Renault Megane 3
![]() ![]() ![]() |
Renault Megane 3
andreicri |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 740 Joined: 5 September 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
megane 2 sedan
1,9dCi/2004 Laguna 3 Dynamique 2.0 dCi full (fara piele si trapa)(pe vine)
|
|||
CristiA. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 15 April 08 ![]() |
Buna.lansarea noului M3 pana la sfarsitul lunii;difera de locatie;la mine 24-26 aprilie;va ofer si cateva date.
8 Apr 2009, 13:33: QUOTE(CristiA. @ 8 Apr 2009, 13:28) Buna.lansarea noului M3 pana la sfarsitul lunii;difera de locatie;la mine 24-26 aprilie;va ofer si cateva date. This post has been edited by CristiA.: 8 Apr 2009, 13:33 Attached File(s) ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3
2008,Dynamique
|
|
andrei041 |
![]()
|
![]() 2/E Group: Members Posts: 165 Joined: 28 April 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE(ciprians @ 7 Apr 2009, 14:48) pai sa fie cu noroc ![]() Banuiesc ca astepti pana se poate face testdrive, si prin urmare va mai trece minim o saptamana. Daca o iei fara test-drive... atunci no comment. Edit: dar totusi, de la clio 3 la megane e ceva diferenta... ce te-a hotarat? doar prezenta ESP la o echipare ? ![]() Nu am de gand sa astept sa fac drive'test. La tinuta de drum nu cred ca va fi ceva de reprosat, mai ales cu jante de 16", iar motorul respectiv pentru mine e de ajuns (1.6 102 CP de pe A3'ul tatalui meu ma multumeste, chiar fara a trage prea tare de el) Ce m'a determinat sa aleg Megane? Eu aveam ca si criterii minime (pe langa cele de bun simt) pentru masina: climatronic si ESP. De aceea optasem prima oara ptr GP 1.4 T-Jet. Deocamdata imi e de ajuns o masina din clasa mica. Dar din moment ce pe Clio III nu e disponibil, iar diferenta de pret intre un GP 1.4 T-Jet Emotion dotat cum vroiam eu si un Megane 1.6 Dynamique cu clima si ESp nu e deloc mare, si tinand cont si ca Megane e model nou, hotararea nu a fost greu de luat. Megane III, atat hatchback'ul, cat si coupe'ul am avut norocul sa le vad in trafic acum o luna si ceva, in Valencia (hatchback negru si coupe maroniul deschis), iar amandoua arata f bine. Ce ti se pare nelalocul lui la faptul ca as lua masina fara drive'test? Asa a facut si fratele meu cu Cee'd, cand a fost lansat la noi (testase varianta de top, diesel), iar el a luat benzina. Si pana acum nu a avut nici o problema de ordin tehnic. This post has been edited by andrei041: 8 Apr 2009, 14:15 |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
andrei041 |
![]()
|
@papa_mulo: Daca nu ar fi fost deja un Cee'd in familie, alegerea mea asta ar fi fost. Un diesel 1.6 115 CP in varianta Style.
Imi poate indica cineva un link catre o poza in care sa se vada acoperisul de sticla la M3? De preferat din interior, dar si ptr una de deasupra plafonului as fi recunoscator |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Rasfoieste anunturile astea(toate de acolo au "schiebedach"), am vazut ca sunt destule poze edificatoare:
http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis=1&...=60&mmvmd0=1965 Si aici pentru coupe: http://www.autoscout24.de/List.aspx?vis=1&...=60&mmvmd0=1965 This post has been edited by papa_mulo: 8 Apr 2009, 16:19 |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
andrei041 |
![]()
|
Multumesc frumos de link'uri, am gasit ezac ce ma interesa. Aveam impresia ca trapa e doar ptr locurile din fata si vroiam sa fiu sigur. Deja pare tentanta si optiunea asta. Sa vad cum raman cu finantele
![]() |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
mep25 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 26 March 09 ![]() |
am fost la dealer in buzau si mi-a spus ca vine dupa 15 aprilie, m-am inscris pe lista de drive test..
This post has been edited by mep25: 9 Apr 2009, 10:10 |
--------------------
Dacia
Logan 1,4 Preferance
2005
|
|
andrei041 |
![]()
|
Din cate am inteles dintr'o convorbire avuta azi cu un reprez de la dealer'ul din CT, pentru moment e posibil sa nu se poata lansa comenzi, ci se doreste lichidarea stocului care este rezervat pentru lansare (aprox 200 masini).
