Dsn-ul lui blackie, jurnal de bord
![]() ![]() |
Dsn-ul lui blackie, jurnal de bord
blackie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 February 09 From: Rm.S ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine_260_.jpg ( Size: 319.76k ) Number of downloads: 1620 Imagine_263_.jpg ( Size: 316.57k ) Number of downloads: 1798 Imagine_264_.jpg ( Size: 324.89k ) Number of downloads: 1641 Imagine_267_.jpg ( Size: 311.13k ) Number of downloads: 1613 Dacia_Super_Nova_1390_4_226703.jpg ( Size: 44.84k ) Number of downloads: 1548 |
||
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|||
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Arata bine, dar cu plasticul ala pe faruri........
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
blackie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 February 09 From: Rm.S ![]() |
![]() asa pare e vina mea nu e plastic ,e fibra de sticla ne finisata |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
frumosa masina....dar nu perturbeaza lumina farurilor pleoapele alea asa lungi?si inca ceva,tu tiai modificat grila din fata?imi place cum arata.dami si mie niste detalii despre ea,cum ai modificato.ms
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
blackie |
![]()
|
nu deranjeaza cu nimic lumina
ca sa verifici lipeste banda izolatoare grila e usor de facut tai mijlocul iar plasa o indoi pe margini si o bagi in santul interior al grilei se lipeste cu silicon sau... nu prea stiu sa explic ,scuze |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
cristi_supernova |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club! Group: Members Posts: 344 Joined: 5 August 08 From: Pitesti/ Brasov ![]() |
frumoasa masina
|
--------------------
Dacia
SuperNova
Clima 2001 Drumuri bune!
|
|
26-Kbe |
![]()
|
![]() Membru Dacia Club Group: Members Posts: 510 Joined: 17 October 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut,
Bine ai venit printre noi...frumoasa masinuta sa te duca si aduca fara belele....daca imi permiti iti dau doua sfaturi : 1) nu se vede o toba sport ![]() 2) imbraca "polita" spate in mocheta sau vopsesteo in culoarea masini ![]() Numai bine |
--------------------
Hyundai
Accent
2003 Skoda Octavia RS1 / 2009
|
|
lights |
![]()
|
![]() Membru sofisticat Group: Members Posts: 379 Joined: 10 May 05 ![]() |
Cred ca aratau mai bine jantele culoarea originala.Oricum sa te bucuri de ea!
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
- Bucuresti Lipsa de idei.
|
|
blackie |
![]()
|
multam de sfaturi
sunt multe de facut si sunt in curs de rezolvare |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Frumoasa masina.DAR pleopele sunt oribile.Pune unele mai finute.O sa gasesti ceva frumos pe masina lui yanis andrei.
|
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
adica ceva de genu.e kit de fibra de sticla modelat si finisat (nu prea recunosc
![]() ![]() @ si cam astea sunt turatiile mele la 100 km\h.poza e facuta cand nu aveam furtunu de la filtru de aer repozitionat ![]() Attached thumbnail(s) DSC00584.JPG ( Size: 23.35k ) Number of downloads: 716 DSC00585.JPG ( Size: 29.41k ) Number of downloads: 458 untitled.JPG ( Size: 55.29k ) Number of downloads: 578 |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
mie unu nu am modificari gen turatie mica viteza mare in treapta 5 ci e normal . Hai ca arata bine finisajul din fibra
![]() |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
blackie |
![]()
|
misto
promit ca le refac si revin cu poze |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
Eu am skimbat pozitia furtunului ala pentru ca vroiam sa ma conving de skimbare cu okii mei.
Rezultat: nu apare nici o skimbare. Cu furtunul la locul lui la 100km/h am aceleasi turatii ca si yanis. Da ma yanis ti-am admirat mereu pleoapele...sunt foarte frumoase(si discrete) Ma gandesc sa imi invelesc capota(care arata destul de rau) in folie imitatie de carbon.Iar pleopele sa le fac de aceiasi culoare.Problema este ca eu sunt putin mai departe(probabil stiti despre ce este vorba) si nu am de unde sa imi procur pleoapele alea.Luna viitoare pe 18 vin in Romania sa fac itp.Ajung pana la Rm. Valcea.Sper sa gasesc acolo pleoape. Daca stie cineva unde pot gasi in rm valcea pleoape....dau o bere buna cand vin. |
--------------------
dacia
supernova
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu le-am facut singur
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
blackie polita ai facut-o peste cea originala?
nu scartaie? pune si tu te rog mai multe poze cu ea... |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
blackie |
![]()
|
da ,este facuta peste polita veche
cand si cand haionul il mai atinge si mai scartaie ,nu am stat sal fixez perfect poze am sa fac (deocamdata nu am cu ce ) |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 23 May 2009, 11:18) Eu am skimbat pozitia furtunului ala pentru ca vroiam sa ma conving de skimbare cu okii mei. Rezultat: nu apare nici o skimbare. Cu furtunul la locul lui la 100km/h am aceleasi turatii ca si yanis. Da ma yanis ti-am admirat mereu pleoapele...sunt foarte frumoase(si discrete) Ma gandesc sa imi invelesc capota(care arata destul de rau) in folie imitatie de carbon.Iar pleopele sa le fac de aceiasi culoare.Problema este ca eu sunt putin mai departe(probabil stiti despre ce este vorba) si nu am de unde sa imi procur pleoapele alea.Luna viitoare pe 18 vin in Romania sa fac itp.Ajung pana la Rm. Valcea.Sper sa gasesc acolo pleoape. Daca stie cineva unde pot gasi in rm valcea pleoape....dau o bere buna cand vin. pt pleoape comanda pe net ![]() ![]() ![]() This post has been edited by vladutz_sb: 25 May 2009, 18:17 |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Aveam o banuiala ca asa se procedeaza pentru akizitionarea pleaopelor.Dar stii vreo firma care livreaza ploape in It?
