Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

[VIDEO] CONSUM LOGAN 1.5

ghetau dan
post 27 Mar 2007, 11:21
Post #31

D.O.C.T.O.R. cu 50%warn si ban

Group: Banned

Era vorba de consum dar dati-i batai poate prindeti si mai mult...
Voi MASINI ati condus vreodata?Ce mare brinza sa mergi cu 170???

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mariuscond
post 27 Mar 2007, 11:41
Post #32

Membru incomod

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(driverx @ 17 Mar 2007, 09:35)
...Altfel nu pot intelege inconstienta de a merge cu asemenea viteze.
*

Cred ca (Doamne fereste!!!) o sa-i vedem pe baietii astia la stirile de la ora 5 - in ultimul filmulet am vazut ca au trecut peste o trecere de pietoni cu 180km/h.

"BRAVO" baieti!...

--------------------
dacia Logan - B52 dizăl
+
vladrehau
post 27 Mar 2007, 11:51
Post #33

Instalator

From: middle moldova

QUOTE(ghetau dan @ 27 Mar 2007, 12:21)
*

Frate daca si laguna e masina................Du te si te joaca in alta parte,nu te mai da asa rotund si destept ca incep sa ma plictisesc.Tie nu ti convine nimic trebuie mereu sa comentezi ceva .Lasa un roman sa se bucure de '' performantele'' daciei lui .Am intrat eu cumva pe forumul reno sa fac comparatii intre o laguna si un mercedes sau un bmw? Deci nu inteleg care e problema? Sunt unii pe care chiar ai intereseaza ce poate un logan.Eu cand nu aveam masina cautam in fiecare zi o informatie despre ea si am citit cred cam tot ce e pe forumul asa asa ca ....lasa-ne!!!!! Ce e aici nu e pentru tine!

--------------------
logan 1.5 DCI SUPERCHARGED
+
vladrehau
post 27 Mar 2007, 11:57
Post #34

Instalator

QUOTE(mariuscond @ 27 Mar 2007, 12:41)
Cred ca (Doamne fereste!!!) o sa-i vedem pe baietii astia la stirile de la ora 5 - in ultimul filmulet am vazut ca au trecut peste o trecere de pietoni cu 180km/h.

"BRAVO" baieti!...
*

am incercat sa o ocolesc dar era cat soseaua nene biggrin.gif

--------------------
+
argon
post 27 Mar 2007, 11:59
Post #35

Mesaj semiautomat

Fara suparare, esti constient ca la 180 km/h pe bord ai putin peste 160 in realitate nu-i asa? cam asta e viteza maxima constructiva declarata de uzina, nu vad care-i faza, sau poate tocmai asta e o realizare? ca face masina ce a fost proiectata sa faca? biggrin.gif

--------------------
Renault Laguna - 2.0 DCI 16v 180 2007
Fara turbo, viata e pustiu.
+
cj98czh
post 27 Mar 2007, 12:01
Post #36

Membru de la Cluj ...

Group: Moderatori
From: Cluj-Napoca

QUOTE(vladrehau @ 27 Mar 2007, 12:51)
Frate daca si laguna e masina................Du te si te joaca in alta parte,nu te mai da asa rotund si destept ca incep sa ma plictisesc.Tie nu ti convine nimic trebuie mereu sa comentezi ceva .Lasa  un roman sa se bucure de '' performantele'' daciei lui .Am intrat eu cumva pe forumul reno sa  fac comparatii intre o laguna si un  mercedes sau un bmw? Deci nu inteleg care e problema? Sunt unii pe care chiar ai intereseaza ce poate un logan.Eu cand nu aveam masina  cautam in fiecare zi o informatie despre ea si am citit cred cam tot ce e pe forumul asa  asa ca  ....lasa-ne!!!!!  Ce e aici nu e pentru tine!
*

Alooo, daca ai casca mai bine ochii ai vedea ca este sectiune comuna...pt. ca crede-ma ca nu as intra altfel pe dacia.ro .....re ce sa ma interesezeacolo atata timp cat conduc renault si nu am nici o tangenta cu dacia.....

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
vladrehau
post 27 Mar 2007, 12:09
Post #37

Instalator

Imi pare rau nu era mesajul decat pentru o singura persoana ,nu am nimic cu nimeni smile.gif . Imi cer scuze celor care au inteles altceva....

