Dsn-ul lui blackie, jurnal de bord
![]() ![]() |
Dsn-ul lui blackie, jurnal de bord
blackie |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 February 09 From: Rm.S ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|||
Reckno |
![]()
|
![]() Adaug tampiti in lista de warn logs! Group: Members Posts: 523 Joined: 18 June 07 ![]() |
bai blakie vad ca te-ai chinuit putin la masina si ai investit in ea, bravo, tot respectul
in legatura cu ce ai facut nu prea e pe gustul meu, dar mai e de lucrat la ea..e bine ca dsn e o masina care ne da de lucru constant! |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011
- MAG
|
|
blackie |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 13 February 09 From: Rm.S ![]() |
reckno ,nu ma deranjeaza sfaturile ,sugestiile si parerile altora ;tocmai de aceeia m-am bagat si eu in seama p-aici ;sa-mi vad masina prin ochii altora si sa i-au "masuri"in consecinta .
multam ca esti sincer si ti-ai spus parerea am facut ce-am putut cu ce-am avut ,pana acum ... |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
super tare blackie cum ai reusit sa iti faci geamurile asa?garcea stie? scrie in talon 100% geamuri ionizate? si poate imi zici si mie ce fel de banda cu leduri ai folosit...o poza noaptea cu grila si un link de unde sa imi iau leduri....ms
|
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
blackie |
![]()
|
traim in romania si asta ne ocupa tot timpul ,sau ai uitat FORY ...
spaga merge oriunde cat despre militie ,...... ,"nu stie la ei sa citeste " parerea mea este ca militeanul incearca sa-si faca norma pe "fraieri";stiu tot ce tine de regulamentul rutier dupa care "el" incearca sa ma sanctioneze... de obicei acela care stie mai mult castiga chiar daca chitantierul nu este la el.. in acte am 30 fata cu 70 spate dar in realitate am 70 cu 100%(am trecut si prin RAR si prin ITP fara probleme) banda de leduri o gasesti si la un magazin de piese auto mai "dotat" am sa fac si poze |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
aluibasarabeanu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 664 Joined: 24 August 08 From: CONSTANTA ![]() |
Daca nu ii pui masinii si o buza la bara din spate se pierde toata linia.Uite ce urat se vede cu fundul ala ridicat.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
1,6 16v anul 2006
- Necunoscut momentan
|
|
fory |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 27 April 09 From: Bucureti ![]() |
aluibasarabeanu vreau stopuri ca ale tale....cu le-ai facut? pune si tu poze cu masinuta ta
![]() |
--------------------
Dacia
Supernova europa+
2001
- OT-03-JDA
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Imbraci frumos stropul si lasi doar o line dreapta si dai cu vopsea ... dupa ce s-a uscat dai jos imbracamintea si ramane dunga alba .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
cam naspa cosmetizata masina ta ... parerea mea negru ala nu se prea potriveste cu albastru ala catifea ... statia aia pe polita porbagajului nu sta deloc bine, deja constrasteaza ce imi place la tine sunt stopurile pe spate poate imi spui si mie cuma i reusit sa le faci rosi si jantele negre? yo mandeam sa imi iau unele km cu mai multe spite , nustu modelu , si la fac auri cum are subaru asta e decat o idee ca nustu cum ar arata... si inca ceva ce ai tu pus pe spate ma refer la muzica etc ... e mana cereasca pentru vrun drogan care nare bani de doza ... deci parerea mea e mai bine sa maschezi cate poate lucurile care se pot "comercializa" imediat bine ca esti din buzau poate daca o lasi o noapte prin ferentari nu o mai gasesti intreaga te sault cu stima .. asta e doar o parere dea mea si sper sa nu mi-o iei in nume de rau
|
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
blackie |
![]()
|
dj maxx
multam de sinceritate statia in spate nu se vede decat din masina (am scris mai sus) jantele sunt vopsite cu spray pe balcon ,restul direct pe masina afara in parcare asta e raspunsul la ce am putut intelege din ce ai spus (scuze) |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
DJMaxx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 516 Joined: 21 June 08 From: BUCURESTI ![]() |
nu ma refeream ca ai vopsit jantele pe balcon ci de culoarea lor scuze daca nu ai intels din ce ai zis dar yo intru cam tarziu pe net si mi-e cam somn
![]() ![]() |
--------------------
Dacia SuperNova
Clima
august 2003
|
|
blackie |
![]()
|
janta -negru lucios
tamburul -portocaliu fluorescent Attached thumbnail(s) Imagine_278_.jpg ( Size: 304.78k ) Number of downloads: 561 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Janta de genul acesta gasiti pe pantelimon la magazinele dacia si costa cam 338 de lei model r13 iar r 14 gen logan costa 388 de lei bucata !
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
blackie |
![]()
|
cam mult
la noi in rm.sarat-225 lei-buc |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Pai astea nu sunt jantele cu care venea ea din fabrica? Asa scumpe sunt? 1360 roni setul? Pai cu banii astia iti cumperi ceva mai frumos. Ziceau multi ca prin targ in vitan gasesti cu 1000 roni tot felul de modele de jenti "after-market" pe 4 prezoane si care sa fie ok la sn.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
stephanie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 133 Joined: 8 November 07 From: RO ![]() |
@ blackie , arata binisor janta vopsita asa, dar plumbul pentru echilibrare...de ce nu le-ai spus sa-l puna pe interior?
