Laguna 3, noua laguna :)
![]() ![]() ![]() |
Laguna 3, noua laguna :)
parpanel |
![]()
|
||
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|||
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- deschid acest topic datorita celor mai noi imagini aparute despre cum va arata versiunea finala a noului model LAGUNA III... sincer sunt dezamagit (speram ca diferenta dintre cele 2 generatii sa fie cel putin la fel de mare ca la FORD MONDEO)... raman la ideia ca cel putin pana in momentul de fata cel mai reusit model (aspect exterior) ramane Laguna II Phase I... faza II avand doar avantajul unui interior mai bogat utilat si dezavantajul unui design frontal distrus de noua imagine a marcii... fiecare sa isi exprime parerea fata de noul model, eventual daca aveti si alte informatii (care sper din tot sufletul sa infirme pozele de mai jos) nu ezitati...
EDIT: avand in vedere ca folosind functia ''search'' nu am gasit nimic legat de Laguna III si ca nu este vorba de un prototip (si nici poze photoshop) ci de o masina cat se poate de reala ce va fi prezentata in luna Iunie de catre Renault, consider ca locatia acestui topic este corecta in segmentul ''Laguna'' de pe acest forum... - dupa cateva cautari am gasit ceva in rubrica de stiri de pe forum... consider totusi ca lucul cel mai nimerit este in sectiunea ''Laguna'' This post has been edited by laguna_2_interceptor: 6 May 2007, 18:40 Attached thumbnail(s) lag_zo10.jpg ( Size: 14.03k ) Number of downloads: 502 lag_en10.jpg ( Size: 14.12k ) Number of downloads: 856 lag_br11.jpg ( Size: 14.09k ) Number of downloads: 902 lag_br10.jpg ( Size: 12.87k ) Number of downloads: 599 lag_bm10.jpg ( Size: 13.09k ) Number of downloads: 903 lag_av10.jpg ( Size: 12.06k ) Number of downloads: 736 lag_av11.jpg ( Size: 12.97k ) Number of downloads: 1187 |
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
din pacate e urata cu foc
![]() ![]() interiorul in schimb mi se pare foarte frumos, la capitolul asta se observa evolutia... cum am spus si la celalalt topic despre Laguna 3, as vrea sa am interiorul din L3, dar caroseria de pe L2... sunt curios ce preturi va avea....fiindca aspectul exterior (care la multi primeaza) lasa fff mult de dorit....parca a fost gandita de designerii de la Ssang Yong ![]() ![]() This post has been edited by vick20: 6 May 2007, 18:53 |
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
tot ce pot sa zic este ca asteptam faceliftul.....
pacat de interior care pare facut foarte bine comparativ cu ce a fost pana acuma |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pana si cei de la Ssang Yong au restilizat spatele la oribilitatea aia care semana cu un autobuz IKARUS din anii '80... dar fata au facut-o si mai hidoasa... revenind... din start batalia cu noul Mondeo e pierduta dupa ce atatia ani a fost net peste... nu imi vine sa cred... ce a fost in capul lor ??? nu vine cu absolut nici o inovatie la exterior... la interior macar e de bun gust dar nimic care sa rupa gura targului si sa te faca sa bagi mana in buzunar sa o cumperi asa cum a fost impactul Laguna II cand a aparut... groaznic
![]() |
--------------------
Renault -
2003
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 940 Joined: 23 November 06 ![]() |
Toate pozele pe care le-am gasit despre Laguna III se refera la versiunea GrandTour. Din cauza asta probabil ca pare ca arata ca un Velsatis.
