Aventura Nikitei la malul mării, Acasa TV loveste din nou
![]() ![]() ![]() |
Aventura Nikitei la malul mării, Acasa TV loveste din nou
j.d |
![]()
|
||
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|||
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Obosita, Nikita s-a hotarat sa se racoreasca. Asa ca... s-a impachetat gratios in nisipul umed ce astepta corpul fierbinte al femeii fatale!
![]() ![]() Duaaaaamneeeee ce caterinca e prezentatoru alaaa!!! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Baaaa ce rai sunteti
![]() ![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
- RO 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca ar fi fost doar prezentarea, fara partile in care vorbeste analfabeta de la conservator si fara imagini, ai fi zis ca prezinta cel putin un "iepuras" Playboy...
Faza cand iese din nisip si se indreapta spre apa sa-si spele zdrentele, mi-a amintit de cocalarii care faceau baie-n Tei imbracati si se spalau cu sapun de casa ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 4 Jul 2007, 12:43 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Bai nene poate mai sunt si cardiaci printre noi, ce naiba!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai daca lesini, o chemam pe "diva" sa-ti faca respiratie si un masaj la inima
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
catalin80 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 728 Joined: 30 July 04 From: Bucuresti ![]() |
ce pot sa zic..putina lume, multi curiosi
![]() clar nu ma duc la mare anul asta ca au ramas plajele fara nisip dupa impachetarile de gratie ale nikitei nikita si marea ![]() cu alte cuvinte tsunami in romania acum, exista mai multe dialecte ale limbii romane ca eu nu prea inteleg ce vorbeste domnisoara nikita? ![]() This post has been edited by catalin80: 4 Jul 2007, 12:48 |
--------------------
renault clio symbol
,
skoda superb
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
la ZOO cu ea
![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
"de ce nu te vede lumea atat de des, asa imbracata? Uita-te la tine cum arati!"
Daaaa, arata jalnic ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost in pragul unui atac de cord acum vreo 2 luni cand am vazut-o la Cabral in emisiune cantand. Are cineva linku sa mai retraiesc momentu?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Iti place adrenalina, nebunule!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Mogli & Balu ??
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
asta da reclama la tv....parca sau tampit toti frate....in tara asta...cu cat esti mai tampit si mai jalnic, cu atat iesi pe sticla cat mai mult..........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vijelie @ 4 Jul 2007, 13:54) Eu am fost in pragul unui atac de cord acum vreo 2 luni cand am vazut-o la Cabral in emisiune cantand. Are cineva linku sa mai retraiesc momentu? Mi-a parut bine ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ba, da asta de unde a aparut? Adica ce e ea? Cantareata, actrita, preoteasa??? De unde pana unde apare ea la TV?
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Nikita ca nikita dar am trecut azi pe la unirii si am vazut apa de la fantanile arteziene si am avut un soc. E colorata galben si rosu. Arata ca dracu cel putin apa galbena parca e pisu de maimuta dupa ce a luat un flacon de furazolidon.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
pastrama_stelistu: Na, uite inca o prestatie scenica de mare exceptie...si pe fundal apare si handicapatu ala...prietenu lu cabral, ala!
|
-------------------- |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Vijelie, mai traiesti ? Sa iti chemam salvarea ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
Ahaaa! Asta nu o vazusem!
Multumesc, nu e cazul. Ce nu ma ucide (din prima), ma face mai tare! This post has been edited by vijelie: 4 Jul 2007, 13:14 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
catalin80: si mai suava
|
-------------------- |
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Maamaa cat imi place de Nikita.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
TMihai |
![]()
|
Nu ma lasa inima sa pun linku' cu meciul secolului Niki vs Savarina de la stelutze verzi
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
|
vijelie |
![]()
|
Teeee rooooog!
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Back to the roots
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Ce buuuunnnnaaa e mai baieti. Hai ca v-ati harjoni nitel cu ela(el+ea). Sa cautati veverita de unde nu-i.
This post has been edited by 2dor: 4 Jul 2007, 13:18 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
sunteti nebuni
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 17:05 |