Laguna 3, noua laguna :)
![]() ![]() ![]() |
Laguna 3, noua laguna :)
Cypher4laguna |
![]()
|
||
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Attached thumbnail(s) laguna28.jpg ( Size: 95.14k ) Number of downloads: 367 |
||
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|||
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
e urata si albastra, zambetul cretin tot nu dispare....farurile alea alungite asa naspa nu se potrivesc....mai bine le lasau pe alea de pe L2.
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- pur si simplu emana infantilitate... oligofrenie... nu stiu... e pur si simplu ceia ce imi transmite imaginea masinii... nimic... tern, fumat... e parca un design de future car al inceputului anilor 80... in linii mari exact asa isi imaginau cei de atunci conceptele... e lipsita de definitie, de parca au inceput desenul masinii din toate marginile si se intalnira toti la mijloc... si ce a iesit a iesit... cred ca asta ar trebui sa fie sloganul masinii... intr-un cuvant este total sub asteptatari, stau si ma intreb ce aveau ei de pierdut daca Fluence era transpus in model de serie drept Laguna III... de ce se chinuira sa le iasa asa o aratare cand aveau deja succesul in fata ochilor?
|
--------------------
Renault -
Laguna II ph.I GT INITIALE - verkauft -
2003
- IS 79 MRS C32 AMG Sportcoupé
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu zic sa va pastrati comentariile pentru primele poze oficiale.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
pacat ca nu mai regasim discutiile de pe forumuri la lansarea Megane 2... care a arata cu adevarat ciudat. Si s-a vandut bine, si se putea si mai bine daca o lucrau mai ingrijit....
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
cri123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.620 Joined: 16 April 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe albastru mie chiar imi place cum arata, nu mi se pare deloc ca are un zambet tampit.
|
--------------------
Renault
Laguna 2
2006 2.0T dopat cu 30 ponei Kadjar 1.6 dci 4x4 - 2015
Megane 1.2 Classic 1.6 16v - 2001 |
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
![]() createur d'automobile Group: Members Posts: 1.416 Joined: 17 May 06 From: I A S I-capitala Moldovei, RO ![]() |
- nu e vorba ca ne place sau nu, albastra da alba nu... e vorba daca este sau nu sub asteptari... e sau nu o deazamagire, e vorba de a compara masina cu concurentii directi (mai precis realizarile lor comparativ cu vechile modele)... nu este suficient sa ne placa resemnandu-ne ca pe o nuanta chiar da bine si daca ma uit numai la ea si ignor concurenta e posibil sa o si cumpar...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
VF1BG0 |
![]()
|
![]() Gone 4 a while Group: Members Posts: 1.608 Joined: 12 March 07 From: Bucuresti ![]() |
yachhhh...
Sper sa nu fiu nevoit sa imi schimb semnatura ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9dCi & 2.2dCi
2002 / Expression; 2002 / Privilege
- B-XX-Z4T kituri de reparatie macarale electrice!
|
|
laguna_2_interceptor |
![]()
|
- eu sper sa nu fiu nevoit sa trec de pe Renault pe altceva...
|
--------------------
Renault -
2003
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Se apropie momentul lansarii
![]() Sunt tare curios sa vad cum va arata masina in realitate ca din ce-am vazut in poze nu pot sa zic ca-mi place. |
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt fericit sa sparg din nou gura targului cu poze (cam proaste ce-i drept) cu masina REALA!
Pot spune doar atat: "De ce, Renault? De ceeeeee?" ![]() ![]() This post has been edited by Cypher4laguna: 30 May 2007, 21:49 Attached thumbnail(s) Carscoop_Laguna2.jpg ( Size: 131.4k ) Number of downloads: 666 Carscoop_Laguna1.jpg ( Size: 168.18k ) Number of downloads: 625 |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Mie imi place
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Bleah!
