Basescu Suspendat !, Impresii ?
![]() ![]() ![]() |
Basescu Suspendat !, Impresii ?
A l e x |
![]()
|
||
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|||
sandman_ |
![]()
|
![]() software engineer Group: Members Posts: 2.416 Joined: 20 June 05 From: Viena, Austria ![]() |
Din pacate, Basescu si hotia nu se exclud reciproc (din contra...), asa ca eu sunt pentru demitere, pentru a scapa de ambele
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2(.1) C-C
- GJ-01-SSP
Dinamique, 2.0 16v 136cp, 2005 Renault Laguna 3 2.0dCi, 150CP, 2008
and the best is still to come... |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Cum scapi de ambele ? Nu inteleg... Cine vine la putere in locul lui atat de 'curat' ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
EU! Votati-ma pe mine! Sunt curat si cinstit!
![]() ![]() Lasand gluma la o parte, chiar discutam cu un amic, ar fi bine sa pice si Basescu si Parlamentul, ca sunt cu totii hoti, corupti, santajabili, trag numai pentru ei si nu si pentru cei care i-au ales, etc. Intrebarea urmatoare a fost, logic: pe cine punem in loc? Pe Boc si Stolo? Pe Berceanu si Orban? Pe Geoana si Hrebe? Pe Vadim si pe Marko? NU! In nici un caz. Toti cei de mai sus si colegii lor patati nu mai au ce cauta in viata noastra politica, ar fi cazul sa apara cineva nou. Si tot in gluma, am zis sa candidam noi ![]() Deci, VOTATI-MA! Nu va promit nimic! ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
imi este scarba....
Basescu merita sa fie presedinte....cum a tras niste suturi in cur unor nenorociti care timp de mai bine de 17 ani au ajuns sa se creada dumnezei in tara asta, cum s-au unit toti viermii sa-i ceara demisia, sa-l demita etc. patriciu zbiera ca e nevinovat si ca e dosar politic. seres zbiera ca e nevinovat si ca e dosar politic (plus toti nenorocitii pusi ia index in acest dosar) nastase zbiera ca e nevinovat si ca e dosar politic ca o pura coincidenta si pnl si psd si uc s-au unit pentru demiterea lui basescu. udmr manevreaza ciocanitori, ca de obicei, venind si ea alaturi de cine e pe val. deh, obiceiuri de tarfa notorie. smile.gif dar am senzatia ca oastea lui papuc o sa-si franga gatul. grav de tot. |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Nimeni nu merita sa fie presedinte! Poate doar eu
![]() Basescu nu merita sa fie presedinte! Ai uitat, zapata, toate controversele prin care a trecut Base ca gasca prin apa? Afacerea imobilului din Mihaileanu iti spune ceva? Afacerea cu terenul din Bucuresti cumparat de la Casuneanu si revandut rapid la o valoare de 8 ori, afacerile cu energie facute de fratele lui si de apropiatii lui - pentru care a intervenit in mod oficial si neoficial, hai sa mai zic si de afacerea Flota, desi asta o sa moara ingropata... Iti amintesti ca Basescu nu a facut mai nimic atunci cand a fost Primar in Bucuresti? Atunci a spus ca nu avea cu cine sa faca... a fost votat din nou, i s-a dat si consiliu, si tot. Si el a ales Presedentia, dupa opereta cu lacrimi alaturi de Stolojan, alt om cinstit. Si tot asa... NU merita sa fie presedinte. Pacat ca Romania a trebuit sa aleaga mereu dintre rele, si uneori a ales raul mai mic. A venit momentul sa alegem si pe cineva care sa MERITE si sa fie BUN, nu doar mai putin rau. This post has been edited by padre: 26 Apr 2007, 14:21 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(zapata @ 26 Apr 2007, 13:44) imi este scarba.... patriciu zbiera ca e nevinovat si ca e dosar politic. seres zbiera ca e nevinovat si ca e dosar politic (plus toti nenorocitii pusi ia index in acest dosar) nastase zbiera ca e nevinovat si ca e dosar politic La fel va zbiera si Basescu atunci cand vor aparea dosarele lui.... ![]() Eu unul...voi vota Da. Desi stiu ca n-am nici o sansa, macar sper ca Base sa-si invete lectia. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
zapata |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 21 November 06 ![]() |
http://basescu.geenza.com/ votati aici!!!
