Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Romania - Incompetenta sau ce?

ssilviu
post 18 Oct 2007, 16:41
Post #91

F1 Man

Group: Members
From: Nicaieri

Pai da, dar dpdv legal daca un anumit termen nu este explicit in nici o parte a contractului sau o anexa a acestuia, atunci toate defectiunile se incadreaza toate la capitolul general si vor fi nevoiti sa le remedieze.

Luam exemplul concret al stergatoarelor, pe care cei de la dealeri le incadreaza ba in primul caz ba in al doilea. Numai ca teoretic nu au baza legala (sau cel putin nu imi dau eu seama de asta) de a le incadra la categoriile de mai sus. Pentru ca daca ar avea, extrapoland, orice piesa de pe masina se uzeaza inca din momentul in care a iesit de pe poarta fabricii. Si atunci dealerul ar putea veni cu argumenul uzurii normale la absolut orice piesa care se strica la masina. Si ar refuza reparatia.

Dar daca nu ar avea acoperire legala atunci ai putea sa ii dai in judecata si sa castigi. Dar parca nu prea s-ar lasa ei asa de descoperiti. Mizeaza oare pe faptul ca lumea nu ii da in judecata? Si ca in felul in care situatia se prezinta acum ei oricum castiga mai mult?

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
CGB
post 18 Oct 2007, 17:00
Post #92

CGB

From: behind

QUOTE(ssilviu @ 18 Oct 2007, 16:41)
orice piesa de pe masina se uzeaza inca din momentul in care a iesit de pe poarta fabricii. Si atunci dealerul ar putea veni cu argumenul uzurii normale la absolut orice piesa care se strica la masina. Si ar refuza reparatia.

*

ti-ai raspuns singur la nelamurirea pe care o ai in legatura cu ce repere intra in categoria "uzura normala". in cazul RR, toate reperele intra la uzura normala. asa ca ciuciu garantie smile.gif

is chiar curios daca-ti da vreun raspuns RR. mai insista. ca si io (si cred ca toti posesorii de renault) is curios ce intelege reno prin "repere care prezinta uzura normala".

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
Duyu
post 20 Oct 2007, 07:30
Post #93

Membru dependent de forum

From: B u c u r e ș t i

Concluzia: Extinderea garantiei pe inca 2 ani este solutia, ca daca Doamne fereste o sa aveti nevoie de ea, o sa beneficiati 100% de serviciile Renault Romania! biggrin.gif

down.gif RR

This post has been edited by Duyu: 20 Oct 2007, 07:31

--------------------
Renault Clio Symbol 1.5 dCi, 65 CP - with Vredestein Snowtrac 3

An Fabricație: 2006

Kilometraj: ~95.000 km
+
ssilviu
post 23 Oct 2007, 08:43
Post #94

F1 Man

Desi le-am zis clar ca vreau sa-mi puna totusi lista atasata emailului, ia uitati ce raspuns am primit radmasa.gif

Stimate domnule Silviu,

Va confirmam primirea mesajului adresat societatii noastre si va multumim pentru increderea pe care ne-o acordati prin transmiterea acestuia.

In legatura cu aspectele semnalate de dumneavoastra dorim sa va comunicam urmatoarele:

Pentru a proteja cat mai bine si pentru a obtine cea mai buna utilizare a vehiculului dumneavoastra, Renault a pus la punct un program de intretinere constructor specific, adaptat fiecarui vehicul.

Programul de intretinere se compune din revizia Renault (care include schimbul de ulei, inlocuirea filtrului de ulei, controalele si aducerile la nivel), efectuata la fiecare intretinere si din operatii complementare care variaza in functie de kilometraj si de vechimea vehiculului.

Costurile acestor interventii, numite si costuri de intretinere, nu sunt acoperite de garantia Renault*****, fiind suportate de client.

Referitor la piesele supuse uzurii normale va informam ca acestea sunt mentionate  in Carnetul de service.

Stimate domnule , ramanem in continuare la dispozitia dumneavoastra pentru orice solicitari si sugestii si va asiguram de intreaga noastra consideratie.

