Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Kia Cee'd, Ce parere aveti?

ssilviu
post 7 May 2007, 10:46
Post #31

F1 Man

Group: Members
From: Nicaieri

Pai acolo scrie 9961 fara TVA. Cu, da ceva de genul 11800.

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nh1980ro
post 7 May 2007, 12:05
Post #32

Membru

From: Togo-Togo.

La banii astia masina e chiar decenta. Si nu inteleg de ce tot coparati Megane cu Kia.
Megane cata garantie are?

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Zippy
post 7 May 2007, 12:35
Post #33

Membru din 2003

From: Bucuresti

Ieri fost prezentata in emisiunea de la national TV, iata si inregistrarea aici

Mersi BMW Driver pentru link.

L.E: Citez din reportaj: Kia Cee`d va avea 4-5 stele EuroNCAP.

This post has been edited by Zippy: 7 May 2007, 12:44

--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.| VW JETTA 2014 - B 97 Z I P ]
Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
+
St
post 7 May 2007, 14:48
Post #34

Membru

QUOTE(ssilviu @ 7 May 2007, 10:41)
dizzi, induci lumea in eroare. Posteaza doar atunci cand stii ca esti sigur pe ce spui. DDP inseamna pret cu toate taxele. Asadar cristib, daca te duci sa dai banii jos (numai un tembel ar face asta), trebuie sa te duci cu o geanta cu 11800 de euro. Si cam atat.
*

Sa ne lamurim.: pe siteul kiaromania.ro, in dreptul versiunii BASE LX 1.4 GSL(de care a intrebat cristib), scrie Pret DDP (€) (fara TVA): 9.961E

Asta s-ar traduce prin 9961*1.19=11853.89E.

Deci asta ar fi pretul pe care ar trebui sa-l platesti pentru versiunea de baza.

Parerea mea ca motorul diesel nu merita, nu la banii pe care ii cer ei. Si inca o chestie pe care am observat-o, versiunile COMFORT TX , COMFORT LTH TX, DYNAMIC TX si DYNAMIC LTH TX pot fi comandatea doar cu motorul de 1.6. diesel. Un minus mare aici.

EDIT: Cat ati scris pana am postat eu biggrin.gif

This post has been edited by St: 7 May 2007, 14:50

--------------------
Ford/ BMW Mondeo/ 650GS 2018/ 2004
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
CGB
post 7 May 2007, 15:00
Post #35

CGB

From: behind

pai e o mica greseala acolo. trebuiau sa treaca doar pretul CIP si nu mai apareau confuzii. sau sa treaca DDP = 11.853 euro. faza cu DDP (fara tva) nu prea are logica.

pretul DDP (Delivery Duty Paid) reprezinta pretul furnizorului si include toate taxele aferente importului(accize, taxa pe valoare adaugata). Pentru bunurile importate din afara spatiului U.E. in acest pret sunt incluse taxele vamale. deci pretul DDP este pretul pe care-l platesti in cazul in care iei masina cu banu' jos.

pretul CIP (Cost Insurance Paid) reprezinta pretul de livrare(productie si transport) dar fara nici o alta taxa(taxa pe valoare adaugata, accize). Aceasta este pretul afisat de catre dealerii auto.

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Xplode
post 7 May 2007, 17:37
Post #36

Membru autentic

QUOTE(cristib @ 7 May 2007, 15:00)
pretul CIP (Cost Insurance Paid) reprezinta pretul de livrare(productie si transport) dar fara nici o alta taxa(taxa pe valoare adaugata, accize). Aceasta este pretul afisat de catre dealerii auto.
*

Ce bine ca am facut facultate economica tongue.gif
Conform Incoterms 2000 acronimul CIP inseamna "Carriage and Insurance Paid to", ceea ce se traduce ca "transport si asigurare platite pana la". Daca te-ai fi uitat la ceea ce ai scris tu la CIp si la ceea ce ai tradus, ti-ai fi dat seama singur de greseala. tongue.gif

--------------------
Dacia Logan Laureat - B-77-xxx
Logan=Renult vs Logan=Dacia
+
CGB
post 7 May 2007, 17:57
Post #37

CGB

io n-am facultate economica asa ca ce-am scris e preluat de aici
au gresit aia, am gresit si io smile.gif

--------------------
aphophis
post 7 May 2007, 23:14
Post #38

Membru autentic

nu exista foarte ieftin si bun. sa vedem ce va spune timpul, sa o vedem testata la euroncap, sa vedem cat de fiabila a fi (experienta ne arata ca masinile coreene facute in europa sunt proasta dpdv al fiabilitatii) etc

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Zippy
post 7 May 2007, 23:46
Post #39

Membru din 2003

Kia Cee`d se produce in Slovacia la noua fabrica din Zilina. Accentul e facut in Turcia..