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002, clima ...
- SB-00-000 ai grija de masina, iar masina va avea grija de tine...
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
am nevoie de putin ajutor ca am facut o boacana....am deschis topic la sectiunea diverse a forumului (cea principala) si nu cred ca mai are rost sa deschid si la sectiunea diverse aici la supernova, insa contez tot pe voi baieti ca vad ca nimeni nu ma baga in seama pe acolo.....rog seriozitate....multumesc.....contez pe voi
![]() http://www.daciaclub.ro/Masina-Lipicioasa-t150646.html |
--------------------
-
-
-
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
vin si eu cu cateva poze cu masina mea.....sunt proprietar de 4 zile...275 de km , mers fara probleme....Dacia SuperNova 2002, Rapsodie.
nota moderator: va rog nu mai postati poze cu masinile voastre aici. Pentru asta exista rubrica speciala: " Poze cu copilasii nostri - versiunea SupeRNova ". This post has been edited by Maskatu: 6 Jun 2009, 22:02 Attached thumbnail(s) 1.JPG ( Size: 924.59k ) Number of downloads: 590 2.JPG ( Size: 980.63k ) Number of downloads: 562 3.JPG ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 555 4.JPG ( Size: 926.77k ) Number of downloads: 513 5.JPG ( Size: 952.8k ) Number of downloads: 178 6.JPG ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 221 9.JPG ( Size: 940.84k ) Number of downloads: 231 |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
blackie |
![]()
|
asta am reusit sa fac azi
tampon si cui pentru ghidare maine mai pun si in partea cealalta si fac reglajul 13 Jul 2009, 18:32: si ..... This post has been edited by blackie: 13 Jul 2009, 18:32 Attached thumbnail(s) Imag019.jpg ( Size: 140.16k ) Number of downloads: 234 Imag021.jpg ( Size: 231.02k ) Number of downloads: 268 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
blackie |
![]()
|
|
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
AdrianSavu |
![]()
|
![]() Supernovist Group: Members Posts: 353 Joined: 28 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Salut!
blackie poti sa-mi spui de unde ai luat cuiele acelea? Poti sa-mi dai mai multe detalii despre montaj Ms. ![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 - Clima Conduc o Dacia si asta imi ocupa tot timpul
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Din cate vad, chestia cu cuiele este la portbagaj. La ce te ajuta? Asa de stramb era de nu se mai inchidea corect? Atata timp cat balamalele sunt ok nu vad de ce trebuiesc cuie.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
andreiy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 431 Joined: 21 February 09 From: Pitesti ![]() |
Datorita cuielor acelea nu iti mai troncane hayonul,garantez
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Imi place stilul tau, tunezi si apartamente?
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu nu am nici un cui. Dar am mutat cuiul de la incuietoare mai jos astfel incat sa se inchida mai bine + cheder de solenza si nu se clatina deloc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
melomanuu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 600 Joined: 10 March 07 From: Timisoara ![]() |
aia crezi tu maskatule... incearca sa mergi in spatele masinii tale sa vezi ca joaca haionu la gropi. Daca nu joaca haionu din inchizatoare, joaca toata caroseria cu tot cu haion
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
- TM86SRG
|
|
Maskatu |
![]()
|
Deci, eu cand am cumparat masina anul trecut, cu hayonul inchis, daca apucam bandoul negru si trageam de el, se clatina sus-jos ca naiba. In consecinta am lasat cuiul maxim jos si am pus cheder de solenza, fiind mult mai buretos fata de cel care il aveam eu care se tasase de tot. Acum cand inchid hayonul, trebuie sa il trantesc un pic, pentru ca fiind cuiul maxim jos trebuie sa aibe putere sa apese pe cheder si sa prinda incuietoarea. Nu ma deranjeaza asta. Decat sa troncane si sa se miste ca inainte, mai bine asa. Acum daca trag de bandoul de la numar cu hayonul inchis, acesta nu se mai misca absolut deloc.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
blackie |
![]()
|
nu vreau sa ma contrazic cu nimeni despre utilitatea cuielor
am scapat de troncanitul si oscilatiile hayonului 15 Jul 2009, 19:29: AdrianSavu cui capota+tampon radiator de Dacie tamponul il montezi in locul vechilor tampoane ale hayonului cuiul il montezi unde corespunde pe caroserie This post has been edited by blackie: 15 Jul 2009, 19:29 |
--------------------
dacia
super nova
2001 clima
|
|
Maskatu |
![]()
|
Aveti grija cu gaurile sa nu apara rugina in jurul lor.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
and_rei |
![]()
|
![]() Membru multumit de fosta lui SupeRNova Group: Members Posts: 3.015 Joined: 20 November 08 From: Bucuresti ![]() |
maskatule tu esti dusmanul ruginei
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane 2.1
Silver
2005 "Concentrati in metropole, condusi de GPS, vom renunta la creier ca se pare ca gandim prea des."
|
|
Maskatu |
![]()
|
Tu ești excepția care confirmă regula.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 20:53 |