Test comparativ MCV - Roomster
![]() ![]() ![]() |
Test comparativ MCV - Roomster
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pacat ca nu au dat raport pret/puncte. Unde Loganul castiga zdrobitor.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.128 Joined: 11 February 04 ![]() |
Parerea mea, hac!
MCV: + e mai mare + are 7 locuri + loc in ea sa bagi cosciugu' + usi in spate + pretul + garda mare la sol + ampatament - e mai urata (discutabil) - motoare diesel mai slabe, lipsa unui motor de 100CP diesel Roomster + arata mai cool + motorul diesel 1,9TDI/105CP + finisaje si dotari + mai scurta deci mai practica in oras - 5 locuri numai - scumpa In opinia mea adevaratul concurent a lui ROOMSTER e Renault Kangoo si nu LGN MCV. Eu personal as alege un Logan MCV cu 5 locuri si cu motor 1.9TDI dar nu se poa. This post has been edited by dizzy: 15 Nov 2007, 11:21 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
QUOTE(dizzy @ 15 Nov 2007, 10:38) - motoare diesel mai slabe, lipsa unui motor de 100CP diesel Din cate am inteles eu din linkul ala, au fost testate 1,4 tdi de 80 de cai si 1,5 dci de 85 de cai. A iesit mai prost Loganul la motorizare? Cum asa? This post has been edited by ssilviu: 15 Nov 2007, 10:40 |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE + arata mai cool parerea ta |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
corect e motorul 1,4 de 80 de cai in test........
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare ca motorul de 1.4 TDI 80Cp de la skoda e in 3 cilindri.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.771 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Cum sa zic ... mcv-ul castiga doar la spatiu (mai lunga de fapt) si la pret. In rest este prastie pe langa Romster. Chiar daca design-ul este mai ciudatel.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Bine ca acum am ajuns sa comparam Skoda cu Dacia.
![]() |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cypher4laguna, remarca asta de unde izvoraste ? Probabil dintr-un profund studiu ...
Explica-mi atunci te rog diferentele dintre solutile tehnice aplicate pe ambele masini. Dar o iei asa frumos ... detalii exterioare, post de conducere, plansa de bord, parte fata (scaune, usi cu sistem de izolare, balamale si inchidere), parte spate, motor (suspensie motor, cadru, bileta antirotire, etc..), esapament, legatura cu solul (adica ... punte fata, punte spate), sistem de franare, insonorizare, ... This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2007, 15:00 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Da Roomster pe ce platforma e facut?
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Pentru cine nu stie definitia "prastiei" = naspa, urat, rau de tot.
The ESP free Romanian Underdog with its mix from mode and Clio parts places in professional hand the Skoda in the driving dynamics test coldly. Differently than when driving on the highway, where the Roomster command converts clearly more precisely and the driver - if necessarily - with ESP and anti-slip regulation supports. With the Logan against it own contribution is in demand in critical situations: There is not a favourable price evenly in vain. This post has been edited by 2dor: 15 Nov 2007, 14:54 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
---
---
- ---
---
|
|
2dor |
![]()
|
Pai ca nu o sa fie niciodata o comparatie intre Skoda si Dacia, poate nu stii dar Skoda Superb este mai luxoasa decat un Passat, nu prea mai e Skoda marca ieftina a lui VW, mai ales ca cehii trag tare si cam fac masini fiabile, in schimb VW cam a dat-o pe brazda.
This post has been edited by 2dor: 15 Nov 2007, 15:00 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
tudor da-mi voie sa
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Si fabia 2 vine pe aceiasi platforma cu primul model.Nimic schimbat.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Amedeus @ 15 Nov 2007, 15:47) O fii vre-o super masina ? pe langa emceveu chiar este masina. Nu neaparat si din prisma diferentei de pret. Daca le-am da celor de la Skoda si Renault un pret si le-am zice sa construiasca o masina, cei la Skoda or sa foloseasca solutii mai scumpe.This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2007, 15:09 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
2dor |
![]()
|
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
imi pare rau...dar eu sunt disponibil doar la cineva de la care chiar am ceva de invatat....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
2dor |
![]()
|
Totusi chiar nu am locuri, nu pot sa fac exceptie pentru tine...
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(2dor @ 15 Nov 2007, 15:59) poate nu stii dar Skoda Superb este mai luxoasa decat un Passat Sula cu prefectura. De Phaeton ai auzit? QUOTE nu prea mai e Skoda marca ieftina a lui VW, mai ales ca cehii trag tare si cam fac masini fiabile, in schimb VW cam a dat-o pe brazda. Adica si la VAG se mai strica masinile?! Incredibil, dom'le. De acord cu ssilviu, Logan-ul are un raport value/money mult mai bun decat Roomster. Iar Skoda are plusuri care se reflecta in pret. Care-i marea nedreptate facuta de nemti? |
--------------------
-
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
[quote=Bliss,15 Nov 2007, 16:13]
Sula cu prefectura. De Phaeton ai auzit? Ideea era ca Skoda Superb e aceiasi masina cu VW Passat insa e mai lunga si mai luxoasa. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Bliss @ 15 Nov 2007, 16:13) De acord cu ssilviu, Logan-ul are un raport value/money mult mai bun decat Roomster. Faptul ca este mai ieftina si mai mare nu inseamna ca are un raport mai bun. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(2dor @ 15 Nov 2007, 16:19) QUOTE(Bliss @ 15 Nov 2007, 16:13) Sula cu prefectura. De Phaeton ai auzit? Ideea era ca Skoda Superb e aceiasi masina cu VW Passat insa e mai lunga si mai luxoasa. ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 15 Nov 2007, 15:38 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Puiu Tabara |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 28 November 04 From: Oradea, Timisoara ![]() |
Eu zic ca articolul este, din nou (a se aduce aminte de testul elanului) foarte relevant si obiectiv, doar ca nu spune cate unitati a vandut Dacia la nemti si cate Skoda, sau asta o fi sursa articolului??
![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan ambition
- bh-04-yek
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 15 Nov 2007, 16:34) Faptul ca este mai ieftina si mai mare nu inseamna ca are un raport mai bun. Cand nu ai aia mii de iepuroi diferenta pentru chestii care poate-ti sunt indiferente, e raportul ideal. Personal, daca as avea bani ficsi pentru Roomster, mi-as lua Logan. Restul i-as baga in motorina si m-as plimba prin toata tara, sa o vad de la un capat la altul. QUOTE(2dor) Ideea era ca Skoda Superb e aceiasi masina cu VW Passat insa e mai lunga si mai luxoasa. Cu 10 cm. Si daca o Skoda Superb e luxoasa, cum mama ciorilor o mai fi un RR Phantom. Luxul adevarat intr-o masina n-o sa-l gasesti sub 100.000 EUR, oricat le-ar placea unora fara atatia bani sa creada. Noi sa fim sanatosi. Pana una alta, pe strazi sunt mult mai multe MCV-uri decat Roomstere. |
--------------------
-
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Bliss @ 15 Nov 2007, 16:54) Cand nu ai aia mii de iepuroi diferenta pentru chestii care poate-ti sunt indiferente, e raportul ideal. Personal, daca as avea bani ficsi pentru Roomster, mi-as lua Logan. Restul i-as baga in motorina si m-as plimba prin toata tara, sa o vad de la un capat la altul. Mai bine sa mergi cu ea, decat sa strangi din cur ca sa platesti ratele sau ceva de genul asta. Pentru genul asta de oameni este masina cu raport bun pret/calitate. Este doar o masina de care te folosesti de ea. Nu iti ofera absolut nici o placere a condusului.This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2007, 16:17 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 17:06 |