Sa fie asta oare asa o mare problema? |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca e asa...inseamna ca astept o reducere de 25-30%...cum e la laguna kioleos etc etc.....
This post has been edited by b76bgaarh: 9 Apr 2009, 13:15 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
andrei041 |
![]()
|
Hmm, tinand cont de reducerea de 1400 euro deja existenta, nu cred sa mai fie vreuna semnificativa. Sambata merg la dealer pentru mai multe detalii si o sa revin si aici cu info.
Sper sa pot lansa comanda, pentru ca pe stoc cam greu sa gasesc ce vreau eu |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
De ce te grabesti si nu ii mai lasi tu vreo 2-3 luni sa le iasa "bashinile" din cap...sunt sigur ca la vara vor avea reduceri mult mai mari si nici figuri d'astea ca vand doar din stoc nu vor mai avea!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Privilex |
![]()
|
![]() Membru privilegiat Group: Members Posts: 548 Joined: 26 September 07 From: Bucuresti ![]() |
vazui azi pe A1 pe la 8-9am 3 tiruri cu Megane 3 coupe/normal...indreptandu-se catre Bucuresti.incep "vanzarile"?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCI 120cp / Laguna 3 2.0dCI 130cp
2005-Privilege / 2014
|
|
ciprians |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 12 September 08 ![]() |
pai cele vreo 100 din cele 200 de masini
![]() Daca mai baga inca 1000 de euro reducere pe langa ce e acum, ma bag la una. Mai astept deocamdata sa mai scada preturile. |
--------------------
.
.
- .
. Megane III Rouge Dyna /Dynamique/2009/1.6/16V/110CP
|
|
andrei041 |
![]()
|
QUOTE(papa_mulo @ 9 Apr 2009, 15:31) De ce te grabesti si nu ii mai lasi tu vreo 2-3 luni sa le iasa "bashinile" din cap...sunt sigur ca la vara vor avea reduceri mult mai mari si nici figuri d'astea ca vand doar din stoc nu vor mai avea! Chestia e ca prin august plec din tara, pentru vreo 8 luni, probabil si d'aia vreau s'o iau cat mai repede, sa apuc sa ma bucur de ea macar vreo 2 luni. Stiu ca ar fi si mai logic sa nu o iau acum, ci abia dupa ce as reveni din voiaj: s'ar vedea pana atunci si daca are sau nu probleme, preturile ar mai scadea sau as putea gasi una SH la un pret convenabil, insa cand ti se pune pata, nu prea ai ce face. E prima masina personala si nici nu am de gand sa o schimb prea curand, asa ca am zis ca daca tot cumpar, macar sa o fac cum vreau eu ![]() <span class='edit'>11 Apr 2009, 12:58:</span> La dealer'ul din CT Noul Megane va fi lansat pe 23.04, iar pe 24-26 vor fi Porti Deschise pentru drive'test. O comanda lansata acum are ca termen de livrare sfarsitul lui iunie This post has been edited by andrei041: 11 Apr 2009, 12:58 |
--------------------
Ford
Fiesta 1.4 tdci
2008 - Ghia
|
|
ciprians |
![]() ![]()
|
Pentru cei de la Reno care citesc forumul, le sugerez sa ia in calcul foarte serios optiunea de ESP de la prima varianta de echipare (nu stiu daca la noi va fi la un moment dat Authentique, eu cred ca va fi).
Nu de alta, dar nu te poti lauda cu 5 stele Euroncap si sa nu pui disponibil (macar ca optional) ESP, care a fost folosit la teste. Din punctul meu de vedere, trebuia sa fie in echiparea standard, pentru ca asa fost testat modelul la Euroncap. Daca ajung prin showroom si imi spune un vanzator ca echiparea Expression are 5 stele, o sa ii spun in fata ca e un mincinos, pentru ca nu s-a testat asa ceva. Practic, Reno face reclama mincinoasa sustinand ca vinde o masina de 5 stele, cand de fapt nu stiu daca ar obtine 5 stele fara ESP si head airbags la versiunea Expression. Deci e valabil si pentru airbag-urile laterale pentru cap, puse in acel pachet de siguranta (optional) si care au fost folosite si ele la testarea Euroncap. Toate astea de fapt inseamna 5 stele, nu o masina cu mai putine optiuni, i-as zice de 4 stele. Cand se trece spre est parca se pierd aceste lucruri folosite la teste pe drum, cine stie, din cauza gropilor or fi sarit echiparile din masini... ![]() --- Nu vreau sa aud de faptul ca ar fi fost mai scumpa masina, pentru ca de fapt adevarul e ca nu mai era la fel de mare profitul in buzunarul RNR (laguna care a fost de vanzare la 15k euro nu a fost pe pierdere... costurile sunt mici la o masina acum, se incearca trecerea pe profit in juma an daca se poate.. ![]() O sa vad cum se descurca pe perioada care vine, cu reglementarile aprobate de guvern sambata pe TVA si deducerea de cheltuieli la masini... This post has been edited by ciprians: 12 Apr 2009, 10:20 |
--------------------
.
