Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
popaduhu |
![]()
|
||
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
- CJ-xxx-SGV Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|||
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
I`m in ... daca sunt in cj ... mai vin cu o persoana... in caz de confirmare ptr cabana
|
--------------------
Renault
Twingo
2001 1.2
- SB 26 YRY
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din pacate in weekenduri eu sunt cam 99,9% plecat... asa ca spun PAS..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
si eu sunt tot plecat in wee' .. dar daca ne adunam destui si cu un scop precis
![]() ![]() 14 Sep 2009, 23:08: QUOTE(cri123 @ 28 Mar 2007, 19:20) Pai hai sa ne gandim la un loc cu parcare indestulatoare, unde sa avem si ceva terasa in zona, daca ni se face sete. QUOTE(cj98czh @ 28 Mar 2007, 19:33) Daa, neaparat sa fie o parcare mare ca la cati vom fi trebuie sa avem loc ![]() La Cora este tot timpul full deci nu cred ca are rost..in Piata Cipariu in schimb cred ca ar fi ok... QUOTE(cj98czh @ 2 Apr 2007, 21:00) Intalnirea s-a tinut, dar cu efectiv micsorat...adica s-au anuntat 5 persoane si nu au fost decat Cri123, Bogy si cu mine... MDM, si R&D...rusinica....dar poate data viitoare... Nu a fost rau, macar ne-am cunoscut si am povestit vreo 2 ore... Ce vremuri dom`le ... dar m-a distrat ca era nevoie de o parcare 'indestulatoare' ![]() ![]() This post has been edited by Lagunianul: 14 Sep 2009, 23:08 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
eu zic sa o mai amanam poate asa se vor strage mai multi ne luam si gagicile cu noi si stam fro doua zile
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
gagicile oficiale sau aleaaa...
![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
din partea mea daca te simti bine cu haremul dupa tine, atunci si alea oficiale, si aleaaa...
![]() si acum o intrebare tehnica: ati avut careva pe reno-ul vostru radio cas alpine (cu magazie de cd-uri) ca incerc sa pun radio-cd-ul de pe dci pe astalalta. si asta de acum avea alpine. satelitul am reusit sa-l leg, dar display-ul nu. faza tare: am gasit un site pe care am intrebat codul de la radio-cd si in nici 5 minute o venit raspunsul. codul am reusit sa-l bag si fara display, radio mere fain, dar noa.. ii frustrant fara display ![]() |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
Contati pe mine la iesiri 100 % .... mi-ar placea sa inchiriem o cabana un wik ... ar fi SSSSUUUUPPPPPEEEERRRR . Sonorizarea e din partea mea , scule muzici ...lumini de la a-z
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
popaduhu |
![]()
|
si io-s pentru weekend la padurice / cabana / ce-o fi
![]() sa mancam fructe de padurice ![]() 15 Sep 2009, 21:45: @alin_djmax man, am gasit codul la radio. asa ca putem vedea daca merge radio meu la tine:D pentru cine si-l pierde si nu il mai are: http://forum.eserviceinfo.com/viewforum.php?f=8 foarte operativi bajetzii. m-am inregistrat, am postat si in nici 5 minute am avut codul. This post has been edited by popaduhu: 15 Sep 2009, 21:45 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
Lagunianul |
![]()
|
bine mai paduretilor, da o intalnire la KFC pe cand ?? Miercurea viitoare se baga careva ?
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Je !
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
si eu
|
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
de ex eu, noi 2 barsoveni venim la cluj pe weekend cu un clio daca e cineva curios sa ne cunoastem sa dea un semn
This post has been edited by tuner: 16 Sep 2009, 15:10 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
cj98czh |
![]()
|
la 4tunnig days cumva?
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
si aia si sa vedem cluju
venim cu un clio campus ![]() vineri noapte vrem sa iesim in club un sfat ceva ? This post has been edited by tuner: 17 Sep 2009, 00:13 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
cj98czh |
![]()
|
After Eight sau Obsession .... as inclina catre primul dar sa va faceti rezervare..
This post has been edited by cj98czh: 17 Sep 2009, 08:34 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
ma bag si eu la intalnire iar pe wek sunt in polus sa vad de ce sunt in stare baiti.
voi fi dimineata in magazin pana pe la trei pentru cei care ma cauta. si am si eu o intrebare pentru cei care il cunosc pe baiatul cu renault RS as dori si eu un numar de telefon la care sa raspunda . multumesc vreau sa vb cu el urgent |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
cj98czh |
![]()
|
Numarul lui Mihai?? cel cu Megane RS??
