Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

140 Pages « < 73 74 75 76 77 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Megane 3

tatimeu
post 5 Jul 2009, 18:01
Post #2221

Membru autentic

Group: Members

sa o stapanesti sanatos, sa tebucuri de drumuri multe si placute alaturi de ea.
mama ce invidios sunt

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
daniel_renault
post 5 Jul 2009, 20:41
Post #2222

Membru

From: TG-MURE$

cxd frumoasa masina multi km fara probleme mellow.gif

--------------------
renault megane renault megane 2000 Hatchback..1.6.16v-107
+
dan_dta
post 5 Jul 2009, 21:52
Post #2223

Membru incepator

Multi Km si fara vizite dese in service tongue.gif.. da tot mai frumoasa e a mea pe alb biggrin.gif wub.gif

Maine ma duc iar cu ea in service sa le zic sa mi scoata alarma pentru ca este varza si sper sa mi faca habitaclu ca inainte ca nu se poate asa au dat totul peste cap. sad.gif

This post has been edited by dan_dta: 5 Jul 2009, 21:54

--------------------
Renault Megane 3 - B - 54 -EDC 2009
+
bebecool
post 6 Jul 2009, 00:50
Post #2224

Doctor de oase

From: Pa scaun

@felicitari pentru achizitie cxd-frumoasa culoare, ii sta bine wub.gif

@dan_dta- invatare de minte si pentru cei care citesc...

--------------------
Renault/Opel Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009 - B-08-BBM 2007
Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)

+
cxd
post 6 Jul 2009, 10:45
Post #2225

Membru incepator

Multumiri tuturor pentru urari, asemenea si voua. Sa fim sanatosi si sa ne bucuram de masinile noastre, impreuna cu cei dragi!

--------------------
Renault Megane III Dynamique, 2009, 1.6 16V, 110 CP
+
dan_dta
post 6 Jul 2009, 11:19
Post #2226

Membru incepator

Dar pana acum nu are nimeni Coupe-ul ? biggrin.gif biggrin.gif

--------------------
+
ciprians
post 6 Jul 2009, 18:13
Post #2227

Membru autentic

Apar tot mai multe megane-uri, toate frumoase! Cati ati stat pana a ajuns -> pt cei care le-ati comandat cu anumite dotari?

This post has been edited by ciprians: 6 Jul 2009, 18:15

--------------------
. . - . .
Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
+
tatimeu
post 6 Jul 2009, 20:02
Post #2228

Membru autentic

in cunostinta de cauza sunt pe stoc benzinare Dynamic cu ESP dualzone si Arkamis cu USB
cel putin 5-6

--------------------
+
cxd
post 6 Jul 2009, 20:27
Post #2229

Membru incepator

QUOTE(ciprians @ 6 Jul 2009, 18:13)
Apar tot mai multe megane-uri, toate frumoase! Cati ati stat pana a ajuns -> pt cei care le-ati comandat cu anumite dotari?
*

Cam o saptamina, asta pentru ca m-a incurcat firma de leasing.

--------------------
Renault Megane III Dynamique, 2009, 1.6 16V, 110 CP
+
m_florea
post 7 Jul 2009, 09:46
Post #2230

Membru incepator

QUOTE(tatimeu @ 6 Jul 2009, 21:02)
in cunostinta de cauza sunt pe stoc benzinare Dynamic cu ESP dualzone si Arkamis cu USB
cel putin 5-6
*

Cu toata stima tatimeu eu am un bon de comanda pentru un Dynamic cu ESP,dual zone si Arkamis culoare blanc glacier de pe 13 mai si suntem in data de 07 iulie si inca nu mi s-a livrat masina.Asa ca nu stiu unde sunt cele cel putin 5-6 ca a mea nu este printre ele.