Cu deosebita stima,

Georgeta OPREA

Vocea Clientului Renault

Tel: 021 203 88 58

Fax: 021 203 88 80
e-mail: voceaclientului.renault@renault.com

This post has been edited by ssilviu: 23 Oct 2007, 08:44

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
CGB
post 23 Oct 2007, 08:46
Post #95

CGB

From: behind

sa moara cici, astia s-au inspirat din raspunsul meu dat cateva posturi mai sus. ii dau in judecata smile.gif

P.S mai da-le un mail si intreaba-i daca anumite repere (de ex volan, manere usi, sau ce te intereseaza pe tine...etc) sint piese supuse uzurii normale.

sau fa-le un tabel cu anumite piese si ei sa bifeze in tabel care din piesele alea is supuse uzurii normale si care nu. poate pricep mai bine asa.
uite un model de tabel, pe intelesul lor.

This post has been edited by cristib: 23 Oct 2007, 08:58

Attached thumbnail(s)
tabel.JPG ( Size: 57.96k ) Number of downloads: 90

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
ssilviu
post 23 Oct 2007, 08:48
Post #96

F1 Man

Pai se poate, oricum ei citesc forumul asta.

This post has been edited by ssilviu: 23 Oct 2007, 08:48

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
Zetu
post 23 Oct 2007, 10:30
Post #97

Membru autentic

Il citesc dar nu-l inteleg smile.gif ..asa ca daca puteti sa va exprimati mai pe intelesu lor cu fraze de genu :
"Va multumim pentru interesul aratat acestui forum .."

--------------------
NISSAN QASHQAI 1.3 dct Tekna 2019
+
cmandrei
post 23 Oct 2007, 12:37
Post #98

NEWSMAN

Group: Moderatori
From: Bucuresti/Targu Mures

Daca esti sigur ca-l citesc trebuia sa postezi intrebarea catre ei dupa primirea raspunsului ... ca sa nu mai fie si ei siguri 100% ca o sa-l postezi pentru toata lumea ... but anyway ...

--------------------
ex. Renault Clio Symbol - RO 2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7)
33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013
Andrei
+
ssilviu
post 23 Oct 2007, 13:17
Post #99

F1 Man

M-am gandit si la asta, dar am considerat ca nu au ce mega secrete sa-mi transmita pe care as putea sa le pun pe forum.

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
ssilviu
post 25 Feb 2008, 14:27
Post #100

F1 Man

Sa vedeti ce am aflat ieri. Stim cu totii cum pe modelele Renault nu se pot comanda multe optionale. Ei bine, desi ele nu se pot comanda de un simplu consilier comercial, cica daca se vorbeste la un nivel mai inalt ... poti comanda orice optionala doresti. Daca insisti ...

Acum chiar ca nu mai inteleg ... daca se pot comanda, de ce nu se pot comanda direct de cel mai simplu consilier comercial?

--------------------
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
twingooo
post 25 Feb 2008, 14:32
Post #101

Membru de partid din Republica Ceha

From: Ceska Republika, Praha 4

Acum chiar ca nu mai inteleg ... daca se pot comanda, de ce nu se pot comanda direct de cel mai simplu consilier comercial?
*

[/quote]

gongutza - Consilier Comercial Renault.

eu ce sa mai zic?si mai citez si p'aia cu daca nu-i convingi zapaceste-i...si stingem lumina
smile.gif)

--------------------
Renault Espace 2.0 dci 2007, Privilege
mens sana in corpore barosano!
+
Damutz20
post 2 Mar 2008, 21:50
Post #102

Membru incepator

SSilviu, nota 10 pentru documentare si expunere. Respect.

--------------------
Audi 80 93
+
ThunderRa
post 26 May 2008, 21:09
Post #103

posesor posedat

From: Piatra Neamt

O intamplare simpatica, traita de mine, care tine neaparat sa ma faca sa-mi schimb parerea despre Renault Romania. Vreau si eu sa stiu daca a mai patit cineva ceva de genul acesta sau sunt o exceptie...

Mi-am luat un Renault Megane Sedane 1.6 16v Lux Privilege (un fel de full-option, pentru necunoscatori) ... De fapt... l-am achitat doar, pentru ca nu pot intra in posesie chiar daca masina e la 3 km de mine si a fost achitata integral!

Saptamana trecuta, m-am hotarat, am obtinut credit pentru suma care imi lipsea si am platit un avans de 10%. Asta s-a intamplat joi, 22 mai. A urmat un lant de evenimente pe care le voi povesti cat mai clar, poate ma va lamuri cineva daca am sau nu dreptate in concluziile mele:

- Mi se spune de la dealer vineri ca trebuie sa platesc cat mai repede restul de bani pentru ca ei vor primi masina foarte repede.

