Windows Vista, Home Premium, Business, Ultimate? Sau batranul XP?
![]() ![]() ![]() |
Windows Vista, Home Premium, Business, Ultimate? Sau batranul XP?
DrK |
![]()
|
||
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
||
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|||
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Dap. Chiar am inlocuit wallpaperul cu unul mai "Mac-uiesc" ca ma deranja putin rosul intens de la Ferrari
![]() Attached thumbnail(s) mydesktop3.jpg ( Size: 702.49k ) Number of downloads: 134 |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
interesante icoanele.. (aia de winamp e tare
![]() totusi e ceva acolo care deranjeaza la ochi ( pleasca aia cu windows ![]() |
--------------------
Sedan
Negru
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Am un laptop Toshiba L40-14F, configurat pentru Vista. Nu are SO si vreau sa pun XP, dar nu am driver pentru sata. Ma puteti ajuta?
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
DrK |
![]()
|
incearca la toshiba pe site...
|
--------------------
Sedan
Negru
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Pe site-ul Toshiba nu au driver-ul pentru SATA.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
DrK |
![]()
|
pe situl toshiba au drivere pentru placa de baza (adica si pentur sata)
|
--------------------
Sedan
Negru
|
19vik |
![]()
|
I-ti dai seama ca am cautat acolo inainte de a intreba aici. Au un pachet de drivere de 170 Mb, pentru seria Satelite L40, dar nu contine driverul pentru SATA...
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
DrK |
![]()
|
tu defapt ce doresti?
driver pentru hdd sata sau ai controller sata????? sau poate SATA-RAID? This post has been edited by DrK: 13 Dec 2007, 14:38 |
--------------------
Sedan
Negru
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce desktop-uri SF aveti. Al meu arata ca Win98.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
DrK |
![]()
|
|
--------------------
Sedan
Negru
|
19vik |
![]()
|
Vroiam driver-ul pentru HDD sata. Laptop-ul e nou, cumparat de la Altex, fara SO si fara drivere pentru MB, iar vanzatorii habar n-aveau de capul lor.... Dupa mai multe mail-uri, de cateva zile, in sfarsit au raspuns cei de la Altex si au trimis driver-ul pentru SATA (179kb rar) si instructiunile de instalare (1,5Mb). Placa de baza e Intel, mai multe informatii nu am despre ea. Daca mai e cineva care are nevoie de ele sa spuna.
Multumesc alex0507 pentru PM. |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
QUOTE(Duyu @ 13 Dec 2007, 12:58) Cred ca depinde si de varianta de Vista pe care o ai instalata, eu am Ultimate. Mie unu mi se pare ca anumite chestii le face mai repede decat XPu, ca de exemplu cand copiaza, sterge, sau muta ceva de pe HDD pe HDD, se incarca mai repede decat XPu... dar cea mai mare diferenta este la partea vizuala (normal) Acum sunt in probe cu el, tot instalez diferite programe sa vad care mere si care nu mere sub Vista (de exemplu Autocad 2006 nu mere ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
Multumesc frumos Kr3atorU pentru amabilitate. Intr-adevar eu am Vista Home Premium.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
alex0507 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 402 Joined: 28 January 07 From: BV ![]() |
Vista home premium ARE interfata aero dar depinde si ce placa video ai.
|
--------------------
Renault
Megane
2002 Classic Expression, 1.9 dCi
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Legat de <GADGETS> daca dai click pe < + > (imag 1) se deschide fereasta din imag 2 si aici vezi toate gadgeturile care le ai instalate. De aici le poti lua cu click and drag direct pe desk, unde le poti vedea mai mari, apoi tot cu click and drag in <side bar>, sau direct in <side bar>
Eu le-am instalat din <explorer>, ca pe orice program cu dublu click, in imag 3 sunt gadgeturile care le-am gasit, imi merg si imi plac, dar nu le am instalat pe toate. Attached thumbnail(s) Click_GADGETS.jpg ( Size: 25.14k ) Number of downloads: 91 Pagina_GADGETS.jpg ( Size: 86.18k ) Number of downloads: 95 Folder_GADGETS.jpg ( Size: 145.69k ) Number of downloads: 80 |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
Duyu |
![]()
|
![]() Membru dependent de forum Group: Members Posts: 2.259 Joined: 10 March 06 From: B u c u r e ș t i ![]() |
@Kr3atorU Multumes frumos!