--------------------
+
boozywoozy
post 27 Mar 2007, 12:37
Post #38

Membru autentic

From: galati

QUOTE(ghetau dan @ 27 Mar 2007, 11:21)
*

Sincer nu vad o comparatie intre laguna si logan...Daca cineva vede sa ne arate si noua,poate noi suferim de orbul gainilor...In acest topic COMUN este vorba de consum nici de cum de viteza atinsa iar 170 km/h nu e o viteza exagerat de mare.Incearca sa mergi pe autobanda in germania cu 280 si atunci ii vei da dreptate lui dan cand se refera la "MASINI",iar laguna nu o pot numi "MASINA" ci masina chiar daca are 120-160-200CP.
Cat despre logan diesel pot sa spun ca e o masina foarte,exagerat de economicoasa pot spune pentru clasa ei.Am condus asa ceva si sincer am fost impresionat de ceea ce poate.Am "dus-o" chiar si la 180 cu acordul proprietarului care era in dreapta dar nu mi s-a parut aceeasi viteza atinsa cu laguna.De aceeasi parere a fost si el cand s-a urcat tot in dreapta la a mea si l-am "plimbat" chiar si cu 200.
Nu pot fi de acord cu viteze mari in locuri "pietonale".Pentru viteze exista autostrada si europenele in afara localitatilor...Aveti si voi un pic de respect ptr viata altora daca nu ptr a voastra...

--------------------
ex renault laguna 2 - gl 41 nyk 2002 1.9 dci dynamique
+
ghetau dan
post 27 Mar 2007, 13:02
Post #39

vlade,vezi sa nu-ti explodeze mintea ca-n avatar...
eu am zis ca e vorba de consum si voi tot ii dati cu viteza...ce naiba,scrie in talon cit prinde si daca nu crezi,compara 2.0T cu audi,bmw,mercedes si vezi cam care sint performantele...la jumatate din pret...
Eu am condus mai multe masini si TOCMAI de aia vorbesc...de MASINI.
Tot pentru o singura persoana mesajul...daca nu ai observat nu am amintit de logan vs laguna desi e clar ca nu e cazul...

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
vladrehau
post 27 Mar 2007, 14:25
Post #40

Instalator

Hai sa nu ne mai intepam reciproc .Fiecare cu masina lui si gata.Amandoua masinile au partile lor bune. In caz ca nu recunoasteti ''autobanda'' e E85 nu e strada din spatele blocului. Eram in afara localitatilor! Nu a fost un test de viteza ci de zgomot, ca sunt multi care bat campii si chiar imi inchipuiam ca mi am luat buldozer sleep.gif inainte de test

This post has been edited by vladrehau: 27 Mar 2007, 14:28

--------------------
+
AlinREHAU
post 28 Mar 2007, 07:14
Post #41

membru incepator

Daca v-ati fi uitat mai atent la filmulet , ati fi vazut ca nu era facut in localitate , era o trecere de pietoni aruncata in mijlocul drumului pe acolo ... Nu scrie nicaieri in codul rutier ca in dreptul trecerii de pietoni trebuie sa circuli cu viteza x . Avand in vedere ca nu era nici un om pe nicaieri in campul vizual , s-a adaptat viteza in limita prevenirii unui accident .

--------------------
Dacia break 96
+
ct27drm
post 28 Mar 2007, 08:16
Post #42

Membru incepator

Postul meu a fost asezat acolo cu scopul de a indica ca la viteza maxima, pe 1,6 8V consumul era de 14 si ceva % ... nu vroiam sa arat ce viteze minunate prinde masina mea caci sunt constient ca si un amarat de Opel Astra Classic 1.6 sau chiar 1.4 poate prinde mai mult...vitezele maxime erau puse cu rol informativ si nu cu scop de bravada. Deci retineti doar consumul corespunzator vitezei maxime.
Cand merge la vale poate prinde si 200km/h...si nu inseamna nimic, insa fiti siguri ca nu sare nici un surub din ea...se tine chiar f bine la viteze mari, cine nu poate stapani un Logan la 180 cred ca ar fi bine sa nu incerce nici cu alte masini asemena viteze.
In ceea ce priveste consumul normal la drum lung, am inregistrat urmatoarele valori:
- calatorie prin tara - 1400km (Mangalia-Roman-Cheile Bicaz si retur)- 5 persoane in masina , vitezele extraurbane in general peste 100 km/h (maxim 130) - adica un mers...normal.. s-a inregistrat consumul mediu de 6,7 L/100;
- deplasari uzuale Mangalia - Constanta si retur (distanta ..aprox 90km ) consum total intre 5.0 L (viteze de pana in 95 km/h) si 7.0 L (viteze peste 130 km/h).