![]() ma asteptam la ceva mai frumos. poate live arata mai bine ... |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Vai ce urata eeee...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Dany |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 21 November 02 From: Bucuresti ![]() |
Aka inca doua poze cu spatele si intreg bordul masinii. Chiar daca sint poze proaste dpdv calitativ totusi nu sint facute pe calculator si asta este spatele ei real. Cit despre filmele din care provin imaginile de la inceputul topicului, le puteti gasi aici:
Laguna 3 Daca va uitati la "poza verzuie" care apare pe site-ul InsideLaguna va dati seama ca filmele sint pe bune; masina o sa aiba un bot soft, curbat, sters, fara linii sportive. laguna3__1_.jpg ( Size: 11k ) Number of downloads: 371 laguna3__4_.jpg ( Size: 24.98k ) Number of downloads: 319 Sans_titre_1_27w.jpg ( Size: 25.08k ) Number of downloads: 147 Din spate masina arata rezonabil. Nu stralucit dar oricum ok. Ramin la ideea ca Laguna II (fara facelift!) si Megane II (fara facelift) au fost si ramin niste masini foarte reusite dpdv al design-ului. Ma cam dezamageste ce au scos acum. P.S. Ce naiba scrie pe portbagaj sub sigla Renault? I-au schimbat numele?!? Dany This post has been edited by Dany: 30 May 2007, 22:15 |
--------------------
Renault
Laguna III Coupe
2009 / Dynamique
- B 00 XXX "Tata, mama, toti cei dragi tie si restul oamenilor mari pe care ii vezi zilnic mergand la munca platesc taxe si impozite pentru ca noua tuturor sa ne fie mai bine." Ministerul Finantelor, pagina copiilor
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 30 May 2007, 22:20 |
--------------------
------
------
------
|
|
vick20 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 153 Joined: 13 January 07 ![]() |
pastrez parerea....URATA....spatele ala e hidos....sunt aiurea stopurile cu totul....au o prelungire aiurea....cred ca au fost beti craca designerii de la reno cand au conceput-o.....struto-camila:(.......pacat de interior ca e frumos:(
|
--------------------
Renault
Laguna II
1.9dCi vanduta
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Si mie-mi place! Se mai putea lucra putin la faruri si la fata in general, insa nu mi se pare deloc hidoasa. E ok, mai ales ca spatele si interiorul par foarte reusite. Daca or fi lucrat putin si la fiabilitate, eu zic ca o sa fie un succes.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
ursache_george |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 May 07 From: Iasi ![]() |
Frăție, ce le mai trec astora de la Reno prin minte. Dau dintr-o groapa intr-alta. La Laguna IV ce-o sa mai faca.... sageata albastra pe roti sau ce
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ex. Renault
Laguna
1994 RT. acu am vw polo 2001, 1.0 i
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Cand m-am uitat rapid la poza din fata, mi s-a parut ca e un C4 negru... sau pe-acolo...
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
e marfa...iar pe viu o sa fie criminala...
![]() noua fabia mi s.a parut urata rau inainte de lansare...da cand am vazut.o pe strada ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
icsu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 20 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Bot de ford si fund de seat...
|
--------------------
renault
clio symbol
1.4/2002
|
|
dmc |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 703 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Hidoasa nu e, dar seamana mult din fata cu C4, iar spatele mi se pare foarte nereusit: stopurile sunt rau disproportionate fata de restul caroseriei, cu nist stopuri mai mari arata mult mai bine. Nu pot sa zic ca-mi place directia in care o ia Renault cu design-ul (care pana acum a fost un punct forte fata de alte masini din aceeasi gama).
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 - 1.6 115 Megane 2 Sedan 1.6 115 Privilege
Iulie 2004 |
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
imi place mai mult laguna II...ma refer la exterior
|
--------------------
/
/
/
|
|
r&d |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 591 Joined: 2 June 04 ![]() |
Va fi frumoasa... mai putin culoarea alba.
|
--------------------
Volvo
S40
2.0T4 200cp 2001 Renault Laguna 2 Privilege 1.8 16V 120cp 2001 (Verkauft/Sold)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
yak...
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Urattttttttttttttaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!
Creatori de automobile? Au ajuns sa copieze dupa alti producatori... This post has been edited by 2dor: 31 May 2007, 09:37 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
LemonDemon |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 420 Joined: 21 February 06 ![]() |
Mie imi place foarte mult , este o schimbare de look , iar masina va arata bine cu ornamente cromate si alte elemente de design care lipsesc la modelul de mai sus.
|
--------------------
None
None
N/A
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Si mie imi place, desi la primele poze eram cam dezamagit. E mai interesanta in fata decat in spate. E ok. Ramane sa o vedem in realitate...
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Madriann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 967 Joined: 1 April 06 From: Tunisia ![]() |
Mie mi se par faruri de C5....iar spatele....ceva C5, ceva Noul Mondeo. Masina e frumoasa, nimic de zis...dar si-a pierdut...personalitatea .
|
--------------------
Renault
Megane RT
1,6e 8v 1996 Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 09:56 |