- Masina a ajuns la dealer vineri noaptea (si de atunci sta prafuita in curtea lor).

- Sambata dimineata, la ora 9 si ceva, am platit restul de bani pana la suma totala de achitat in contul Renault Nissan Romania S.R.L. deschis la BRD.

- Plata am facut-o tot de la BRD, ca sa fiu sigur ca banii vor ajunge imediat. Nu mai explic ce a insemnat (comisioane, etc) sa scot banii de la banca mea si sa merg la BRD sa fac aceasta plata...

- Tot sambata, am dus ordinul de plata si avizul de plata (stampilat si semnat de banca) la dealer pentru confirmarea platii. Au luat cunostinata de existenta si au facut copii.

- Tipul de acolo, mi-a spus ca in ciuda dovezilor de plata de la banca, nu poate sa-mi dea masina pana nu primeste "de la Bucuresti" (adica de la Renault Nissan Romania SRL) confirmarea de intrare a banilor. Il rog sa dea telefon sa confirme, imi spune ca Renault nu lucreaza sambata.

- Luni dimineata, merg la dealer... masina nemiscata in curte...

- Mi se spune ca nu au primit confirmarea de plata de la Bucuresti. Au primit confirmari de plata pentru alte masini. Intreb de ce si primesc un raspuns cel putin ciudat: "azi au analizat doar platile de vineri si probabil plata de sambata nu a intrat in cont".

- Intreb cum de se poate intampla asta si aflu ca "la Dacia" exista un sistem online de confirmare care insa lipseste la Renault. Or fi in evul mediu...

- Ma duc la BRD si primesc confirmarea: banii au intrat in contul Renault Nissan Romania imediat cum am efectuat plata, adica sambata. A fost un transfer de bani intre doua conturi ale aceleiasi banci... Se verifica cu atentie contul, referintele de plata, data efectuarii platii, totul....

- Ma intorc la dealer si il rog sa sune din nou la cei de la Bucuresti. Degeaba... nu primeste confirmarea, respectivii spun ca maine (marti) probabil vor verifica daca a fost facuta plata.

Cam asta ar fi rezumatul, fara nervii mei si frustrarile produse de aceasta intamplare. Masina mea, achitata integral, sta de sambata in curtea unui dealer pentru ca angajatii Renault Nissan Romania SRL nu binevoiesc sa verifice o plata. Poate ca nu au aflat ca s-a inventat serviciul online banking... sau poate este vorba doar de nesimtire... Oricum este lipsa de respect fata de mine, un client care a bagat pana acum cateva miliarde in buzunarele Dacia / Renault.

Maine ma voi duce sa ridic masina in jurul orei 10. Dealerul mi-a promis ca va face tot ce se poate ca sa pot ridica masina. Pe ei ii inteleg si s-au comportat impecabil cu mine. Chiar nu am nimic sa le reprosez. Ce nu inteleg este de ce nu am platit direct in contul lor... Probabil o politica de vanzari Renault...

Au angajatii Renault atat de multe confirmari de plata pe zi? Nu cred, mai nou i-a intrecut Skoda... Probabil nu doar din cauza ofertelor si a masinii in general ci si din cauza profesionalismului cu care esti tratat ca , client.

Nici nu stiu ce sa cred. Posibilitati ar fi cam astea:

- Renault isi bate joc de clienti pentru ca nu le pasa.
- Renault are angajati care isi bat joc de clienti si strica imaginea firmei
- Renault nu are bani sa-si permita un serviciu de online banking.
- Un cumul din variantele de mai sus.

Chiar daca masina imi place foarte mult si oricat as respecta firma asta (am mai avut Renault), experienta asta ma lasa cu un gust amar. Daca as fi avut posibilitatea, mi-as fi luat banii inapoi si as fi luat alta masina, cu toata oferta lor avantajoasa. S-au comportat cu mine de parca mi-ar fi facut ei mie un serviciu...

Pareri?

P.S. O persoana pe care nu o pot nominaliza imi explica: "Nici nu va dati seama cat sictir au astia de la Bucuresti cand e vorba sa-i batem la cap in legatura cu o confirmare de plata. De cele mai multe ori am impresia ca ne intarzie intentionat si cu cat ne insistam mai mult, cu atat intarzie mai mult confirmarea".

Disclaimer: Prin sintagma "astia de la Bucuresti" se intelege angajatii Renault Nissan Romania SRL din Bucuresti si sub nicio forma bucurestenii in general.