--------------------
renault megane 3 - tl 69 EMA 1.6 dynamique
+
tatimeu
post 7 Jul 2009, 11:12
Post #2231

Membru autentic

am fost la reprezentanta si am cerut sa se verifice stocurile cu masini cu anumite specificatii (1,6 16V dual-zone, arkamis cu USB, ESP)
raspunsul a fost 5 masini intra in tara in saptamana asta cu specificatiile dorite de mine, masini care nu sunt avizate.
acest lucru s-a intamplat sambata.
pentru o oarecare verificare am dat e-mail la mai multi concesionari (aproximativ 6) si toti mi-au comunicat la fel.
ce ma inervat pe mine cel mai mult a fost ca am vrut sa achit pe loc un 1,5 dci Dynamic, cu ESP fara USB iar baiatul de la reprezentanta m-a rugat sa mai astept.
de ce? nu stiu atata timp cat masina era la ei in cladire, si plateam pe loc cu aproximativ 8.000 roni mai mult decat pe benzinar.
Acum daca eu m-au aburit cu intrarile de masini va aburesc si eu, caci drept sa spun nu mai stiu ce sa cred.

--------------------
+
m_florea
post 7 Jul 2009, 12:16
Post #2232

Membru incepator

QUOTE(tatimeu @ 7 Jul 2009, 12:12)
am fost la reprezentanta si am cerut sa se verifice stocurile cu masini cu anumite specificatii (1,6 16V dual-zone, arkamis cu USB, ESP)
raspunsul a fost 5 masini intra in tara in saptamana asta cu specificatiile dorite de mine, masini care nu sunt avizate.
acest lucru s-a intamplat sambata.
pentru o oarecare verificare am dat e-mail la mai multi concesionari (aproximativ 6) si toti mi-au comunicat la fel.
ce ma inervat pe mine cel mai mult a fost ca am vrut sa achit pe loc un 1,5 dci Dynamic, cu ESP fara USB iar baiatul de la reprezentanta m-a rugat sa mai astept.
de ce? nu stiu atata timp cat masina era la ei in cladire, si plateam pe loc cu aproximativ 8.000 roni mai mult decat pe benzinar.
Acum daca eu m-au aburit cu intrarile de masini va aburesc si eu, caci drept sa spun nu mai stiu ce sa cred.
*

tatimeu s-ar putea sa ai dreptate,am sunat la reprezentanta azi si mi s-a spus ca masina este in vama asa ca poate imi va fi livrata curind.Reprezentanta reno au cateva exemplare pe stoc prin tara si cauta sa te convinga sa cumperi ce au pe stoc asa cum au incercat cu mine dar le-am zis sa nu mai incerce sa ma convinga ca nu au nici cea mai mica sansa,deci pe scurt in cazul meu mai sunt cateva zile si se implinesc 2 luni de cand am comandat masina.

--------------------
+
tatimeu
post 7 Jul 2009, 12:28
Post #2233

Membru autentic

QUOTE(m_florea @ 7 Jul 2009, 13:16)
tatimeu s-ar putea sa ai dreptate,am sunat la reprezentanta azi si mi s-a spus ca masina este in vama asa ca poate imi va fi livrata curind.Reprezentanta reno au cateva exemplare pe stoc prin tara si cauta sa te convinga sa cumperi ce au pe stoc asa cum au incercat cu mine dar le-am zis sa nu mai incerce sa ma convinga ca nu au nici cea mai mica sansa,deci pe scurt in cazul meu mai sunt cateva zile si se implinesc 2 luni de cand am comandat masina.
*

pai eu nu stiu ce sa mai inteleg, caci masinile aveau dotarile cerute de mine.
poate faptul ca doresc sa fac buy-back cu masinuta din semnatura sa-i faca sa ma lungeasca atat?
aveam promisiuni ca sunt contactat astazi pentru toate detaliile dar nimic nimic.
cred ca-i bag in....... si imi iau una cu bani jos si tin si bondacelul meu pentru sotie

