Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Suzuki, preturi, modele, pareri

catadavid
post 23 May 2007, 17:40
Post #61

Membru incepator

Group: Members
From: Oradea

QUOTE(roty @ 22 May 2007, 12:06)
Aha, au fost lovite, deci masina are frane proaste!!!!
Glumeam... biggrin.gif S-o conduci sanatos, masina faina de oras wink.gif

Dar piesele, cum sunt la pret si la livrare? Astepti cate 3 saptamani dupa un semnalizator?
*

Nu stiu si sper sa nici nu aflu prea repede.

--------------------
Renault Twingo 2000, 1.2 8V
Suzuki Swift 1.5 GS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
flotl
post 30 May 2007, 14:22
Post #62

Membru autentic

From: Tulcea

Incepand cu saptamana aceasta se va comercializa Fiat Sedici care este identic cu Suzuki SX4.

--------------------
Megane Sedan 1.5 dci 100 CP 2004 CP
+
CGB
post 7 Jun 2007, 16:09
Post #63

CGB

From: behind

noutati, poze, pareri...
nimic?

--------------------
Renault Clio RS Line 2022
AMDO
post 25 Nov 2007, 23:03
Post #64

Membru

From: Bucuresti

Ma poate ajuta cineva in legatura cu SX4 cu ceva pareri?
M-ar interesa sa cumar una dar nu prea am gasit pareri prea multe pe internet. Are cineva asa ceva? Cum se comporta, e fiabila, zgomote ceva, scartaieli? Cum se aude in habitaclu la peste 100 Km/h?

Multumesc!

--------------------
Dacia, Renault, VW Laureat , Scenic, Cross Touran 2004, 2005, 2008
+
dack
post 26 Nov 2007, 10:34
Post #65

Membru cu atitudine

Amdo, ce pot sa iti spun despre Suzuki, din discutia pe care am avut-o cu un sales de acolo (locatia din Stefan cel Mare), sunt urmatoarele lucruri:
- Sukuzi considera piata auto din Romania de interes ZERO BARAT - la noi ajung doar masinile care nu se vand in alta parte. Ritmul de import - vreo doua-trei masini pe luna, daca e o luna buna;
- implicit, termen de livrare NEDEFINIT. Omul mi-a spus ca nu stie cand ar putea sa o livreze - poate sa dureze o luna, poate sa dureze 6 luni - sa radem cu Suzuki;
- reteaua service Suzuki este sublima, dar unde este?

Nu as lua Suzuki inca. Cel putin pana cand producatorul nu isi reconsidera pozitia fata de noi, ca investitii.

This post has been edited by dack: 26 Nov 2007, 10:52

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
Solon
post 26 Nov 2007, 10:51
Post #66

Membru autentic

Mie imi place foarte mult Sx4. Am inteles ca la service e jale, ca sunt foarte scumpi.
Bine, habar nu am unde e service-ul! radmasa.gif
Si ce nu mi-a placut si am abandonat pista asta-cautam la un moment dat o masina pentru cineva- a fost faptul ca e facuta pe platforma Fiat-ului si alte chestii combinate cu Fiat.
Cum mie - e parere personala, nu aruncati cu pietre- Fiat nu-mi zice nimic, am lasat-o balta.

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
dandutulescu
post 26 Nov 2007, 11:50
Post #67

Membru autentic

From: Dambovita

As cumpara Suzuki, dar numai modelul GSX-R 750,ca masinile produse de aceasta firma nu imi plac.

--------------------
megane sedane2 GPL logan laureat GPL 08 -
+
AMDO
post 26 Nov 2007, 20:17
Post #68

Membru

Am fost astazi si am facut test drive cu SX4 - 1,5 GX.
Concluzia pe care o am eu in momentul asta e urmatoarea: nasol de tot. Ca un tip extrem de pretentios ce sunt am vazut urmatoarele nereguli:
1. Servodirectie (ca la Logan) greoaie, trebuie sa tragi un pic de haltere ca sa invarti volanul cu usurinta
2. Motor zgomotos; se aude destul de urat la viteze de peste 70 km/h
3. Nu se livraeaza culoarea verde metalizat ca nu vrea ungurul
4. La relanti motorul are fluctuatii mari de turatia (650 - 900 rot/min); la 650 devine zgomotos si masina intra in trepidatii
5. La viraje volanul agata si se aude cate un "clant' la fiecare 1/2 rotatie.
Exista si lucruri bune: din cate se aude la Suzuki nu prea exista probleme tehnice clare, spre exemplu macarale stricate, usi blocate, rulmenti distrusi, probleme injectiem etc. Se pare ca sunt fiabile dar parerea mea e ca sunt bune numai pentru oameni indulgenti.
Personal la Scenic am avut probleme de genul "greieri", o bobina defecta la 40000, doi rulmenti directie schimbati la interval de 3 luni, discuri frana ovalizate, si cam atat. Oricum ma simt mult mai bine in Scenic decat in SX4.