P.S.: E bine sa nu comparam mere cu pere.. Dacia este Dacia, Renault este Renault, Opel este Opel, Audi este Audi s.a.m.d... Nu uitati insa cei cu masini fioroase ca pentru a merge cu 20-30-50 km/h mai repede decat noi Loganarii ati platit de 2-3-4 ori mai mult pe masinile respective... iar asta nu inseamna tocmai putin laugh.gif Asadar exista masini si ...MASINI! si totodata exista "preturi de masini" si "PRETURI DE MASINI"! Si cu asta cred ca am cam zis tot.

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI - CT-27-DRM 2006 Ambition
+
mariuscond
post 28 Mar 2007, 08:51
Post #43

Membru incomod

From: Bucuresti

QUOTE(AlinREHAU @ 28 Mar 2007, 07:14)
Daca v-ati fi uitat mai atent la filmulet , ati fi vazut ca nu era facut in localitate , era o trecere de pietoni aruncata in mijlocul drumului pe acolo ... Nu scrie nicaieri in codul rutier ca in dreptul trecerii de pietoni trebuie sa circuli cu viteza x . Avand in vedere ca nu era nici un om pe nicaieri in campul vizual , s-a adaptat viteza in limita prevenirii unui accident .
*

wacko.gif Aha si de aia ati sters ultimul filmulet... ca sa se uite lumea mai atent...
In codul rutier poate nu scrie de viteza x in dreptul trecerii de pietoni, dar scrie sigur care e viteza max. pe drumurile europene... sau nu scrie? radmasa.gif Tu amintesti de codul rutier si respecti de acolo numai ce-ti convine...
In fine... cedez primul... (don't worry!)

--------------------
dacia Logan - B52 dizăl
+
boozywoozy
post 28 Mar 2007, 12:55
Post #44

Membru autentic

P.S.: E bine sa nu comparam mere cu pere.. Dacia este Dacia, Renault este Renault, Opel este Opel, Audi este Audi s.a.m.d... Nu uitati insa cei cu masini fioroase ca pentru a merge cu 20-30-50 km/h mai repede decat noi Loganarii ati platit de 2-3-4 ori mai mult pe masinile respective... iar asta nu inseamna tocmai putin Asadar exista masini si ...MASINI! si totodata exista "preturi de masini" si "PRETURI DE MASINI"! Si cu asta cred ca am cam zis tot.
Asa este,ai dreptate in unele lucruri ce zici,dar da-mi voie sa te contrazic in unele afirmatii.Un logan diesel "full" poate atinge cu tot cu optionale sa zicem 12000 euro,bani pe care ii merita,parerea mea.O laguna "fioroasa" in care dupa 2000 km sa nu te dai jos din masina si sa te doara toate oasele si sa-ti amorteasca picioarele avem aici pe forum un banner cu o oferta.Iar daca parerea ta e ca am dat banii astia sa mergem cu 20-30-50 km/h mai repede decat loganul te inseli.
Altii isi iau masini "fioroase" de fitze,alti si le iau ptr renumele marcii,altii ptr calitatea oferita,"copii de bani gata" si le iau ptr viteza.Noi am luat laguna ptr toate astea iar pretul este cu mult mai mic decat ce ofera concurentii ptr alte masini de aceeasi clasa.Si crede-ma ca nu se compara!!

--------------------
+
vladrehau
post 28 Mar 2007, 19:16
Post #45

Instalator

Incepem sa vorbim despre cat de comode sunt scaunele din logan sau ce?
O sa imi pun scaune de bmw si iti spun dupa aceia daca m-am simtit obosit sau nu .
luna viitoare !!! sper sa le gasesc ieftine tongue.gif

--------------------
+
boozywoozy
post 28 Mar 2007, 19:53
Post #46

Membru autentic

Mi-a placut raspunsul...smile.gif)

--------------------
+
ghetau dan
post 28 Mar 2007, 23:32
Post #47

Parca topicul era despre consum...si eu cind am spus ca pe pilot automat in tr 6 am consum 5,2%...cine a sarit de cur in sus? Ia cititi si vedeti!
Si chiar ca se compara logan cu laguna oricit ar costa ele...