This post has been edited by ThunderRa: 27 May 2008, 15:06

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 - NT-23-DAC 2008 - Lux Privilege 1.6 16v
Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com
+
adrian mgn
post 26 May 2008, 21:27
Post #104

megane ... reno megane !

From: timisoara

Nu stiu ce sa zic...poate o fi vreo chestie cu banca...Eu cand mi-am luat masina am platit avansul astazi si dealerul a stat pe telefoane vreo 4 ore sa-mi gaseasca modelul si culoarea aleasa de mine apoi cand a gasit-o a dat nu stiu cate telefoane sa-l roage pe soferul de tir sa o puna pe platforma in ziua aia sau cel tarziu a doua zi - masina era in zona libera Giurgiu- , am platit a doua zi diferenta si la ora 14 am luat masina.Si doar l-am rugat daca se poate sa o primesc repede ca ma grabeam sa plec in concediu.Nu mi s-a spus nimic de nici o confirmare eu am aratat doar facturile sau foile de varsamant (cum le-o zice) a banilor in contul Rno.
Oricum noaptea asta trece repede si maine... biggrin.gif

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
padre
post 26 May 2008, 21:34
Post #105

Il padrino

From: Bucuresti

Eu zic ca este vestitul "miserupism" romanesc ridicat la politica de companie la Renault Romania.

Eu am trecut prin ceva similar acum 3 ani jumate: am platit avansul la firma de leasing si firma de leasing la Renault. Dealerul trebuia sa-mi confirme cand pot ridica masina, era ultima saptmana lucratoare intreaga din an, inainte de Craciun. Vineri am mers sa ridic masina de la dealer desi nu m-a anuntat nimeni ca au intrat banii, desii banii erau in cont inca de miercuri. Dupa cum spuneam, miserupism.

--------------------
Ford Mondeo 2.5T
ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
+
dumid
post 27 May 2008, 08:32
Post #106

Membru autentic

Eu din cate stiu toate platile efectuate dupa ora 16.00 vineri pana luni ora 08.00 sunt offline la toate bancile. Mi s-a intamplat de mai multe ori sa platesc , facturi sau rate in intervalul descris de mine, si am fost atentionat de angajatul bancii ca tranzactia se va efectua luni (chiar si chitanta a fost facuta cu data de luni- vorbesc de BRD si BCR).
Asta poate fi o explicatie la ceea ce ti s-a intamplat.
Cineva care lucreaza intr-o banca iti poate confirma.

--------------------
5461 1997 2012
+
ThunderRa
post 27 May 2008, 13:54
Post #107

posesor posedat

Epopeea continua si tot pe liniute ca sa inteleaga lumea:

- Ma duc azi, marti, la dealer sa ridic masina. Imi spune ca Bucurestiul nu a confirmat si ca sa mai merg la banca pentru ca sigur banii au fost trimisi la Dacia si nu la Renault. E acelasi cont, difera "o bifa" in softul bancii. De asta toate actele de plata erau ok.

- Ma duc la banca si aflu cu stupoare ca banii fusesera trimisi la Dacia dintr-o eroare. Deja ma gandeam "saracii aia de la Renault" cat au sughitat...

- Un angajat al bancii, pe nume IACOB ADRIAN din Piatra Neamt, a trimis jumatate de miliard de lei vechi in alt cont decat cel inscris in ordinul de plata.

- Zic OK, cum rezolvam? Omul din fata mea vorbeste cu sefii sai si situatia se rezolva extrem de rapid. Niciun comentariu aici. Le spun ca din cauza asta eu nu am ridicat masina luni si ca probabil voi mai avea de asteptat. Imi spun sa nu imi fac probleme si incearca sa discute cu dealerul.

- Intre timp, Renault isi schimba cursul si este de achitat o diferenta de curs valutar. O plateste banca sau angajatul respectiv, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Se discuta cu dealerul si acesta cere documente de plata care sa ateste ca banii sunt ajunsi in cont.

- Primesc ordin de plata, extras de cont si avizare plata diferenta, toate cu stampila bancii si cu semnatura. Cei de la banca suna la dealer si confirma plata. Banca imi spune ca toate confirmarile necesare si posibile au fost facute, s-a vorbit cu dealerul si pot merge la ei sa ridic masina.

- Ajung la dealer si aflu ca e foarte bine ca banii au intrat in cont insa masina nu o pot lua pana cand nu confirma "cei de la Bucuresti" plata. Le dau documentele de confirmare din partea bancii insa aflu ca Bucurestiul trebuie sa confirme, nu ei.

