DACIA POWER TOUR, Sa ne stie lumea
![]() ![]() ![]() |
DACIA POWER TOUR, Sa ne stie lumea
milucu |
![]()
|
||
![]() Detinator de 46kW Group: Members Posts: 14 Joined: 28 August 05 From: Alba Iulia/Cluj ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- AB 02 XGM DEATH SMILES AT USS ALL. ALL MAN CAN DO IS SMILE BACK.
|
|||
ageana |
![]() ![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
QUOTE(milucu @ 29 Jun 2007, 09:54) un preview al Dacia Power Tour pe Transfagarasan ... din lene am pus doar gemenele patrioticelei mele ![]() si un logo Mooaaamaaaa, ce masina mare ai tu... Cum mergi cu ea prin oras, vad ca ocupa 2 benzi ![]() Dupa parerea mea, un "power tour" trebuie sa promoveze ceva special, desebit. Pe cand la o adunare de dacii nu gasesc nimic iesit din comun. Majoriatea daciilor noastre nu sunt nici masini de epoca, nici cine-stie-ce bolizi. Ce sa vada spectatorii?! ![]() Mai degraba va arata a ambuteiaj decat a "power tour". Ca si oportunitate de intalnire a membrilor e okay. Mai vorbim, mai bem o bere, etc. Dar mediatizarea unui astfel de eveniment nu cred ca-si are rostul. Sper ca nu am jignit pe nimeni, nu asta a fost intentia mea. ![]() Aceeasi impresie ar da-o si Passat Power tour,sau TDI power tour ![]() This post has been edited by ageana: 30 Jun 2007, 09:32 |
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
milucu |
![]()
|
![]() Detinator de 46kW Group: Members Posts: 14 Joined: 28 August 05 From: Alba Iulia/Cluj ![]() |
pai power tour vine de la altceva, vorba romanului "unde-s multi puterea creste" de aici vine "POWER" ... deci daca vin multi o sa fie POWER TOUR si daca vin mai putinifacem numai DACIA TOUR
PS: a mea ii varianta de lux...modelu extralarge. gasesc parcare mai greu da se merita:P |
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.285 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT35 |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
deci eu as face o exceptie, daciile cazute Kitch-uite ruginite sa nu vina, cele care arata bine, simple si frumoase ok, si promovarea ar fi la ceva de genul "Batrana inca poate" ca multi daca vad dacie in fata taie calea zicand "mama am cazanul asta in fata"
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, sustin ideea. Nu am chef sa ne trezim cu vreun cazan de rugina cazut, cu praguri de plastic lipite cu super glue. Ar fi penibi.... of of. Deasemenea, ma irita cei ce au senzatia ca pun o toba sparta, si deja au masina sport daca urla ca o locomotiva stricata.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
QUOTE(SiloS @ 30 Jun 2007, 12:54) ![]() Ai dreptate, insa Si eu am gpl pe masina, dar asta nu inseamna ca sunt sau trebuie sa fiu bagat in categoria: toba cu un cui in ea+capace care se invart+ filtru aer sport de 500 mii in vitan sau mai stiu eu ce porcarie. Uite o poza(bcd) Attached thumbnail(s) adg__12_.jpg ( Size: 226.26k ) Number of downloads: 297 |
--------------------
.
.
. .
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Asta e evident un subiect sensibil. Dar, sunt sigur ca toata lumea a inteles de fapt ce am vrut sa spun. Sa fim noi sanatosi si sa realizam turul asta, si macar sa fim multi si frumosi si sa mai fie cativa si cu capace rotitoare
![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
pai cine se ocupa de organizare... avem nevoie de o mana de oameni care chiar sa organizeze asa ceva.. si restul suntem subscriberi.. so .... cautam leaderi
![]() |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
Kruger |
![]()
|
Asta-i din ciclul "Angajam asociat unic la firma prospera"
Ma bag sa fac ce e de facut...daca-mi spuneti ce e de facut ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Asta e adevarat..
![]() Daca ai Dacie nu mai ai bani pentru altele, decat pentru ea.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ageana |
![]()
|
Nu, daca ai Dacia inseamna ca nu prea ai bani in general (in marea majoritate a cazurilor), cu sau fara a avea masina.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Nu neaparat. Poate unii sunt masochisti..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Kruger |
![]()
|
Eu sunt si sarac si masochist, si obsedat sexual
![]() Mbon, ca sa revenim ontopic...nu-s ce sa mai scriu. A...deci, ma bag la organizare. |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
strage-ti hartile si hai sa vedem traseul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Kruger |
![]()
|
Clar. Poate il discutam si la o bere fara alcool, mai multi.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
CriSTI68 |
![]()
|
bergen verde
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Bolo_BCD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 362 Joined: 13 March 06 From: Ploiesti City ![]() |
|
--------------------
.