Sa facem un mini-sondaj!!! |
--------------------
Renault
Megane
- B - ?? - ???
2006 MARIAN COZMA va ramane mereu in sufletele nostre alaturi de UNICUL CAPITAN!!!
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
***************ROMANIA S-A SATURAT*****************
ESTE VREMEA FAPTELOR VREMEA VORBELOR GOALE A APUS HOTII MERITA SA PLATEASCA ESTE VREMEA UNUI PRESEDINTE ADEVARAT UN PRESEDINTE AL FAPTELOR UN PRESEDINTE INCORUPTIBIL ESTE VREMEA PENTRU.....CRISTIB VOTATI INCORUPTIBILUL p.s padre este corupt. am dovada...un biletel. This post has been edited by cristib: 27 Apr 2007, 08:48 Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 15.2k ) Number of downloads: 34 untitled.JPG ( Size: 17.58k ) Number of downloads: 49 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
TARE!
![]() Padre, asteptam replica! daca nu o dai, va trebui sa te multumesti cu postul de prim ministru in regimul Cristib! ![]() |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
CGB |
![]()
|
cateva puncte de pe agenda mea de viitor presedinte:
punctul 1: sa-i belesc pe cei de la RR. punctul 2: idem punctul 1 punctul 3: daca punctele 1 si 2 nu-mi reusesc dau decret prezidential prin care oblig RR sa injumatateasca costul pieselor de schimb, iar manopera sa fie gratuita. deasemeni ii oblig sa schimbe pe banii lor, toate pompele de presiune (precum si intregul circuit de alimentare) de la modelele clio symbol dci produse intre 2002-2007. punctul 4: supradezvoltarea economica a romaniei punctul 5: cresterea de 10 ori a salariului minim pe economie. punctul 6: construirea zilnic a 100 km autostrada. ....etc |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
padre |
![]()
|
Primul meu afis electoral!
Sunt in cautare de sponsori ![]() ![]() Impreuna ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Impreuna spre victorie! ![]() ![]() A sosit momentul sa va conduca un ![]() Attached thumbnail(s) afis.PNG ( Size: 75.64k ) Number of downloads: 57 |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
CristiB....ai votul meu
![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
MirceaM |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 September 04 ![]() |
Ia uitati ce am gasit pe wikipedia.
Sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Traian_B%C4%8...ated_activities BASESCU: COMMUNIST-RELATED ACTIVITIES Over the years, Băsescu was repeatedly accused of involvement in the Communist regime's infamous Securitate. These allegations usually concentrate on his career, most notably on his nomination as chief of the Antwerp Navrom agency (foreign relations, including economic ones, were dependent on politics). These allegations were reiterated publicly by former President Emil Constantinescu in late 2005 and summer of 2006, but no concrete evidence ever surfaced. After 1989, Băsescu repeatedly cast himself as an anti-communist, despite any affiliations in his past. Apartment purchase Băsescu bought a 369 m² apartment in down-town Bucharest for the equivalent of US$19,301 (about 14,000 euro), while its current market value is around 300,000 euro. Băsescu the mayor approved the sale of the apartment to Băsescu the citizen claiming that in 1999 he was evacuated from a nationalized house administered by the Executive Administrative Division in Charge with Protocol, which he was occupying as minister in the then center-right Government, and had no home. The Protocol Division moved Băsescu from Aviatorilor Boulevard into another home on Prezan Street that it also administered. But Băsescu already had a house: a villa in Bǎneasa on the northern outskirts of Bucharest. The Law 112/1995 specifically prevented the sale from occurring, with the provisions of Art. 9, which states that tenants may buy the houses they live in provided they did not own a house or sold one after 1 January 1990.[citation needed] When the scandal broke at the beginning of the year, Băsescu initially stated that he would give up that apartment, since as a former president he would have the right anyway to a home paid from public funds. He changed his mind later. The prosecutors investigating the matter concluded that, according to the provisions of Law 10/2001, Băsescu did not breach the law when he bought the apartment. |
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
Mircea : Sper ca stii ca Wikipedia e un site public si poate fi editat de oricine, nu ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(A l e x @ 30 Apr 2007, 23:05) Wikipedia e un site public si poate fi editat de oricine Dar asta nu face ca informatiile despre casa din Mihaileanu sa fie mai putin adevarate, nu? |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Astazi primarul "CARE ESTE" si al sau partid maret si rosu ( care a uitat intre timp de mineriade si ca flota a disparut in timp ce ei se aflau la guvernare
![]() ![]() Ne intalnim acolo ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
indubitabil
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
E sinistru ca unii dintre membri acestui forum vor sa voteze DA. Invocarea democratiei in situatia data mi se pare NESIMTIRE. BASESCU este presedintele de care avea nevoie Romania. Din pacate, ceea ce se prefigura atunci cand Alianta DA a castigat alegerile s a intamplat. Buboiul cu puroi pesedist a explodat.