- Aflu tot cu aceasta ocazie ca Bucurestiul va confirma cel mai devreme maine (miercuri) pentru ca nu se verifica online conturile ci se merge dupa extrase la banca.

- Revin cu intrebarea: "De ce la Dacia se poate verifica online si la Renault Nissan Romania SRL nu se poate"? Raspuns invariabil: "Nu depinde de noi".

- Incerc sa aflu cum se poate renunta la masina. Aflu ca nu se poate decat daca renunt la cei 10% platiti avans. Imi spun, in gand, ca e normal: prostia se plateste. Prostia mea de a alege Renault in Romania!!!

- Ca o paranteza, intre timpuri mai aflasem si ca masina fiind un model mai nou cu jante noi, capacele jantelor de aluminiu sunt de la un model mai vechi asa ca va mai dura ceva pana vor veni cele care se potrivesc. O veste oarecum buna ar fi fost ca s-a marit intervalul de service... de parca mai am vreo incredere in serviciile Renault Romania...

Concluzii pe langa cele din postul anterior pe care le mentin:

- Renault trateaza Romania ca pe o tara bananiera. Nici macar serviciu bancar online nu s-a inventat pentru ei.
- Dealerul Renault, oricat de bine dotat cu personal ar fi, este neputincios in fata politicilor Renault Nissan Romania SRL.
- In Romania incompetenta se intalneste la tot pasul. Este absolut real proverbul cu prostul, piatra si inteleptii.
- Imi place in continuare aceasta masina. Sper ca exista garantie internationala pentru ca si asa merg anual in strainatate si as putea sa fac reviziile acolo. Renault Romania nu mai pupa un ban de la mine, chiar daca asta inseamna sa renunt la garantie.

Povestea va fi redactata complet si apoi trimisa la Renault Nissan Romania SRL si la Renault Franta. Raspunsurile le veti vedea aici pe masura ce le voi primi.

P.S. Made in Romania sau teatrul absurdului daca viata chiar ar fi o scena...

This post has been edited by ThunderRa: 27 May 2008, 14:05

--------------------
+
Solon
post 27 May 2008, 14:13
Post #108

Membru autentic

La cat te chinui pentru masina, parca vad ca nu o sa mai ai nici un fel de entuziasm cand o s-o vezi!
Ce cretini! mad.gif

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
aphophis
post 27 May 2008, 14:19
Post #109

Membru autentic

fara suparare insa la faza asta banca are 99% din vina. nu vad care e vina renault ca un gaga de la banca a expediat banii intr-un cont gresit

This post has been edited by aphophis: 27 May 2008, 14:20

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
ThunderRa
post 27 May 2008, 14:21
Post #110

posesor posedat

Parca am scris ca am incercat sa renunt la ea, nu? Degeaba imi place meganul asta... Chiar m-am grabit sa-l iau pana nu iese din fabricatie tocmai pentru ca imi place foarte mult. Acum... ce sa zic... in loc de fericirea achizitiei unei masini pe care mi-o doream, nu am decat un gust amar si o durere de cap...

E vina bancii dar cei de la Renault chiar nu pot face confirmari online? Traim in Congo cumva si nu stiu eu? Daca le duc eu toate actele posibile semnate si stampilate de banca, banca confirma totul prin fax si telefonic, ei imi spun ca vor trimite a doua zi pe cineva la banca sa verifice? Asta e o atitudine normala?
In plus, pentru ca sunt jante noi e firesc sa trimita capacele de la alt model? Sau cum pot sa spuna ca primul drum trebuie sa-l fac in service pentru reprogramarea calculatorului? Care din chestiile astea tine de o relatie normala producator - cumparator?

This post has been edited by ThunderRa: 27 May 2008, 14:24

--------------------
+
aphophis
post 27 May 2008, 14:22
Post #111

Membru autentic

totusi unde e vina renault ca aia de la banca au expediat banii intr-un cont aiurea?

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
Solon
post 27 May 2008, 14:24
Post #112

Membru autentic

Lasa-i si pe aia de la Renault ca sunt relaxati rau de tot!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
ThunderRa
post 27 May 2008, 14:26
Post #113

posesor posedat

Ti-am raspuns editand un post anterior unde e vina Renault. In plus, puteau sa ma anunte de ieri de problema cu banii... Si inca ceva: Dacia nu apartine grupului GM ca sa zici ca era cine stie ce dificultate de facut un transfer... Puteau sa puna mana pe un telefon si se rezolva problema. Repet, banca a rezolvat totul urgent si a mai si vorbit cu dealerul si le-a pus la dispozitie toate documentele posibile care sa ateste plata.