--------------------
+
m_florea
post 7 Jul 2009, 14:02
Post #2234

Membru incepator

QUOTE(tatimeu @ 7 Jul 2009, 13:28)
pai eu nu stiu ce sa mai inteleg, caci masinile aveau dotarile cerute de mine.
poate faptul ca doresc sa fac buy-back cu masinuta din semnatura sa-i faca sa ma lungeasca atat?
aveam promisiuni ca sunt contactat astazi pentru toate detaliile dar nimic nimic.
cred ca-i bag in....... si imi iau una cu bani jos si tin si bondacelul meu pentru sotie
*

scuze nu am fost prea explicit deci ce au reno pe stoc nu corespund cu ce ar vrea cumparatorul,ba au cu optionalele pe care le doresti dar nu e culoarea, ba e culoarea dar nu sunt optionalele dorite si atunci agentii de vanzari mai cauta sa te convinga daca vrei mai repede masina cu ce au pe stoc,de exemplu agentul de vanzari ma intreba de ce imi trebuie mie ESP+ASR ca doar nu este un motor f puternic si nu este chiar necesar pe masina,sau aveau cu optionalele dorite de mine dar alta culoare si tot cauta sa ma convinga ca si acea culoare e frumoasa...si tot asa.

--------------------
+
dan_dta
post 7 Jul 2009, 15:55
Post #2235

Membru incepator

Fiecare dealer incearca sa faca un ban, deci nu poti sa-i condamni tongue.gif . Pentru cei care au facut comanda va spun ca mai aveti de asteptat de obicei dureaza intre 3 si 6 luni.. ati ales o perioada proasta pentru comanda de masina noua pentru ca se intra in concedii la fabrica. Asa ca va urez succes sa vina cat mai rpd masina biggrin.gif

--------------------
+
tatimeu
post 7 Jul 2009, 16:00
Post #2236

Membru autentic

cand le pui pe masa 16120Euroi si iti spune nu o lasam pe saptamana viitoare ei avand masina in fata usii de la intrare, cred ca nu vrei sa faci un man nu sa faci bani wacko.gif wacko.gif

--------------------
+
ciprians
post 7 Jul 2009, 17:22
Post #2237

Membru autentic

dan_dta:
Fiecare dealer incearca sa faca un ban, deci nu poti sa-i condamni tongue.gif . Pentru cei care au facut comanda va spun ca mai aveti de asteptat de obicei dureaza intre 3 si 6 luni.. ati ales o perioada proasta pentru comanda de masina noua pentru ca se intra in concedii la fabrica. Asa ca va urez succes sa vina cat mai rpd masina biggrin.gif

---

Nu dureaza chiar asa de mult adusul masinii. In circa 2 luni este adusa orice masina. Trebuie sa ai si norocul sa comande mai multa lume in acelasi timp, insa nu se pune problema de mai mult de 3 luni.

This post has been edited by ciprians: 7 Jul 2009, 17:23

--------------------
. . - . .
+
dan_dta
post 7 Jul 2009, 21:32
Post #2238

Membru incepator

Deci anu trecut am trecut prin experienta asta am facut comanda la un ford in aceiasi perioada ca si acum mi-au spus ca dureaza maxim 2 luni am stat 5 dupa masina ... motivul vacanta.. acelasi lucru se intampla si cu megane fapt confirmat de un dealer care mi-a spus acelasi lucru.

--------------------
+
bebecool
post 8 Jul 2009, 00:54
Post #2239

Doctor de oase

From: Pa scaun

vacanta ca vacanta, timpul ca timp. Dar de ce nu ar da dealerul masina din showroom?E criza,masinile se vand greu. Ar trebui sa-si vanda si c.....ii de pe el.
Strategii made by Reno.

Ps: Noi am patit-o cu Koleosul. Birocratie. Cum bai nene dai avans 50%(~13.000E)si restul zici ca vrei leasing pe 2 ani si te ia cu maruntisuri.Noroc ca ma cunosteam cu dealerul si le-a cam tras-o celor de la firma de leasing(Renault).

--------------------
Renault/Opel Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009 - B-08-BBM 2007
Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)

+
b76bgaarh
post 8 Jul 2009, 09:38
Post #2240

Membru autentic

From: Bucuresti

pai nu prea este asa.....

pe primele 6 luni megane 3 este cea mai vanduta masina din franta... care credeti ca e prioritatea....romania sau franta?????