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
han_1.6 mpi
post 29 Mar 2007, 00:33
Post #48

Membru autentic

From: bucuresti

e normal ca un motor mare sa consume putin la anume viteza prin faptul ca depunde mai putina forta.

si apropos de mers cu viteza eu am traversat de 2 ori germania cu 160-180 ( logan 1,6- e drept insonorizat suplimentar) si nu s-a intamplat nimic in afara de un consum mai mare decat la 130-140. a fost chiar placut sa castig timp.

edit: treaba cu masini si MASINI dovedeste cat de frustrati sunt romanii nostrii care s-au nascut in dacii ruginite si care acum au la chei cate o emblema frumoasa. se pare ca vor mai trece niste ani ca sa constientizam ca masinile sunt doar niste masini.

This post has been edited by han_1.6 mpi: 29 Mar 2007, 00:36

--------------------
dacia,ford, logan,mondeo - B-00-000
protejati biciclistii in trafic!
+
IRONICK
post 29 Mar 2007, 00:51
Post #49

-

From: Romania

QUOTE(ghetau dan @ 29 Mar 2007, 00:32)
Si chiar ca se compara logan cu laguna oricit ar costa ele...
*
Psss ... pai din cauza asta nu se compara.

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
ghetau dan
post 29 Mar 2007, 07:46
Post #50

Pai daca nu se compara inseamna ca sint IDENTICE?
Lumea foloseste gresit anumite expresii...

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
vladrehau
post 29 Mar 2007, 07:57
Post #51

Instalator

Domnule dan cu tot respectu pt masina dumneavoastra care ''consuma asa putin'',dar ati vazut cat costa?si ce specificatii tehnice are?daca nu va invit sa va uitati:
http://www.renault.ro/ro/autovehicule/car_...20&mot=171&ds=y
http://www.autoraid.ro/masini~model-renault-laguna.html
A mea a costat mai putin de 1/2 din pretul cu tva al masinii dumneavoastra
Eu sincer nu am reusit sa scot un consum mai mic decat specificatiile tehnice ale loganului si sa am si o viteza acceptabila. LA 60 KM /H IMI IA 3.5% radmasa.gif

PS : E CONSUM MEDIU!!!

Attached thumbnail(s)
DSC00318.JPG ( Size: 191.43k ) Number of downloads: 678

--------------------
+
ghetau dan
post 29 Mar 2007, 08:01
Post #52

Am dat si conditiile in care am scos acel 5,2%,atentie...n-am vorbit gratuit.
Si apoi la ce sa iau un audi a6 2.0tdi de peste 35000 euro cind pot sa iau ce am luat si la performante mai bune?
Crezi ca 2.0T nu consuma daca o calci?Dar se si duce,nu se plafoneaza la 170...asta e ideea...
Atentie,masina mea,full (fata trapa si navi dar cu cabasse 4x40W) a costat exact 17000e CIP...nu te mai lua dupa site...e minciuna.

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
IRONICK
post 29 Mar 2007, 08:11
Post #53

-

From: Romania

Lumea mai bine se abtine.

--------------------
CUGIR Albalux 11 - B-11-LUX 1982
+
l@u
post 29 Mar 2007, 09:04
Post #54

Membru autentic

QUOTE(vladrehau @ 29 Mar 2007, 08:57)
Eu sincer nu am reusit sa scot un consum mai mic decat specificatiile tehnice ale loganului  si sa am si o viteza acceptabila. LA 60 KM /H  IMI IA 3.5% radmasa.gif 
PS : E CONSUM MEDIU!!!
*

O poza cu un asa consum pot sa iti arat si la un Mpi daca esti curios...totul e sa stii cand si cum sa faci poza asa ca lasa-ne cu acest consum mediu la 60km/h

--------------------
Land Rover Freelander - Td4, HSE
+
ghetau dan
post 29 Mar 2007, 09:18
Post #55

Pe cuvint ca-mi iau un CITYFLEX care consuma 1,9% in carte...
Mai dat-l dracului de consum,zi mai bine ca n-ai avut bani de masina ca lumea...

