[VIDEO] CONSUM LOGAN 1.5
![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] CONSUM LOGAN 1.5
AlinREHAU |
![]()
|
||
![]() membru incepator Group: Members Posts: 718 Joined: 21 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
break
96
|
|||
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Cititi postarea 10 si vedeti care a inceput... Eu mai am si altceva de facut decit sa-mi pierd timpul cu informari eronate. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Vladrehau a inceput-o cu mig-urile lui din garaj , si doar i-am spus sa nu se mai laude cu ele ca il inchid astia ... Cu Respect .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
ghetau dan |
![]()
|
D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban Group: Banned Posts: 1.269 Joined: 9 March 06 ![]() |
Eu am CC si am avut si consum sub 5% la 90 in tr 6...
|
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
mosule tu nu faci diferenta intre masina de serviciu si masina de familie?
ma intreb atunci cum arata laguna ta,sau esti sofer de duminica? loganul meu e masina de serviciu.cu care imi fac treaba la firma MEA asa ca ......... ai zis ca siteul de la reno unde arata masina ta in valoare de 23 000 euro da informatii false. de unde sti ca nu e la fel si la vw ? recunosc ca nu am fost la reprezentante am citit doar pe siteurii ,dar am prieten care si a luat jetta model nou full 1.6 150 cai cu 18 000. |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
AlinREHAU |
![]()
|
Foarte faina treapta a 6-a ... ar fi fost buna , dar daca nu avem motor pt ea ,tot degeaba . Is calculate si astea .
|
--------------------
Dacia
break
96
|
|
ghetau dan |
![]()
|
masina e condusa zilnic de sotie,eu sint mai bosorog,masina am luat-o pentru ea,sa se dea mare...ce dracu,puteai sa spui si tu altceva...
Consumul e normal la tine.Retine ca din 33000km cit am,mai mult de 28000 i-am facut numai in oras. |
--------------------
Subaru
Legacy 3.0R
2007
|
|
vladrehau |
![]()
|
![]() Instalator Group: Members Posts: 918 Joined: 22 January 07 From: middle moldova ![]() |
atunci imi cer scuze ,daca o conduce doamna trebuie sa fie o masina curata si ingrijita,a mea e mai mult de munca ti-am zis e normal sa fie mai muradara
![]() |
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
vladrehau |
![]()
|
rog moderatorii pentru stergerea acestui topic , multumesc !
|
--------------------
logan
1.5 DCI
SUPERCHARGED
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 18:55 |