Eu, personal, voi vota IMPOTRIVA SUSPENDARII. Sunt prea scarbit si mi e lene sa aduc mai multe argumente. |
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
padre |
![]()
|
Eu am o SINGURA intrebare: cum se numeste tranzactia prin care un om care afaceri foarte prospere in domeniul transporturilor vinde unui fost ministru al transporturilor un Mercedes Clasa S cu 13.000 USD?
Chiar daca tranzactia se intampla acum cativa ani, tranzactia respectiva are un singur nume: mita. Nici macar nu e prea mascata. Stirea a fost data pe Antena 1. Stiu ca e televiziunea lui Voiculescu, dar toate informatiile au fost confirmate de Traian Basescu, cu imagini! Si daca asta ar fi singura afacere indoielnica... as mai zice, dar mai sunt si altele! |
--------------------
Ford
Mondeo
|
|
CGB |
![]()
|
QUOTE(Pearl Jam @ 10 May 2007, 18:17) E sinistru ca unii dintre membri acestui forum vor sa voteze DA. Invocarea democratiei in situatia data mi se pare NESIMTIRE. BASESCU este presedintele de care avea nevoie Romania. Din pacate, ceea ce se prefigura atunci cand Alianta DA a castigat alegerile s a intamplat. Buboiul cu puroi pesedist a explodat. Eu, personal, voi vota IMPOTRIVA SUSPENDARII. Sunt prea scarbit si mi e lene sa aduc mai multe argumente. nu-ti schimbi si avataru'. sa pui poza lu' base. c-am vazut ca se poarta... ![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Pearl Jam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 1 June 06 From: Bucuresti ![]() |
Ha ha ha . No way. Nu cred ca ceea ce am postat reflecta cu acuratete convingerile mele. Am dorit doar sa mi spun opinia fata de o situatie data. Tind spre pragmatism desi nu excelez in asta. Nu sunt fanatic dupa Base. Ii admir insa tenacitatea si felul in care ii face pe parlamentarii maronii de la rahatul mancat, sa regurgiteze, sa se inece in propriile bale politice, si ce mai vrei, nu mi place de Prostanacu, il detest pe Felix, cat despre lunaticii fiorosi ai Romaniei Mari...no comment.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 4 Intense
2020 1.4 TCE
|
|
touche |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 849 Joined: 14 February 07 From: Constanta ![]() |
QUOTE BASESCU este presedintele de care avea nevoie Romania. Ma indoiesc de asta. Dar nu avem nevoie nici de Geoana sau de un alt crai care promite ca face si apoi nu mai face nimic. Desi cu toate astea o sa votez un mare NU. Parerea mea e ca ar trebui schimbati toti, nu se poate face nimic altfel. |
--------------------
renault
megane 2.2
2006; 1,5 dci ;80 CP luxe privilege
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 14:18 |