Laguna II.2 INITIALE 2.0 dci 150CP, jurnal de bord
![]() ![]() |
Laguna II.2 INITIALE 2.0 dci 150CP, jurnal de bord
ccezar2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
|
||
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|||
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
eu le-am gasit la un magazin de piese auto din CT... astea de pe masina s-au distrus complet cam acum o saptamana (s-a rupt lamela)... acum am niste flatblade-uri noname... de care abia astept sa scap... dar le-am luat pana imi gasesc ce imi trebuie...
problema mea este acum daca sa dau de trei ori mai mult pe cele flatblade fata de cele format clasic... ca mai mult de un an si ceva oricum nu ma tin nici unele nici altele |
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
gata revizia de 70.oookm... o sa revin cu detalii...
10 Apr 2009, 13:59: revizie generala 70.000km: manopera: -revizie: 163.86lei -inlocuire filtru aer: 19.28lei -inlocuire filtru habitaclu: 28.92lei piese: -ulei elf evolution sxr 5w40 7litri: 334.97lei -cartus filtrant: 89.52lei -filtru aer: 117.34lei -filtru polen: 95.43lei -garnitura d16: 1.42lei TOTAL: 850.74lei tot astazi i-am luat si stergatoare noi... am luat pe cod masina.. adica valeo clasice... vreo 70 lei... dar sunt putin diferite de cele originale... am fost putin dezamagit de cum arata ca materiale... la cel de la sofer am luat lama si am pus-o pe suportul original... acesta are paravantul mult mai lung si mai estetic decat cel cumparat.... acum sa vedem cum se vor comporta... desi parca nu imi plac cum sterg... raman urme, dungi sbtiri... e drept ca se usuca instantaneu.... mai vedem..... in rest ce sa mai zic... masina merge excelent... azi cat am stat la service m-am suit iar intr-o laguna III... m-am convins... e mult mai comoda pozitia la volan ln LII decat in LIII... cam atat... This post has been edited by ccezar2004: 10 Apr 2009, 13:59 |
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
ma p^%$ pe ele stergatoare valeo originale... am aruncat 80 de lei degeaba pe ele... nu sar pe parbriz... dar efectiv scartaie de zici ca da cu creta pe tabla dupa ce face doua ture si ia apa de pe parbriz... acum ce sa zic... daca iau silencio din alea de 200 si ceve de lei si fac la fel?... nu mai bine iau din alea de 5 lei din carrefour?... poza: ![]() This post has been edited by ccezar2004: 27 Apr 2009, 20:19 Attached thumbnail(s) 27042009070.jpg ( Size: 292.87k ) Number of downloads: 1058 |
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
alca rulz
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
pai o sa ma duc sa imi iau din alea.... ca deja ma enerveaza cu firma lor cu tot... pai se mai risca cucu sa dea 200 ron pe altele si sa faca la fel...
|
|
|
Fratzica |
![]()
|
vei ramane placut impresionat iti garantez. Am pe kangoo de juma de an stergatoare alca, si pana acum nu am avut nici o treaba cu ele, sterg impecabil. Mi se pare aiurea sa dai 200 roni pe o pereche de stergatoare.
|
--------------------
Kia
Sportage
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
am niste draci de imi vine sa urlu...
am luat stergatoarele alca... le-au facut 10 lei bucata (nu asta e problema!)... si ma dispera ca bratul la pasager nu se da peste cap... nu trece de piedica aia care o are sa nu dai in capota daca e capota lasata... si mi-a scos peri albi la montare... nu inteleg de ce nu trece bratul de piedica aia... am tras si putin mai tare... dar tot nu a vrut... sper sa nu fi bulit ceva pe acolo... oricum intr-un final l-am pus... prima impresie... excelente... in primul rand se aseaza muuuult mai bine pe parbriz... si nu mai scot zgomotul ala enervant, de parca lovea un zid, la capete de curse.. sus, jos... asta se intampla la produsele originale valeo pe care am dat 70 si ceva de lei... problema mea este alta... desi sterg excelent tot am un scartiait...dar nu e ca cel descris mai sus... e mai fad... tare ma tem ca am ceva pe parbriz... desi inainte de asta l-am curatat cu solutie de geamuri ca sa dau jos insectarul adunat pe autostrada... nu stiu... dar deja incep sa ma dispere stergatoarele astea... nu mi-am inchipuit ca e asa mare folozofie... asa imi trebe daca pana acum schimbam masina pana sa se uzeze stergatoarele ![]() This post has been edited by ccezar2004: 29 Apr 2009, 20:19 |
|
|
Fratzica |
![]()
|
mama ce le-au scumpit. De unde le-ai luat? Eu le-am luat la 6 roni bucata din carfur.
