Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
cj98czh |
![]()
|
||
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|||
djsigma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 January 09 From: Cluj ![]() |
next time vin si eu ..nu am mai venit si nici nu am mai comentat nimic pe aici ,dar am privit tot ..a fost mare agitatie pt mine cu avioanele vara asta ,dar incep sa se rareasca si de acum vin
![]() |
--------------------
renault
megane hatchback
02.07.1999
- CJ-12-JGK
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
si mie mi-a placut... pacat ca nu am putut sta mai mult...
somn usor |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
hehe
mersi de urari ![]() sper ca ala cu stalpul din parcare o fost si ultimul incident. promit sa fac poze ce e aia "jurnal" ? @beast twingo: pacat ca n-ai venit, ti-ai fi vazut sora la polus ![]() (sau fratele mai bine zis ![]() This post has been edited by popaduhu: 23 Sep 2009, 22:59 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce stalp?? Iar ati facut prostii cum v-am lasat putin singuri??
Detakiati de urgenta.... ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
ala din parcare de-acum 2 sapt de care am uitat.
cand am sifonat usa din dreapta. eu faceam de obicei stanga... si in ziua aia am zis ca hai sa fac dreapta ![]() 23 Sep 2009, 23:02: parcarea de la mine de la bloc. vecinul si-o pus stalpisori din fier, dar infipti bine in pamant, cel putin 1m adancime. ca s-o saturat ca i-or tot lovit masina... si in ziua aia mi-am amintit de stilp dupa ce am auzit un scrasnet de mi-o fost si frica sa ies din masina ![]() 23 Sep 2009, 23:13: mai zici odata de la ce vine C-ul ala de pe laguna ? 23 Sep 2009, 23:19: The Laguna "Concorde" model was the last guise of the 'old' Laguna's to be marketed prior to the release of the Laguna II in 2001, the last of the Mk.1 Laguna's were registered in February 2001 and the Concorde range all feature a cream letter "C" on a dark green background, with the outline of a Concorde aircraft above the letter. This post has been edited by popaduhu: 23 Sep 2009, 23:19 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cj98czh |
![]()
|
Eu am gasit altceva... aveam C-ul pe R25 exact unde este si la tine.... + o gramada de modificari pe el... si eu am gasit atunci o forma de tuning in franta care dupa lucrare puneau pe masina C-ul.... daca m-am inselat si te-am indus in eroare... scuzele mele....
Asta aveam eu pe masina... cred ca este la fel ca si la tine.. Attached thumbnail(s) C.jpg ( Size: 12.83k ) Number of downloads: 371 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
nu-i stres
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
cj98czh |
![]()
|
Poza promisa lui Lagunianul
![]() Multumit acum??? ![]() Este pusa si la jurnalul de bord si la poza zilei.... asa ca nu mai esti unicat ![]() 24 Sep 2009, 14:48: QUOTE(popaduhu @ 23 Sep 2009, 23:57) Uite aici: http://www.reno.ro/Jurnal-de-Bord-f126.html Regulamentul aici: http://www.reno.ro/index.php?act=announce&f=126&id=5 Aici este si jurnalul Scoarbei de servici.. La cat de frumoasa este masinuta ta merita sa-i faci niste poze si sa-i faci un jurnal.. This post has been edited by cj98czh: 24 Sep 2009, 13:48 Attached thumbnail(s) IMAG0141.jpg ( Size: 715.04k ) Number of downloads: 371 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
am gasit, mersi,
merita, da. dar mai intai ar merita o "baie" ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
@popaduhu: am auzit ca dupa ce o speli ai vreau sa-i schimbi si scaunele
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
deci vrei sa te faci tu scaunul soferului?
![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
Salutare domnilor ! ...
caut si eu persoane pentru un focus grup ... o discutie despre masini ..un studiu comandat de toyota... la care sa participe clujeni .... imi trebuie asa... femei 36-45 de ani care sa conduca renault clio symbol mai nou de 2005 (inclusiv) si barbati intre 40-50 de ani care sa conduca renault magane, kia ceed-s , WW golf peugoet 308 , ford focus, opel astra si ... cel mai important ... toyota auris, si toyota corolla .... important este sa se prezinte la aceasta discuteie care dureaza in jur de 3 ore... si pentru participare se primesc tikete valorice de 1 milion de lei ... pentru informatii va rog sunati la 0745607745 |
--------------------
Renault
Twingo
2001 1.2
- SB 26 YRY
|
|
norby_puma |
![]()
|
![]() Inginer in devenire Group: Members Posts: 587 Joined: 3 April 08 From: Satu Mare ![]() |
nu veniti la polus astazi?este ceva raliu.mai stam si la o poveste.numarul meu este postat cu cateva pagini mai in fata daca va intereseaza
|
--------------------
Renault
Laguna II 1.9 dCi
2004/Emotion
- SM 60 TNG
|
|
r_vlad |
![]()
|
![]() --- Group: Members Posts: 1.267 Joined: 6 September 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
VW/Tesla
Tiguan eHybrid/Model 3
2022/2023
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
ce varsta ai ? si ce masina ai ? ... poate facem sa te incadrez undeva ... este o experienta faina .. discutia va fi moderata de cineva .. va fi o discutie interactiva... va dura vreo 3 ore ... si vei primi 1 milion de lei in tichete valorice!
