Basescu Suspendat !, Impresii ?
![]() ![]() ![]() |
Basescu Suspendat !, Impresii ?
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
ah. m-ai depasit...
pareri? la 18 30 o sa fiu acolo |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
nici eu n-as fi c rezut .. dar s-a facut.. am asistat live la sedinta reunita a Camerelor... si a fost o sedinta normala, linistita, toata lumea l-a aplaudat pe Vadim
![]() ![]() Scuzati calitatea foto... shitty` camera ![]() 19042007038cv0.jpg |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am auzit ca in Ucraina tot asa au suspendat presedintele apoi au dat lege ca un presedinte suspendat nu mai poate candida, ma intreb daca va fi cazul..
Doar noi si Ucraina facem din astea, nu ne-am putea compara si noi cu Germania, Franta, etc... Cred ca vin si eu la 18.30 in Universitate, mai vine cineva ? |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
QUOTE(semit @ 19 Apr 2007, 15:00) si a fost o sedinta normala, linistita, toata lumea l-a aplaudat pe Vadim ![]() ![]() ![]() Din pacate e de asteptat sa se dea legea ca in Ucraina. E destul de clar ca tot Basescu o sa iasa ales si atuni e vai de mama lor... This post has been edited by DrK: 19 Apr 2007, 15:07 |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Stati linistiti la casele voastre... nu a inceput si nu s-a terminat lumea cu Basescu..
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
ar fi culmea sa credem ca avem un sfant intre damnati... e circ mare de tot, se invarte totul in jurul banilor si al influentei. sunt toti ca o haita de caini si Romania e o catea in calduri. aia e...
|
--------------------
Dacia
Sandero
- TPG
2009 1.6 MPI Laureate cine e bun e bun si cand e rau
|
|
ktmbull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 546 Joined: 6 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Azi la 18 sunt in Piata, cand am votat PNL am votat impotriva PSD-ului nu pentru ce s-a intamplat azi. Ceea ce se intampla in Romania azi mi se pare inadmisibil, jegurile astea umane numite Parlamentul Romaniei au ajuns la culmea nesimtirii.
Pe cai! This post has been edited by ktmbull: 19 Apr 2007, 15:28 |
--------------------
Renault
Megane Sedan(2.1), 1.6 16v,
Confort Expression+Clima, 2005. +2 roti.
|
|
A l e x |
![]()
|
Basescu nu e sfant dar in nici un caz nu se compara cu PSD-ul care au furat tara asta ca nesimtitii... Daca se intorc la putere o luam din nou de la capat...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
PSD a furat, dar parca totusi au facut ceva UE, NATO, Base&Co de 2 ani se cearta....au facut ceva? In afara de A2 si taxa de inmatriculare? Nu imi amintesc..
|
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
QUOTE(A l e x @ 19 Apr 2007, 14:04) Am auzit ca in Ucraina tot asa au suspendat presedintele apoi au dat lege ca un presedinte suspendat nu mai poate candida, ma intreb daca va fi cazul.. Doar noi si Ucraina facem din astea, nu ne-am putea compara si noi cu Germania, Franta, etc... Cred ca vin si eu la 18.30 in Universitate, mai vine cineva ? In Ucraina a fost invers: Presedintele a dizolvat Parlamentul, la fel ca si aici, pe buna dreptate. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
A l e x |
![]()
|
Pe buna dreptate ? Adica.. ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Adica se opuneau reformelor, aveau tendinte proruse, etc...
Citisem si ceva despre incalcarea constitutiei, dar nu era clar. |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Huidumele din paralament l-au suspendat pe presedinte. RUSINE
Eu nu -am votat pe basescu (am votata cu PNT-ul si Ciuhandru) dar asa ceva este INADMISIBIL. La 6.30 o sa fiu in Piata. Sa dam jos idiotii din parlament!!! |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Vedeti ca deja se dau amenzi pentru miting ilegal. Daca insistati, va iau si carnetele de sofer...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ce s-a intamplat azi in Parlament a fost un rau necesar. Base o luase razna rau de tot in ultimul timp. Din pacate nici cu guvernul IGEN nu stam prea bine. Iar alternativa... ce sa mai spun? Congo suna foarte bine.
