Idei pentru masina noua
![]() ![]() ![]() |
Idei pentru masina noua
galileo |
![]()
|
||
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|||
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
are rost sa amintesc de megane rs ?
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
da, m-am gandit si la megane rs...dar am aceleasi probleme: timpul de livrare si amabilitatea service-urilor renault. plus o pozitie la volan cam inalta pentru gustul meu, dar as trece peste asta.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Megan eReS.. chiar si dCi
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
@galileo
In toate service-urile e cam la fel. Te-ai urcat intr-un megane RS sa vezi pozitia de condus? Sau doar intr-un megane normal? |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
E tot cam sus...cea mai joasa pozitie de condus e in CC...
|
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
galileo |
![]()
|
@ssilviu
Da, in RS m-am urcat. |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu m-am urcat intr-unul cu scaune recaro si practic stai pe podea...
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
galileo |
![]()
|
ah, corect. n-am testat cu scaune recaro
![]() PS: dar m-as mira sa imi mai raspunda cineva la ora asta ![]() This post has been edited by galileo: 7 May 2007, 15:54 |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
ssilviu |
![]()
|
Problema la masinile sportive este ca nu prea sunt pe stoc. Lumea la acest nivel de pret este pretentioasa si vrea sa-si configureze o masina dupa plac.
Sanse se poate sa ai la marci care vand in principal masini sprotive, gen Subaru. Sansele ca un Megane RS sa fie pe stoc sunt zero. |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
galileo |
![]()
|
subaru, honda, seat aveau pe stoc. la seat nu exact ce mi-as fi configurat eu, dar ok. astept sa vad ce imi raspunde renault (probabil maine).
Deocamdata ma gandesc la Type-S... ca dotari e destul de ok, nu are proiectoare, lucru ce ma deranjeaza doar ca design, ca de folosit oricum nu le folosesc. Alte idei in afara de Megane? Ca daca dureaza 3 luni sa il aduca, degeaba ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place mult Alfa 159. mi se pare si sport si Granturismo. La 27k sigur gasesti selespeed. Cu stocurile nu stiu cum stau.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
galileo |
![]()
|
Alfa 159 imi place si mie super mult, dar e cam scumpa. Cel mai mic pret e 27200, plus optionale, deja sare de buget. 27000 ar fi un maxim, ca si-asa initial era mai mica limita.
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
dumid |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 641 Joined: 12 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Dar Alfa 147 selespeed?Rosie pe deasupra?? 23.500 ddp.
|
--------------------
5461
1997
2012
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
Honda, dupa umila mea parere.
Intra pe www.hondafan.ro daca vrei sa afli mai multe despre dealeri si service sau mai mult in general |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Uita-te si la Opel Vectra.
![]() ![]() |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ford Focus ST. Nu am facut drive-test, dar am de gand.
In aceeasi dilema ma aflu si eu, doar ca bugetul meu este mai mic. Dupa ce am visat frumos la Focus ST, Megane RS, Golf GTI, Cupra R (in ordinea asta), mi-am dat seama ca imi trebuie un Estate diesel. Deocamdata sunt destul de hotarat pe Estate 1.5 dCi 105 CP (asta dupa ce va da marita RR sa aduca si in Romania motorizarea cu pricina pe Estate), dar inca mai am timp sa ma razgandesc ![]() Nu vreau sa deschid si eu un topic separat, asa ca o sa trag cu ochiul si eu aici, si poate sa ma bag si in seama... daca nu te deranjeaza, @galileo. |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Type R de la Honda, cui ii trebuie aer conditionat proiectoare si alte rahaturi cand are o jucarie adevarata pe mana
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pai eu zic ca o sa ai nevoie de aer conditionat cand o sa transpiri la greu in timpul depasirilor din cauza celor 200 de cai care nu se ridica la nivelul asteptarilor create pe baza reputatiei exagerate care te-a convins sa cumperi masina.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
La 27.000 ai foarte multe alegeri...
Sincer daca vrei un 'hot hatch' cred ca cea mai buna alegere e un Megane RS ca e cel mai ieftin si cu performante printre cele mai bune. Plus, Civic-ul e foarte chel... Cu 23-24.000 iti iei un RS full si iti mai raman bani sa bagi in masina daca mai vrei... Daca vrei un Sedan, nu stiu ce sa-ti zic... Daca vrei economie ia-ti o Honda Accord ca ti-o iei full (in adevaratul sens al cuvantului) la 23.000 DDP (2.0 benzina) si are si 2.2 diesel si 2.4 benzina (cum are Turkish) daca tot ai mai multi bani... Ai practic 3 tipuri de alegeri... Ori ceva cu imagine destul de proasta dar bine dotat si puternic (francezii), ori ceva cu imagine ok, dotate dar nu prea puternice (japonezii) ori nici dotate, nici puternice dar cu cea mai buna imagine din romania (nemtii). ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Du-te la BDT si fa drive-test cu Focus ST. Daca il mai au in show-room pe ala portocaliu vei pleca cu el acasa, garantat.
