Aventura Nikitei la malul mării, Acasa TV loveste din nou
![]() ![]() ![]() |
Aventura Nikitei la malul mării, Acasa TV loveste din nou
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.767 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|||
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ironick e gelos uite!
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce vremuri, domle, ce vremuri...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Bun asa driverx...acum uita-te la vijelie cum isi schimba culorile ca semaforu'
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.299 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Rromania...
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Invidiojilor!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
interviu din baie ..probabil s-au gandit ca de acolo vin marile idei si cugetari
![]() http://www.acasatv.ro/noutati-acasa/emisiu...emeia-sexy.html This post has been edited by catalin80: 4 Jul 2007, 13:35 |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
A, da, la femme fatale, o stiu...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() chiar am vazut-o acu cateva zile la TV pe A1 la emisiunea aia cu doctoru si psihologu si mai mai ca o lua la bataie pe tipa care incerca sa-i faca astrograma sau ceva de genu ,cat am mai ras si atunci ![]() chestia asta chiar nu isi da seama cat este de penibila,se crede super tare,nici macar sa lege 3 cuvinte intr-o propozitie nu e in stare totusi am o singura nedumerire,cum a ajuns asta sa fie asa de promovata?ce a facut ea la inceput ,cum a aparut pt prima data la tv? |
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
vijelie |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nikita senzuala pe Youtube
QUOTE Ce se mai poate spune despre o fabrica de basini ? Multe enorm de multe . Maninca fasole trage basini in cada si zice ca are jacuzii . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Imi este mila de tipa de la AcasaTV, prin ce chinuri a trebuit sa treaca. Daca eram in locul ei, nu cred ca rezistam. As fi facut ca asta: This post has been edited by driverx: 4 Jul 2007, 14:02 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
Sa moara masa daca mai intru in apa de la mare vara asta
|
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Se pare ca multe forumuri respectabile de altfel au cate un topic dedicat bestiei. Am retinut doar cateva citate
QUOTE Bagati-va copii in casa! Free Willy! Pluteste gratioasa ca un casalot in spuma |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
vijelie |
![]()
|
Cine dracu a mai vazut un metru cub de grasime plutind???
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai grasimea pluteste
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
Aha! Deci tu erai cu EA we-ul trecut la mare!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da, eu sunt geamandura din larg care facea pluta
![]() Sunt curios cati din cei care au comentat fizicul protagonistei, arata bine. Eu zic sa atasati si o poza recenta cu voi, cand comentati. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
B30KDT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 491 Joined: 10 May 05 From: bucuresti ![]() |
o poza si un rezultat al unui test IQ
|
--------------------
DACIA
DACIA
2012
|
|
TMihai |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 4 Jul 2007, 15:16) Eu zic sa atasati si o poza recenta cu voi, cand comentati. onion_imagearticle2387.jpg Deci...probleme? ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Ce dans de lebada beata are la meciul de box...A luat 2-3 pumni, s-a speriat si nu stia pe unde sa plece. Aia intre timp ii mai dadea.
Individa reuseste sa fie de rasul lumii in tot ceea ce face... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' numai poze cu EA nu se poate?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
red_dog 4 ever |
![]()
|
![]() DINAMO BUCURESTI Group: Members Posts: 218 Joined: 20 July 06 From: Constanta ![]() |
![]() |
--------------------
VW
POLO HAPPY,Logan ABS plus
- xxx
2009,2009
|
|
costeniuc |
![]()
|
![]() handi-man Group: Members Posts: 55 Joined: 26 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Stimati colegi, parca era un coforumist cu un topic despre diverse dileme legate de femei. Poate o recomandam pe domnisoara
![]() |
--------------------
DACIA
Logan Prestige 1.6 16v
- B xx XXX
2007 Timpul este cel mai bun profesor. Din pacate isi omoara toti elevii
|
|
CGB |
![]() ![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
sinteti invidiosi. e chiar dragut baiatu'. e si musculos. are oleaca de burtica si pieptul cam mare, da'n rest e ok. si numele e cam ciudat ptr un baiat...nikita. suna a nume de fata totusi. de fapt...nu e baiat....e......phuai ce aratare
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
driverx |
![]()
|
Ii doar grasa Nikita asta, nu si avocata.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
Da, asteptam cand iese la plaja tot Baroul si atunci actionam.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 09:26 |