Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Test comparativ MCV - Roomster

Cypher4laguna
post 15 Nov 2007, 16:52
Post #31

Honda Driver

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(IRONICK @ 15 Nov 2007, 14:41)
Cypher4laguna, remarca asta de unde izvoraste ? Probabil dintr-un profund studiu ...
*

Ignorand faptul ca am suficiente cunostinte (am lucrat in domeniu) si stiu ambele masini, am si placerea de a avea un Logan. Nu MCV, dar MCV-ul arata mai prietenos ochiului decat sedanul. La calitate DA, e o diferenta mare... dar eu n-as da nici in ruptul capului diferenta de bani de la un MCV la Roomster.

Mie nu-mi place (si nu vreau sa jignesc proprietari de Skode) nici un model Skoda... Garantat gasesc ceva mai frumos la banii aia... sa nu uitam de lista kilometrica de optionale la masinile "nemtesti" (hai sa includem si Skoda in categoria lor) care se adauga... iar unele sunt nesimtit de scumpe.

Apropos... Skoda e inca la mare distanta de Dacia... asa ca nu e tocmai corecta comparatia.

Dar asta e parerea mea, asa cum ai avut si tu mai sus dreptul la parerea ta tongue.gif

Daca nu-ti convine... deal with it!

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
b76bgaarh
post 15 Nov 2007, 17:02
Post #32

Membru autentic

Gata.....
fratilor nu mai va certati...
io am postat topicul sa vedeti impresiile in Germania intre Skoda Roomster si Golan MCV (ei le considera concurente directe). Personal diferenta de punctaj din test mi se pare un pic cam mare in favoarea Skodei Roomster, mai ales ca stiu f bine ambele motoare (am acest motor pe reno si am condus ca masina de serviciu o fabia combi cu acest motor) si se cam p... de sus motorul de 85 de cai pe cel de skoda. Dar nu vreau sa ajungem sa ne dam in cap unul la altul, sa comparam passat cu superb....sau cu altceva pe platforma VAG, De aceea va rog sa va rezumati la subiectul in sine...Roomster si MCV.

--------------------
Renault Megane sedan 04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI
Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
+
IRONICK
post 15 Nov 2007, 17:05
Post #33

-

From: Romania

1. Am vazut destui atehnici care lucreaza in domeniu.
2. Si eu am un Logan.
3. Faza cu "nu-ti convine" este deplasata.
4. Imi sustin in continuare afirmatia ca Loganu este o prastie.

This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2007, 17:27

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
Cypher4laguna
post 15 Nov 2007, 17:44
Post #34

Honda Driver

1. Nu sunt atehnic.... trust me. Nu ma ridic la nivelul tau, dar nici de doi bani nu-s wink.gif
2. Mie nu mi-a facut nici o problema, deci e o masina buna pentru banii pe care i-am dat pe ea. A fost o masina excelenta pentru banii pe care i-am dat pe ea.
3. Si mie mi se pare deplasata expresia "prastie" , de asta am si intervenit
4. E optiunea ta wink.gif

Iar asta
Daca nu-ti convine... deal with it!
se refera la faptul ca orice ai zice n-ai cum sa imi schimbi parerea cum ca MCV-ul ar fi "prastie".

This post has been edited by Cypher4laguna: 15 Nov 2007, 17:47

--------------------
Honda Civic & Jazz ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
+
IRONICK
post 15 Nov 2007, 17:56
Post #35

-

From: Romania

QUOTE(Cypher4laguna @ 15 Nov 2007, 18:44)
1. Nu sunt atehnic.... trust me.
Remarca era facuta pe baza a ceea ce am vazut prin service-uri si intrebarilor aiurea ce se pun pe forum ... Multi se dau mari, iar realitatea ii loveste in plin. Nu era o remarca la persoana.
2. Mie nu mi-a facut nici o problema, deci e o masina buna pentru banii pe care i-am dat pe ea. A fost o masina excelenta pentru banii pe care i-am dat pe ea.
Discutabil. Sunt persoane care au trecut doar pe la revizii, altele cu mici zgomote, si altele cu defecte destul de mari.
orice ai zice n-ai cum sa imi schimbi parerea cum ca MCV-ul ar fi "prastie"
Ok, crezi ce vrei. Eu ma asteptam la un raspuns cu solutii tehnice. Noi sa fim fericiti de ele ...

This post has been edited by IRONICK: 15 Nov 2007, 17:57

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 04:50
Dacia