Vreau sa vand Megane-ul (doresc evaluare), Un sfat...
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa vand Megane-ul (doresc evaluare), Un sfat...
Mutzunache |
![]()
|
||
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Să nu exagerăm, zic...
![]() Înțeleg că a fost îngrijită, și că a costat mult la achiziție, dar, cu politica Renault de discounturi permanente, e cam mult, părerea mea... Nu ai precizat anul. This post has been edited by MAERSK: 11 Feb 2008, 16:51 |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
N-ai zis nimic de an dar nu cred sa il dai peste 10k. Parerea me'.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
- varies
2.0 benzina Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
iunie 2006
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Mutzunache, masina costa ACUM 14k EUR. Dupa 2 ani masina valoreaza cam 70% din pretul de nou, asta dupa normele CASCO. In conditiile pietei de acum din Romania, cred ca 10k este un pret corect, practic o dai la pretul unui model nou din clasa inferioara (Clio Symbol).
Bafta la vanzare! |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
11k tops din pacate ...
-motor benzina -echipare medie -pret penibil revanzare reno -cum zicea si AlexC.. uitat-te cat costa AZI un Megane ca al tau... +masina intretinuta si an de fabricatie dar cam atat.. cauta sa o vinzi unei cunostinte, asta e parerea mea |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
10 hai 11.000 euro maxim.
|
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
mutzunache baga-l la 12-13000 negociabil pe autovit si vezi daca te suna careva
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Fara nici o suparare dar pretul ala nu o sa-l iei in veci, Mutzu!
![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
10000 sau 10500 maxim...
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
posteaza si tu pe autovit cu 12 si vezi o saptamana ce se intampla
sincer nu cred insa sa o dai cu atat cred ca 10 e un pret corect |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
10 000 cu greu.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
tuxedo |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 30 January 08 ![]() |
Nici daca era lux privilege nu luai mai mult de 10.000.Era unu acum cateva luni 2.0 benzina full option trapa,xenon,la 11000 euro.A fost si pe sait si pe autovit mai mult de 2 luni ca l-am urmarit,
Colegul adi_r(daca nu ma insel) are un megane 1.5 dci lux privilege din iunie 2007 cu 8000 km zice el(acum o avea vreo 12 Mii km) il are la 13000 negociabil.Parerea mea fara nici o suparare(nici nu cred ca o sa fie pentru ca te asteptai la reactii pozitive si negative cand ai facut topicul) ca daca iti ofera cineva 10000 euro sa il dai.Pentru 2000 de euro prefera omu sa si-l ia nou mai ales ca il ia si in leasing si inca 20 eruo nu se simt. |
--------------------
renault
megane
2007
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai, daca vrei sa il vinzi repede la 10.000E poti sa il dai ... daca ai timp cere mai mult 12.000E si mai lasi.
|
--------------------
BMW
730Ld
- AR - -
'07 High Executive M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Multumesc pentru sfaturi, cam asa ma gandeam si eu, dar speram la mai mult
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
greu dom'le, greu cu renaulturile astea la revanzare. abia daca mai scoti pe ele, cat de-un logan mai dotat.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
mutu - tot la prieteni cred ca reusesti sa o dai la un pret mai bun - dar renaultul are pret destul de mic la revanzare , mai ales cele pe benzina
![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
CGB |
![]()
|
pai cum dom'le ??? taman la preteni sa-l dai mai scump. din contra, la preteni le faci discount
![]() |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Mutzunache |
![]()
|
Se refera la faptul ca eu am foarte mare grija de masini, de la ceruire, pana la tinuta in garaj daca bate vantul
![]() |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Ptr ca m-am documentat acum putin timp, si ptr ca am facut o astfel de mutare, pot sa afirm ca daca iei 10.000 sa fi f. fericit. Pretul de revanzare a unui Megane e f. mic.
De ex. eu am dat 8500 pe una din 2005 cu km apropiati de a ta, deci un an mai batrana, dar e varianta lux privilege, xenoane, garantia mai am cateva luni, etc... Trage singur concluzia... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Vroia omul sa scape de ea
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Daca remarca a fost una de genul: "Te-a fraierit ca a fost busita/reparata/etc" tin sa te anunt ca a fost verificata si in reteau reno si la casco unde avea el, si la rca-urile care am putut. Mai mult de asta, a fost verificata si personal... A iesit impecabil din toate testele... Masina arata ca noua si se manifesta tehnic de asemenea. Daca ai nevoie ptr. tine de confirmari, iti pot zice pe PM care useri de pe acest forum au vazut-o, au comentat-o si asa mai departe, useri care iti pot confirma spusele mele.
