Unde lucram ?, ajutor colegial in caz de nevoie
![]() ![]() ![]() |
Unde lucram ?, ajutor colegial in caz de nevoie
sorin |
![]()
|
||
pilot de renault Group: Members Posts: 883 Joined: 15 November 04 From: Lebbeke,Belgia ![]() |
|
||
--------------------
MEGANE 2 1,9dCi
--ESTATE
--octombrie 2004
|
|||
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Manager de proiect la o firma de IT. Menta e pentru cei care isi fac timp sa o frece :-)
|
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
richie |
![]()
|
The Right Member Group: Members Posts: 661 Joined: 17 January 06 ![]() |
QUOTE(kata_voiku @ 4 Mar 2007, 23:32) Prefer sa nu... Tin pt mine ![]() Deci cu informatii legate de aceasta marca va stau la dispozitie oricand ! Nu bag mana in foc, dar dupa balustrada aia, ar putea fi Meridian Vest. ![]() Cat despre mine....director tehnic la o firma de distributie echipamente de telecomunicatii. Si-n timpul liber detin cateva retele de CATV, net si telefonie. Deocamdata in mediu rural, dar in curand va pot ajuta cu preturi bune in Buzau si in Tg Jiu. |
--------------------
Honda Accord /
Nissan Pathfinder 2.5dCI, LE Plus A/T
-
|
|
CT-84-LEU |
![]()
|
![]() Sofer agresiv pe BMW = sofer antrenat pe Renault Group: Members Posts: 136 Joined: 27 July 05 From: BUCURESTI ![]() |
ProCA Romania - Distributie IT - Asistent Vanzari Constanta.
Si mai nou ma irita ceva! BENQ! Nesimtirea!! Ia uitati reclama : "Monitoarele LCD BenQ sunt primele din industrie care primesc logo-ul "Works with Windows Vista" care asigură fiabilitate, stabilitate, securitate și instalare potrivită." fratilor, pe mine reclama de obicei ma sensibilizeaza....imi plac marmotele chiar daca nu inteleg ce legatura au cu ciocolata si cu ursii si ma duce cu gandul la perversiuni in blana,inteleg ca o cafea poate sa trimita aroma pana in cer la Mos Cracila care se indragosteste de o pustoiaca de 14 ani ....pedofilie... dar sa pui pe un monitor vista certified si sa te lauzi ca e stabil si sigur si fiabil cu asta deja ma arunca in aer...imi creste tensiunea pana la refuz! MI-a stricat ziua ![]() Cu stima! |
--------------------
Renault
Megane 3 - 1.5 110hp
140hp, by Dimsport :) BMW 3xxi 24v - vanos - 2xxHp by Dimsport :)
Renault Koleos - 2.5 - 170Hp - DAUNA TOTALA |
|
ramm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 13 July 06 ![]() |
Revin si eu cu completare, dotari hoteliere, restaurante, baruri si spalatorii profesionale
|
--------------------
Honda
Civic
2007 Honda Del Sol Vti
|
|
diesel_power |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.964 Joined: 18 February 05 From: diaspora ![]() |
Daca sunt student se pune?
UPB-AC ![]() Va pot sta la dispozitie cu ... si cu ... si cam atat ![]() |
--------------------
Renault
Symbol faza 3, 1.5dCi 60kW,
2005, Fidji
|
|
vali79m |
![]()
|
![]() No. 620 Group: Members Posts: 509 Joined: 5 April 05 From: Titan-Salajan ![]() |
Lucreaza cineva la TNT Romania?
daca da, sa imi dea si mie un PM. Multumesc This post has been edited by vali79m: 7 Mar 2007, 23:44 |
--------------------
Clio
Symbol
2005 dci-80 cp
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
Asist. univ. si doctorand la Universitatea din Freiberg, Bundesland Sachsen/Deutschland...
|
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Vio, duminica trec prin Dresda in drum spre Leipzig, ca sa iau o masina SH pentru tata. Plec spre tara inapoi marti dimineata.
Daca ai ceva de trimis in tara da-mi PM. Poate ma ajuti acolo cu un GPS ieftin pe care sa mearga iGO :-) |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
uncle |
![]()
|
![]() pole after pole Group: Members Posts: 528 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
scafandru la icab
![]() |
--------------------
renault
megane 1.4 16v / yamaha szr 660
>>> 2005 / 1998 2.1 hatch, Influence > 26.600km la revizia de 30k pe data de 03.01.2007
|
|
AlinD |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 18 December 06 ![]() |
Director IT si Imagine - www.gloriagrup.ro
- proiecte de imagine - servicii web, IT - consultanta pt sisteme de management (standarde ISO) - finantari nerambursabile, etc |
--------------------
Megane
Bicorp 2.2
- 1.5 Dci (100cp) Confort Dinamique, 2006
|
|
alx |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.001 Joined: 11 March 04 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
Consultanta Constructii.
|
--------------------
Mitsubishi
Outlander 1
2.0 benzina
- varies Vine valu' / Imi ia calu'
Chiar si scroafa din cotet... |
|
sqryn |
![]()
|
![]() Clio rulezzz Group: Members Posts: 736 Joined: 2 February 06 From: München ![]() |
Testare software
|
--------------------
RENAULT
Clio II Bicorp Phase1 1.4 8v
Alize/1999
- B-xx-xxx Clio II Bicorp Phase1 Alize, 1.4 8V 75cp - sept.99
Opel Astra H 1.9 CDTI DPF 120cp - iun 2005 |
|
ciprian burlacu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 201 Joined: 21 February 05 From: Constanta ![]() |
Bugetar, marinar, actualmente la submarinul "Delfinul".
|
-------------------- Scenic RX4 Privilege 2.0 16v
|
|
strumfuadi |
![]()
|
![]() Former Laguna user. Group: Members Posts: 2.331 Joined: 25 February 04 From: B u c u r e s t i ![]() |
bai da ce topicuri.
