decizie grea, a lua sau a nu lua
![]() ![]() ![]() |
decizie grea, a lua sau a nu lua
ssilviu |
![]()
|
||
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|||
sintax |
![]()
|
![]() Membru cu.......... burta! Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 06 From: za ploiesti republic! ![]() |
mda. o idee buna, si atunci o si vad fata in fata, si poa sa nu-mi placa
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
Ambition 2005 / Executive 2008 TOT RESPECTU' PTR. MARESALUL ANTONESCU!
www.soundlightvideo.ro |
|
sintax |
![]()
|
![]() Membru cu.......... burta! Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 06 From: za ploiesti republic! ![]() |
mai am si eu o intrebare referitoare la dotari, asta daca stie cineva. farurile cu xenon sunt bi sau simple, ca nu am reusit sa aflu?
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
hakkinen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 November 05 ![]() |
Simple,insa foarte eficiente.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 Luxury Renault Laguna 2.0 dci -2007, Luxury+xenon
BMW 118-2008. |
|
sintax |
![]()
|
@hakkinen, vad ca tu ai Luxury, cum ti s epare masina pana acum (nu stiu de cat timp o ai). esti multumit de ea? probleme ceva?
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Daca acum ai dubii, te asigur ca peste putin timp, cand va trece euforia cumpararii si vei vedea si noile Laguna pe strazi, dubiile se vor transforma in regrete. Daca nu arde, eu zic sa mai astepti cateva luni.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
sintax |
![]()
|
da asa e nu arde, dar nici nu cred ca voi putea lua laguna 3 in banii astia.
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Corect, n-o poti lua. Si daca, prin absurd o vei lua, nu va avea dotarile astea (spre ex. xenon in standard)...
Eu zic s-o iei si nu vei regreta. Ai sa realizezi repede de ce... Toate bune! |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Si cum deja ti-ai rezervat masina... Nu mai ramane decat sa dai avansul...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
hakkinen |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 13 November 05 ![]() |
Prietene Sintax,e destul de buna,intrinsec vorbind,raportat la pret insa e foaaarte buna.
Scaune confortabile,interior de calitate,asamblare reusita,pozitia la volan optima,comenzile usor de actionat,directie destul de precisa dar ceva mai grea-comparativ cu megane, stabilitate buna in curbe, ESP intra cam repede si cam brutal, cutie de viteze precisa si usoara-cere acomodare in marche arriere si tr.a 6-a. Zgomotul interior destul de redus, fara vibratii la ralanti, raza de bracaj medie. Piesa de rezistenta e motorul, crede-ma,in treapta a treia pe carosabil uscat ,la accelerare sa aprinde martorul ,, antipatinaj,, in mers. Daca stii sa accelerezi pe turatia de cuplu optima faci masina sa se ridice de bot si ai senzatia ca decoleaza. Motorul e cam puternic pt masa masinii. In rest, electronica e peste tot si functioneaza bine , functii de confort cat cuprinde ,climatronicul ff eficient ca dealtfel si radioul si farurile. Alte detalii pe PM. 4 Sep 2007, 11:52: Si inca ceva. O am de 12 zile,ce pb sa apara? Constructiv ,nici una,exceptand volumul torpedoului-extrem de redus. 4 Sep 2007, 12:15: Frati forumisti, de ce vreti voi sa corupeti colegii de forum in a deveni pe banii si munculita lor beta- testeri pt Renault? Intreb si eu.... This post has been edited by hakkinen: 4 Sep 2007, 12:15 |
--------------------
Renault
Laguna
2007 Luxury Renault Laguna 2.0 dci -2007, Luxury+xenon
BMW 118-2008. |
|
sintax |
![]()
|
se merita oare 2 ani de garantie extinsa ptr. 1000 de euro? nu prea vad ce se poate strica dupa cei 2 ani de garantie cat are masina, ca sa te coste 1000 de euro?
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
ssilviu |
![]()
|
Pai nu prea merita.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Treaba cu garantia extinsa este cu dus-intors...Daca se strica ceva si te face sa regreti ca nu ai ales garantia extinsa?....este un fel de ''casco'' ca sa zic asa.. si acolo zici ''de ce sa dau suma asta de bani in plus ca eu nu lovesc masina''..dar cine stie...
|
--------------------
------
------
------
|
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
mi-am "ales" masina... sper ca in maxim 2 saptamani sa pot da primele impresii.....
|
-------------------- Laguna II.2 INITIALE 2.0dci 150CP, 2007
|
|
sintax |
![]()
|
bravo felicitari. sper sa ma hotarasc si eu odata, ca nu se mai poate sta in stresul asta: o iau, nu o iau, dar parca mai bine sa o iau.................. trebe sa finalizez.
