Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Impresii r 21, cum se conduce, ce va place si ce nu la masina

maoR11
post 21 Feb 2010, 18:45
Post #61

.

Group: Members
From: BuZaU

motoru e cu 6 cilindri in linie?(ca la bmw?)

--------------------
Reno' 11 Diesel - numar de buzau 1984 hatchback 5 usi
[B][COLOR=red][SIZE=7]No speed limit!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
jungle_21
post 22 Feb 2010, 10:11
Post #62

Membru autentic

From: Mures

Nu este 6 cilindri pe R 21.Oricum ajunge un 21 Turbo de 175 de cp sa faci de rusine multe masini cu pretentii.

--------------------
Opel/Renault Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch "04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti
Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
+
jungle_21
post 25 Jun 2010, 10:31
Post #63

Membru autentic

From: Mures

Ce NU mi-a placut nicodata la aceasta masina:puteau cel putin la faza 2 sa faca bordul mai rotunjit, gen R 19 faza 2.... si pasajele la rotile spate sa nu fi fost drepte....in rest...brici. biggrin.gif

--------------------
Opel/Renault Corsa Cosmo;Laguna 1 Break// Megane 1 hatch "04 1.2 16v ;"96 2.0 Rti;"96 1.6 Rti
Ex R 21,Best car ever !!! Ex Clio unu' Pocket Rocket
+
XtreZz
post 25 Jun 2010, 18:00
Post #64

Addicted

Sa postez si eu...Am masina de un an si doua luni si pana acum sunt multumit de ea.
Am luato de la 34000 si acum am 36000.Intr-un an nu am schimbat mare lucru la ea...decat mecanismul de reglaj al ambreiajului de la pedala,cablul de ambreiaj si conductele de frana(care au fost ieftine pentru ca am pus de dacie),abra stabilizatoare(care era rupta dinainte sa iau masina) si radiatorul...in total 500 ron maxim...mai trebuie sa schimb capetele de bara si un rulment care huruie si este enervant.Deci mecanic mi se pare foarte fiabila si de incredere...cunosc 2 posesori de golf 3 care au ramas in drum cu ele asta dupa ce imi spuneau de a mea ca este rabla si i-a trecut vremea...pe mine niciodata nu m-a lasat in drum!
Ca tinuta de drum mi se pare foarte stabila si placuta la condus...in afara de puterea motorului...mi se pare cam mica la capacitatea lui cilindrica.Taxele ma omoara pentru cei 53 cmc trecuti de 2000...si asta mi se pare un dezavantaj...
Acum confort.Interiorul mi se pare foarte frumos in afara bordului care este cam patratos(imi place mai mult cel de faza 2),tapiserie impecabila,bordul nu a crapat si nu s-a decolorat deloc,si totusi are 24 ani!Greierii ma cam enerveaza....se aud tot felul de sunete de la plastice...fac unul apare altul! dar este normal la o masina asa veche!Ceasurile de bord imi plac,sunt mari,frumoase...spre deosebire de alte masini unde sunt inghesuite...cutia de viteze impecabila...pot schimba cu un deget vitezele...
Ca aspect exterior mi se pare frumoasa...ce nu imi place la ea e ca la roti in spate este drept,si este cam ridicata de fata...in rest imi place foarte mult...
Per total sunt foarte multumit de ea! imi pare rau ca are mari probleme cu rugina si nu stiu sigur daca o sa am bani sa o repar!
Excelente masini!

Attached thumbnail(s)
DSC03007.JPG ( Size: 367.86k ) Number of downloads: 82
DSC02176.JPG ( Size: 1.13mb ) Number of downloads: 69
interior__2_.JPG ( Size: 241.36k ) Number of downloads: 83

--------------------
Seat Leon - BV 69 XTZ 2008 1.9 TDI BXE
EX: Renault 21 GTD 1986
EX: Vw Golf 3 1.6
Renault Fluence 1.6 DCI
Seat Leon 1P 1.9 TDI
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th August 2025 - 23:46
Dacia