This post has been edited by ThunderRa: 27 May 2008, 14:27

--------------------
+
aphophis
post 27 May 2008, 14:32
Post #114

Membru autentic

eu nu ma leg de celelalte nemultumiri ale tale ca probabil or fi intemeiate. insa in cazul intarzierii 99% din vina o are banca. ca ar fi putut face renault nu stiu ce, nu stiu.. insa gafa principala e a alora de la banca.

--------------------
Kia Rio - --- 2021
+
sadi
post 27 May 2008, 14:32
Post #115

tanti moderatoreasa

Group: Moderatori

QUOTE(ThunderRa @ 27 May 2008, 14:54)
- Intre timp, Renault isi schimba cursul si este de achitat o diferenta de curs valutar. O plateste banca sau angajatul respectiv, nu stiu si nici nu ma intereseaza. Se discuta cu dealerul si acesta cere documente de plata care sa ateste ca banii sunt ajunsi in cont.
*

aici e clar ca a fost vina bancii, deci banca ar trebui sa plateasca diferenta de curs valutar.. ai rezolvat treaba asta pana la urma?

--------------------
VW Passat Confortline - numar de moldova :) 2.0 TDI 140 cp 2009
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
+
ThunderRa
post 27 May 2008, 14:36
Post #116

posesor posedat

Nu stiu cine a platit diferenta, banca sau angajatul, insa ea a fost platita.
Inca odata: Renault putea sa-mi spuna de ieri ca OP-ul nu a intrat. Au preferat insa sa nu o faca. Mai mult, nici macar nu au verificat. De aici, o zi pierduta... Situatia ar fi fost remediata de banca urgent. Tot Renault ar fi putut oricand sa verifice online si nu perpedes/manual situatia conturilor. De aici, inca cel putin o zi pierduta... Dealerul mi-a spus ca e posibil sa confirme maine sau poimaine... Banii aia au intrat in conturile Dacia. Daca nu ma insel, Renault detine Dacia. Un transfer ar fi fost facil, mai ales ca Dacia are sisteme online, chiar daca Renault nu isi permite... Calculati voi zilele pierdute din cauza bancii si zilele pierdute din cauza Renault.
La banca totul a mers snur, repararea greselii inclusiv telefoanele la dealer. Problema a ramas tot la Renault si la stupidul lor sistem de confirmare, mai inapoiat ca cel de la Dacia! Asta e marea mea problema...
Faptul ca trimit jante de un fel si capace de alt fel, faptul ca o masina noua are nevoie de resoftare chiar la vanzare, faptul ca portbagajul este reglat prost (intr-o parte este foarte apropiat iar in cealalta ai loc de bagat degetele)... astea nu sunt decat amanunte care de aduna peste miserupismul angajatilor si atitudine, in general...

This post has been edited by ThunderRa: 27 May 2008, 15:24

--------------------
+
adrian mgn
post 27 May 2008, 16:33
Post #117

megane ... reno megane !

From: timisoara

Daca ai jante de luminiu despre ce capace vorbesti ( alea mai mici ce acopera prezoanele cu rol de antifurt)? A lansat Rno un nou model de janta?

--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp 18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension- - Smoked taillights BMC filters-Chrome window trims-Xenon
Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line

Vanity, definitely my favorite sin!
+
ThunderRa
post 27 May 2008, 16:39
Post #118

posesor posedat

Da, despre acelea vorbesc. Nu stiu daca a lansat sau nu un model nou insa cele de pe masina care a venit pentru mine sunt diferite. Si nu am optat eu pentru ceva diferit. Cand o da Domnu' si Renault Romania sa intru in posesia masinii am sa postez foto cu ele. Oricum, cu capacele modelului vechi arata ca nuca-n perete... Altfel, sunt destul de dragute si cred ca erau si pe Scenic...

Later edit: jantele se numesc Louxor si se gasesc pe Scenic Conquest. Cel putin cu astea seamana: http://www.forum-auto.com/uploads/200501/c...381_megroue.jpg

This post has been edited by ThunderRa: 27 May 2008, 16:57

--------------------
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 17:56
Dacia