Intotdeauna cand postez ceva pe acest forum, postez numai ce stiu si ce am experimentat, niciodata nu vorbesc aiurea. Daca remarca a fost una de genul: "Se grabea ca avea alte motive" pot sa-ti zic ca masina era a nevestesii care la propriu mai ca plangea ca au dat-o. Omul avea bani suficienti sa o intretina, era de altfel a 3-a masina, una ptr. el, alta ptr. fisu' si asta a nevestesii care nu prea o mai misca din loc... Nu cred ca se grabea sau mai stiu eu ce... Omul initial ceruse 9300, dar am negociat pana la 8500 fara sa vad masina pe viu(prin telefon, poze, vin si serii asigurari). Una e pretul cerut si alta pretul primit...fraier nu e cel care cere.... Revenind la masin lui Mutzunache, avand in vedere DOAR anul plus echiparea mai modesta, cei 10.000 sunt cazul fericit...Poate cere 12.000, dar nu va primi decat telefoane de schimburi, daca vor fi si alea... La 11.000, o sa aiba telefoane de schimburi si poate cativa interesati cu banul dar care vor negocia pana la 10.000 ...Sunt multe aspecte de luat in calcul... Sa amintesc de anuntul de la bursa unde un coforumist, a pus un megane la vanzare de ceva luni la un pret care NU FACE! Desi a pierdut deja f. mult in cateva luni si are toata bunavointa de a lasa din pret pana la o limita acceptata de el, la pretul cerut de dansul nu va vinde. Realitatea cruda e ca un megane isi pierde enorm din pretul de nou chiar din momentul iesirii pe poarta dealerului cu masina... Dle Mutzunache, iti doresc sa vinzi masina la pretul dorit de tine, iar daca nu te grabesti pot incerca diverse variante convenabile ptr. tine... Multa BAFTA |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Of nene, ce te-ai aprins. Intreaba-te care e motivul pentru care omul respectiv a vandut masina. Ca la cum povesteti, imi aduci aminte de situatiile alea cu baba care mergea cu masina la biserica doar duminca in rest doar garaj si stare impecabila.
Modelul de care zici tu a costat dublu nou si in doar 2-3 devalorizarea de 50% e mare chiar si pentru un Renault. Asadar, ori omul respectiv pur si simplu nu avea nici o treaba cu masinile si a vandut fara sa cunoasca, ori a avut motive pentru care a lasat asa de mult din pretul si asa scazut. Trebuie sa faci diferenta intre pozitia ta de cumparator si aceea de vanzator a lui Mutzunache. Faptul ca tu ai gasit pe cineva care a fost dispus sa o vanda la un pret foarte mic nu inseamna ca ala e nivelul de pret al pietei. La fel de bine cum daca dadeai pe ea 14.000 de euro nu era ala nivelul de pret. Dar Mutzunache are sanse destul de mari sa o vanda cu 10.000. Eu as spune ca ar merge pusa la inceput cu 11.000 si daca nu e graba lasata asa vreo 1 luna. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
dantes |
![]()
|
Nu se potriveste aia cu baba, ca masina a fost a lui pana inainte cu juma de an de a o vinde, cand si-a luat un jeep. Oricum masina avea 50k km. Poate ca era in necunostinta de cauza, dar NU era din Bucuresti... Plus de asta, el a cerut 9300, iar preturile prin bucuresti la ceva similar erau 9500-10000....Ca m-am tinut pe pozitie si mi-am gasit fraierul asa si Mutzunache poate gasi fraierul... Astea sunt presupuneri si situatii rar intalnite. Dar pretul real era pe la 9.500-10.000, o masina echipare privilege tot impecabila, fara accidente dar cu un an mai veche...
Ptr. situatia lui Mutzunache si eu am zis la fel..11.000, vede cum se scalda piata, sta cuminte, apoi vede el...Oricum scorul e pe la 10.000 CLAR... O masina de 1-2-3 ani maxim, pierde ENORM din pretul de achizitie si nu tine cu procente, calcule, prostii... Pur si simplu nu se vand la pretul care il calculezi dinainte... Ideea e ca 11.000 sa fie startul ptr ca daca arata bine, o sa-l incante pe cel care e non-samsar... Daca e samsar o sa se fereasca putin, ptr. ca nu va avea din ce sa negocieze... |
--------------------
O masina
oarecare
- .