La montare daca pui stergatorul cu sageata in directia corecta nu ai treaba, mai mult de 10 sec per stergator nu iti ia. Vezi unde se aude scartaitul si sterge cu o solutie de geamuri si carpa. Eventual vezi sa nu ai la bratele stergatoarelor frunze. Stai afara si lasa stergatoarele sa mearga. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
din carrefour.... am ramas si eu surprins de pret... au vazut ca le ia lumea ca sunt bune
cat despre urma aia de scartait o sa vad maine la drum... o sa revin cu info... aaa si le-am pus cu sageata in directia sofer spre pasager... |
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
hai ca deja devine enervanta rau problema mea... am pus acele alca.. au mers excelent la drum lung... azi dimineata am luat masina sa ies... si i-am dat o stropeala de proba... am zis ca se sparge parbrizul... m-am intors... am curata parbrizul de mizerii (ca aveam insectar pe el) si i-am dat iar... nu la fel de tare dar tot naspa... nu mai inteleg nimic...
e oare posibil sa am ceva pe parbriz?... |
|
|
sachelos |
![]()
|
sachelos Group: Members Posts: 242 Joined: 4 October 08 From: Bucuresti ![]() |
10 ron / stergator?!? hai bai baieti ca e funny tare! totusi am pretentii, vorba aia..."dai un ban dar stai in fata!"
la cati bani se baga intr-o masina gen revizii, manopera, piese, benzina etcetc nu va da mana sa luati niste stergatoare bune la 100-200 ron sau cat or fi! ca doar de'..te tin mai mult timp nu? ![]() |
--------------------
Laguna III/Hyundai
2.0 dci 150cp Privilege CVA/ix55 3.0 V6 dCi 240cp
2009/2009
- B-06-JWK/B-747-MIM =I Love My Cars=
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
ca sa nu ma repet.. cumparasem echipament original....
QUOTE(ccezar2004 @ 27 Apr 2009, 20:15) ma p^%$ pe ele stergatoare valeo originale... am aruncat 80 de lei degeaba pe ele... nu sar pe parbriz... dar efectiv scartaie de zici ca da cu creta pe tabla dupa ce face doua ture si ia apa de pe parbriz... acum ce sa zic... daca iau silencio din alea de 200 si ceve de lei si fac la fel?... |
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Există niște substanțe pentru degresat parbrizul, dacă e necesar, am văzut în benzinării și la spălătorii auto mai dotate.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
hai ca o sa incerc si asa ceva.. desi oricum l-am sters de l-am dat pe spate cu solutie din aia de spalat geamurile (cu pulverizator)...
problema este cu atat mai enervanta cu cat merg foarte mult cu masina si nu suport sa am parbrizul murdar... dar efectiv nu imi vine sa cred ca e asa mare filozofie schimbatul stergatoarelor... |
|
|
Fratzica |
![]()
|
QUOTE(sachelos @ 2 May 2009, 10:24) 10 ron / stergator?!? hai bai baieti ca e funny tare! totusi am pretentii, vorba aia..."dai un ban dar stai in fata!" la cati bani se baga intr-o masina gen revizii, manopera, piese, benzina etcetc nu va da mana sa luati niste stergatoare bune la 100-200 ron sau cat or fi! ca doar de'..te tin mai mult timp nu? ![]() stai tu linistit ca am si pe laguna (la fel ca a lui ccezar2004) si pe kangoo tot alca la 10 roni (6 roni am dat eu pe ele) si sunt perfecte, nu scot zgomote si nici nu lasa dare. Cum sa dai 200 roni pe niste rahaturi de stergatoare care ti le fura orice dobitoc noaptea din parcare??? Cezar, pacat ca nu stai in buc ca eram tare curios sa vad cum se aud stergatoarele la tine. |
--------------------
Kia
Sportage
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Frate Cezar, nu mi-ar fi trecut prin cap vreodata sa pun microfonul de handsfree deasupra ceasurilor. (l-am vazut in poza de mai sus). Al meu e in colt, deasupra usii, langa senzorul de alarma...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
@fratzica: se pare ca s-au dat pe brazda si alca astea... desi e posibil sa devin paranoic.. acum mi se pare ca la capat de cursa sus parca s-ar auzi un mic zgomot... in fine...
