Windows Vista, Home Premium, Business, Ultimate? Sau batranul XP?
![]() ![]() ![]() |
Windows Vista, Home Premium, Business, Ultimate? Sau batranul XP?
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
eu sunt inca mic
![]() ![]() deeeci, .. mai am timp sa ma bucur de el inca 4 luni, nu ? |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
nu am apucat sa am vista 6 luni, mi-au ajuns 2....si nu imi e dor de el!!!!!
Sa inteleg ca daca nu as fi renuntat la el acu mi-ar fi crapat? ![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am pe laptop Vista Business din aprilie...pana acum nici o problema majora cu el... fac toate update-urile care apar...s-au rezolvat si multe din imcompatibilitatile cu alte programe.... este singurul sistem cu Vista din companie...si tocmai de asta il tinem pt. teste si sa vedem eventualele probleme... pana acuma inafara de cunoscutele incompatibilitati nu a fost nimic major...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
herculane |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.237 Joined: 30 April 07 ![]() |
am vista de cand a aparut oficial, si de-atunci nu l-am mai schimbat. calculatorul merge mai bine pe vista decat pe xp, la care oricum trebuia sa renunt pentru ca mai am din cand in cand chef sa mai joc ceva nou, care cere dx10
![]() oricum, vista e doar un SO de tranzit, care pregateste win 7 This post has been edited by herculane: 11 Sep 2008, 13:29 |
--------------------
Renault
Clio III Exception 1.6 16v 2007 / Ford
- xxxxx
Mondeo Titanium 2.0 16v 2008
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce am zis eu si ce au inteles ei.
![]() This post has been edited by bear_mc: 11 Sep 2008, 14:34 |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Normal ca nu e o regula, dar glumim si noi cu tine.
Ideea e, mi-ai spus mie personal ca in 6 luni "vorbim" si ca voi regreta alegerea... Se apropieeee termenul ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
antifizic2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.434 Joined: 16 June 07 From: Bucuresti- Romania ![]() |
campanie derulata pentru cresterea popularitatii sistemului W Vista
www.mojaveexperiment.com |
--------------------
renault
LAGUNA II / 1.9 DCi
- B-57-LXF
2004 17" silverstone custom colour/ 2DIN DVD/ K&N/ EBC - greenstuff/ HID 5000k
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
A l e x, cat mai e pana la termen?
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
The mighty Penguin is near. Believe!
This post has been edited by DrK: 15 Sep 2008, 19:10 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
Imi iau MAC daca imi face Vista probleme
![]() |
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
traffictours |
![]()
|
Membru autentic Group: Validating Reno Posts: 1.013 Joined: 9 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie: Vreau sa cumpar din Franta 2 calculatoare pentru firma(deci cu soft preinstalat cu licenta) si francezii vand softul in franceza. Cum pot sa transform sistemul de operare in engleza, pastrand licenta, adica in mod legal? Mersi!
|
--------------------
BMW
-
-
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
o idee ar fi sa le dai telefon celor de la microsoft... am auzit de oameni care isi cumparasera licenta OEM si la un moment dat au vrut sa isi schimbe calculatorul. Fiind OEM nu se poate transmite unui alt calculator, dar le-a dat telefon si le-a cerut modificarea calculatorului din baza de date pe motiv ca s-ar fi ars.
In cazul tau partea dificila ar fi de unde iei softul in engleza? Sa iti schimbe ei cd-urile... nu cred ca vor fi de acord. In orice caz ar fi bine sa le dai un telefon sigur te vor ajuta mai mult decat noi ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
A l e x |
![]()
|
"The mighty Penguin is near. Belive!"
Believe |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
A l e x |
![]()
|
100%, grandpa
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Kr3atorU |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 306 Joined: 10 May 07 From: Alba Iulia, via Alexandria ![]() |
|
--------------------
Renault
Symbol phase 4
2007 Expression 1.4 8V | GPL ►Prietenii adevărați sunt ca stelele; nu-i vezi mereu, dar știi că mereu iți sunt alături.
|
|
shteffanivlad |
![]()
|
![]() Membru cu ESP/ASR Group: Members Posts: 691 Joined: 2 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Eu am vista home premium de un an de zile (aproape) si merge. Mai greu ca la inceput, mai incarcat ca la inceput, dar inca merge.
