram prins in ambuteiaj prea departe de el ca sa ii pot vedea numarul. Macar de palmares, nu din intentii de vendeta...) Si am mai "prins" secvente d-astea cu Renaulturi care crosetau la modul nesimtit printre ceilalti, fara macar sa se asigure daca au loc sau nu sa schimbe banda, ca sa nu mai zic macar un semnal "clic! clic!"... ![]() Cineva spunea ca nu ii pasa de oprobriul celorlalti, el continua sa circule cat se poate de regulamentar! ![]() Si eu mi-am luat "carnita" cu nemiluita: cel putin pe Iuliu Maniu, acum cateva seri, cand am pus Cruise pe 60, am luat banda I sub roate si asa am rulat pana in dreptul semnului de iesire din localitate. M-au bestelit si flacai cu ''scule'' pricopsite, dar si papugii cu masinile desalate de baxuri cu apa plata luata din Metro. Mi-a pasat?...Catusi de putin. Nesimtit, nu?... ![]() Ma opresc aici! Iar m-a furat tastatura delicata a laptop-ului... ![]() |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
danyro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 26 December 07 From: Bucuresti ![]() |
specific de pe acum ca nu tin partea nimanui dar acest topic instiga la distrugere si alierea mai multor persoane in vederea comiterii unor ilegalitati ceea ce zic eu e contrar regulamentului.
QUOTE(aaddrryyss @ 8 Jan 2008, 13:56) iti dai seama...va face liber in fata megane-ului tau cand apari precum apa in fata lui moise, revino-ti, nu suntem in razboiul stelelor. daca el ATAT gandeste si ATAT a fost educat, nu ai ce sa ii mai faci la varsta asta(fie octavie, passat, megane, q7 etc). QUOTE(aaddrryyss @ 9 Jan 2008, 14:21) Daca erai tu unul dintre cei ce manevrau ca potarnichea ca sa nu se ciocneasca cu el, nici tie nu-ti trecea. Pedeapsa pe loc n-aveam cum s-o aplic nici eu si nici oricine altcineva. Crezi ca era ceva teribil de inteligent sa ma iau cu masina dupa el? N-am girofaruri la masina, si nu-i treaba mea. .......Ma mai bucur ca am apelat la forma blanda de atentionare (in locul vopselei pe parbriz), intrucat si ideea cu vanzarea masinii e plauzibila si nu ma gandisem la ea. ...o sa fac ce e de facut. dar de criminalii de pe strazile tarii care iti intra cu tirul in depasire in curba de iei apa care se scurge pe canalul de langa sosea "intre roti" ca sa poti ajunge acasa intreg tu si familia ta, nu sunt in aceeasi categorie?lor ce le mai faci?o sa dai marunt din buze si continui drumul. si cam ce ar fi de facut data viitoare? iti iei muschii cu tine si faci "legea"? QUOTE(claus @ 9 Jan 2008, 19:38) altu' QUOTE(dan73205 @ 10 Jan 2008, 09:46) .......Asemenea comportament este de om fara educatie, cu minte putina, infatuat, orgolios fara caracter. Schimba tu acest fenomen de masa punand aracet daca poti. Eu raman la parerea asta: ca prim pas in a ne civiliza ne trebuie un sistem foarte dur in aplicarea legii dar nu asta e tot. In ani de zile dupa trebuie sa ne si educam. absolut corect! QUOTE(biscu @ 10 Jan 2008, 20:49) Eu cred ca ar trebui sa va strangeti vreo 5...6 intr-o dimineata cand pleaca individul la munca, toti cu masinile si sa-i explicati de la obraz la obraz, ca doar o fi avand acel minim simt! Ideea e ca omul trebuie sa inteleaga ca sunt multi pe urmele lui, cu toate ca nu e asa, dar macar se va gandi pe viitor de 2 ori inainte sa faca tot felul de manevre. Va imaginati 5 masini , 3 fata si 2 spate cand incearca sa plece de pe loc sa-i dea faza lunga? ![]() ![]() pai normal..probabil ca efectul de turma isi arata fata....ca de unul singur fugiti care mai de care sa dati nas cu omul si sa vorbiti CIVILIZAT cu el...nu prin declaratii de amor si alte cele. dan73205 are o gandire civilizata in primul rand si matura. din punctul meu de vedere. unii vor sa para zmei dar din umbra... da...asa e...si eu sunt "fraierul" care sta la coada si priveste cu sictir si dispret cum "JJmecherii" cu toate natiile de masini merg pe linia de tramvai si in fata refugiului milogesc un loc sa intre in coloana fiindu-i frica sa fie barbat pana la capat...oameni de 2 bani... repet: nu vreau sa apar pe nimeni dar singurul remediu pentru astfel de lichele ale circulatiei este politia rutiera si o infrastructura mai buna. ps: nu conteaza marca/dimensiunea masinii, conteaza greutatea materiei cenusii a soferului(in cazul in care exista). succes! |
--------------------
Volkswagen
Passat
B6 / 2008 170cp DSG - Mio C720
|
|
corvinarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 684 Joined: 24 November 06 ![]() |
este interesanta abordarea pe care o aveti... cu contre si toate cele... dar NU IL/O VETI SCHIMBA... doar viata ii poate schimba atitudinea... asa ca nu ii mai dati atata atentie... lasati-l/o sa fie doar un ANONIM/A... si asa, poate intr-o zi se va civiliza d-nul sau d-na cu B-39-BRG...
12 Jan 2008, 11:44: ganditi-va ca - in functie de imprejurari - fiecare dintre noi avem un motiv (de altfel bine intemeiat pentru cine procedeaza asa) ca sa procedam intr-un fel de neinteles pentru ceilalti... participanti la trafic sau nu... cunoscuti, necunoscuti etc... asa ca hai sa nu mai judecam... sa o luam ca un fapt de viata... a fost, bine ca nu s-a intamplat nimic grav... si sa trecem mai departe... This post has been edited by corvinarh: 12 Jan 2008, 10:44 |
--------------------
mercedes
C 220 CDI
2008
|
|
Cristi39 |
![]()
|
si asta e perfect adevarat sunt situatii in viata cand uneori te grabesti sa ajungi intr-un loc (ai o urgenta) si si nu ai de ales.trebuie sa procedezi si asa.(toti am trecut prin astfel de momente neplacute...)
daca in cazul de fata a fost vorba de vreo urgenta,tipul are circumstante...daca nu,si pur si simplu asa are el obiceiul sa se comporte in trafic,atunci e mai grav-nu mai stau acum sa dezvolt cauze si modalitati de corijare pt ca am facut-o in celelalte posturi si am si explicat viziunea mea in a corecta astfel de comportamente- Cine poate sti de fapt adevaratul motiv? |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2007 Privillege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:09 |