Eu chiar cred ca va fi o masina ok, tata vrea sa-si ia masina si oscileaza intre Cee`d mai dotata (si mai ieftina) si Astra H (aproximativ cheala si mai scumpa).

--------------------
+
A l e x
post 8 May 2007, 00:54
Post #40

Showing the fangs of rage

Group: Moderatori

QUOTE(omman @ 7 May 2007, 10:33)
Iar Clio Simbol e 5 stele si se moare la greu in ea (Laura Stoica)
*

Cum se face ca numai posesorii de masini cu 4 stele comenteaza de masinile cu 5 ?

Symbol n-are 5 stele, cum s-a mai zis, dar normal ca se moare in orice masina, pentru ca siguranta e la viteze mici, dar stiind ca o masina (sa zicem Megane) are 5 stele si alte masini (sa zicem, Nissan Almera) au 4 iti dau un surplus de siguranta, nu esti invincibil, dar esti putin mai sigur decat altii.

wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
omman
post 8 May 2007, 07:00
Post #41

Membru incepator

From: Bacau

Mai, nu te lega de masina mea. biggrin.gif Almera e o generatie mai veche de masina, intre timp au evoluat si masinile, iar testele NCAP s-au diversificat.
Almera mea e ranforsata,cea testata prin '99-2000 nu era. Are si ea peste 1200 kg ca si Accentul, ca si Kia Cee'd care sunt ranforsate si ele la greu.

Eu (inca) sper din tot sufletul ca la Megane sa nu fie doar cele 5 stele de ea. Mie imi place masina mai ales ca a fost si ea in planurile mele. rolleyes.gif

Raman la impresia de masina facuta cu gust. Au fost atenti la Cee'd la detalii pana la extrem. M-a distrat putin faptul ca pana si la dimensiuni e mai mare decat... Golf-ul, taticul din clasa C. Adica si la aspectul asta coreenii au fost atenti. Adevarul e ca are ceva pe lateral din Golf si Astra, din fata ceva din 307, spatele la fel de pe la celelalte si ceva de la Auris. Impresia mea e ca nu vine cu ceva nou la aspect ci doar cu un mixaj din tot ce e mai bun in hatch-urile din clasa C.
Noutatea absoluta e la dotarile de baza, foarte decente. Eu unul cu aceste dotari as fi mai mult decat multumit la dotarea de baza.

Iar la pret coreenii in general sunt mai atenti. Aveo de exemplu a luat fata la Clio prin pret nu prin calitate luna trecuta. Sau de ce Octavia Tour e mai vanduta decat Octavia II daca nu datorita pretului?

Pentru cei din Bacau, mi-a spus dealerul la Salonul Auto ca in doua saptamani vor avea o masina de test. Eu la Accent am asteptat pana mi-am luat alta sa aduca si ei o masina de test.
Din pacate niste prieteni de-ai mei si-au luat Accent pe benzina la 13000 euro cu dotari mai slabute decat la noua Cee'd la 11800. Poate daca mai aveau rabdare faceau o afacere mai buna.
Portbagajul nu mai e un atuu la o masina acum cand hypermarketurile apar ca ciuercile dupa ploaie. Si mai ales daca toti parintii sunt oraseni.

This post has been edited by omman: 8 May 2007, 07:02

--------------------
Nissan Almera 2006
Drum bun!
+
Cocojambo
post 8 May 2007, 16:52
Post #42

Membru autentic

parca incepe sa imi para rau de logan... oare daca mai asteptam.... si sa nu uitam ca, kia a fost desemnata cea mai fiabila masina, era si un topic pe tema asta daca nu ma insel

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
St
post 8 May 2007, 17:34
Post #43

Membru

@Cocojambo
Pai nu cumparai Cee'd la banii de Logan..