![]() |
--------------------
Renault
Megane II.2 Sedan Privilege 1.5dCi
- B-81-LXV
Ianuarie 2008 / LMSE iGO Primo cu Ioana
Statie CB TTi cu antena pe plafon |
|
GeoSoft |
![]()
|
![]() Nepotu` Group: Members Posts: 130 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti\Buzau ![]() |
QUOTE(traffictours @ 15 Sep 2008, 19:30) Lamuriti-ma si pe mine cu o chestie: Vreau sa cumpar din Franta 2 calculatoare pentru firma(deci cu soft preinstalat cu licenta) si francezii vand softul in franceza. Cum pot sa transform sistemul de operare in engleza, pastrand licenta, adica in mod legal? Mersi! Teoretic se poate face schimbarea limbii prin aplicarea unui "patch" de la Microsoft, deci legal : LIP = Language Interface Pack. Nu stiu daca se aplica si pentru sistemele cu licenta OEM. |
--------------------
Renault
Megane 2 Hatchback
2005
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
A rezistat eroic. Chiar daca prin ziua 15 a picat explorerul, pentru ca nu mi se mai vedea desktopul. Iar de cateva zile e putin mai incet. Dar oricum, decent. Mai bine ca Xp.
Attached thumbnail(s) Clipboard02.jpg ( Size: 72.5k ) Number of downloads: 310 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IAIA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 246 Joined: 24 September 07 From: Mangalia ![]() |
vista ultimate de vreo 3 luni ... merge brici ... jocuri ,tot ... si fara niciun fel de antivirus
|
--------------------
renault
megane 2.1
2005 1.5 dci
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Vista Home Premium de o luna jumate (cumparat cu un laptop Samsung Aura R510), si merge brici... desi nu as fi crezut, imi place mai mult decat vechiul XP, si pot face comparatia zilnic, pentru ca pe laptopul vechi pe asta il am, si mai lucrez cu el cateodata...
Si deviind un pic, imi place si Office 2007, nu ma deranjeaza nici macar ribbonurile alea care le stau multora in gat... |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Spuneti-mi si mie va rog (pana nu ma intorc iar la XP
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
A l e x |
![]()
|
Pai, la fel cum pui si la XP, nu?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Send shortcut to desktop?
![]() Glumesc si eu, am avut o zi grea... nu stiu cum e la RDS. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Aseara tarziu am instalat si eu Vista... nu gaseam cum sa-l "sent to desktop", nu e chiar ca la XP, intre timp am gasit, multumesc de ajutor
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
cj77shv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 342 Joined: 21 April 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu folosesc Win 7 beta 7000. Instalat din ianuarie nu am nici o problema cu el, desi e beta. Am ramas surprins de stabilitatea lui si de rapiditate pe un sistem pe care Vista se misca din ca naiba prima zi.
Sistem: Intel Dual Core T2310@1,86 ghz, 1gb ram placa video 256@128 biti |
--------------------
Renault
Laguna 3 Grandtour 2.0dCi, BVA6
- CJ-56/95-JON
2008 - Initiale Paris
|
|
caktuss |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.433 Joined: 7 May 05 From: Iasi ![]() |
imi face o faza de rahat : pe opera si internet explorer, vad toate fonturile in italic .
in mozilla, totul e cu bold . in yahoo mess, e italic bolduit ![]() astept sa ma apuce chefu` de reinstalat... peste vreo saptamana cand expira trialul la kaspersky ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan II
- numar cu gaura
1.6 16v 05-2005 m2 sedan expression 1.6 16v 06/2005
20 000 km (1/09/2006) 33 600 km (26/09/2007) 45 000 km (o3/01/2009) 50 000 km (03/06/2009) |
|
Havoc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 1 August 05 ![]() |
Caktuss ti s-au belit registrii de fonturi...cauta pe net ca o sa gasesti solutia!
Cel mai simpla solutie are fi sa gasesti un screenshot cu fonturile initiale si sa le modifici tu manual! This post has been edited by Havoc: 2 Apr 2009, 16:37 |
--------------------
Seat
Leon
2005
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mi-am pierdut toata seara cu instalatul si configuratul lui Vista Ultimate, a trebuit sa suport toate aberatiile lui, toate atentionarile lui ca fac nustiuce, compatibilitati de programe, sa astept cu minutele pana facea un search pe strongdc, si acum, la sfarsit, sa-mi spuna ca e incompatibil cu nero 7 de i l-am livrat pe tava, ca nu-i placea de "old but gold" nero express 6.0.6. Maine dam format si ne intoarcem la XP, ma *** in el de Vista, care si-o mai pune.
Mentionez ca sistemul meu e un dual-core la 2.8 ghz, cu 2 gb de ram si hard de 250 gb. Cu rambooster vad ca ram-ul e liber in proportie de 60%, dar procesorul e mai tot timpul pe full, ce naiba o face oare cu atata putere, nu stiu, da nici nu ma mai intereseaza, maine il rejectam. Mai nasol e de cei ce isi cumpara sisteme noi si li se baga pe gat Vista, maica-mea injura de toti sfintii ca n-a mers XP-ul pe laptop-ul ei, si trebuie sa invete mizeria asta de OS cand xp-ul ajunsese la maturitate. Morala: daca ceva merge, nu repara. Cand te gandesti ca altii mai dau si bani grei ca sa constate asta... This post has been edited by Laurentziu83: 2 Apr 2009, 22:21 |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th August 2025 - 10:50 |