Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
![]() ![]() ![]() |
Intalnirea Membrilor Forumului - Cluj, Pentru cei din zona sau oricare altii ar dori sa
popaduhu |
![]()
|
||
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
|
||
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
1.8 16v Concorde Cu laguna buna ma plimb prin tot satul,
Pe-aia rea am tunat-o si am transfortmat-o :D |
|||
alin_djmax |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 23 March 09 ![]() |
QUOTE(hugo5969 @ 8 Sep 2009, 09:38) Dragi prieteni, voi poate ca ati fost de mai multe ori la reprezentanta din Cluj si aveti experiente. Intrebarea mea este cat de bine lucreaza cei de la service, cat de repede, si daca a fost cazul, cat ati platit pentru o reprogramare cititorului de card + un test. mersi mult pt raspunsuri! Nu iti recomand Reprezentanta Cluj ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
QUOTE(alin_djmax @ 8 Sep 2009, 10:00) Nu iti recomand Reprezentanta Cluj ![]() are dreptate eu sunt oblibat sa ma duc la ei dar cum iese masina din garantie nici ca mai calc pe acolo 8 Sep 2009, 10:39: sa ma corectez obligat nu oblibat 8 Sep 2009, 10:40: ne vedem miercuri ora 19.00 polus center cluj in parcare in drept cu sigla hervys mai precis langa stadionul de fotbal This post has been edited by B.A.M: 8 Sep 2009, 10:40 |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
Primiti un sibian .. ? cu un twingo ?
i`ll be there! |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
@alin_djmax: nu am reusit sa ajung ca am fost prinsa in niste evenimente neprevazute. Imi pare rau ca te-am facut sa te duci pana acolo.
@BAM: sper sa ajung si eu la intalnirea de miercuri. |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
![]() Nembru autentic. Group: Members Posts: 746 Joined: 13 June 08 From: Cluj ![]() |
iar credeam ca azi ii miercuri
|
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
B.A.M |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 773 Joined: 25 March 09 From: CLUJ-NAPOCA ![]() |
nu uitati ca este meci romania austria asa ca pe la 8.30 spargem gasca
cel putin eu de aceea propun ,daca se poate sa ne intalnim mai devreme ,si oricum este cam racoare pe seara. ce spuneti de 18.30? |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Ei, ramane pe azi? De la ce ora, 18.30?
![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
B.A.M |
![]()
|
dap
1 bam 2 ovidiu 3 4 5 6 7 8 9 hai ca se poate |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din pacate eu sunt in Bucuresti asa ca nu am cum sa vin.... data viitoare cu siguranta...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
alin_djmax |
![]()
|
Votez cu 18:30 !
|
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
Leoayca18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 244 Joined: 19 October 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
ma supun majoritatii
Lagunianul pe unde a plecat? Ne-a "parasit" pentru VW...?! ca nu l-am mai vazut de ceva vreme pe forum... |
--------------------
Renault
Noul Symbol
2008/Expression 1.4 16v
|
|
popaduhu |
![]()
|
incet incet se transforma din Lagunian in Lagunagiu
![]() o fi omu in concediu... nu pot sa ajung la 6 jumate, dar pana la 7 sper ca ajung. |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
B.A.M |
![]()
|
hai miscare
va astept |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
xcristina |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 350 Joined: 18 April 07 From: Ploiești/Tîrgu Mureș ![]() |
Ne vedem la aproximativ si jumate
![]() Am vazut ca hellcat urmareste asiduu topicul, asa ca il intreb: pe cand te initiem intr-o intalnire locala la carfur? ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Ei...nu chiar...s-a nimerit, le urmaresc pe toate la Intalniri...sa vad si eu cine cu cine se mai intalneste.
De vorbit am vorbit cu ceva vreme in urma cu George aka Lagunianul, ca poate, la primavara se va organiza o intalnire mare acolo in zona, la care se participe membri din zona Cluj, Baia Mare, Mures, Oradea si nu numai. Dar mai e pana atunci. ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 May 08 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
xcristina |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Clio III
1.2 2006 Dynamique
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
Leoayca, tanara iubirea (era un vers) si mie imi e dor de tine.. da nu mai zii la toata lumea...