Am auzit un zvon: Tariceanu presedinte ![]() ![]() Cica asa vor fi aranjate lucrurile. Apropo, are cineva vreun dubiu ca tot ce se intampla este in afara unor planuri? Toate chestiunile astea au fost gandite si calculate.... Grupuri de interese, oligarhi, politicieni. In tara asta cine fura mult nu pateste nimic. Asta este secretul. Sa furi cat mai mult, ca sa n-o patesti. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
sincer imi pare rau si asist neputincios la ce se intampla
se pare ca nu conteaza ce voteaza majoritatea, conteaza numai grupurile de interese....trist! macar Basescu nu era doar o marioneta....se implica...cat de cat... deseara o sa urmaresc cu interes stirile si emisiunile de profil Sa vedem ce reactie are Europa.... |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
sandman_ |
![]()
|
Parlamentul actual a fost votat de un numar dublu de romani fata de cei care au votat pe TB, asa ca...
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
pe mine ma lasa absolut rece toate astea... voi nu vedeti ca toti au legaturi cu securitatea, toti au acces la biletele, etc... astia joaca teatru in fata voastra si prin spate se inteleg foarte bine intre ei si isi vad de afaceri nestingheriti...
eu nu sunt antibasescu, l-am votat, dar acum ma doare fix in c.. de ce se intampla cu el sau cu opozitia. |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
pablo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.015 Joined: 10 December 04 From: ORADEA ![]() |
sandman_ Postat Astăzi, 16:53
QUOTE Parlamentul actual a fost votat de un numar dublu de romani fata de cei care au votat pe TB, asa ca... Din pacate nu e asa.Daca iei la rind parlamentarii si faci un sondaj de opinie in popor pe care-l cunosc si pe care nu,nu se vor aduna voturi nici de 1/3 din numarul de parlamentari.La noi se voteaza partide si nu persoane. |
-------------------- Renault Megane II Sedan Confort Expresion 1,6 16V (dec 2004,clima,jenti AL,ESP,etc)
Renault Clio Extreme 1,5 dCi 80 CP (iul 2005,tempomat) |
|
sandman_ |
![]()
|
Ai calculat si cati l-au votat pe Basescu pentru a nu iesi Nastase? Ii raman lui Basescu mai putin de 20 din alea 50 de procente.
In afara de asta, astazi tot partidele au votat, deci se cam reflecta votul poporului de acum 3 ani ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
duca-se...
noi ne vedem mai departe d-ale noastre. unii se duc in piete, altii au alte probleme....io ma duc sa beau o bere ca s-a deschis terasa mea preferata. P.S s-a dus nu s-a dus marinelu' , mie unu mi se falfaie. problema mea e alta: unde fac si io revizia de 4 ani mai ieftin???? p.p.s daca-mi da baselu un kit de distributie si unu de accesorii si-mi pune si-o pila in service, sa mor de nu vin si io la universitate. vreau numai piesele dom' basescu, manopera mi-o platesc singur ![]() This post has been edited by cristib: 19 Apr 2007, 16:21 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.240 Joined: 13 October 06 ![]() |
Bravo Padre asa e!
|
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
e-SORIN |
![]()
|
![]() dCi inside Group: Members Posts: 492 Joined: 17 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Deja UE se uita asa
![]() Acum, cateva luni, se va incerca sa se faca ordine in politica ... ceea ce nu va fi niciodata. Politicienii nostrii, ce nu faceau nimic pana acum, dar acum chiar ca nu mai fac nimic ... in afara sa-si urmareasca interesele lor si sa apuce pozitii cat mai inalte ... ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Sedan 1.5 dCi ~100 CP
- B 89 XBM
2006 Privilege Lower suspension, 17" TSW wheels, parktronic, heated seats, tinted windows ...
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Cand aud de politiceni
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
danutz_r |
![]()
|
![]() © ...membru cu symbol ™ Group: Members Posts: 596 Joined: 27 October 06 From: Bucuresti ... u.e ![]() |
slaba activitate pe forum.... sau toata lumea a plecat la universitate
![]() |
--------------------
renault symbol
fidji
1.5 dci 80 CP
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Dupa parerea mea, cei care au mers in Pta Universitatii au fost cam asa: 25% jurnalisti, 25% SPP-isti, 30 % agitatori de partid (PD, PLD), 10% jandarmi si politisti, 5% curiosi si restul cei cu minte odihnita si mult timp liber.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
sandman_ |
![]()
|
mosi si babe
|
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Ma lasa rece circul si incordarile de muschi. Dar m-a incalzit cum si-a luat-o Gusa pe carca.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 12:19 |