.
- .
|
|
papa_mulo |
![]()
|
Interesant...nu observasem pana acum ca Expression-ul nu are standard airbag cortina!
|
--------------------
Renault
Megane Estate
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Faptul că nu există aribaguri cortină standard e de o penibilitate crasă. Dar în notă cu tot ce ne-a obișnuit Renault România până acum.
Dar stați liniștiți că apare imediat Modus să ne explice că mișcarea asta a venit în întâmpinarea oamenilor clăpăugi care nu au chef să cheltuiei pe airbaguri cortină iar Renault le oferă posibilitatea să nu dea bani degeaba pe ceva de care nu au nevoie. This post has been edited by ssilviu: 12 Apr 2009, 19:11 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa nu pui standard airbaguri cortina care au fost standard pe modelul anterior nu poate sa insemne decat ca la Renault Romania lucreaza, in majoritate, niste imbecili, incepand cu seful cel mai mare si terminand cu manageruil de produs.
Doamne, si eu care chiar luam in calcul ca urmatoarea masina sa fie tot Renault... In Franta airbagurile laterale si cortina sunt standard si pe versiunea Authentique, care la noi vad ca nu exista. Asa ca o posibila explicatie privind costurile cade. Atunci de ce aceasta imbecilitate? Am scris mai sus de ce.... |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ma intreb daca toate hotararile astea se iau la nivelul RRO. Tare mi-e teama ca amaratii astia n-au niciun cuvant de spus si ca inghit galusca expediata direct din Franta.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(padre @ 12 Apr 2009, 20:00) Sa nu pui standard airbaguri cortina care au fost standard pe modelul anterior nu poate sa insemne decat ca la Renault Romania lucreaza, in majoritate, niste imbecili, incepand cu seful cel mai mare si terminand cu manageruil de produs. Doamne, si eu care chiar luam in calcul ca urmatoarea masina sa fie tot Renault... In Franta airbagurile laterale si cortina sunt standard si pe versiunea Authentique, care la noi vad ca nu exista. Asa ca o posibila explicatie privind costurile cade. Atunci de ce aceasta imbecilitate? Am scris mai sus de ce.... E criza, taiem din sporuri, taiem din prime taiem si din airbag-uri! ![]() Sau poate vor sa reduca din poluarea atmosferica generata de deschiderea airbagurilor! |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
bebecool |
![]()
|
![]() Doctor de oase Group: Members Posts: 549 Joined: 26 October 06 From: Pa scaun ![]() |
![]() Daca o judecam asa, luam frumusel DACIA SANDERO care a fost testata la Euroncap de 2 ori. 1.prima data fara airbaguri laterale(deoarece sunt optionale) si a obtinut 3 stele 2.a II-a oara cu airbaguri laterale a obtinut 4 stele(fara cateva puncte si obtinea 5 stele). Eu zic sa taie si volanu, frana de mana, oglinzile si o facem Nano-Megane, ce ziceti?? |
--------------------
Renault/Opel
Megane 2 1.5dci 80cp/ Focus 2 1.6Tdci 2009
- B-08-BBM
2007 Banii fac fericirea celor care nu merita alta fericire. (G. Gesbron)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
un simplu motiv...ca romanului i se rupe in paispe de siguranta.....
de ce astra se vinde doar cu 4..... de ce focus se vinde doar cu 4...pt ca romanul este pe principiul mai bine sa nu am nevoie de ele... de ce skoda se vinde cu 4...... |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
ciprians |
![]()
|
mda, dar incet incet e schimba atitudinea, ca despre asta e vorba. Si atunci importatorii de la noi o sa ramana cu buza umflata.