Sunt in zona .. am avut o perioada mega aglomerata si urmeaza sa fie mai aglomerata de atat ! Sa mai zica altii ca e criza ca le dau peste gura.. Eu zic ca dupa o pauza asa de lunga merita o intalnire pe masura ![]() BTW, mi-au mai ramas ceva produse reno.. fac un inventar si va anunt ... pe week-end o sa am vreme ![]() Pana atunci week-end strasnic ! @BAM: ma bucur ca esti multumit de tinerii caluti ![]() 9 Sep 2009, 22:54: @Popaduhu: ce laguna tinere ? Ti-ai luat alta Laguna 1 ? This post has been edited by Lagunianul: 9 Sep 2009, 22:54 |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
popaduhu |
![]()
|
dap, am schimbat si semnatura
si pana o trec pe mine, watch out, am numere de alba ![]() ca sa nu zic ca-s si eu din alba ![]() This post has been edited by popaduhu: 10 Sep 2009, 07:42 |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
BeastTwingo |
![]()
|
eu am patit-o .. nu vreau sa jignesc pe nimeni .. ...
Accidentul trecut l-am avut din pricina unui cocalar de alba care cu o pisicuta m-a depasit inainte de intrare in aiud... pe linie continua si hop in curba pune o frana brusca in fata mea ... ce sa fie oare... era coloana ca in romania noastra frumoasa unul muncea si 10 se uitau la el ... coloana de masini frate... el oprind la limita ... fara sa-l atinga pe cel din fata... iar eu venind din curba ,,, hop in spatele lui ... nici macar sa ma intrebe de sanatate.. s-a dat jos ... s-a uitat sub coada pisicutei daca are ceva ,... si a plecat .. eu cu radiatorul spart nu mai aveam ce face,.. am chemat politia .. i-am luat nr de inmatriculare si am facut declaratie ... cheltuieliile ... 10 milioane ..le-am suportat eu ... ca inca este de negasit... cica... deci pay attention ! AB ... totusi inseamna ceva ... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
popaduhu |
![]()
|
stai linistit
nu ma ating asa usor ![]() oricum... sunt soferi de alba si soferi de alba ![]() soferii aia de alba de care zic eu is genul care merg incet, pe mijlocul drumului, nu semnalizeaza cand schimba banda sau trag pe dreapta, nu se uita in oglinzi, etc ![]() ce zici tu, deja ii beyond sofer de AB. numa in cluj am vazut mai multi boi ca al tau cu si interesant ca mai multi cu audi decat cu bmw dar oricum. oricum, pe mine ca am reno, toata lumea incerca sa ma depaseasca ![]() creca si la tine la fel ![]() li-i o ciuda la astia cu vw-uri si opeluri cand ii depasesti grupa mare ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
B.A.M |
![]()
|
habar nu au ce masini sunt renourile
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
kamelot |
![]()
|
![]() the chariot Group: Members Posts: 140 Joined: 14 June 09 From: Cluj-Napoca ![]() |
Imi pare bine ca v-am cunoscut ieri si am sa mai vin la intalnirile voastre.
![]() |
--------------------
BMW
seria 3 - coupe
1997 - 318is 140CP manelist? nici pe departe...doar 140CP
|
|
B.A.M |
![]()
|
te mai asteptam
si ne dorim sa ne intalnim dupa o ploaie sa vedem acele optulete |
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
BeastTwingo |
![]()
|
incet incet speram la o intalnire mai mare.. vecinii , prietenii sunt bine veniti
![]() si cu optuletele pe ploaia ... hmm .. nu stiu daca s-ar vedea la un twingo cand face un 8 ![]() ![]() pana atunci hai sa ne gandim la o iesire la tarnita in 2 sapt .. pe weekend... ceva doritori ? |
--------------------
Renault
Twingo
- SB 26 YRY
2001 1.2
|
|
popaduhu |
![]()
|
ma duc ieri la petrom sa umplu rezervoru
si imi da bilet de-ala de razuit ca nustiu ce promotie au ei razuiesc si ce apare : Y9FR9ER adica fraier ![]() |
--------------------
renault
Laguna
- CJ-xxx-SGV
|
alin_djmax |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna II
2003 1.9 dci Expression
|
|
B.A.M |
![]()
|
ar fi iteresanta o iesire mai in afara clujului si cu mai multa lume
|
--------------------
RENAULT
MEGANE 2
- B.A.M
2007/PRIVILEGE
|
|
Lagunianul |
![]()
|
![]() Stig`s secret trainer Group: Members Posts: 1.073 Joined: 2 September 07 From: Cluj Napoca ![]() |
peste 2 sapt in weekend inseamna 24 - 26 septembrie
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Toyota
RAV4
2.2 D-4D "Cel mai bun mijloc de a învata sa te cunosti e sa încerci a-i întelege pe ceilalti." (Andre Gide)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 01:00 |