This post has been edited by AMDO: 26 Nov 2007, 20:18

--------------------
+
dack
post 27 Nov 2007, 10:20
Post #69

Membru cu atitudine

Pai Amdo, masina ta e si mai mare...Ar fi pacat sa treci la una mai mica. SX4 are 4.10 m si un portbagaj de vreo 270 litri. E o masina de clasa mica de care s-a mai "tras" putin smile.gif)))

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie 2007
Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind.
+
cconiac
post 6 Dec 2007, 20:54
Post #70

Membru drept

From: Iasi

Eu doresc un 4x4. Nu "gipan" ca nu am fata de asa ceva ci pentru iernile cand intotdeauna primarii "sunt luati pe nepregatite" de polei si caderile de zapada si de mers la bunici pe drumuri comunale.

Am tot asteptat un MCV 4x4 dar se pare ca va mai dura ceva si pretul (la un Logan MiniSUV dCi 85) e posibil sa sara de 15.000 de euro.

Asa ca (tinand cont si de pret) imi face cu ochiul un

Ignis 1.3 GLX 4x4

Cu tot cu vopsea metalizata (am inteles ca in negru ii sta f. bine, Ignis nefiind un reper de frumusete) ajunge la 12.109 Euro TTI. Fiind motor mic, taxa de prima indobitocire este si ea mica.

Din cate am sapat pe net, fiabilitatea este buna spre f. buna. Motorul Multijet de la FIAT nu este prea grozav. Am discutat cu posesori de 1.3 multijet (de Fiat Panda si Opel Corsa) si aparea problema: motor mic, trebuia calcat pentru a avea performante satisfacatoare. Fiind calcat, consuma nepermis de mult pentru o masina pe motorina. Se apropia de varianta pe benzina lucru care il cam descalifica. Parca nu e frate cu 1.7.
O fi el premiat motorul insa tot 1.5dCi si 1.7cdti fac legea in domeniu.

Asa ca 1.3@93CP benzina mi se pare varianta castigatoare. Plus ca ai avantajul motoarelor cu tehnologie japoneza: la 6000rpm nu se mai taie benzina cool.gif

--------------------
KIA Cee'd 1.4 2008 / Clio II Symbol 1.4 2005 . - .
Better late than sorry.
+
AMDO
post 8 Dec 2007, 23:13
Post #71

Membru

cconiac, masina e ca pantoful. Probeaz-o inainte si daca te simti bine in ea, a ta sa fie.

--------------------
+
limonada
post 31 Dec 2007, 11:38
Post #72

Membru incepator

ALEX nus ce ai cu medelele suzuki ca eu detin un cli precum si un ignis si diferenta este enorma suzuki ii este net superior la clio inclusiv dotari pe care clio nici nu viseaza sa le aibe iar la alta intrebarea ta referitoare la repezentante frantuze---- pai al nostru prim ministru oare unde are actiuni radmasa.gif daca nu la frantuzesti, de ce crezi ca sant asa promovate franuzestile si cati mai sant in afara de el, ca sa nu crezi ca sant partinitor cauta un site de piese si fa o comparatie si ca piese------pret .sa nu cazi pe spate cand o sa vezi ca piesele sant mai scumpe la franceze fata de ignisul si nu numai si fata de alte modele de masini si ca o completare masina ignis o folosesc la munte si credema ca eu car cu ea (detin o cabana) si nu am avut nici o problema in afara de schimb de ulei, la clio nu vreau sa denigrez masina dar ea pot sa zic ca ERA masina mea de oras dar problemele la ea impun o schimbare si nu reno in nici un caznu vreau sa ridic in slavi modelul japonez dar mi se pare corect sa fac o precizare referitoare la masini in general nu prin prisma ca "eu" detin o alta marca de masina si NEAPARAT a mea ii cea mai buna ,fi nepartinitor in alegere si nu invidios

31 Dec 2007, 11:47:
valabil si pentru ceilalti colegi de forum "nu mai exagerati cu test drive-le facute imaginar"si piesele scumpe ca nui adevarat faceti o comparatie pe alte siteuri de piese ,nu virtual sau ca babele "sti am auzit eu........." radmasa.gif si respectiv loganul nui masina este oriceva altceva dar nici un caz masina asa ca nu merita comparata cu nici o masina indiferent care este ea
radmasa.gif

31 Dec 2007, 12:24:
smile.gif fara suparare asta ii PAREREA MEA si nu vreau sa ofensez pe nimeni sau sa supardaca am suparat pe care va cer iertare dar repet ii parerea mea si sa nu o luati ca atare ca detin o masina din alt brand ,dar mi sa parut justificat sa dau o replica inca o data pe cei care am suparat mii de scuze

This post has been edited by limonada: 31 Dec 2007, 12:24

--------------------
clio si suzuki ignis clio dci 2001
+
cristyyy2003
post 14 Apr 2009, 16:44
Post #73

R.I.P. Marli

QUOTE(cristib @ 23 Mar 2007, 18:54)
acu revenind la topic...exista forumuri despre suzuki in romana?

Da, Suzuki Club. Mic, dar voinic wink.gif

This post has been edited by cristyyy2003: 14 Apr 2009, 16:45

--------------------
Suzuki SX4 2008 - B 67 TMK
"Greierii" ma innebunesc!
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 25th April 2025 - 15:49
Dacia