This post has been edited by St: 8 May 2007, 17:50

--------------------
Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
+
A l e x
post 8 May 2007, 18:12
Post #44

M-am "luat" de masina ta pentru ca daca ar fi avut 5 stele nu ai fi comentat nimic de siguranta wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Zippy
post 8 May 2007, 19:44
Post #45

Membru din 2003

--------------------
+
omman
post 8 May 2007, 20:34
Post #46

Membru incepator

From: Bacau

M-am "luat" de masina ta pentru ca daca ar fi avut 5 stele nu ai fi comentat nimic de siguranta

5 stele nu au contat la alegerea masinii mele. De unde stii tu ce am gandit eu la momentul respectiv? Ca nu pricep! tongue.gif
La mine conteaza sa fie masina de familie pentru ca suntem doi mari si unul mic in "nucleul societatii" de la mine acasa. Apoi dotarile, astfel incat toti sa fim multumiti: eu de abs si inchiderea centralizata, sotia aer conditionat si copilul de radio-cd. Am preferat sedanul dar hatchback-uri de familie au aparut multe in ultimul timp, fiind mai practice in oras. Mai ales in orasele mari unde mori infipt pe strazile ce gem de masini pana o parchezi. Plus ca am tinut o Solenza, un hibrid intre sedan si hatch.
Si a mai contat pretul. Daca era sa aleg acum masina si nu acum jumate de an, era mult mai greu. Imi statea mintea la sedan dar pretul, noutatea, garantia, dotarile si aspectul Cee'd-ului cred ca atarnau la greu.
Na ca le-am facut antireclama Nissan-ului pe nedrept. Sunt extrem de multumit de Almeruta mea. Parca au facut-o pentru ei nipono-englezii nu pentru altii...
Insa nu ma interesau stelele in mod deosebit. M-a interesat sa fie peste Solenza, ca daca chiar ma interesau aceste nu stiu cate stele ma gandeam poate peste 10 ani la un Jeepan.
Apropo, cineva intr-o discutie imi spunea ca sotiei nu i-ar lua nimic din clasa mica sau compacta hatch ci minim un SUV. Sa o vada teafara acasa. Deoarece i-am dat dreptate nu am incercat sa-l conving de cate stele are Clio III.
Chiar o sa-mi sara in cap cei cu Renault pana la urma, dar parca prea se lauda cu stelele constructorul francez. Bravo lor le zic eu ca au impus respectarea unui standard (si) in clasa mica si in cea compacta.

--------------------
Nissan Almera 2006
Drum bun!
+
sobolanu'
post 9 May 2007, 10:16
Post #47

Membru incepator

O fi facuta in Slovacia, dar proiectarea e nemteasca si as putea spune ca si realizarea. In primul rand, tabla e zdravana nu ca pe Meganelu' meu la care, daca mi-a deschis unu' o usa in parcare, mi-a umplut-o de "bube". Da, motoarele sunt cam lenese dar e totusi o masina la un pret rezonabil pentru un familist.Setarea suspensiilor e deasemenea de tip german, nu zdrangane ca o caruta. Pentru cine vrea sa faca curse... luati-va tata un Porsche ! Apoi, garantia reprezinta in primul rand increderea pe care fabricantul o are in produsul lui - nimeni nu-i nebun in zilele astea (oricat ar fi de ahtiat sa cucereasca o piata de desfacere) sa faca astfel de cadouri. Pe mine m-a convins si astept sa vad varianta break - daca va fi cum am vazut-o intr-un site o sa faca destule valuri. Repet, este o masina de care sa te servesti nu la care sa intri ca la stapan.

--------------------
Renault Megane 2003, 1,6L, 16V
+
A l e x
post 9 May 2007, 12:18
Post #48

omman : Siguranta ar trebui sa fie pe primul loc la toti in alegerea masinii. Acum nu spun ca toti ar trebui sa-si ia Renault ca sunt multe alte modele cu 5 stele, dar totusi cand faci accident stelele te pot ajuta, nu pielea, trapa, etc.. wink.gif

Acum sa fiu sincer, eu mi-as lua Honda Accord desi are 'doar' 4... Deci degeaba vorbesc...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Flores
post 9 May 2007, 12:25
Post #49

ALIEN

From: behind enemy lines

QUOTE(sobolanu' @ 9 May 2007, 10:16)
Pe mine m-a convins si astept sa vad varianta break - daca va fi cum am vazut-o intr-un site o sa faca destule valuri.
*

Pe ce site ai vazut varianta break?
Merci!