Din cate vad, aceste screenshot-uri sunt obtinute din niste filmulete care circula pe www cu noua Laguna. Aceste filmulete sunt facute cu un telefon mobil si presupun ca stiti cu totii cum deformeaza imaginile si unghiurile majoritatea camerelor video ale telefoanelor mobile. Sincer sa fiu, nici mie nu imi place partea frontala a masinii din aceste imagini. Pe de alta parte, detaliile interiorului facute publice de Renault imi plac la nebunie. Mai avem putin si vedem exact care va fi adevarul... This post has been edited by tiberiu.anghel: 6 May 2007, 19:32 |
--------------------
-
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- eu spun ca nu e nevoie de calitate pentru a ne da seama ca este oribila... este un pas batut pe loc decat unul inainte... in poze apare si limo care iar nu rupe gura... ma asteptam la o evolutie clara dar se pare ca nu este decat un proiect tratat la diverse de catre Renault... nu poti vinde masini doar cu interiorul... si asta e valabil in orice tara... doar sa vina cei de la Renault sa spuna ca forma e rezultatul obtinerii a 7 stele la crash test si poate isi salveaza onoarea... altfel vor avea multe explicatii de dat fanilor marcii, atata secret pentru nimic... asa mai bine arata faceliftul la Laguna II Phase II...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
pozele sunt din filmuletele gasite de mine si postate ca linkuri pe rubrica de stiri la topicul laguna 3 poze reale
![]() acum... pana la lansare nu putem decat sa ne declaram dezamagirea vis-a-vis de lucrurile care nu ne plac. Cam ciudat pentru sectiunea Renault - Probleme frecvente, utilizare si reparatii > Laguna, Laguna II ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 6 May 2007, 19:26 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- repet... va fi un model Laguna cat se poate de real deci locul lui de la inceput si pana la Laguna IV va fi cred in aceasta sectiune... eu pozele le-am luat de pe un site fracez... am cautat pe search ceva despre Laguna III aici si nu mi-a aparut nimic, deci le-am postat unde am considerat ca le este locul... acum nu conteaza cine, ce, cum, cand unde ci faptul ca astia si-au batut joc de masina... ca sansele ca masina in maxim o luna sa arate altfel de la aceste imagini sunt nule... poate sa arate mai bine argintie met. etc... dar in nici un caz la design...
- si cred ca va fi o problema frecventa aspectul ei... deci inca un atu in favoarea locatiei... ![]() This post has been edited by laguna_2_interceptor: 6 May 2007, 19:32 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Presupun ca toata lumea este de acord cu faptul ca acele poze, inregistrari video sunt ale unui prototip a viitoarei Laguna.
De ce trebuie sa discutam despre un design al unui prototip de uz intern al uzinei? Sunt de acord ca noua Laguna va semana foarte mult cu acest prototip dar haideti sa asteptam inca 1 luna sau 2 sau cat va mai dura pentru a discuta despre Laguna III REALA! Putem sa discutam si despre vehiculul acela dar, repet, este pur si simplu un prototip. |
--------------------
-
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- pai asta este problema... nu este deloc prototip... prototip era cand il plimbau prin lume acoperit sa nu se vada nimic din ''noutatile muncite'', eu unul imi doresc sa fie prototip dar nu sunt deloc sanse... mai ales ca masina a fost deja prezentata in reviste de specialitate drept versiune finala...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
tiberiu.anghel |
![]()
|
Da, am observat ca a fost prezentata prin multe surse media de specialitate intr-o versiune similara cu aceasta pe care am vazut-o in poze.
Eu totusi as vrea sa ma abtin de la comentarii asupra design-ului pana in momentul in care va avea loc prezentarea oficiala. Au fost cazuri cand versiunea definitiva avea doar cateva modificari fata de ceea ce aparea prin reviste, dar acele modificari au facut o diferenta imensa. Sau poate ca proportiile reale ale masinii o vor face atragatoare... |
--------------------
-
-
-
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- din multele reviste de specialitate am sa pun una care e oarecum prestigioasa in Franta...
- oricum am urmarit si evolutia Ford Mondeo de la stadiul de prototip, poze spion pana la varianta finala prezentata in presa inainte de lansare oficila si pot spune ca a ramas aceiasi masina... numai ca acolo atat eu cat si altii a spus ca e prea de tot... sigur e prototip... sigur va arata mai cuminte, mai conservator... si pana la urma a iesit o masina banala, cuminte si conservatoare de unde ma asteptam mai putin... de la Renault ![]() This post has been edited by laguna_2_interceptor: 6 May 2007, 19:59 Attached thumbnail(s) AM728P2.gif ( Size: 92.68k ) Number of downloads: 424 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Eu astept sa o vad intai in fata ochilor, poate poate se schimba...