Statisticile cu masinile aduse din vest cresc de la luna la luna (in raport invers cu masinile noi vandute). De ce sa ma stresez cu un M3 care e la 13.000euro, 5km la bord, motor 1.6 110CP, si mult mai putine optiuni ca in vest, cand pot sa cumpar cu 11-12K o marca buna 1.8TDCI, clima, ESP, airbag-uri cat incape (cred ca 8.. oricum, are si pe cel cortina),40-50k km cu circa 11.000 Euro costuri finale (productie 2007, deci nu masina antica) - masina care pe la noi e pe la 20k euro noua Asta e intrebarea care si-o pune toata lumea si de aceea cresc importurile de masini si cele noi se vand tot mai greu. Deci pers fizice cumpara tot mai mult din Vest, firmelor li s-a pus manusa in gura cu deductibilitatea cheltuielilor.. asa ca sunt curioasa care va fi miscarea dealerilor, ca pana acum vad ca nu isi fac griji. Sa vad si eu o masina la un pret ca la vecinii de pe langa noi (unguri, cehi) si atentie: cu dotarile de acolo! cand mi-am facut calcul cu M3 expression+ceva dotari cu pret de la cehi/unguri, era ok. Dar la noi... ohoho... s-a dus instant calculul si ideea unui M3. Si cum nu am de gand sa renunt la anumite dotari, ma gandesc la multe, inclusiv la mers prin afara (asta e efect direct datorita Reno Romania). Inca ceva: de ce nu este motor 100 CP pe M3 si doar 110CP? ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ciprians: 13 Apr 2009, 10:05 |
--------------------
.
.
- .
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu sincer la doresc faliment plăcut. Asta e soarta celor care nu știu să se adapteze pieței în schimbare. Eu am înțeles că nu aduc motoare V6 pe Laguna (că ar însemna costuri de instruirea prea mari în raport cu veniturile din vânzări) dar să nu aduci 1,5 dci de 85 de cai, să nu aduci opțiunile din vest, să nu aduci 1,4 tce ( care este disponibil la toți competitorii, la ăia cum de nu există costuri cu formarea?) sunt clar o dovadă de incompetență undeva între femeia de serviciu de la Serus și scaunul de piele al lui Ghosn.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
la cate masini "noi" de peste 50000 km se aduc, service-urile sunt cea mai buna afacere pentru urmatorii ani (si nu ma refer aici la cele cu oameni scoliti la concesionar/producator)
|
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
intrebare....
care este intervalul de service la asta nou...benzina/diesel? |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Coro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 18 May 07 From: Bucuresti ![]() |
15000km pt motoare cu turbo
20000km pt motoare aspirate dieselurile de pe Master si Trafic au 20000km http://www.serus.ro/renault/intretinere.php |
--------------------
Renault
MEGANE 1.5 dCi
2008 EXTREME Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 13 Apr 2009, 08:42) un simplu motiv...ca romanului i se rupe in paispe de siguranta..... de ce astra se vinde doar cu 4..... de ce focus se vinde doar cu 4...pt ca romanul este pe principiul mai bine sa nu am nevoie de ele... de ce skoda se vinde cu 4...... Arhi, la alea, daca vrei mai multe pungi scoti banu'! Probabil ca si la M3 se va adauga optiunea de pungi cortina! ![]() Romanul prefera sa-si comande blututz pe care nu il va folosi in viata lui dar nu pungi suplimentare! Se merge pe principiul: Lasa ba ca nu fac eu accident! Corect! Dar vezi sa nu intre prostul in tine! Ca atunci mori nevinovat! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Pe un topic paralel mie mi-au sters posturile si disputa cu Modus... Sa inteleg ca aici se poate vorbi despre cum ne trateaza ca pe africani cei de la Renault, fara sa intervina moderatorii?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Manuel @ 12 Apr 2009, 20:11) Ma intreb daca toate hotararile astea se iau la nivelul RRO. Tare mi-e teama ca amaratii astia n-au niciun cuvant de spus si ca inghit galusca expediata direct din Franta. M-am gandit si eu la asta si tare mi-e teama ca ai dreptate. Oricum ar fi, PROSTIA RENAULT ESTE MARE. Daca noi, posesori de Renault, in majoritate multumiti de masina/servicii/preturi/etc luam in calcul schimbarea marcii masinii viitoare din cauza acestor neajunsuri, atunci clienti noi cum se gandesc ei sa mai atraga? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Discutati numai despre Megane 3 si nu despre Laguna sau alte modele... De asemenea, fara versusuri. Topicul a fost curatat, si s-au aplicat sanctiuni usoare. De acum inainte se lasa cu suspend.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 22:42 |