@ovidius: eu as fi vrut sa ma leg la cel din plafon dar nu am reusit sa identific firele exact... e cineva cu masina ca a mea din CT?... sau care are drum pe aici?... as vrea sa ma dau putin cu ea... sa vad daca sunt eu paranoic in legatura cu unele chestii... |
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Cezar, la tine a "scuipat" ulei pe galeria de admisie, in zona EGR?
Sunt curios daca chiar la toate dci-urile face asa. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
habar nu am... pe unde vine?...
|
|
|
St |
![]()
|
Nu stiu unde e la 2.0, dar la 1,9 Dci este in partea superioara, cam in dreptul ecranului pt RCD.
O poza pentru edificare, la 1,9 Dci pe megane 1. Daca cumva la tine nu e in aceeasi zona, ala e furtunul care vine de la intercooler. This post has been edited by St: 5 May 2009, 11:01 Attached thumbnail(s) IMG_5537.JPG ( Size: 427.3k ) Number of downloads: 869 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Tot cam pe acolo e, și da, are urme de ulei.
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
St |
![]()
|
Sunt tare curios in ce cantitate este, vedem ce zice cezar.
1-2 poze ar face cat multe cuvinte ![]() This post has been edited by St: 5 May 2009, 14:04 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
hai ca incerc sa fac niste poze.. .inca nu m-am uitat....
|
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
cam tarziu dar uite si pozele.. sper ca am nimerit...
07052009075.jpg ( Size: 326.05k ) Number of downloads: 684 07052009076.jpg ( Size: 389.1k ) Number of downloads: 619 revenind la stergatoare... grea poveste... istoricul se stie de mai sus... acum sunt unele alca... cel de la sofer merge impecabil... cel de la pasager in 80% din cazuri sare.. si face zgomot... chiar am cumparat inca unul sa nu fi nimerit eu ceva prost... face la fel... nu inteleg de ce... ma gandesc ca cel de la sofer e mai lung si se aseaza mai bine.... oricum le voi schimba si pe astea... am intrebat la renault in CT... au flat-blade la 216 lei... cu sistem retrofit... am intrebat de care sunt.. "speciale de laguna"... le-a adus sa ne uitam la ele... si scria bosch pe sistemul de prindere... m-am uitat putin mai atent la lama si am observat ca lamela ce intra in contact cu parbrizul este foarte subtire si flexibil (moale)... cel de pe alca e mult mai gros... si normal deja nu are cum sa fie la fel de maleabil... maine mi le iau pe alea de la renault... si daca tot asa fac.. ma duc sa le dau cu ele de cap... ca doar sunt "speciale de laguna".... 14 May 2009, 17:19: am uitat... cum draq dati voi peste cap bratul stergator pasager ca la mine nu vrea deloc... parca e prea inalta piedica... ma dispera.... This post has been edited by ccezar2004: 14 May 2009, 17:19 |
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
gata si cu stergatoarele... am luat de la renault... 217 lei perechea... flat blade... scrie pe ele bosch, desi pe cutie zice doar ceva de renault... se aseaza excelent.. si sterg excelent... la 100 km/h sterg foarte bine... sper sa se mentina asa...
cu ocazia asta am schimbat si stergatorul de pe spate... 64 lei... in rest... toate bune... ne apropiem cu pasi repezi de urmatoarea revizie... ![]() |
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
217 lei pentru 1 metru de cauciuc mort? Romania isi merita soarta...
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Bine ca ti-ai luat in sfarsit stergatoare ca cine stie cate pagini se mai adunau cu subiectul asta.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 18:50 |