In alta ordine de idei, Megane RS este 20770 EUR DDP, pana la 23000 mai pui muuulte optionale. 225 CP turbo nu suna asa rau, nu? |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
AlexC : Avand in vedere ca bugetul lui merge pana la 27.000 nu ar avea rost sa ia RS-ul fara optionale gen sasiu sport, trapa, xenon, etc...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
dobro_c |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 14 August 06 From: Baia Mare ![]() |
Mazda RX-8... eu asta o s-o iau la toamna cand schimb Megane-ul
Fiabilitate japoneza, 231 CP, foarte sport, motor Wankel... are si el neajunsurile lui dar vorba aia... nu putem fi si cu p*** in p**** si cu sufletu-n rai ![]() Oricum e super masina... |
--------------------
Renault
Megane
2005 1.6
|
|
galileo |
![]()
|
@padre: nu ma deranjeaza
![]() @ramm: cam nasol fara AC, oricat de mult mi-ar placea jucaria. poate type-s @alex: da, vreau hot-hatch. Accord nu prea mi se potriveste, e misto dar nu e genul meu de masina. @dobro_c: mazda rx-8 m-am gandit si eu, dar depaseste bugetul In rest, am primit oferta de Megane RS, o rugasem sa imi spuna daca au pe stoc si bineinteles ca a ignorat total intrebarea mea. Trebuie sa ajung la Ford, sa vad ST-ul. Aproape e ultima mea speranta, si poate au si pe stoc. Am vazut ca e destul de laudata, in top pe langa GTI si Type-R, dar mi se pare un pic ciudat motorul ala de 2.5l in 5 cilindri. Mi-ar placea si Megane RS, era chiar prima mea optiune cand m-am hotarat la bugetul asta, dar chiar nu am cum sa astept 3 luni ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Daca vrei sa o folosesti in fiecare zi, mai ales ca vine vara e bun ac'ul. Eu mi-as lua-o ca pe o a doua masina, ceva de iesit noaptea la o tura. Si in loc de aer conditionat merge un roof-scoop la care se regleaza cantitatea de aer intrata prin forta de apasare a pedalei de acceleratie
![]() Bafta la cautari |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
galileo |
![]()
|
Ar fi foarte frumos cum zici tu
![]() Din pacate, va fi singura masina, asa ca trebuie sa ma gandesc si la confort. Am primit un raspuns foarte prompt de la Ford, dar e vorba de masina din showroom, si pretul e putin cam mare, aproape 28000. O sa ma duc sa vorbesc, sa o vad si cum arata. Totusi, ma gandesc la Civic Type-S, cu toate ca as fi vrut ceva mai multi cai. Ramm, tu ai tot motorul de 1.8 pe Civic? Cum ti se pare? Ai deja masina, sau inca astepti? |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
poseidon06 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Motorul de pe ST provine de la Saab daca nu ma insel, nordicii au damblaua asta cu 5 cilindrii
![]() ![]() This post has been edited by poseidon06: 8 May 2007, 12:18 |
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|
ssilviu |
![]()
|
QUOTE(poseidon06 @ 8 May 2007, 13:16) masina sa zic ca ar fi mai rapida la acceleratii decat un Megane RS (de ex pana la 100 de km/h ajunge cu 0.4 sec mai repede). Stii tu ceva, dar nu prea bine. Meganu-ul este mai rapid cu 0,4 sec, nu mai incet ![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
galileo |
![]()
|
Ca tot vorbim de Megane RS...poate ma lamureste cineva din cei care mai lucreaza pe la concesionari, ca pe telefon si mail nu am reusit sa conving vreun agent de vanzari sa ma ia in serios. Exista vreo sansa sa imi aduca un RS deja fabricat, dar care nu e la noi in tara pe stoc, in 3-4 saptamani? Se poate lua masina din stocuri existente in alta tara?
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
A l e x |
![]()
|
galileo : Eu din cate stiu se poate, asa am primit-o eu pe a mea, era pe stoc in Franta sau ceva de genul. Desigur, nu sunt 100% convins ca a fost adevarul mai ales ca masina a venit in 3 luni (si motivul pentru care o luasem de pe stoc era exact ca sa nu astept atata timp)...
Eu iti recomand sa treci personal pe la dealeri si sa vezi cum sta treaba. Si daca vrei hot hatch, sunt convins ca Megane-ul RS e cea mai buna alegere. Are cele mai bune performante (inafara de S3 cred dar ala e mult mai scump) si cel mai mic pret... Eu sincer daca as avea bugetul tau acum singurul motiv pentru care nu as lua RS ar fi ca e hatch, eu nu prea le suport, dar tu daca asta vrei nici n-ar mai trebui sa stai pe ganduri ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 11:54 |