![]() din acelasi ciclu, urmeaza: "ce facultati a-ti (asa se scrie acuma, e la moda ![]() etc, etc, etc. ps: lucrez la patron si'mi place. vin, fac treaba, plec si'mi vad de viata mea. daca esti patron nu mai ai viata, "biznisu" iti mananca neuronii. muncim ca sa traim si ca sa ne bucuram de viata si de timpul liber nu traim ca sa muncim si sa ne ingropam in birouri pana la 9 seara |
--------------------
Honda
Civic FN2
2010
|
|
friday13 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 8 March 07 ![]() |
Sunt nou aici...Destul de interesant si util pt mine acest forum...mai ales ca imi doresc achizitionarea unui Megan 1,5Dci/100 CP....
Revenind la subiect...Firma specializata in promovarea exportului si atragerea de investitori straini...director relatii externe... Daca va pot ajuta cu ceva, va stau la dispozitie... ![]() |
--------------------
Daewoo/Dacia
Cielo/1310
1996/1999
- B--XUU/ B--TGH
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
@strumfuadi
topicurile care nu-ti plac poti sa le ocolesti sau sa le ignori....ideea acestui topic,daca l-ai citit,este ca atunci cind putem sa ne ajutam ...colegial si prieteneste daca ti se pare ciudat topicul afla ca altor citeva zeci de forumisti nu li s-a parut....dar probabil ca noi avem o problema... cu privire la intrebarile din acelasi ciclu scrise de tine...las colegii sa aprecieze ! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
salutare,
ma bag si eu in seama, lucrez la o banca, ce banca? in curand va avea pozitia 3 in piata din Ro Regards, |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
te-asteptam cu niste bonusuri pentru forumisti
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
VPP |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 30 April 06 ![]() |
Telecomunicatii.
|
-------------------- MEGANE SEDAN 2.2, Pack Autentique 1.6 16V, Albastru ROY, mp3, MAI 2006
|
|
mikipet |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 156 Joined: 22 November 06 ![]() |
...medic veterinar..-la o ferma de porcine\ se simte ceva?
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
CLIO SYMBOL 1.5DCI-60KW
DEC.2006,DYNAMIQUE,NOIR NACRE 676,climatronic INVATA SA FOLOSESTI CORECT MASINA !
23.01.2007 : 6 KM 02.02.2011 : 57150 KM NO ENGINE OR CAR PROBL.! |
|
flotl |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 525 Joined: 1 December 04 From: Tulcea ![]() |
|
--------------------
Megane Sedan
1.5 dci 100 CP
2004 CP
|
|
BigEdy |
![]()
|
![]() Biggest Private Spice Member Group: Members Posts: 327 Joined: 3 August 06 From: Ploiesti ![]() |
Profesor de legislatie si instructor auto
![]() Pe cei mai multi nu cred ca am cu ce va ajuta dar daca totusi aveti nevoie .....un PM! |
--------------------
Renault
Megane
2006 II.2 Confort Expression 1.6 16V 110 CP Noir Nacré Clima+MP3
PDA Mio P550m+MioMap v3.3 |
|
b06fcn |
![]()
|
![]() DOCTOR Group: Members Posts: 5.855 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti/Galati ![]() |
Lector universitar, Facultatea de Drept, Universitatea din Craiova...
|
--------------------
Renault
21
1.9dT, 1989
- B 06 FCN MB C 220d 4MATIC
MB GLA 200 Renault 21 Turbo Renault Megane 1.9 dCi Opel Corsa 1.3 CDTI Toyota Avensis 2.0 D4D Lada 1200 Aro 10.4 4x4 |
|
collinro2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 457 Joined: 22 August 04 From: Iasi ![]() |
Bai nene, dupa ce titulaturi am vazut pina acuma, mie nu-mi mai vine sa ies pe strada, ca mi-e rusine de ce sunt! Simt asa o aprehensiune cu caracter prolix. Nu fac misto.
|
--------------------
renault
megane 2.2
2006 1,5dCi 80CP
- IS-05-GP? We are what we repeatedly do; al naibii de adevarat...
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(mikipet @ 11 Mar 2007, 10:07) ...medic veterinar..-la o ferma de porcine\ se simte ceva? ![]() ![]() Misto, si eu am vrut pe vremuri sa ma fac medic veterinar, dar lucrurile se mai schimba. Oricum, dupa ce te obisnuiesti cu mirosul nu mai e asa problema. E frumos si la tara, trebuie sa stii sa apreciezi. @collinro2: nu se stie, nu titlul conteaza, ci salariul. |
--------------------
.
.
.
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE @collinro2: nu se stie, nu titlul conteaza, ci salariul. ... ca si tara / regiunea in care il primesti... adica corelatia cu cheltuielile pe care le ai de facut... ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
FireChief |
![]()
|
colinro nu conteaza ce esti,important e sa ne putem ajuta la nevoie,suntem egali...parinti mei au fost muncitori si acum sunt pensionari si m-au invatat ca munca nu e o rusine si ii respect pentru asta,si pentru restul...
aici si oriunde suntem colegi si poate virtual prieteni... bafta! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Bliss |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 937 Joined: 10 July 06 ![]() |
Web developer si administrator de sistem, unul din magazinele online IT mari.
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
s_j_teo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 626 Joined: 16 July 06 ![]() |
Administrator gradinita de copii
![]() |
--------------------
Skoda
Octavia 3
2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 16:20 |