![]() @alex0507 AM Nvidia FX 5200... ![]() |
--------------------
Renault
Clio Symbol
1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3 An Fabricație: 2006 Kilometraj: ~95.000 km |
|
19vik |
![]()
|
Vezi aici ce trebuie sa faci sa-ti mearga Windows Aero. Poate trebuie sa-ti updatezi driver-ul placii video
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(PhilipMorris @ 13 Dec 2007, 12:34) Pentru cei care nu au auzit, XP va incepe sa moara oficial incepand din martie 2008. Microsoft va inceta sa mai emita updates-uri, ceea ce va face sistemul incompatibil cu majoritatea pachetelor de pe piata. Si astfel, acest "crap ![]() Succese si restaurari! Poate, eu oricum dau reject la toate update-urile lor (mai ales la ala cu "Genuine advantage notification" ![]() Nu pot sa inteleg de ce nu se aplica principiul "daca merge, nu repara". |
--------------------
.
.
.
|
|
Hypo RS |
![]()
|
![]() Lentilescu Obezel Group: Members Posts: 215 Joined: 26 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Am Vista Business pusa pe un TravelMate 5320 (Celeron 1.7, 1GB RAM, 120 GB HDD, 128 MB video). Suprinzator, merge de rupe, nu am ce ii reprosa.
Mi se pare magarie faza cu "uciderea Xp-ului". Dar deh, tipic Microsoft... A, eu personal folosesc "best performance" nu ma intreseaza sa imi transform dektop- ul in "pom de craciun" ![]() |
--------------------
Renault Sport
Clio 172
- B -- XUU
2003 Hyundai Accent 2005 B xxxxxx
Biciclist urban... Univega HT 560 usor modificata |
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu o problema,am vista bussines cu licenta,am facut update la sp1 si acum in properties la local area connection in loc sa imi arate ip-ul meu imi arat 0.0.0.0 iar subnet mask in loc de 255.255.255.0 imi arata doar 255.0.0.0 , netul merge ok dar problema mare e ca nu imi mai merge torrentul deloc,nu pot sa trag nimic nici cu utorrent nici cu bitcomet..iar in timp ce unul din aceste 2 programe e deschis si chiar si dupa ce il inchid nu mai merge sa fac browsing pe net deloc ..e ciudat pentru ca mess-ul merge la fel si sopcastul..Ce poate fii?tin sa precizez ca pana acum mergea bine dar dupa ce am facut un update de la vista n-a mai mers deloc torrentul!Are cineva o idee?
|
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
ai grija ca phishing filter sa fie off si mai e un programel care cere/primeste certificate de autenticitate sa fie off. in noul vista se pune mare accent pe securitate si anti piraterie.
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
E din firewall probabil.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Gill_ro |
![]()
|
![]() ..Nici paine fara munca, nici munca fara paine.. Group: Members Posts: 2.349 Joined: 1 February 07 From: Bucuresti ![]() |
am incercat si cu firewall off si on si tot asa imi arata,imi scriu ip-ul corect submask-ul si dupa ce se inregistreaza in retea iar imi arata ip-ul 0.0.0.0
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II.1 / Megane IV GT ///
- = B-006-ILL
2004 Sedan Privilege 1.5 dci / 2017 GT 1.6 dci Mi-e grea maturitatea, mi-e greu să fiu docil,
Aș da orice pe lume să redevin copil! |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Tocmai ce mi-am pus si eu Vista Ultimate x64. Se misca ireprosabil, am tras drivere de pe net si-mi merge totul perfect, imi vede tot ramul, etc...
Va recomand cu caldura sa vi-l puneti, nu ascultati de carcotasi ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Sa-mi zici daca toate programele pe care doresti sa le instalezi iti vor merge
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
A l e x |
![]()
|
Dap, merg toate
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
A L E X, mai vorbim dupa vreo 5-6 luni.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
A l e x |
![]()
|
De ce ? Ce se intampla in 5-6 luni ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mie Vista nu-mi rezista mai mult de 2-3 zile fara restart. Incepe sa se faca praf ..
This post has been edited by ssilviu: 15 Apr 2008, 17:49 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 15:30 |