Idei pentru masina noua
![]() ![]() ![]() |
Idei pentru masina noua
poseidon06 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 994 Joined: 11 February 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J
2.0 CDTI Cosmo 2012, AFL+Flexride Megane II Sedan 1.6 16V 2004, Authentique
Ex Renault Megane II Hatch 1.9 Dci 2003, Expression, ESP; |
|||
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
@Galileo, masina mea o ridic sapt viitoare, referitor la motor - 1.8 140 CP eu zic k e mai mult decat bun, trage f bine, iar vtec-ul e de nota 10. Consumul de 9,5lt/100km eu zic: 'jos palaria'
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
Turkish |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 339 Joined: 11 November 05 ![]() |
pai daca e neagra trebuie sa iti schimbi avatarul
![]() |
--------------------
Honda
Accord
2.4, 2007
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai m-am intors de la BDT. Nota 10+ pentru modul de abordare a clientului, am trimis un email la pranz pe adresa de contact de pe site, si acum m-am intors de la drive-test pe care nici macar nu il cerusem.
Deci: m-am dat cu Focus ST ![]() - 2 usi OK - culoare "electric orange": super misto culoare, numai ca a crescut cu 1500E pretul masinii; plus ca ma indoiesc de ce va iesi daca apelez vreodata la vopsitorie in service - trapa (nu mi-as fi comandat) - xenon - parbriz incalzit Cu toate optionalele astea, creste pretul cu vreo 3500 fata de ce as fi configurat eu, ajungand la 28000E. Deci, am de ales intre Focus, cu un efort financiar substantial, plus cheltuielile in plus cu RCA mai mare, CASCO mai mare, si Civic Type-S, mai cuminte, dar si mai ieftina din toate punctele de vedere. |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
2004 1.2i 16V Honda Civic Type-S (cu toate "S"-urile rosii)
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu vrei Megane RS? Am eu una pentru tine, ai pm de la mine.
This post has been edited by Mutzunache: 8 May 2007, 16:45 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
ramm |
![]()
|
O sa-l schimb sapt viitoare cand imi vine masina
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
mister |
![]()
|
![]() Nu cumpara masini frantuzesti si parfumuri nemtesti, ci invers. Group: Members Posts: 474 Joined: 13 July 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(galileo @ 8 May 2007, 17:33) ... Cu toate optionalele astea, creste pretul cu vreo 3500 fata de ce as fi configurat eu, ajungand la 28000E. .... galileo, la pretul asta eu ma uitam sigur la Opel Vectra OPC. Uite dotari si preturi: OPC Mergi si la un dealer Opel. Sfatul meu. Nu stiu daca au pe stoc, dar merita sa incerci. |
--------------------
Renault Megane Sedan
Lux Privilege
- 1,5 dci 100 CP
2006 Orice, oriunde, oricand, dar nu oricum.
|
|
galileo |
![]()
|
![]() OZN Type-S Group: Members Posts: 603 Joined: 12 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Gata, saptamana viitoare imi vine o Honda Type-S black pearl
![]() Multumesc tuturor pentru sfaturi! Multumesc Mutzunache pentru ajutor, pana la urma m-am hotarat la Honda, dar berea (sau apa plata) tot o dau ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
catadavid |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 25 April 07 From: Oradea ![]() |
Honda rules! Buna alegere! Chiar daca nu e cea mai sportiva, avand in vedere ca e singura ta masina, sunt de parere ca e cea mai buna alegere.
|
--------------------
Renault
Twingo
2000, 1.2 8V Suzuki Swift 1.5 GS
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Cu placere si sa o stapanesti cu placere si mai ales sa o conduci cu placere, fara nici un incident....mai vrei putina placere?
![]() This post has been edited by Mutzunache: 18 May 2007, 06:50 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
@galileo - Cupra nu ti-a placut (chiar sunt curios de ce, pozitia la volan e buna, 240cp iti dau ceva senzatii), Focus ST ti-a placut dar n-ai luat-o - si in cele din urma iti iei Civic; cati cai putere are ultima? Ca te-a facut sa schimbi liga? Ce a inclinat balanta?
|
--------------------
.
.
.
|
|
galileo |
![]()
|
Cupra nu mi-a placut asa, subiectiv, sa zic. Nu stiu, parca nu era ceva in regula, nu prea mi-a placut nici cum s-a comportat spatele intr-un viraj mai strans. Plus ca la banii de Cupra, cu toate ca obtinusem un discount destul de bun, parca ma atragea Impreza.