--------------------
Opel Zafira 1.9CDTI- Dacia Logan Laureate 1.6
Mio C230
If it has tits or wheels it will give you problems !
+
Cocojambo
post 9 May 2007, 17:07
Post #50

Membru autentic

QUOTE(St @ 8 May 2007, 18:34)
@Cocojambo
Pai nu cumparai Cee'd la banii de Logan..
*

intr-adevar nu luam dar poate mai stangeam nitel din b....i si gaseam eu inca 1000 de euro. daca in varianta standard are abs si ac (fie el si manual) mie imi este de ajuns, de fapt atat doream de la o masina. motorul de 104 cp daca nu ma insel, este suficient pt mine asa ca.... parca imi pare rau, nu f tare dar.... garantia aia de 7 ani... acuma sunt curios cat o costa o revizie ca dar au niste scoruri astronomice raman cu bucuria unui logan.... cool.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.5dci 2006 - B-86-...
-
+
St
post 9 May 2007, 19:15
Post #51

Membru

Vad ca ai diesel, ori ti l-ai luat "de moft", si nu ai cu adevarat nevoie de diesel, ori nu iti luai Cee'd cu banii pe logan +1000E. wink.gif

--------------------
+
sobolanu'
post 10 May 2007, 08:32
Post #52

Membru incepator

Cee'd sport-wagon pe www.evenements.caradisiac.com/salon-paris

--------------------
+
Zippy
post 10 May 2007, 08:43
Post #53

Membru din 2003

motorul de 104 cp daca nu ma insel
1.4 cvvt 109 cp si 134 Nm cuplu

--------------------
+
CGB
post 10 May 2007, 08:56
Post #54

CGB

foarte misto masinuta. garantia de 7 ani (din care 5 ani sau 150.000 km - din bara-n bara), e super. parca pe national o comparau cu golf V si cu inca o masina. si cee'd a iesit pe primul loc.
tot la hyundai e oferta acum la modelul tucson. 16.000 cu toate taxele. 7 ani garantie si primele 3 revizii moca. tari astia de la hyundai.

--------------------
Zippy
post 10 May 2007, 09:05
Post #55

Membru din 2003

Cee`d e de la Kia, Tucson e Hyundai wink.gif.Pentru cei interesati de Tucson, exista postata oferta completa la sectiunea Oferte speciale, adica aici

--------------------
+
CGB
post 10 May 2007, 09:12
Post #56

CGB

pai si io ce-am zis? poate s-a inteles ca ambele (cee'd si tucson) ar fi de la hyundai smile.gif .
io am vrut sa spun ca si hyundai da tot 7 ani garantie, ptr tucson. ca si kia ptr cee'd.
daca s-a inteles gresit scuze.

--------------------
sobolanu'
post 10 May 2007, 12:39
Post #57

Membru incepator

ca bani e OK oferta pentru Tucson dar varianta baza pe care o iei la banii astia chiar merita ?

--------------------
+
cmandrei
post 10 May 2007, 12:48
Post #58

NEWSMAN

From: Bucuresti/Targu Mures

Kia Cee'd - si doar atat. Nu de discuta aici despre alte masinute !!!!!!!!

--------------------
ex. Renault Clio Symbol 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) - RO
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
Adrian_Solenza
post 10 May 2007, 19:01
Post #59

Solenza... prima iubire!

From: Buc (Ap. Patriei)

Tucson ala ieftin e benzina 2.0 138 de cai, motorul de pe H. Coupe!
Sunt curios cat o fi pe motorina! Am condus masina.. N-ai ce sa ceri mai mult la banii aia!

Despre Kia: o sa apara si motoare mai bune! Consider ca se merita doar varianta 1.4 de baza! Tot ce este mai sus, inclusiv diesel, e prea scump! Varianta diesel de mijloc e 13.027e Cip! Iti iei astra h diesel 1.3 la banii aia!

--------------------
Citroen C3 1.4Hdi 2011 - Inca numere rosii...
+
buggy
post 10 May 2007, 19:38
Post #60

Membru incepator

Ciar este super Kia ceed raport dotari/pret super tare iar cei 7ani garantie o sa sparga la vanzari biggrin.gif

--------------------
hyundai accent 2007/benzina 1.4 std+ABS
+
24 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 28th April 2025 - 13:13
Dacia