Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Vreau sa vand Megane-ul (doresc evaluare), Un sfat...

AlexC
post 12 Feb 2008, 21:15
Post #31

Vrum Vruuum

Group: Members
From: Bucuresti

Diferenta mare de pret intre valoarea de nou si cea de revanzare dupa 2-3 ani e aceeasi la toti producatorii. La noi in tara avemnoi impresia ca e altfel pentru ca exista sindromul TDI, care ii face pe unii sa dea pe o masina SH de 2-3 ani cat nu face. In rest o sa vedeti ca devalorizarea asa mare dupa perioada asta e normala.

Nemtii, olandezii sau elvetienii vand de prosti masini dupa 2-3 ani la 50-70% din valoarea de nou?

In Romania mai este din pacate si un alt factor: drumurile. Sincer, intre un Megane rulat prin Romania si unul rulat prin Olanda ce ati alege, la acelasi pret?

--------------------
Renault Laguna III Privilege 2.0dci CVA 150CP
Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Wolverine
post 12 Feb 2008, 21:26
Post #32

Membru autentic

From: Galati

Clar aia din Olanda, situatia drumurilor din tara te fac sa vezi o masina la revanzare circulata pe la noi ca pe o masina cu viitoare probleme.
Oricum spor la vanzare.

--------------------
Renault MB II.2 2006/1.6 16V 110CP/Expresion Audio Conenction Box/Folie/ va urma....
+
tuxedo
post 12 Feb 2008, 21:44
Post #33

Membru incepator

Stati linistiti ca nu doar la renault se devalorizeaza masinile.Oricarei masina ii scade valoarea cu 15%din momentul in care ti-a pus cheile in mana la dealer.E valabil si pt Tdi.Cat e un passat 2.0 tdi din 2006-2007?cel putin cu 5 mii mai ieftin decat unu nou.Alt exemplu Golf 5 cu 4000 dupa 2 ani.
Pretul corect e cel la care iti gasesti clientul.Daca ar vrea cineva sa isi ia masina buna mai intra si pe forumuri si vede cine are masina de vanzare ii citeste toate posturile si isi da seama in ce fel a fost intretinuta masina decat sa iei de la samsari din targ.Oricum diferenta de pret sa nu fie prea mare fata de ce e in targ.
bafta la vanzare.
LE:acum am vazut pe autovit un megane din 2005 cu 26m,ii km,lux privilege 10300 neg.1.6 16v
Si altu cu 80000km la 9300 tot lux priv.

This post has been edited by tuxedo: 12 Feb 2008, 21:52

--------------------
renault megane 2007
+
Laurentziu83
post 13 Feb 2008, 15:35
Post #34

Membru autentic

Eu daca mi-as pune masina la vanzare si mi-ar citi cineva posturile cred ca ar prefera mai degraba de la samsari. biggrin.gif

--------------------
. . .
+
tuxedo
post 13 Feb 2008, 16:58
Post #35

Membru incepator

La cate post-uri ai tu .....

--------------------
renault megane 2007
+
tiberiu27
post 21 Feb 2008, 23:24
Post #36

membru

From: baia mare

La cumpararea unei masini second am citit ca poti identifica dupa vin km la ultima revizie si astfel vezi daca a fost dat KM inapoi.
Vreau sa va intreb de unde - de la reprezentanta,laservice de acolo? si daca gasesti masina la un autohaus in germania dai un telefon local sau pui pe cineva de la noi din RO sa vada, dupa ce-i dai datele.
Multumesc

--------------------
renault sedan2 2004 1.5 dci
+
dantes
post 22 Feb 2008, 08:58
Post #37

Membru

From: Tzaranoaia

Ai auzit bine... Cel putin in RO se poate la orice service autorizat, daca dai peste o persoana care sa nu fie reticenta/fara cafeaua servita/etc...Cel putin la mine ptr. o masina din ro am putut si mi-au dat si o fisa...

Nu stiu daca cei din Ro sunt legati cu celelalte tari, insa la VW,Audi,etc sigur sunt, deci probabil si la Reno...poate...

--------------------
O masina oarecare - . .
Old school
+
laurentiu_206
post 8 Jun 2008, 10:08
Post #38

Membru incepator

Eu am luat un Cielo in ian. cu 3650 euro (din 96, model GLE, instal. GPL) si in acum in iunie l-am vandut cu 2800 euro la o luna dupa ce am pus anuntul si dupa ce am scazut pretul progresiv.
Ceea ce vreau sa subliniez este ca orice masina se devalorizeaza, pretul fiind dictat si de mai multi factori care nu tin de starea masinii (balanta cerere-oferta, taxa Tariceanu, fiabilitate, marca si altele). Trebuie acceptata aceasta devalorizare chiar daca nu vrem.

--------------------
Renault Megane 1.5 dci 105CP - B-505-SSS Privilege 2008
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 20:42
Dacia