.
. .
|
|
Kruger |
![]()
|
Asa e. Cel putin la mine, Dacia a fost o necesitate, nu am avut bani de alta masina. Dupa care, a inceput sa ma prinda. As fi putut sa-mi iau si altceva pana acum la cati bani am bagat in ea. Fara indoiala ca voi mai lua o masina la un moment dat, dar nu am de gand sa renunt la asta. Sunt mai multe categorii de posesori de dacie, nu are rost sa le enumar, ca le stiti si voi. Totul e sa ne respectam intre noi, si sa nu punem la indoiala sau caterinca motivatia fiecaruia pentru aceasta masina.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ageana |
![]()
|
Da mai... mintiti-va singuri ca aveti bani de Maybach da` mergeti cu 1310 de placere... Si eu am 1310 da` macar nu ma mint ca asta e ceea ce imi doresc.
Sunt convins ca sunt si oameni care tin Dacia din pasiune, dar nu ca masina zilnica, ci ca masina "de weekend" (de exemplu tipul cu dacia portocalie de pe topicul cu frantuzoaice). Adica voi vreti sa spuneti ca ati avea bani sa va luati o masina de 10.000 E, sa zicem(fara rate si prea multa bataie de cap), da` iubiti dacia atat de mult incat vreti sa suferiti impreuna cu ea. Fiti seriosi... |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
nh1980ro |
![]()
|
Dacia e un rau necesar..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Kruger |
![]()
|
Ageana, poate nu ar fi trebuit sa-ti raspund. Nu am bani de peugeot 407, evident. Dar as fi avut banii de un golf 3 in care as fi stat mult mai frumos, mai bine si mai comod decat in dacie. Asa ca lasa-ma, te rog. Cum am spus si mai sus, nu are rost sa ne discutam motivatiile fiecaruia. Sunt oameni care au si a doua si a treia masina (si nu dacie) pe aici, si cu toate astea scriu si sunt pasionati. La fel cum sunt si cei ce n-au de schimbat placutele de frana. So, cut the crap Moses si vino cu ceva constructiv. Hai sa-ti dau extrasul meu de cont sa vezi ce masina pot sa am, si sa ma lasi cu mistourile de doi bani, vrei ?
This post has been edited by Kruger: 6 Jul 2007, 12:04 |
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
ageana |
![]()
|
Eu nu facem misto... nu stiu ce ai inteles tu din ce am vrut eu sa spun.
Da` incetati sa va mai mintiti ca aveti bani dar stati de drag in dacie. Repet, nu cred ca ai inteles ce am vrut sa spun eu. |
--------------------
Ideal
Pro Rider
|
Kruger |
![]()
|
Se prea poate. Daca te-am ofensat, imi cer scuze.
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Bolo_BCD |
![]()
|
OK. Conteaza ca de placere sau de nevoie le avem (Dacia) si ne folosim de ele in mod diferit si avem pareri diferite despre ele. Toti suntem diferiti in felul nostru.
Dar aici se vorbea despre Dacia Power Tour si nu din ce cauza (motiv) avem Dacia. Dl. Kruger are o idee laudabila. Sa vorbim despre punerea in practica a acesteia. Cu respect. |
--------------------
.
.
. .
|
|
cosmin_bojin |
![]()
|
![]() the Group: Members Posts: 340 Joined: 24 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Sal!!O idee super buna.Cum,ce si cand???
|
--------------------
Dacia
1300
1979-Berlina
- B-29-XLJ RACING WILL NEVER DIE!!!
|
|
milucu |
![]()
|
nimik nou pe zona? lasati polemicile cu dacia, conduc de placere/nevoie...alea alea, important ii ca le avem si daca le avem dc sa nu facem ceva cu ele?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
Kruger |
![]()
|
Corect. Eu ma intorc duminica seara de la Miercurea, si de luni ma pun pe treaba. Pana vinerea viitoare avem un plan de atac
|
--------------------
Honda
Accord
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Bolo_BCD |
![]()
|
Te asteptam cu nerabdare
![]() |
--------------------
.
.
. .
|
|
milucu |
![]()
|
se pare ca s-a cam racit treaba cu "power tour". nimik nou sau incepm planificarea pt anul ce vine?
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th May 2025 - 12:43 |