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
ssilviu |
![]()
|
La Siab cica vor fi cateva Laguna 3 la vanzare. Asa de inceput. De atunci se va sti lista de preturi. Dar lansarea oficiala va avea loc abia la inceputul anului...
Cezar, de ce dureaza asa de mult? Stiam ca nu se mai fabrica. Nu e deja pe stoc? This post has been edited by ssilviu: 4 Sep 2007, 16:57 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
ccezar2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.723 Joined: 26 February 05 From: .sk ![]() |
ba da ... e pe stoc... dar dureaza pana achit meganul... fac buy back si iau laguna... plus ca trec prin banci... iar alpha bank lucreaza destul de greu...
This post has been edited by ccezar2004: 4 Sep 2007, 20:10 |
|
|
lacusta77 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 18 July 07 ![]() |
Astazi am vazut pe Valea Oltului pe un trailer 3 Laguna 3 Estate negre.
Sa ies de pe "tarla" si sa fac accident caci i-mi rupsesem gatul dupa ele. Daca si la interior arata la fel de bine ca la exterior au dat lovitura. ![]() |
--------------------
DACIA
DUSTER
Laureate, 4x4, dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
ccezar2004 |
![]()
|
azi... platit avans...
![]() |
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
![]() O sa fie o placere sa o ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Felicitari, sa te bucuri de ea
![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
sintax |
![]()
|
citeam pe un alt forum cineva amintea ca se aproprie SIAB si intreba daca se acorda discount-uri de catre dealeri pe perioada salonului. sunt curios - credeti ca reno pe perioada salonului va oferii si un alt discount la laguna (ma refer aici pe langa cel de 3.000 euro - ca na asa e romanul daca ii dai un deget vrea toata mana).
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
ccezar2004 |
![]()
|
cat draq sa o mai reduca uai?... si plus de asta vezi ca discountul s-a modificat... e 2800 si ceva si la nu stiu ce varianta... dinamique parca e 3094... asa ca....
8 Sep 2007, 23:21: QUOTE(CataNOS @ 7 Sep 2007, 22:59) cu siguranta.... ![]() This post has been edited by ccezar2004: 8 Sep 2007, 23:21 |
|
|
sintax |
![]()
|
nu numai ca nu mai este reducere dar pe site -ul celor de la Serus nici nu mai apare Laguna la configurator, nici un model. cred ca s-a terminat.
![]() |
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
ccezar2004 |
![]()
|
in primul rand reducerea la luxury dinamique a crescut la3094 euro iar la initiale a scazut cu vreo 150 de euro... in momentul cand am rezervat-o pe a mea mai erau 3 initiale in toata tara... despre luxury nu stiu... dar sincer nu cred ca s-au terminat... a iesit din configurator pentru ca nu se mai poate configura... se vinde doar stocul..... zic si eu...
|
|
|
sintax |
![]()
|
nush ce sa zic. ca si cand era configurator mari lucruri nu puteai sa pui pe ea decat xenon, eleron, vopsea, magazie 6 discuri si trapa. si asta a fost si dupa ce nu se mai fabrica. probabil ca existau deja facute pe stoc cu diferite optionale pe ele (cel putin eu asa am sesizat din discutia pe care am purtat-o la un dealer). adika eu m-am dus si i-am zis domne vreau un luxury care in plus sa vina cu xenon si eleron, el a verificat stocul si mi-a zis ca in tara nu este, apoi mi-a zis ca este un in tranzit dar este culoare rosie si daca nu-mi place asta da comanda si asteptam in jur de 3-4 saptamani parca.
This post has been edited by sintax: 11 Sep 2007, 12:18 |
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
ccezar2004 |
![]()
|
din cate stiu eu nu se mai dau comenzi... doar stoc... dar e posibil sa ma insel....
|
|
|
sintax |
![]()
|
cand am zis de comanda ma refeream la faptul ca dealerul dadea comanda la reprezentanta reno din romania probabil care la randul ei dadea comanda la reno (dar nu sa faca o masina noua) ci sa verifice stocul al fabrica daca exista pe stoc masina in configuratia dorita de mine
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
sintax |
![]()
|
@ccezar2004 ai ridicat masina? cum se prezinta?
|
--------------------
Dacia / Honda
Logan / Accord
www.soundlightvideo.ro |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 16:05 |