Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
shadower |
![]()
|
||
![]() EVERYTHING IS SPORT Group: Members Posts: 84 Joined: 2 June 08 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Megane
RS CUP Renault Sport Technologies
|
|||
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
eram odata in spatele tau, si nu eram sigur daca tu esti sau nu
![]() atata tot. 19 Jul 2011, 15:20: apropo, am reusit sa frec masina de acelasi stalp de 2 ori ![]() acum am i-am tras un nou model pe usa de la sofer ![]() de data asta nu mai batea soarele in oglinda, ma uitam dupa o gagica ![]() This post has been edited by popaduhu: 19 Jul 2011, 15:20 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Ma nu-i mai speriati pe noi veniti .
Poate asa marim si noi gasca. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
shadower |
![]()
|
Scuze popaduhu, nu te-am observat
![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
apoi nici n-ai cum, ca ti-s afumate geamurile
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
shadower |
![]()
|
De obicei observ lumea prin trafic, dar acum mi-a scapat
![]() Marcele, arata-mi niste poze cu noile modificari ale evacuarii ![]() |
--------------------
RENAULT
Megane
|
|
popaduhu |
![]()
|
noa eu de obicei nu observ lumea prin trafic
![]() da noa... cum RS nu prea vezi in fiecare zi, mi-o sarit in ochi ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007 / 2.0 DCi / ~ 180 de hamsteri dopați
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
azi ceva?
|
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
A fost saptaman trecuta,
Saptamana viitoare va fi ![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Pana saptamana viitoare... s-a topit deja ciocolata
![]() Si mai fac inca un drum de mare -> Vama Veche, veniti careva? este festivalul Folk you, mai am un loc in masina ![]() http://folkblog.ro/2011/06/29/programul-folk-you-2011/ |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din punctul meu de vedere cred ca mai asteapta litoraul autohton pana ma mai vede .... nu-mi place sa-mi bat joc de mine si de bani, pe banii mei .... asa ca de cate ori am ocazia trec granita la vecinii bulgari .... preturi incomparabile .... de conditii nu mai zic nimic .... un 4* acolo cu allinclusive ... este un pic mai ieftin decat la noi la asa zise 3* cu poate mic dejun ...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
auraslag |
![]()
|
ei, eu ma adresam celor cu "spirit studentesc", obisnuiti cu cortul, berea la pet si micii usor expirati
![]() oricum, puctul central va fi festivalul, un maraton de chitara, valoare (desi puya nush ce o sa caute acolo) si spirit liber romanesc... cred ca o sa merg pe traseul Tg-Mures- Brasov - Ploiesti - Urziceni - Slobozia- Constanta. Poate ma intorc pe Transfagarasan, sa vad cum va fi timpul si oboseala ![]() This post has been edited by auraslag: 20 Jul 2011, 11:29 |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
QUOTE(shadower @ 19 Jul 2011, 16:22) De obicei observ lumea prin trafic, dar acum mi-a scapat ![]() Marcele, arata-mi niste poze cu noile modificari ale evacuarii ![]() 20 Jul 2011, 15:16: Salut. Nu am o poza mai buna din pacate. ![]() Dar daca mai vi pe la intalniri o sa o poti vedea live. ![]() Deci ne vedem saptamana viitoare. This post has been edited by B.A.M: 20 Jul 2011, 15:16 Attached thumbnail(s) 17072011480.jpg ( Size: 1.27mb ) Number of downloads: 184 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
BannedHost |
![]()
|
![]() Membru prin trecere periodica temporara nedefinitiva Group: Members Posts: 2.702 Joined: 14 September 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce grindina a tras azi
![]() Credeam ca mia indoit toata masina.. eu fiind in trafic... SI cautand un adapost. Am gasit sub un salcam pe horea dar in incercarea mea da a intra sub el mi-am frecat bine scutul si patinat si mai bine ambreiajul ![]() Macar nu s-a indoit tabla de la grindina, dar nici mult nu mai avea. |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu am fost nevoit o ora sa imi pescuiesc numarul de inmatriculare cazut in lacul de la Podul din Marasti de la Kaufland. Timp in care cj98czh trecea fara probleme pe acolo
![]() ![]() ![]() Bine ca l-am gasit pana la urma, fara indoituri si ce mai stiu eu ce . Era o intreaga expozitie de numere pe acolo la un moment dat ![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu eram in parcare la universitate, si cat am mers sa mut masina langa zid, ca era mai protejata de rafala de grindina, circa 3 min cat a durat tot, am luat o 'bataie' de la grindina de si acum ma dor toate
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
eu ca si la furtuna de data trecuta, ce-am facut, ce n-am facut, iar n-am fost in cluj
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
http://www.autoevolution.ro/stire/renault-...nia-117631.html
cei cu symbol sa vedeti daca vi se aplica ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
BannedHost |
![]()
|
In sfarsit
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
renodood |
![]()
|
Deci miercuri, adunare?
|
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
B.A.M |
![]()
|
Parca asa ziceau uni.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
popaduhu |
![]()
|
adunare, inmulțire
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
pai bine ma, eu va adun, voi inmultiti-va, doar sa nu trebuiasca sa facem impartire la mancare si scadere la bautura
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]() ![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Asadar, azi ora 19:30 ne bagam ?
27 Jul 2011, 10:46: @shadower : vezi ca esti nemotivat din start! si urmeaza sa primesti pedeapsa de la @CZH ![]() This post has been edited by Lagunianul: 27 Jul 2011, 10:46 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.396 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da ce is io ma .... buba neagra?
![]() Si ca tot vb. de absente ... tu ai cam multe nemotivate ... de Mihai ... nu mai zic ... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
B.A.M |
![]()
|
Azi am ceva invitati deci sper sa ajung.
Dar cred ca intarzi. Sper ca nu de tot. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 02:29 |