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
tatimeu
post 8 Jul 2009, 12:01
Post #2241

Membru autentic

romanul e "mamaliga, tantalau, puturos, nici eu nu stiu ce epitet sa-i mai dau" scuze noi cei de pe reno nu suntem asa, dar sa-i arati clientului stocul de masini care intrunesc conditiile tale, ba basca sa-i spui dealerului ca totusi tu vrei sa pleci cu masina acasa, masina existenta in show-room , sa-l iei cu tine la banca sa-i faci ordinul de plata ,mie asa ceva mi se pare inacceptabil.
ce era de facut asa mult de facut? sa-ti puna masina la computer, sa-ti verifice suspensia, etc max 1h, sa-ti faca avizul maxin 5 minute, sa-i atasezi op-ul, sa-ti faca actele cat mama dracului sa dureze?
sunt nervos si ma iau toti dracii numai cand ma gandesc.
sa-i dai o masina si inca 10.500 euroi chas si tu sa-i refuzi?
ce sa inteleg?
nu vrem sa vindem, ne doare in ... de patron caci e fraier si oricum fac ma zbat sa vand sau stau pe internet toate cele 8-10 ore tot salariul ala il iau.

--------------------
+
papa_mulo
post 8 Jul 2009, 19:40
Post #2242

Membru autentic

From: Bucuresti

tatimeu, ce te lamentezi atata, mergi la alt dealer daca asta nu te vrea! Are el un motiv pt. care te-a amanat(sincer nu imi dau seama care) dar daca tie nu iti convine amanarea, trebuia sa ii spui pe loc ca ori demarati treburile in ziua aia ori te duci in clipa urmatoare la alt dealer!
PS: sunt platiti la vanzari si asta l-ar fi pus in miscare...stai relax ca ei nu iau acelasi salariu indiferent de ce fac!

This post has been edited by papa_mulo: 8 Jul 2009, 19:42

--------------------
Renault Megane Estate 2018 dci90
Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018
Clio 1.2 16v - 2014
---------
Foste:
R11 Spring 1.6D - 1987
Trafic dci115 - 2008
+
catal1n2000
post 9 Jul 2009, 08:10
Post #2243

Membru autentic

Poti incerca sa vorbesti si la alti dealeri de pe la orasele apropiate de Bucuresti.
Un exemplu ar fi AMAT in Pitesti. Luna trecuta aveau pe stoc cateva masini.
Poate te incanta vre-un model de la ei de pe stoc.

--------------------
Toyota Auris 1,33 VVTI 2010
+
GarfieldMN
post 9 Jul 2009, 18:35
Post #2244

Membru incepator

Salut!

M-am hotarat sa scriu si eu aici cate ceva despre megane-ul meu.
Este vorba despre M3 1.6 16v dinamyque.
Am 880 de km pana acum si un consum mediu de 7.4 l/100km.
E adevarat, am facut un drum pana la mare, dar si vreo 350 de km in oras.
Sunt destul de multumit de consum pana acum! Am vazut consumuri la altii pana acum de peste 9 l /100km. Poate au prins prea multe ambuteiaje.
La 110km/h cu pilotul automat aveam consum instant intre 5.5 si 6.5 (depine de inclinatia drumului). Nu i-am dat mai mult ca sunt in perioada de rodaj.

Am vazut ca a scris cineva despre o problema cu alarma!
Am avut un mare show cu dealer-ul de unde am luat-o. Initial, pana sa ridic masina, mi-au oferit o alarma la 500 de ron la despre care spuneau ei ca e speciala pentru megane. Cu 2 zile inainte de predare, ma suna si imi spune ca de fapt alarma resp nu se potriveste pe megane 3 si ca ii consuma bateria. In shimb imi spun ca au o alta care "cica" este speciala numai pt megane 3 dar care costa 700 de roni. Dupa putin scandal facut, imi lasa alarma la 600 de ron!