|
--------------------
Renault
Twingo
2001 1.2
- SB 26 YRY
|
|
todd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 29 May 08 ![]() |
salutare
acum dau si eu de voi pe forum si imi pare rau ca am ratat intalnirile de pana acum. sper sa ma primiti si pe mine in grupul vostru toate cele bune. |
--------------------
Renault
Laguna2 1.9dci, LagunaIII 2.0dci
..........
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
33 de ani si BMW se pune?
![]() |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
bun am revenit deci pe cand urmatoarea intalnire?
a si inca ceva se pare ca masina nevestei mele nu are decat 51 kw ceea ce inseamna 69.36 cp pe care nu prea ii simti ... |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Parca era vb si de ceva iesire din oras, la vreo cabana, nu?
Sa ne adunam, pana nu vine iarna ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
djsigma |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 16 January 09 From: Cluj ![]() |
|
--------------------
renault
megane hatchback
02.07.1999
- CJ-12-JGK
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Twingo
2001 1.2
- SB 26 YRY
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
26 ani/renault noul symbol... dar se pare ca nu ma incadrez
![]() mie-mi plac studiile... ![]() This post has been edited by Leoayca18: 29 Sep 2009, 19:34 |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Ba sa nu incepeti cu asl pls !!
@leoayca: ai uitat sa zici ca iti place cifra 3 ... locul 3 ... etc.. sa nu mai continui cu 3 ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
auraslag |
![]()
|
![]() Lagunista :) Group: Members Posts: 212 Joined: 21 March 08 From: Cluj Napoca ![]() |
Bun, deci azi:
1. 2. 3. Cea careia ii place locul asta.. ![]() 4. 5. auraslag (desi as prefera sa fiu pe pozitia mea norocoasa... nu 69, perversilor, ci 20 - oare o sa ne-adunam vreodata atatia? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
2005, 1.9 dci, 110 cp Authentique Exista oameni inteligenti si oameni puternici. Oamenii puternici nu-si iau Renault (Laguna).
|
|
renodood |
![]()
|
![]() Sofer dement Group: Members Posts: 1.988 Joined: 23 November 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu as avea timp azi, ba mai mult, as vrea sa primesc niste recomandari in materie de gume
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2 Grandtour
2002 1.9 DCi 107Cp Autentique
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
baieti de obicei intalnirile erau din doua in doua saptamani deci eu pot veni numai saptamana viitoare
ne vedem atunci. renodood: erau la oferta ceva anvelope vederstain (nu stiu daca am scris bine) la iesire din cluj spre aeroport undeva pe greapta cum mergi. este ceva service mare. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
auraslag |
![]()
|
GT Radial Champiro - de iarna banuiesc ca iti trebe
poza profilului o vezi mai jos (eu asa ceva am) http://ssl.delti.com/cgi-bin/rshop.pl?deta...=139&sowigan=Wi www.cauciucuridirect.ro |
--------------------
Renault
Laguna II facelift
|
|
cj98czh |
![]()
|
Nici eu nu pot venii azi... deci ramane pe saptamana viitoare..
renodod stiu 2 vulcanizari seriase care aduc anvelope la preturi decente.. Ce dimensiuni ai nevoie? 205X55X16? Sfatul meu... ia-ti niste anvelope de firma ok, eu m-am lovit de no name-uri si am jurat ca nu voi mai lua decat anvelope de calitate... diferenta de pret (nu mare de cele mai multe ori) se justifica cand ai nevoie sa te scoata... This post has been edited by cj98czh: 30 Sep 2009, 14:26 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin.selicean |
![]()
|
![]() Absentu' Group: Members Posts: 311 Joined: 14 December 05 From: Cluj Napoca ![]() |
Ma intereseaza si pe mine incaltari de iarna, mai ales. Asa ca orice hint e binevenit. Ma intereseaza incaltari pt o Laguna 2
![]() Ma uit in talon sau ma poate ajuta Lagunianul cu masurile exacte ![]() |
--------------------
Renault
Clio
2003 1.5dci
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 01:07 |