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
fatal1ty |
![]()
|
![]() Xenoane Group: Members Posts: 483 Joined: 27 October 08 From: Brasov[Kronstadt] ![]() |
Tuner lumea nu vrea sa ne cunoasca.....vad ca in cluj nu prea se intalneste lumea la o gluma,o vorba, uN sfat,o idee,etc .....asta e....ne descurcam noi cumva in cj....
![]() |
--------------------
Renault
Clio 2 Campus
2007
- N T T Merg... si imi place!!!
|
|
popaduhu |
![]()
|
se intalneste
dar miercuri ![]() ca prin weekenduri numa fumu' mai ramane in cluj |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Nu ati fost cumva si la intalnirea nationala de la Moeciu?
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
tuner |
![]()
|
mihai cu clio parca a fost eu cu scenicu nu am ajuns
se pare ca si la voi tot miercurea e zi de intalnire ![]() credeam ca numa brasovenii sunt mai tacaniti sa puna intalnirea in mijlocu saptamanii (nu ca eu as fi propus asta ![]() cj98czh ceva modificari la motor ? un schimb de experienta ceva? This post has been edited by tuner: 18 Sep 2009, 02:49 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
cj98czh |
![]()
|
Din pacate azi plec din Cluj.... dar sper sa ma pot intoarce duminica cat de dimineata pt. ca as vrea sa ajung la 4Tunning day's... mai ales ca cumnatul meu este unul din organizatorii locali si masina lui participa la expozitie... dar nu pot sa garantez nimic ... nu depinde de mine...
Altfel mi-ar fi facut placere sa va cunosc si sa schimbam cateva impresii. Tuner lasa un numar de telefon pr care sa te pot suna daca ajung in timp util. Pe Megane totul este stock si asa va ramane.... pacat ca nu mai am R25 ca acolo erau destule modificari facute.... suspensie Koni reglabila, turbina si intercooler...etc.... |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
popaduhu |
![]()
|
lasa c-am reusit sambata trecuta sa "tunez" si laguna asta, pe partea dreapta.
am uitat ca este un stalp in dreapta ![]() eu de obicei ieseam spre stanga... 18 Sep 2009, 15:59: just for fun http://www.gumibobo.ro/diploma-pentru-parc...nteligenta.html This post has been edited by popaduhu: 18 Sep 2009, 15:59 |
--------------------
renault
Laguna
1.8 16v Concorde
|
tuner |
![]()
|
0723735110
|
--------------------
am avut o dacie
131o L
|
|
B.A.M |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
alin_djmax |
![]()
|
QUOTE(popaduhu @ 18 Sep 2009, 08:40) lasa c-am reusit sambata trecuta sa "tunez" si laguna asta, pe partea dreapta. am uitat ca este un stalp in dreapta ![]() eu de obicei ieseam spre stanga... <span class='edit'>18 Sep 2009, 15:59:</span> just for fun http://www.gumibobo.ro/diploma-pentru-parc...nteligenta.html Yoi ma esti DURERE .... da ce ai cu bietele masini ? Ce ti-au facut ? Daca o tii tot asa o sa iti faci un parc de masini (Laguna I ) ![]() Cu CD-ul putem incerca sa vedem care e smenu' insa nu stiu cand , Miercuri de la 8 is la Polus la un fel de fotbal .... nu ca asi avea yo ceva treaba da un pic de miscare nu strica. Poate totusi treaba cu CODU (... nu il tine minte ) e din baterie e prea slaba , sau e dusa ... oricum o sa vad pe la sfarsitul lui Octombrie , atunci planuiesc sa buy o baterie si genti cu gume . Apropo stie careva ceva genti de tabla (...) cu gume de iarna pt. Laguna II , nu ma intereseaza noi , da sa fie bune . 205/55 R16. Bineinteles la un pret bun. |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
B.A.M |
![]()
|
o sa gasesti cam greu pe 16 de tabla
parerea mea este sa incerci pe 15 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
alin_djmax |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
B.A.M |
![]()
|
jante de tabla pe 16 eu am cautat anul trecut, bine poate vrei sa cumperi noi si atunci vei gasi, dar la mana a doua vei gasi foarte greu pe 16 pentru ca din fabrica nu prea ies cu dimensiunea asta,ies pe 15
eu am avut noroc si am gasit pe 15 de renault megan la 65 ron buc rulate 4000 km la un service langa metro. daca vrei imi dai dimensiunile la prezoane si inelul central si vorbesc cu ei daca prind ceva ma suna. |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
2007/PRIVILEGE
- B.A.M
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 12:18 |