Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
popaduhu |
![]()
|
||
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|||
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
vin si eu deseara
|
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Aveam de gand sa apar si eu astazi
dar s-a programat schimbarea de distributie chiar dupa-masa, abea acuma la 10 s-a terminat ![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
uite aici record
http://www.autoevolution.ro/stire/inca-un-...lvo-116947.html |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Ce liniste pe aici.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
eu unu ma coc de caldura
![]() mi-au crapat si ochelarii de soare uitati pe bord... |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
bine ca n-o orbit soarele uitandu-se in ei
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Poze de azi dimineata.Intalnire cu un Grand Cherokee.Un service bun imi puteti recomanda prin cluj?Eventual reprezentanta Renault?
Attached thumbnail(s) Fotografie0081.jpg ( Size: 1.42mb ) Number of downloads: 206 Fotografie0082.jpg ( Size: 1.29mb ) Number of downloads: 206 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
ViperRS |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 712 Joined: 20 September 04 From: Cluj Napoca ![]() |
nasol... nu arata grozav aripa spate, va fi un pic de lucru... sper ca nu avea rca la carpatica
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- cj Renault Laguna 1.9 dci 120 cp Expression 2004
|
|
renodood |
![]()
|
chiar ca e nasol... da macar din ce se vede, e chestie de tablarie doar...
la reprezentanta daca mergi ar trebui sa faca treaba buna, oricum RCA-ul lui ar trebui sa te acopere oriunde nici UNITA nu-i bine sa ai ![]() deci, miercuri adunare? |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
eu pot veni
![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
Poate ajung si eu.
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
skmetaly |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 101 Joined: 27 July 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Si eu mari sanse sa ajung ( gata cu sesiunea
![]() |
--------------------
Alfa Romeo
Giulietta
2011
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
Probabil ma bag si eu
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Lonjeroane nimica strambe ? Uita-te la oala in care iti sta roata de rezerva.. daca e stramba sigur e prb si in lonjeroane..
Eu nu cred ca ajung maine.. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
norby_puma |
![]()
|
M-am uitat si nu par a fi strambe, si nici suportul de la roata de rezerva.Ne mai consultam maine.Si Cherokee-ul
This post has been edited by norby_puma: 28 Jun 2011, 21:25 Attached thumbnail(s) Fotografie0083.jpg ( Size: 1.33mb ) Number of downloads: 157 |
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
renodood |
![]()
|
ai noroc ca n-a intrat cu bullbar-ul in tine
![]() <span class='edit'>29 Jun 2011, 17:12:</span> Culmea norocului in ultima vreme ![]() Cand sa ajung acasa, cu vreun km inainte, m-am trezit ca masina imi face figuri si pe la 2000 rpm pierdea putere si nu se mai tura peste si-mi dadea in nas. Uite aici cum face doamna : STOP+semnul de motor aprinse. Mi-a mai facut asa, acum vreo saptamana 1 data sau de 2 ori, dar m-am gandit ca poate e ceva senzor cu contact prost. Acum cred ca o fi debitmetrul sau EGR-ul, sau ceva senzor de turatie, dar ma gandesc ca poate nici n-ajung la service cu ea asa ![]() E drept ca mi se apropie revizia de 15 000 de km, si uleiul a scazut 3 linii... poate sa aiba ceva de acolo? This post has been edited by renodood: 29 Jun 2011, 17:15 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
aouch, renodood... tot cu probleme te gasesc!
acum ca m-am repatriat, am si 'dat in gropi'... mergeam eu frumos catre mare, pe soselele alea bestiale din Moldova, si la o intersectie foarte frumos semnalizata, merg pe sageata spre Slobozia... drumul prospat asfaltat, i-am dat goarna, 80-100 la ora... cand, dupa vreo 500 de metri se opreste brusc asfaltul, fara niciun avertisment, si incepe un frumusel drum de tara, cu niste dragute de cratere de am crezut ca ies cu masina in decor... mi-au trebuit vreo 100 de metri buni sa o stabilizez, cauciucul taiat, janta indoita... noroc ca am facut pana doar la o roata, ca altfel nu mai vedeam marea la sfarsit de iunie ![]() Prin urmare, am nevoie sa ma indrumati spre un atelier de indreptat jante, pt ca nu e facuta chiar acordeon, dar din ciocan nu au vrut sa o indrepte la vulcanizare, ca e indoita chiar in dreptul senzorului si ar putea sa-l buseasca... oricum si janta din dreapta e putin sifonata, ar trebui si aia aranjata. Multam! |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
popaduhu |
![]()
|
acolo s-o slobozit asfaltu se pare...
![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
in constanta pe strada "atelierelor" gasesi mai multe .....well....ateliere si indreapta acolo, intreaba intai si de pret ca sunt nesimtiti aia acolo, dar toti te rezolva contra diverse sume.
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
pishky |
![]()
|
![]() rca Naspa Group: Members Posts: 3.522 Joined: 26 January 11 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Reno,
dizel,
ca nu-mi permit o benzina
|
|
norby_puma |
![]()
|
auraslag, incearca pe str. Oasului, dupa Petrom, prima vulcanizare pe dreapta.Acolo au cele mai bune preturi la indreptat jante
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
popaduhu |
![]()
|
si mai este una cum cobori din zorilor pe varianta, chiar in ultima curba.
daca ai de aluminiu. ca are omu ceva presa si nu da cu ciocanu in ea 1 Jul 2011, 11:38: adica o vulcanizare. This post has been edited by popaduhu: 1 Jul 2011, 11:38 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
la aceia recomandati de popaduhu merg si eu, si-s baieti de treaba
1 Jul 2011, 18:24: pana la urma, la mine era EGRul buba, sa vedem luni daca se rezolva cum trebuie, pana atunci e cam puturoasa masina ![]() This post has been edited by renodood: 1 Jul 2011, 18:24 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
@Renodood, cum ai aflat ca e EGR ?
@Auraslag mai bine mergi la cineva care sa faca jantele perfect rotunde nu drepte .. ca doar nu vrei sa ai schiuri la masina ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
auraslag |
![]()
|
pana la urma am rezolvat janta cu indoitura zdravana... dar am cerut s-o ciocaneasca si pe cea din dreapta si de a doua zi nu imi mai vede senzorul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
popaduhu |
![]()
|
daca ai vrut la ciocan si nu la presa...
![]() 5 Jul 2011, 08:45: senzorii astia cum functioneaza ? adica cum sunt legati la martor sau la ce-or fi legati ? ca doar n-or fi wireless ![]() This post has been edited by popaduhu: 5 Jul 2011, 08:45 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
renodood |
![]()
|
QUOTE(Lagunianul @ 5 Jul 2011, 08:16) @Renodood, cum ai aflat ca e EGR ? Masina tragea anemic (ca a ramas blocat pe deschis, din ce am priceput), si era ulei mult pe langa EGR, de fapt partea de sus s-a rupt ![]() 5 Jul 2011, 20:15: + eroarea postata pe pagina anterioara, care la test clip a confirmat ca e EGRul This post has been edited by renodood: 5 Jul 2011, 20:15 |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
|
|
norby_puma |
![]()
|
sunt wireless.din cate am inteles au si ceva baterii inauntru care se mai descarca in timp
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
- SM 60 TNG
2004/Emotion
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th August 2025 - 06:41 |