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
vladrehau
post 29 Mar 2007, 14:28
Post #56

Instalator

EU nu inteleg de ce va suparati asa ! Datorita faptului ca o masina la jumate de pret cat masina dumneavoastra consuma mai putin? E vina mea ca faceti alegeri gresite si va cumparati MASINI ?Din punctul meu de vedere masina este perfecta pentru ce imi trebuie mie ,fac cam 10 000 km pe luna . Eu nu mi am luat masina sa ma plimb duminica cu ea pana la biserica si inapoi! Masina mea chiar munceste alaturi de mine , este una dintre sculele mele. Pentru cine are o mica afacere ai recomand cu multa caldura logan dci !!! Pentru cine vrea un ''bibelou'' in garaj (masina de duminica) ai recomand sa-si cumpere noul jeta (viitorul meu bibelou) care la un pret mai mic decat laguna domnului dan are 200 cp .Exista vreo comparatie? Cand o sa va iasa din cap oare chestia ca daca ati iei logan nu ai bani de mai mult? Nu mai e frate ca pe vremea lu ceasca ,acum tot omu are posibilitati,trebuie doar sa stie ce sa-si ia.Dar eu sincer nu dadeam banii aia pe o laguna intra pe www.vw.ro si mai vb . biggrin.gif

--------------------
+
ghetau dan
post 29 Mar 2007, 14:42
Post #57

QUOTE(l@u @ 29 Mar 2007, 10:04)
O poza cu un asa consum pot sa iti arat si la un Mpi daca esti curios...totul e sa stii cand si cum sa faci poza asa ca lasa-ne cu acest consum mediu la 60km/h
*

Ia uite ce spune un coleg...
Tu ia-ti masina aia de 200cp la acelasi pret (17000e cip full) si pe urma mai vorbim.Dar mai intii ia-o...

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
vladrehau
post 29 Mar 2007, 15:25
Post #58

Instalator

Da ai dreptate , e cu 1000 mai mult si are 150 cp ,si a luat un prieten dar eu zic ca tot nu se compara tongue.gif
Dar vad ca ai inceput sa te interesezi ! Sa sti ca esti pe drumul cel bun! Succese !!! biggrin.gif

This post has been edited by vladrehau: 29 Mar 2007, 15:29

--------------------
+
AlinREHAU
post 29 Mar 2007, 15:30
Post #59

membru incepator

Va certati de parca sunteti 2 copii cu masinutele de jucarie , tot ce a vrut Vladrehau sa faca a fost sa arate faptul ca "NOUL" motor de logan dci din 2007 scoate un consum de 4,nu stiu cat la suta , ca un fel de reclama ca sa zic asa la ce economic poate sa fie un logan diesel cu motorizarea noua (nu stiu cate de economice sunt dci-urile vechi poate sunt la fel de economice ) . Lumea acum sare pe saracul om la fel cum am sarit si eu pe el ... Bravo Vlad ii zic eu , pt ce autostrazi si ce viteze limita avem pe ele, e super masina avand in vedere ca este foarte incapatoare (ar fi fost o chestie daca avea banchete rabatabile in spate ) . Intradevar nu se infinge la plecari ca ultimile masini sport si nici nu prinde viteze fenomenale dar pt ce ii trebuie lui ca si afacere e foarte buna , cum ar fi sa imi iau un mert si sa pun truse de scule si bosch-uri ... daca suteti curiosi va arat cam cum ar arata ...DSC04941.JPG ( Size: 254.97k ) Number of downloads: 680

--------------------
Dacia break 96
+
ghetau dan
post 29 Mar 2007, 15:46
Post #60

"Da ai dreptate , e cu 1000 mai mult si are 150 cp ,si a luat un prieten dar eu zic ca tot nu se compara
Dar vad ca ai inceput sa te interesezi ! Sa sti ca esti pe drumul cel bun! Succese !!! "

Pai are 200 sau 150? Si e cu 1000 in plus varianta de baza...Daca nu se compara inseamna ca sint IDENTICE...tocmai ca se compara...
Lucrurile identice nu sufera grade de comparatie,restul...
Si altceva nu ma intereseaza...nici macar consumul de 2 bani de pe logan...

Ia intra pe forumul VW si vezi daca merita banii...adica tu nu dai bani pe reno si iei logan dar eu sa iau VW si nu reno.DE CE? Esti ilogic! Esti cumva in pauza mare la scoala?

--------------------
Subaru Legacy 3.0R 2007
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 29th July 2025 - 15:53
Dacia