Vine ziua cea mare! Toate bune si frumoase pana mi se prezinta masina. Butoane, Caracteristici, Faruri si apoi semnal. Apare problema ca nu mergea semnalul pe pt stanga (fata, spate si oglinda). Intial imi spun ca e vb despre o siguranta si ca se rezolva imediat. Numai ca, dupa ce au bagat masina pe rampa, am stat 2 ore, pana si-au dat seama ca "alarma special pt megane 3" de fapt interfera cu calculatorul masinii. Evident ca am scos alarma, si nu am mai avut problema pana acum de acest gen. O zi care trebuia sa fie una fericita, au avut grija baietii sa o faca una de r....t.

Una peste alta, sunt foarte multumit de masina pana acum!
O zi buna!

--------------------
Renault Megane 3 2009 / dinamique
+
ciprians
post 9 Jul 2009, 19:09
Post #2245

Membru autentic

salut

Creeaza un jurnal, pune niste poze, etc smile.gif . De unde ai luat masina? Se pare ca se inmultesc cazurile cu probleme la alarma...

--------------------
. . - . .
+
tatimeu
post 9 Jul 2009, 19:22
Post #2246

Membru autentic

ce ciuda imi e pe voi, dar nu pot decat sa va spun cu sineritate: "sa o stapanesti/stapaniti sanatos"

--------------------
+
dan_dta
post 10 Jul 2009, 19:13
Post #2247

Membru incepator

Mda dupa cum am zis eu am fost cel cu probleme la alarma de mi au dat peste cap habitaclu masinii la fel probleme fiind asa zisa "SIGURANTA" azi am observat inca o chestie care se pare ca au dereglat-o la masina, din cauza alarmei nu mai merg senzorii de la usi inafara de cea de la sofer.. senzorii care te avertizeaza ca ai usile deschise sad.gif

Deci am masina de 2 saptamani si deja luni ma duc a 3 a oara in service..

Sa nu ma intelegeti gresit inca sunt de parere ca am facut alegerea corecta la masina sunt foarte incantat de ea de la A la Z.. dar profesionalismul celor din service este la pamant, defapt era putin de asteptam TRAIM IN ROMANIA !

Numai bine smile.gif

This post has been edited by dan_dta: 10 Jul 2009, 19:14

--------------------
+
dpopa
post 10 Jul 2009, 19:48
Post #2248

Membru incepator

From: Brno / Cehia

Nu am vrut o culoare anume, am avut de ales din vreo 3-4 deja ajunse in tara (Cz), nu am avut nevoie de optionale - un dinamique are multe pe el, creditul mi s-a aprobat sub semnatura - fara dovada de salar, masina am primit-o in 5 zile, numerele le-au aranjat ei contra cost (1 sapt), asigurare au facut ei, la cerere - manual in engleza listat color, free.

Mi-au urat drum bun si sa ne vedem la 30000 km smile.gif . O experienta placuta.

btw - am 3200 km, 7.5 L / 100 km, cel mai mixt traseu posibil.

--------------------
Renault Megane III - n/a 2009 / 1.6 - 16v - 110 CP / Dynamique
+
ciprians
post 16 Jul 2009, 18:42
Post #2249

Membru autentic

Nu cred ca a mai fost pus, guide de utilizare pentru megane 3. E prezentat cum se scot becurile spate/fata.

Link

--------------------
. . - . .
+
dpopa
post 16 Jul 2009, 19:49
Post #2250

Membru incepator

From: Brno / Cehia

Interesant linkul, merci.

O mica greseala la sectiunea cruise control / speed limiter. Butonul are doua pozitii, depind de ce anume vrei sa alegi. In ambele clipuri soferul seteaza "cruise control" cu toate ca ei prezinta ambele functionalitati.

--------------------
Renault Megane III - n/a 2009 / 1.6 - 16v - 110 CP / Dynamique
+
DaciaClub - Reno Bot
post Reguli topic / Topic rules
Post #

Mesaj automat

Discutati numai despre Megane 3 si nu despre Laguna sau alte modele... De asemenea, fara versusuri. Topicul a fost curatat, si s-au aplicat sanctiuni usoare. De acum inainte se lasa cu suspend.

--------------------
140 Pages « < 73 74 75 76 77 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 22:55
Dacia