. Old school
|
|
CGB |
![]()
|
oricat de mult ne-am dori - posesorii de renaulturi - ca masinile noastre sa valoreze mai mult la revanzare, treaba sta cam nasol. bucuria pretului mic de la achizitia masinii noi, scade cand vrem s-o vindem dupa o anume perioada. asta in cazul masinilor luate de noi.
la asta contribuie si RR prin reducerile permanente pe care le ofera. exemplu: symbolu lu al batran a costat de nou, 10800 cand l-a luat in noiembrie 2006. acum costa nou-nout, 9038. si biata masina are doar 10.000km la bord. cu cat credeti c-ar da-o al batran? io zic ca daca ia 8000 ar trebui sa topaie. eu am dat pa dizelachele meu 7500 in primavara lui 2005 (masina avea 18.000 km la bord si era impecabila: jante aliaj, ac, cd, vopsea metalizata, ogl+geamuri electrice si incalzite). in conditiile in care de noua (in iulie 2003) fusese 11400. si fostul proprietar abia a reusit sa mi-o dea mie. initial ceruse 8500. asta-i treaba cu renaulturile. ieftine cand sint noi si mai ieftine dupa utilizare. in curand or sa fie ca bicicletele. il iei, mergi cu el 2-3 ani si-l arunci la gunoi ![]() This post has been edited by cristib: 12 Feb 2008, 15:42 |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
recomandarile celor avizati spun cam asa- o masina trebuie tinuta maxim 3 ani sau 60 000 km- dupa ce depaseste 3 ani sau 60 000 km incepi sa bagi bani in ea si valoarea de revanzare scade destul de mult
eu as spune ca ebine sa o tii cat ai garantie la ea ![]() |
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
CGB |
![]()
|
nu neaparat. o masina o poti tine mult mai mult daca ai grija de ea. symbolul meu face 5 ani in vara. de 3 ani a iesit din garantie. si tot ce-am schimbat la el a fost un bec de faza scurta. in afara de ulei si filtre evident. si nici nu da semne c-ar trebui schimbat si altceva. dar cu toate astea nimeni n-o sa-mi dea mai mult decat face, pe el. singurul care stie cat de bine a fost intretinut sint eu. pentru restul lumii e doar o masina de 5 ani vechime. si valoareaza ca atare.
|
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
On: Mutzu, eu zic sa pleci de la 11.500 euro ca sa ai de unde sa jonglezi si sa nu te grabesti. O sa o dai bine pana la urma.
![]() Off: Un pret de achizitie mai mic de cat media pietei atrage si o valoare de revanzare mai mica. Nu vad care e problema. Ai cumparat o masina cu 14.000 de euro si vrei sa o dai cu 12.000 dupa un anumit timp. Nu prea se poate. ![]() QUOTE recomandarile celor avizati spun cam asa- o masina trebuie tinuta maxim 3 ani sau 60 000 km- dupa ce depaseste 3 ani sau 60 000 km incepi sa bagi bani Vorbesti aiurea. ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
- B-43-ZHY (sau 42)
2005 Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Masina trebuie tinuta cat ai nevoie de ea! O dai cand te-ai saturat de ea si iti permiti sa-ti iei alta!
Asta cu 3 ani sau 60 k km e praf in ochi! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
QUOTE(aleksanders @ 12 Feb 2008, 16:15) recomandarile celor avizati spun cam asa- o masina trebuie tinuta maxim 3 ani sau 60 000 km- dupa ce depaseste 3 ani sau 60 000 km incepi sa bagi bani in ea si valoarea de revanzare scade destul de mult FALS! În primii 2-3 ani o mașină nouă se devalorizează cel mai mult, deci dacă ai pierdut atât, e mult mai rentabil să o păstrezi, cu condiția să o folosești (panta de devalorizare va deveni mult mai lină după acești primi ani). Treaba cu băgatul banii e foarte foarte relativă, iar dacă ar fi cum spui tu, la 60 mii, cine ar mai fii mulțumit de mașini SH, alea cu 99.000 km în bord și 150.000 la roată? |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th July 2025 - 18:09 |