![]() |
--------------------
dacia
supernova
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
frumoasa masinuta, sa o stapanesti sanatos..
@vladutz_sb poate pui si tu un link de unde sa isi procure lumea ploape....la ce pret.... @sergiu-iulian eu mi-am pus niste ploape provizorii din banda mai lata sa vad cum vine si le-am pus cam la fel cu le are @blackie (adica asa de late) si sincer cam perturbeaza lumina farurilor...am mers o singura data cu ele noaptea si eram cam orb... poate imi cumpar din fibra sau pun tot banda dar mai subtire... |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
![]() Am vandut-o ... Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 09 From: Sibiu ![]() |
QUOTE(iulian sn2001 @ 25 May 2009, 18:35) Aveam o banuiala ca asa se procedeaza pentru akizitionarea pleaopelor.Dar stii vreo firma care livreaza ploape in It? ![]() hmm nu stiu am sa ii intreb pe cei care le fac sa vad daca trimit si in italia ![]() daca nu ii zici la un prieten sa faca o comanda in ro si le iei de la el cand vi si tu in ro ![]() http://www.autozr1.net/shop/products/Pleoa...-SuperNova.html de aici le-am comandat 45 lei ![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
Acum : Adun la pusculita i like motocicle !!! and ai uant to da bi da best!!! i lav iu veri maci!!!
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
deci sincer mi-se pare mult...45 lei
eu le am din banda si imi plac....nu se desprind....banda aia o schimb cand se deterioreaza....si tot asa...mai bine de banii aia imi iau altceva.... |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
and_rei |
![]()
|
un ulei bun
![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
Si asta cu prietenul este o idee.Asa am facut cu autocolantul pentru praguri de la titi.Am vb cu un prieten sa se gaseasca cu titi.Si s-au gasit
![]() Abia astept sa le montez(lipesc). Attached thumbnail(s) DSC00718.JPG ( Size: 549.82k ) Number of downloads: 612 |
--------------------
dacia
supernova
|
|
vladutz_sb |
![]()
|
QUOTE(fory @ 25 May 2009, 20:28) deci sincer mi-se pare mult...45 lei eu le am din banda si imi plac....nu se desprind....banda aia o schimb cand se deterioreaza....si tot asa...mai bine de banii aia imi iau altceva.... sa nu te superi dar decat sa pun "scoci" ... mai bine fara ![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex Dacia
Supernova
|
|
blackie |
![]()
|
am revenit cu poze ale politei
27 May 2009, 13:50: alte poze This post has been edited by blackie: 27 May 2009, 13:50 Attached thumbnail(s) Imagine_274_.jpg ( Size: 322.24k ) Number of downloads: 535 Imagine_275_.jpg ( Size: 348.63k ) Number of downloads: 504 Imagine_276_.jpg ( Size: 240.27k ) Number of downloads: 451 Imagine_277_.jpg ( Size: 350.6k ) Number of downloads: 431 Imagine_280_.jpg ( Size: 363.56k ) Number of downloads: 478 Imagine_279_.jpg ( Size: 341.49k ) Number of downloads: 505 Imagine_282_.jpg ( Size: 353.29k ) Number of downloads: 447 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
misu78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.392 Joined: 19 May 08 From: voluntari ![]() |
Imi plac JBL-urile!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2015
- IF-44-VOI Membru cu armă!
Sunt inofensiv dar gandul meu e criminal! |
|
blackie |
![]()
|
misu 78
si eu am gaz am sa masor distanta dintre polita si butelie ,sa te poti orienta daca incap |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
smecheras |
![]()
|
![]() Tuning Fanatic ... Dacia rullz Group: Members Posts: 268 Joined: 18 September 06 ![]() |
ms pt poze blackie...
iti recomand un lucru lipeste o mocheta subtire sau un material textil peste fibra aia...se va vedea mai bine... |
--------------------
Dacia
Nova GTi
2000 1.6
- B 60 FGD
|
|
fory |
![]()
|
@blackie dar nu torncane...ca din cate vad eu iti freaca haionul de ea...nu trebuia sa renunti la chederul ala...si apropo mare curaj ai sa lasi amplificatorul acela la vedere....eu imi acopar boxele cand parchez masina ca mi-e frica....
si incearca sa pui si o mocheta ceva ca nu e finisata bine fibra... nu te supara pe mine ca sunt carcotas....dar iti dau eu sfaturi, in ce masura pot.... Si zi-ne si noua cum ti-ai facut luminile alea in grila?cred ca se vede frumos noaptea.... |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 23:37 |