Focus ST super masina...dar cum am zis, sigura pe stoc era intr-o configuratie care dupa parerea mea nu merita banii (vopsea de 1500E, trapa si alte maruntisuri, care urcau pretul cu vreo 3500). Vroiam Type-R, dar chiar nu aveam cum sa renunt la AC, avand in vedere ca e singura masina. La Megane RS am renuntat in principal DIN SCARBA FATA DE SERVICE-URI (poate citeste cineva de la Renault). N-am putut sa ma impac cu gandul ca trebuie sa dau iar de aceeasi oameni incompetenti. Asa ca...am ales Type-S ca un compromis. Imi place cel mai mult ca design (bine, aici intra si Type-R), puterea e relativ ok, probabil mai merg ceva modificari, si costuri mai mici si la achizitie, si la casco. Poate la primavara urmatoare, upgradez la Type-R GT. This post has been edited by galileo: 21 May 2007, 10:03 |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
ramm |
![]()
|
Saptamana asta ar trebui sa-ti vina..deja al doilea fost posesor reno cu trecere la Honda (din ce stiu eu pana acum). Bafta in relatia cu noua achizitie.
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
poate al treilea, ramule.. vezi pe pagina anterioara avatarul lui turkish (plus ca .. a mai si zis ca au schimbat masinile de la firma din meganeuri sedan in acorduri
![]() galileo.. sa fie intr-un ceas bun ![]() ![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
AIX |
![]()
|
![]() quite a regular Group: Members Posts: 604 Joined: 21 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(galileo @ 21 May 2007, 11:02) Asa ca...am ales Type-S ca un compromis. Imi place cel mai mult ca design (bine, aici intra si Type-R), puterea e relativ ok, probabil mai merg ceva modificari, si costuri mai mici si la achizitie, si la casco. Poate la primavara urmatoare, upgradez la Type-R GT. S-o stapanesti sanatos, e o masina frumoasa. As avea-o si eu in vedere acum, daca ar fi sa-mi cumpar masina. |
--------------------
.
.
.
|
|
ramm |
![]()
|
turkish..de accord cu tine claus..
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
galileo |
![]()
|
|
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
ramm |
![]()
|
Asteptam poze la galerie, alt avatar..intalnire reno.ro cu 2 Civic-uri...
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
galileo |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
ramm |
![]()
|
Hai lauda-te si aici ca ti-a venit masina...pe celalalt forum nu mai e loc de tine
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Care celalalt forum? De ce nu se lauda si aici? Ca doar de pe reno.ro a plecat....
|
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
galileo |
![]()
|
stai ca ajung si aici
![]() De masina ce pot sa spun... e super, e probabil primul Type-S livrat in Romania, aproape peste tot unde opresc, se gaseste vreunul sa-si lipeasca fata de geam...fuge foarte tare, stabilitate excelenta in curbe... si poze: inainte de livrare img3261rw2.th.jpg Dupa livrare img3263up4.th.jpgimg3265wc7.th.jpg La mare img3315li0.th.jpgimg3316oz6.th.jpgimg3340gw4.th.jpgimg3351nj4.th.jpg |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Bravos ... felicitari
![]() ![]() |
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte frumoasa, sa o stapanesti sanatos si cu placere! Ai facut macel printre muste
![]() Ce are type-s in plus fata de standard, ca nu-mi dau seama? Adica difera cu ceva de a lui ramm, in afara ca a ta are 3 usi si a lui 5? |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
sa o stapanesti sanatos, inca un renoist convertit la religia honda
![]() ![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
galileo |
![]()
|
QUOTE(padre @ 28 May 2007, 16:17) Ce are type-s in plus fata de standard, ca nu-mi dau seama? Adica difera cu ceva de a lui ramm, in afara ca a ta are 3 usi si a lui 5? Scaune profilate, sasiu de Type-R, suspensii modificate, evacuare modificata, interior lucrat un pic altfel (alte materiale), spoilere si praguri sport, protectii de aluminiu pe interiorul pragului... cam asta ar fi ce imi aduc aminte. E ca un Type-R, dar cu motor mai mic si clima. |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
ramm |
![]()
|
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
galileo |
![]()
|
poate vinerea asta, desi nu promit. ca poate plec iar la mare
![]() |
--------------------
Ex Renault
Clio bicorp
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
buey da ce facem aici.. test drive obligat daca veniti cu alte marci
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
ramm |
![]()
|
tu te duci la mare doar ca sa o 'simti' mai bine pe A2
![]() |
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th August 2025 - 06:28 |