Oricum fara suparare dar Laguna nu a avut niciodata un design prea stralucit. Fata asta de facelift de pe LII e ok dar in rest... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- nu e nici o suparare... fiecare e liber sa isi spuna parerea... si eu cred ca acum Phase II nu are ce cauta cu fata de Megane II pe ea... apoi chiar daca pentru unii nu a aratat niciodata bine nu e o scuza pentru ce scot cei de la Renault acum...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sa nu dramatizam cu fata aia.Daca ma gandesc la passat, ca opinie pur persoanala deci foarte subeiectiva farurile alea mi se par aiurea.
Deci avem un interior cu "+" un profil cu "+" si design spate cu "+" .Minusul din dreptul fetei poate ca se va transforma in + intr-o clasa in care dinamismul nu e chiar la el acasa. Oricum are niste chesti care ii dau un design "intrigant", ca de ex pozitiile integrate in spoiler(gen Audi S6),Asta e sigur in plus mai ales ca zona auto de obicei atrage cumparatori cu genu asta de chichitze. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
In poza aia din revista L'Automobile arata misto fata de Laguna III. Dar in pozele din primul post e oribila fata.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Personal, mereu mi-au placut Safrane si Laguna. Poate e o slabiciune de-a mea, dar fiecare model mi s-a parut elegant si clasic, in acelasi timp. Nu au avut niciodata tot felul de zorzonele lucitoare gen vw si alte nemtarii (nu toate, recunosc). Sper sa nu fie o dezamagire Laguna III. Ar fi pacat...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
mar1an |
![]()
|
![]() Membru Lagunar Group: Members Posts: 51 Joined: 16 March 07 From: Bucuresti ![]() |
mai multe poze gasiti aici
|
--------------------
Renault
Laguna Nevada
1997;1,8
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Noi detalii de exterior si interior aici
http://www.promotor.ro/revista/articole/Re...t-Laguna-3/2059 Masina promite foarte mult. Chiar ca o sa fie o mini revolutie reno. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Arata bine.....dar cred va presupune un pret de achizitie mult mai mare decat e acum....si asta nu se stie cat de avantajos va fi!
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- da... sunt atatea poze prelucrate care sunt foarte reusite... mai bine angajau pe cineva din cei care au facut pozele sau faceau un concurs care trimite cea mai reusita schita decat sa platesca oamenii lor care au scos aratarea aia...
- astept sa apara un oficial ceva sa spuna ca e o gluma macabra si ca Laguna III va arata altfel... This post has been edited by laguna_2_interceptor: 7 May 2007, 14:37 |
--------------------
Renault -
2003
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
QUOTE(Arhimede @ 4 May 2007, 19:58) QUOTE(Catalin Marinarul @ 5 May 2007, 07:52) Unde vedeti voi asemanare intre 407 si botul acelei...acelei....acelei....chestii , ca altceva nu gasesc? ![]() |
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Designul e ok...
Puntea spate se pare ca nu este multibrat, asta ar putea penaliza comportamentul rutier. Unele versiuni, banuiesc ca cele puternice, se spune ca ar avea 4 roti directoare... Oricum, ceea ce sper este sa nu ofere 1.6 aspirat pe matahala asta ![]() |
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Eu nu prea vad asemanari intre figura din filmulet si poza afisata de promotor
![]() Este foarte posibil sa avem mici surprize la lansare ![]() |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Pozele de la promtor sunt de pe site-ul media al lui Renault. Deci tind sa le cred mai mult pe alea. Filmuletul putea foarte bine sa fie facut cu un prototip or smth..
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
ncristi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.910 Joined: 9 April 05 ![]() |
Eu nu cred ca in filmulet este masina "finala".... Adica nu-i cred asa inconstienti si in plus pozele de pe siteul oficial renault nu prea seamana cu ce-i in filmulet.
Cred ca este f posibil ca acolo sa fie un prototip sau o masina de teste. This post has been edited by ncristi: 7 May 2007, 16:02 |
--------------------
Renault
kadjar - 1.2 tce 130 hp
ZEN - 2017 Sandero stepway 0.9 tce
Ford focus 1.6 tdci 110 hp Ford ecosport 1.0 ecoboost 125hp Skoda octavia 1.2 tsi 105 hp |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Imi place ce am vazut pe promotor.
![]() |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ssilviu |
![]()
|
Rotile spate se pot roti pe un unghi foarte mic.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 02:01 |