DACIA POWER TOUR, Sa ne stie lumea
![]() ![]() ![]() |
DACIA POWER TOUR, Sa ne stie lumea
ydaniel |
![]()
|
||
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
|
||
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|||
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
sa termin si eu gordina ? sau vin cu golanu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Lasa Golanu acasa. Aia e masina de piata, etc, nu de mers la tururi,
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
daca facem ceva prin iulie cand imi iau concediu sar putea sa merg cu masina de TOUR aka STI
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
milucu |
![]()
|
![]() Detinator de 46kW Group: Members Posts: 14 Joined: 28 August 05 From: Alba Iulia/Cluj ![]() |
planificam un nou Power Tour?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- AB 02 XGM DEATH SMILES AT USS ALL. ALL MAN CAN DO IS SMILE BACK.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Si eu sunt interesat si va astept cu vesti !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Cea mai noua veste: nu va exista nici un "power-tour".
![]() Acum suparati-va, enervati-va, sariti in sus... oricum nu o sa iasa nimic. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
CriSTI68 |
![]()
|
5 - 6 dacii se pregatesc, nu avem finante, mergem pe propriile puteri incercam ceva, nu este nimic oficial.... la cat de lenesa este lumea sigur nu va fi ageana
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Chestia asta cu lenea de face / schimba ceva o vad la marea majoritate a oamenilor (inclusiv la mine uneori).
De ex. daca vorbesc cu prietenii mei sa facem ceva mai iesit din comun ce nu am mai facut niciodata, din 5 sa zicem ca doar unul ramane pe pozitie. Restul baga motive gen "nu mai pot veni, trebuie sa-mi tai unghiile" sau "si ce o sa facem noi acolo, nu ne plictisim?" (de parca eu sunt organizatorul unui eveniment platit si trebuie sa le dau garantii). De-asta spun eu ca nu o sa se faca niciodata PowerTour-ul, pt ca suntem lenesi, ne e frica sa iesim in evidenta |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
milucu |
![]()
|
![]() Detinator de 46kW Group: Members Posts: 14 Joined: 28 August 05 From: Alba Iulia/Cluj ![]() |
se pare ca putem pune topicu asta la rece...cum zice si ageana...nu va exista niciodata un power tour...poate nici macar un 'tour'.. toti se trag pe 'fese'. dupa ce imi gat rodaju si prind umpic de vacanta sper sa ajung pana sus la balea daca nu si mai departe, asa un 'tour' cu dacie si alte auto nu prea patrioate:P
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- AB 02 XGM DEATH SMILES AT USS ALL. ALL MAN CAN DO IS SMILE BACK.
|
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
noi suntem nemtalai? noi suntem romani
![]() |
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Asa e. Am fost uimit sa vad ca astia de la Ford au organizat ceva foarte misto de 1 mai, si chiar sunt vreo 160 de masini...care culmea mai merg si pana la Targu-Mures.... Sa vad ce-o iesi pan'la urma, dar cica editiile anterioare au iesit misto. Cu daciile cand se aude ?
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
AutoVic |
![]()
|
![]() Amator de "NOU" Group: Members Posts: 282 Joined: 8 November 05 From: Bucuresti ![]() |
HAIDETI PE TRANSFAGARASAN dupa ce se deschide, mergem pana la SIBIU si ne intoarcem prin MIOVENI(Pitesti), mai facem o pauza si acasa , pentru cei din Bucuresti!
Cineva? This post has been edited by AutoVic: 8 May 2009, 17:26 |
--------------------
DACIA 1310 L / 1998
DACIA LOGAN Prestige
2007
- B 16 KNM Dai un claxon, ii arati ca e bou... insisti, si tu esti un bou!
|
|
Kruger |
![]()
|
Eu sunt amator de plimbari, just let me know si mergem.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
mihailogan |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 14 March 06 From: Bucuresti ![]() |
daca nu se face un eurotrip tot degeaba.. o calatorie europeana
|
--------------------
Dacia Logan
Preferance 1.4
2005
- B 90 PIx
|
|
Kruger |
![]()
|
Euro trip cu batranele berline....? Isi lasa oasele pe acolo, ss doamne fereste nu gasesti vreo piesa sau ceva.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai ia fiecare in portbagaj cate un reper- doo..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(AutoVic @ 8 May 2009, 17:25) HAIDETI PE TRANSFAGARASAN dupa ce se deschide, mergem pana la SIBIU si ne intoarcem prin MIOVENI(Pitesti), mai facem o pauza si acasa , pentru cei din Bucuresti! Cineva? propun 23-24 iulie,eu merg pana la Sighisoara ,e Festivalul Medieval plecare sambata dimineata,cazare Sighisoara,duminica seara ne intoarcem.. |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:47 |